2016.05.29. 04:35:16
Jó a Kielce, de elvileg a Veszprém magasabbra van taksálva, mint a lengyelek. Mindenhol.
Ami baj lehet, az Talant, simán megtréfálhatja Sabatet,mint tette azt Rasmussen a nőknél.
Meglátjuk, viszont így most ez egy most vagy soha meccs a Veszprémnek.
Ha ilyen körülmények között se (kiesett a Veszprém nagy mumusa Barca, akik ellen gyengék szoktak lenni, PSG-t is eltakarították) nyerik meg....jövőre még nehezebb lesz.
Kiel elleniről nem annyira tudok írni,mert esküvőn voltam, keveset láttam belőle, első 20 és utolsó 5 percet, plusz hosszabbítást.
Annyit,hogy a extratime-t magyar csapattól szokatlan nyugalommal, és rutinnal hozta le a csapat, teljesen sima volt az a 2*5 perc.
Pokoli lesz holnap, mert erősek a lengyelek, jó lenne ha Laci is felnőne a hétvégéhez támadásban is, a 3nál több gól kellene.
MOST VAGY SOHA!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."