Nagybetűs LEGENDA!
Iniesta, your football will live on forever. pic.twitter.com/bjrCf6GBIJ
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 8, 2024
Nem rossz húzás, de amint tudod cseréld le jobbra! A 6. osztály megnyerésért elvileg szép summát fogsz kapni, amit igyekezz jól felhasználni! A holtszezonban - bajnoki szünet, kb. 2hét - lehet a legjobb áron leakasztani játékosokat. Legnagyobb fejlesztéseim pont ilyenek voltak!gentdelbarca írta:Köszi redmiller az analizálásért.
2 pont az előnyöm, és 3 meccs van hátra. Én úgy terveztem hogy 0 pont lesz, tanulópénznek jó, és kövi szezonra pedig megrpóbálom olyan erősségűre fejleszteni a csapatot, hogy bennt maradjak a VI.ban.
Én is kapussal kezdtem a vásárlást, egy "megfelelő" képességű lengyel kapust izzítottam be, mondjuk volt ára (3,8 milla), majd vettem egy középpályást, hogy legyen aki irányít. Van egy licitem egy védőre és egy csatárra, aztán ennyi. Indul a pénz gyűjtés és a szerencse hajhászás.
Ránézésre a kezdőd érett a magasabb osztályra! A második helyért járó pénzt jól gondold meg mire költöd! Hány segédedzőt, kapusedzőt alkalmazol? Minél több van annál jobban fejlődik a játékos, de a vezetőedző képességeitől is függ, hány segédet tud irányítani... 9nél (kapusedző, segédedző összesen) egyikből se legyen több, mert megzavarodnak... Ráadásul drágák is, csak fokozatosan emeld a segédek számát! Gyúrót alkalmazz, mert csökkenti a sérülésveszélyt! (én 3 gyúróval dolgozom, 1 orvossal 100% intezítás mellett) Orvost csak fontos játékos sérülése esetén vegyél fel, hogy csökkentsd a gyógyulási időt! nem mindegy, hogy 3-4 hét helyett 1-2 hét alatt épül fel...Homér írta:Red: az én csapatomról mit gondolsz? Ebben a bajnokságban simán második leszek, Taki kicsit erős ebbe a mezőnybe (eddigi hazai meccseimen 3 milla bevétel, nála 13...), jövőre VI. elég nehéz lesz, bár most addig szeretnék sok pénz gyűjteni, meg a maradék hetekben a két kapust feledzeni, hátha jól el tudom majd őket adni...
Csinálnék egy eurobarca föderációt, majd segítesz a menedzselésében?:)
Csak hazai meccsek, illetve kupa meccsek (itt mindegy hol játszol) és barátságos meccsek után kapsz. Mondjuk érdemes a Vip szektort is szép lassan fejleszteni, mivel az hozza a legtöbb pénzt, de a legdrágább felépíteni is... A szponzori pénzek meg péntek késő este jönnek.Etooka írta:A csapatom neve:Fc Pipu
Első meccsen valami Jene ellen fogok játszani vagy ilyesmi!Pénzt majd a győztes meccsek után kapok?Egyébként a VI. osztályban vok,a számot nem tudom mellé!
Az szép!gentdelbarca írta:Megkaptam a csapatomat, nevem: Vágtázó Csirkeszemek.
Óriási meglepetésemre a VI. osztály 1. helyezettjét kaptam, így legalább már nem esek ki.
Mákos, csak bírd majd az ötötdosztályt is.gentdelbarca írta:Megkaptam a csapatomat, nevem: Vágtázó Csirkeszemek.
Óriási meglepetésemre a VI. osztály 1. helyezettjét kaptam, így legalább már nem esek ki.
Teljesen kitaláltak a játékosnevek...Etooka írta:Milyen játékosaim lesznek?
Mivel még nem kaptam csapatot így nem tudunk barizni.Frank Rijkaard írta:Ugye nem leszel olyan jó, mint FM-ben Deporral? Nem akarok mindenhonnan rólad hallani Mi a csapatneved? Nyomhatnánk majd barimeccset Bár ezek az igazolások kicsit homályosak még nekem
Sok sikert mindenkinek!
Ugye nem leszel olyan jó, mint FM-ben Deporral? Nem akarok mindenhonnan rólad hallani Mi a csapatneved? Nyomhatnánk majd barimeccset Bár ezek az igazolások kicsit homályosak még nekemgentdelbarca írta:Én 3 napja regiztem, de még nincs csapatom.
De majd lesz és akkor reszkess hattrick.
Eggyet értek de még nem komálom annyira....gentdelbarca írta:Én 3 napja regiztem, de még nincs csapatom.
De majd lesz és akkor reszkess hattrick.