Nagybetűs LEGENDA!
Iniesta, your football will live on forever. pic.twitter.com/bjrCf6GBIJ
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 8, 2024
És hogy tudok csatlakozni?rhynn írta:Kb mint mondjuk egy CS klán. Csak itt egyszerre asszem 7ben lehesz benne.Theo írta:Én is csatlakoznék ehez az EuroBarca konföderációhoz, de ez pontosan mire lenne jó ?
Van egy jó kis 7. osztályú csapatom, feljutó reményekkel
Pénzügyileg kb nullán vok, lehet még pár milla mínuszban is... Hazai meccs bevételekben bízok nagyon.
Kb mint mondjuk egy CS klán. Csak itt egyszerre asszem 7ben lehesz benne.Theo írta:Én is csatlakoznék ehez az EuroBarca konföderációhoz, de ez pontosan mire lenne jó ?
Van egy jó kis 7. osztályú csapatom, feljutó reményekkel
Pénzügyileg kb nullán vok, lehet még pár milla mínuszban is... Hazai meccs bevételekben bízok nagyon.
Védő jó v. remek képességű legyen! A szélsőben jó a megfelelő képességű is, ha legalább középszerűen tud passzolni és középszerű a játékszervezése! (Tapasztalat javíthat a teljesítményén!) Szélsőt csak akkor érdemes venni, ha van pénzed és minőségibb játékost akarsz.rhynn írta:Még két ember kell akkor.
Red, vagy aki ért a játékhoz:
1-2 héten belül gondolkodom azon,hogy durván 40 milliót beleinvesztálnék a csapatba. Ebből szeretnék 10 millió értékben vásárolni egy bal oldali szélső védőt, ill. nagyjából 30 millióért bővíteném a stadiont.
A kérdés: a védő, max 24 éves korig, kb milyen értékekkel rendelkezzen, mire figyeljek, mert egyszerűen nem sikerült megfelelőt találnom, pedig 2-3 játékost is igazoltam a szünetben.
A stadionon mit fejlesszek? a 8000 álló helyet nem szeretném bővíteni, bár olcsó, de igazából keveset hoz, ha jól sejtem. A fedett ülőhelyek árát most emelték meg, előtte bővítettem, így annyira azt se bővíteném, pláne nem dupla áron. Marad a sima ülőhely meg a VIP, ezekre koncentrálnék. De ha más ajánlatotok van, kérem, írjátok meg.
5-0val jutottam túl a kupafordulón, megmondom őszintén, egy szoros kiesésben "reménykedtem", hogy a szurkolók ne mérgelődjenek.
Részemről benne lennék.rhynn írta:Egy eurobarca föderációhoz meg lenne az 5 ember?
Elfelejtettem, hogy felmentek a játékosárak az utóbbi két szezonban....rhynn írta:Red mondtad, hogy sok pénzt kapok majd a feljutásért. Hát pontosan 12 millát kaptam, ami kevesebb mint egy extra mérkőzés bevétele.
Jön a MK, verhetőnek tűnő ellenfelet kaptam, viszont 2-3 poszta még igazolnék, hogy biztosra menjek. A kérdés az, hogy továbbjutáskor fizet-e valamit a játék ill. hogy mi történik akkor, ha mondjuk 30 milla (30.000 e) minuszba megyek?
Én is csak 14 milliót kaptam az 5. osztályba jutásért.rhynn írta:Red mondtad, hogy sok pénzt kapok majd a feljutásért. Hát pontosan 12 millát kaptam, ami kevesebb mint egy extra mérkőzés bevétele.
Jön a MK, verhetőnek tűnő ellenfelet kaptam, viszont 2-3 poszta még igazolnék, hogy biztosra menjek. A kérdés az, hogy továbbjutáskor fizet-e valamit a játék ill. hogy mi történik akkor, ha mondjuk 30 milla (30.000 e) minuszba megyek?
Gratula! Bár hülye lettem volna a lejobb felállással játszani ellened egy osztályozó meccs után... Így a fiataljaim is jobb edzést kapnak.rhynn írta:Feljutottam a VI. osztályba, majd megvertem barátságos mérkőzésen V. osztályú ellenfelemet, Redmillert 5-0-ra idegenben. Bővül a stadion, remélem a Szájfocistáknak sikerül a mezőny első felébe kerülni.
rendben, megbeszéltük! addig majd szólsz még h kiket kell keresni! THXrhynn írta:Próbálgasd meg ezt a két mérkőzést, mindent, amit lehet, aztán ha érdekel, az utolsó forduló után kirakok 3-4, ehhez az osztályhoz elég jó, magasabban már annyira nem kategóriájú játékost, darabját 4 000 e-ért kbGaba írta:nah megkaptam a csapatom. VII. osztály, 7. hely. lesz min izmozni, az tutkó
Próbálgasd meg ezt a két mérkőzést, mindent, amit lehet, aztán ha érdekel, az utolsó forduló után kirakok 3-4, ehhez az osztályhoz elég jó, magasabban már annyira nem kategóriájú játékost, darabját 4 000 e-ért kbGaba írta:nah megkaptam a csapatom. VII. osztály, 7. hely. lesz min izmozni, az tutkó