Igen, most már én is összegyűjtöttem a kellő infókat erről-arról (játékokról), így megértem amiket írsz Enrique! A Football Manager 2005, azaz az !FM2005!

állítólag nagyon nagy játék, már készül is az én példányom! Nagyon várom, kíváncsi vagyok rá, hogy mit hoztak össze a most már SEGA-s srácok?!...
A Half Life 2-vel még várok, előtte "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" megíratnom magamnak a Call of Duty-t, állítólag ő ül ugyanis a trónon jelenleg a második világháborós FSP-ket illetően, bár már rángatja onnan őt lefelé az amit te írtál, a MoH kiegészítője! És akkor még nem is beszéltem a Call of Duty most megjelent kiegészítőjéről...
A NFSU 1-et sem csináltam még végig, de már az is [auto_cenzúra] jó, el nem tudom képzelni, milyen lehet az új?!...
Továbbá most íratom még a Rome - TOTAL WAR-t, és a Chris Sawyer's Locomotion-t, ami a régi Tycoon játék állítólagos legjobb, legújabb hivatalos folytatása!!!
HUHHHHH...... szóval már most belehülyültem, karácsonyra az új gépem mellé beszerzek vagy 15-20 új játékot is a már meglévő 5-6 mellé, amikkel még játszom, és akkor az tutti, hogy nem jövök vissza dolgozni még vagy júliusig!?... El se hiszem, hogy fogom ezt csinálni?...