Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha benyomod a mots-ot, akkor valószínűleg behúzod. Te voltál az esélyes, de sajnos ez előfordul. Engem is már hányszor szívatott meg így a gép... Volt, amikor azon az 1 meccsen az 1. helyem ment el. Na mindegy. Benéztem hozzád és pont nincsenek olyan játékosaid akik nekem kellenének. Tényleg 1-2 szezonosok vannak, de mondjuk néztem a szélső hátvédeidet, de nekik meg kicsi a szélsőjátékuk. A kapusaid meg szemre valók, csak nem kapusokat edzek. Kár érte. Bár, ha kicseréli az ember a keretet, az általában marha jól szokott elsülni. Néztem a statjaidat, talán a kp-n lehetne javítani, de abszolút 4. ligás erősségű statjaid voltak. Én mikor teljes keretet cseréltem, akkor egyből veretlenül lettem bajnok. Remélem neked is sikerül.bowlinggolyo írta:Hogy Olaf menjen a tetves erdőbe oda, és hosszas sípszót követően kiestem a 4edből egy olyan meccsen amit nekem kellett volna elég simán lehozni. Sajnos a vizsgaidőszak miatt belefeledkeztem és nem állítottam motsot, de így is remek kpm volt :S
Mind1 mivel szezon vége van és mivel már régóta eldöntöttem hogy a szezon végén megválok hőn szeretett játékosaimtól, ezért mindenki figyelmébe ajánlom a csapatom, mivel teljeskörű KIÁRUSÍTÁS!!!!!!!!!!! van a csapatomnál, amit az aláírásomban megtaláltok. Van egy pár nagyon jó játékos akit potom pénzét meg lehet szerezni 1-2 szezont még elfutnak 6-7ed osztályban. Aki kapust edz és van bőven pénze annak pedig ajánlom a 2 kapusom.
piton írta:Jövök én is!
A lista:Eurobarca Kupa (278716)
4 fősre csináltam, mostmár csak meg kell hívnom a résztvevőket.
A részvétel minden támogatónak ingyenes. Nemtámogatóknak 2 kreditbe kerül.
1. A.S.C. Mike (1648612)
2. Ádáz Pitonok (159070)
3.Catalonia Football Club (1997442)
4.
A lista:Eurobarca Kupa (278716)
4 fősre csináltam, mostmár csak meg kell hívnom a résztvevőket.
A részvétel minden támogatónak ingyenes. Nemtámogatóknak 2 kreditbe kerül.
A két meccs pedig azért nem működőképes, mert túl nagy bevételt jelent. Ezáltal magasabb osztályban az érné meg, ha 2-4. hely helyett 5-6. lennél, alacsonyabban pedig mindenki az osztályozós helyre hajtana. Ez így 1 meccsel is előfordul, hát ha még 2 lenne.streho87 írta:bocsi, nem úgy gondoltam, hogy akkor ő játszon nálam idegenben (bár írni úgy sikerült), hanem, hogy legalább egy kis esély lenne nekem is (meg minden felfelé igyekvőnek) hogy oda-vissza játszanánk. szerintem így lenne korrekt, ha az egyik annyival jobb akkor a 2 meccset is simán hozza
bocsi, nem úgy gondoltam, hogy akkor ő játszon nálam idegenben (bár írni úgy sikerült), hanem, hogy legalább egy kis esély lenne nekem is (meg minden felfelé igyekvőnek) hogy oda-vissza játszanánk. szerintem így lenne korrekt, ha az egyik annyival jobb akkor a 2 meccset is simán hozzaMichaaBee írta:Pedig nagyon jól van ez így.streho87 írta:legalább annyi esélyt adhatnának a feljutásért játszóknak, hogy hazai pályán játszatnának... esélyem sincs idegenben megverni az ellenfelem...Egyrészt gondolj bele, ha nem tudod legyőzni egy bajnokság 5-6. helyezettjét, akkor komolyan el kell gondolkodni, hogy elég erős vagy-e, hogy feljuss. Másfelöl ne úgy nézd, hogy "jaj szegény felfele igyekvők"-kel kitolnak, hanem inkább annak kedveznek, aki letett már valamit az asztalra. Gondolj bele, Te vagy a magasabb osztályban, épp lecsúszol a 4. helyről és akkor jön valami gyenge alacsonyabb osztályú, aki megver csak azért, mert neki kedvezett a hazai pálya. Kicsit idegesítőbb, mint az, hogy fel kéne jutni és idegenben kell játszani.
![]()
Nem tudtam mit csinálni, mert meccsem volt... Legutoljára mikor megnéztem, akkor én vittem a licitet. De hát ez van. Azért láttam legalább jó pénzt kaptál érte.piton írta:Na akkor indítunk egy privát ligát?
@Barcaman: Lemaradtál az ifimről, nem tudom merre jártál amikor lejárt licit, várható volt hogy lesz érte egy kis küzdelem. Kár, hogy nem hozzád került, később vissza is vásároltam volna tőled.![]()
Én vagy 3 hónapig, vagy 6 hónapig voltam támogati, de nekem nagyon tetszett!:) Sok kis extra dolog van benne, ami feldobja a játékot! A statisztikai részét, amivel így bővül a repertoárunk azt én nem nagyon használtam, sztem nem nagyon kell, de azért jó dolog az is!elbandi írta:Támogatókat segítségét kérném.
Megéri támogatónak lenni?
Erősen gondolkozok rajta,de egyszerűen nem tudom eldönteni.
Remélem valaki meg tud győzni,esetleg lebeszélni
50-50%Cumbee írta:Osztályozón a bevételek eloszlása hogy van? Most hirtelen nem találok infókat róla és nem volt még osztályozóm.
Úgy emlékszem, hogy az otthon játszó csapat kapja a teljes bevételt, mint a bajnokikon.Cumbee írta:Osztályozón a bevételek eloszlása hogy van? Most hirtelen nem találok infókat róla és nem volt még osztályozóm.