Fifa, PES, FM

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Dr.Dre
Capitá del Barça

2012.09.30. 16:12:52

nem magamtól,hanem CD-ről frissítette a Dasht.
Ja meg azt nem tudom hogy az író FW-je rendben van e. Nemrég vettem ,szerintem igen.de hol lehetne megnézni?
Ha még egyszer kiirnám,biztos nem működne. Eddig 2x irtam ki,egyik sem műlödik... Nem tudom mi a gond :evil:
Kép

Titi - The Legend!
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.09.30. 14:10:32

A dvd író fw-je is rendben van?

Egyébként nem kell aggódni, mert lehet, hogy szimplán csak rosszul írta ki. Régen is volt ilyen. Újra meg kell próbálni, ha nem jó akkor sem... Ott bizony hiba lesz az írási folyamatban.
Bobberto
Capitá del Barça

2012.09.30. 14:06:41

Dr.Dre írta:
Bobberto írta: Melyik fajtát töltötted le? Verbatim lemez? imgburnel írod? akkor elvileg calculate-n kell lennie.
FIFA.13.PAL.XBOX360-EndyNicM - ezt töltöttem le.
Igen Verbatim lemezre, imgburnel.
...
Furcsa, mert nekem is ez és semmi bajom sincs vele, elsőre ment. A lemezről sikerült frissítetted a dash-t vagy magadtól pendrive-ról? Más ötletem még, hogy próbáld meg egy másik verzióval.
Kép
Dr.Dre
Capitá del Barça

2012.09.30. 14:02:22

Bobberto írta: Melyik fajtát töltötted le? Verbatim lemez? imgburnel írod? akkor elvileg calculate-n kell lennie.
FIFA.13.PAL.XBOX360-EndyNicM - ezt töltöttem le.
Igen Verbatim lemezre, imgburnel.
...
Kép

Titi - The Legend!
Bobberto
Capitá del Barça

2012.09.30. 13:57:31

Dr.Dre írta:
Bobberto írta:
Csak a fifát nem sikerült kiírni? abgx-en átfuttattad előtte? Biztos ami biztos.
igen csak ezt nem sikerült. ABGX-en átfutattam,minden korrekt volt... :roll:
Melyik fajtát töltötted le? Verbatim lemez? imgburnel írod? akkor elvileg calculate-n kell lennie.
Kép
Dr.Dre
Capitá del Barça

2012.09.30. 13:53:35

Bobberto írta:
Csak a fifát nem sikerült kiírni? abgx-en átfuttattad előtte? Biztos ami biztos.
igen csak ezt nem sikerült. ABGX-en átfutattam,minden korrekt volt... :roll:
Kép

Titi - The Legend!
Bobberto
Capitá del Barça

2012.09.30. 13:51:36

Dr.Dre írta:lt 3.0 megvan,legujabb dash megvan, iHas megvan... És mégis van probléma :(
Kép
Dr.Dre
Capitá del Barça

2012.09.30. 13:47:49

lt 3.0 megvan,legujabb dash megvan, iHas megvan... És mégis van probléma :(
Kép

Titi - The Legend!
Bobberto
Capitá del Barça

2012.09.30. 13:28:45

Dr.Dre írta:Ezt nem értem. Folyton kidob a játék,azt irja ki hogy a CD olvashatatlan,tisztitsam meg vagy inditsam újra a konzol.
2 CD-t is elhasználtam már,de egy idő után mindegyik kilép. Van mikor meccs elején,meccs közbe,vagy meccs végén akár.
Mitől lehet ez? más játékoknál nem csinálja igy.
Akinek meg van Xbox-ra,annak is igy csinálja?
segitsetek!
lt 3.0 + legújabb dash és legalább 1 db iHas124-19 B író és elvileg nem lehet semmi problémád :)
Kép
Dr.Dre
Capitá del Barça

2012.09.30. 13:06:55

Ezt nem értem. Folyton kidob a játék,azt irja ki hogy a CD olvashatatlan,tisztitsam meg vagy inditsam újra a konzol.
2 CD-t is elhasználtam már,de egy idő után mindegyik kilép. Van mikor meccs elején,meccs közbe,vagy meccs végén akár.
Mitől lehet ez? más játékoknál nem csinálja igy.
Akinek meg van Xbox-ra,annak is igy csinálja?
segitsetek!
Kép

Titi - The Legend!
Pocsa11
Jugador del Barça

2012.09.29. 20:06:16

CsacsMate írta: Ezt a live-os dolgot csak egy nagy képzelőerővel rendelkező egyén találhatta ki..
Én már a 3-dik szezonomban vagyok. Talán lehet nem kellene egy egész szezont leszimulálnia? :wink:
Vagy, ha dvd-n van a játék, akkor rosszul írta ki...
Eredeti a játéka, és eléggé felháborodottan beszélt róla, szóval nem hiszem, hogy kamuzna.
Én is a szimuláláson agyaltam amúgy. Még azért körbe fogok kérdezni 1-2 helyen. Biztos ami biztos.
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.09.29. 20:02:04

Pocsa11 írta:Érdeklődnék az XBOX-osoktól, hogy ti találkoztatok-e már azzal a problémával, hogy kifagy a játék az első szezon után. Cimborám leszimulált egy szezont, (az elsőt) és kifagyott. Érdeklődött, hogy ez mitől van. Azt mondták, hogy az EA bennhagyott egy olyan bugot, amit csak akkor lehet megoldani, ha live-on aktivál valamit, talán azt is pénzért. Annyi lenne a kérdésem, hogy ti mit tudtok erről?
Ezt a live-os dolgot csak egy nagy képzelőerővel rendelkező egyén találhatta ki..
Én már a 3-dik szezonomban vagyok. Talán lehet nem kellene egy egész szezont leszimulálnia? :wink:
Vagy, ha dvd-n van a játék, akkor rosszul írta ki...
Pocsa11
Jugador del Barça

2012.09.29. 17:56:00

Érdeklődnék az XBOX-osoktól, hogy ti találkoztatok-e már azzal a problémával, hogy kifagy a játék az első szezon után. Cimborám leszimulált egy szezont, (az elsőt) és kifagyott. Érdeklődött, hogy ez mitől van. Azt mondták, hogy az EA bennhagyott egy olyan bugot, amit csak akkor lehet megoldani, ha live-on aktivál valamit, talán azt is pénzért. Annyi lenne a kérdésem, hogy ti mit tudtok erről?
Dr.Dre
Capitá del Barça

2012.09.29. 17:06:27

BritishKnight írta: Azokat a cipőket nem lehet megvenni?
Amit előbb megkérdeztem arról beszélek.
Én nem tudok róla hogy meg lehetne e venni... Szerintem nem.

Pedig nagyon jó lenne,akinek meg van még a Fifa 13 , tud valamit mondani erről?
Kép

Titi - The Legend!
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.09.29. 17:04:46

18Barca99 írta: be tudod állítani a játékbeállításokban, hogy lefújja sőt azt is hogy a 16oson belül is vagy ne.
Köszi, ezt megnézem! Pedig jártam ott, de akkor lehet átfutottam rajta. Tegnap is volt egy olyan eset, ahol nagyon kellett volna, mert megpattant az ellenfél játékosának a kezén. 16-oson belül, kupadöntőben 2-2nél, 100% ziccer lett volna, mert megette a cselt, csak éppen kézzel állította meg a labdát, és természetesen ez mind a 90-dik percben történt.... Ez miatt bosszantott a hiánya eddig a leginkább, mert ment már el ilyenen meccs is.

Amúgy a játékosok értékei nagyot változtak a kezdetihez képest. Jelenleg Sánchez (92) többet ér, mint Messi (95), az övé csökkent számomra érthetetlen okokból, hiszen fejlődött.. Hazard (92) ugyanannyit ér, mint a Bolha. Neuer értékét is megduplázta a játék. Extrém módon beindult pár játékos fejlődése is. Főleg az ifisták közül. 16 évesen már 70+ a statjuk.

De a legszebb a játékban, hogy a Real az EL helyért küzd. :lol:

---
davi10 írta:
A keretnek össze kell érnie, hogy sallangmentes legyen a szimulációk nagy része. Nekem ez a harmadik évben jött össze minden szériában eddig. Egyébként vannak olyan játékosok, akiket a szimuláció nem szeret... Meg olyan is, akit nagyon. Hazard pl. sorra rúgta a mesterhármasokat idén.
BritishKnight
Capitá del Barça

2012.09.29. 17:00:41

Dr.Dre írta:Engem egy kicsit zavar,hogy elég kevés futballciő áll a játékosok rendelkezésére. Zavar,hogy néhány játékoson meg lehet látni ezt a cipőt:
http://www.ok809.com/images/2012-Adidas ... d-bule.jpg
,de viszont nincs a választható cipők között...
Meg pl a Sárga ctr360 Maestri,ami Iniestanak és Songnak is van,azt sem lehet választani,de viszont Iniestan és Songon pl rajta van..Hm,hát nem értem ezt a logikát a fifátol sajnos... :roll:
Azokat a cipőket nem lehet megvenni?
Amit előbb megkérdeztem arról beszélek.
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
Dr.Dre
Capitá del Barça

2012.09.29. 16:57:47

Engem egy kicsit zavar,hogy elég kevés futballciő áll a játékosok rendelkezésére. Zavar,hogy néhány játékoson meg lehet látni ezt a cipőt:
http://www.ok809.com/images/2012-Adidas ... d-bule.jpg
,de viszont nincs a választható cipők között...
Meg pl a Sárga ctr360 Maestri,ami Iniestanak és Songnak is van,azt sem lehet választani,de viszont Iniestan és Songon pl rajta van..Hm,hát nem értem ezt a logikát a fifátol sajnos... :roll:
Kép

Titi - The Legend!
Dr.Dre
Capitá del Barça

2012.09.29. 16:51:46

CsacsMate írta:Flash vagy RGH?
Ha 13xxx fölé mész a dash-ban, akkor többet nem lehet rgh-zni a gépedet a jövőben, persze, ha szeretnéd is valaha.
Egyébként kell neki az új dash. Flash-nél fel lehet tenni. Nem bántja. De LT 3.0 kell hozzá.
RGH-nál pedig bonyolultabb a frissítés menete. De ott nem is kínálja fel, úgyhogy gondolom flashed van, csak kérdés milyen, illetve iHAS íróval írtad e ki, ahogy kell, hogy ne dobáljon ki játék közben.
Flash.amúgy már megoldottam a problémát,szerencsére.
Kép

Titi - The Legend!
BritishKnight
Capitá del Barça

2012.09.29. 16:41:11

Ha nem játszok Online xbox360on akkor is kapok ilyen pénzeket amiket be lehet váltani cipőkre,mezekre?
És akkor is van olyan meccsnap?Meg,hogy nem játszhatok ma Puyollal mert sérült?
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
18Barca99
Capitá del Barça

2012.09.29. 00:28:41

CsacsMate írta:Piqué éppen azután akart elmenni miután felkínáltam neki egy szerződést. Úgyhogy esélytelen így megtartani. :)
Viszont pár apróbb új dolgot találtam mégis a játékmenetben.
Először is ugye vannak lerántások. Illetve van olyan, hogy a sorfal előrelépked, vagy a szögletnél bent lökdösődés van, akkor a bíró sárgát ad. Ez is új nekem eddig.
Most azt várom, hogy benne lesz e a Klub VB. Éppen a szuperkupa döntő jön a Tottenham ellen. Illetve a Copa America is érdekel, mivel jelenleg a Brazil válogatottnál vagyok, akik egyébként megnyerték a VB-t. :roll:
Ami zavar egy kicsit, hogy durván felrúgnak, és le sem fújja néha. Amikor meg éppen, hogy hozzáérek, vagy labdával együtt elrúgom, akkor egyből. Most annyira nem találták el az egyensúlyt, mint ezelőtt. De hát hozzá kell szokni. Illetve továbbra is nagyon hiányolom a kezezést, vagyis annak a lefújását...

Amúgy a játék beállításokban lehet egy kicsit viccesre venni a figurát. :D
Pl. felpörgetni a játékot, lövéseket. De olyan is van, hogy másodpercenként lesérül egy játékos az ellenfél csapatából.
be tudod állítani a játékbeállításokban, hogy lefújja sőt azt is hogy a 16oson belül is vagy ne.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.09.28. 22:11:34

Dr.Dre írta:Jajj,nem indul. Valami frissítést kér. Nem merek rámenni a Yes-re.
PLS SEGITSEKET,nagyon fontos lenne! minél előbb! Mit csináljak??

Flash vagy RGH?
Ha 13xxx fölé mész a dash-ban, akkor többet nem lehet rgh-zni a gépedet a jövőben, persze, ha szeretnéd is valaha.
Egyébként kell neki az új dash. Flash-nél fel lehet tenni. Nem bántja. De LT 3.0 kell hozzá.
RGH-nál pedig bonyolultabb a frissítés menete. De ott nem is kínálja fel, úgyhogy gondolom flashed van, csak kérdés milyen, illetve iHAS íróval írtad e ki, ahogy kell, hogy ne dobáljon ki játék közben.
Dr.Dre
Capitá del Barça

2012.09.28. 18:37:32

Jajj,nem indul. Valami frissítést kér. Nem merek rámenni a Yes-re.
PLS SEGITSEKET,nagyon fontos lenne! minél előbb! Mit csináljak??
Kép

Titi - The Legend!
Forcabarca8
Capitá del Barça

2012.09.28. 17:13:09

bence-barca írta:Srácok!
Szerintetek mi lehet a gond?
Tegnap megvettem eredetibe a 13t, letöltöttem orignről, feltelepítettem, az EA logót behozza, de aztán semmi. Már kétszer újra töltöttem, de smmi megoldás.
A demó tökéletesen futott, videokártyát próbáltam frissíteni hátha az, de nem.
Valaki? :?
Tudom,hogy ez a demóhoz segítség,de azért meglesheted:

http://www.fifahungary.hu/hirek/FIFA_13 ... k_kezelese
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.09.28. 16:17:27

Srácok!
Szerintetek mi lehet a gond?
Tegnap megvettem eredetibe a 13t, letöltöttem orignről, feltelepítettem, az EA logót behozza, de aztán semmi. Már kétszer újra töltöttem, de smmi megoldás.
A demó tökéletesen futott, videokártyát próbáltam frissíteni hátha az, de nem.
Valaki? :?
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.09.28. 15:48:26

Piqué éppen azután akart elmenni miután felkínáltam neki egy szerződést. Úgyhogy esélytelen így megtartani. :)
Viszont pár apróbb új dolgot találtam mégis a játékmenetben.
Először is ugye vannak lerántások. Illetve van olyan, hogy a sorfal előrelépked, vagy a szögletnél bent lökdösődés van, akkor a bíró sárgát ad. Ez is új nekem eddig.
Most azt várom, hogy benne lesz e a Klub VB. Éppen a szuperkupa döntő jön a Tottenham ellen. Illetve a Copa America is érdekel, mivel jelenleg a Brazil válogatottnál vagyok, akik egyébként megnyerték a VB-t. :roll:
Ami zavar egy kicsit, hogy durván felrúgnak, és le sem fújja néha. Amikor meg éppen, hogy hozzáérek, vagy labdával együtt elrúgom, akkor egyből. Most annyira nem találták el az egyensúlyt, mint ezelőtt. De hát hozzá kell szokni. Illetve továbbra is nagyon hiányolom a kezezést, vagyis annak a lefújását...

Amúgy a játék beállításokban lehet egy kicsit viccesre venni a figurát. :D
Pl. felpörgetni a játékot, lövéseket. De olyan is van, hogy másodpercenként lesérül egy játékos az ellenfél csapatából.
Válasz küldése