Gamez - Kedvencek játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
daffy
Madridista

2011.06.30. 08:18:39

Fernando írta: Ismeri valaki a Top Spin sorozatokat? Most játszok a 4-el, igencsak jó. Tenisz játék. Eddig nagyon bejön. Karrier módot kezdtem, csináltam embert, szereztem edzőket, szponzorokat, eddig 2 kisebb tornán vagyok túl, egy salakos Houstoni, amit megnyertem és egy kemény borítású Kijevi, ahol döntős voltam, de ott 7-6, 6-3-ra simán kikaptam.
én a 3. részét játszottam széjjel,de számomra túl monoton és egysíkú volt egy idő után. értem én,hogy egy tenisz játékban teniszezni kell,de nekem nem volt időtálló.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.06.29. 21:32:53

Srácok, ki van otthon NBA 2K11-ben, leginkább az igazolások terén? Lakerssel játszok benne és szeretné leigazolni a jó öreg Shaq-et, de sehogy se működik a dolog.. :? Ötlete valakinek?
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Fernando
Llegenda del Barça

2011.06.29. 17:32:42

F1-hez hozzászólva:
Szerintem marha gagyi lett a hype-hoz képest. Nem sok F1 élményt nyújt, csak a grafika és a pályák részletessége. Sima arcade játék lett ez is, mint az összes codemaster gamma. Buta ellenfelek, össze-vissza cikázó autók, életszerűtlen helyzetek, stb stb...

Ismeri valaki a Top Spin sorozatokat? Most játszok a 4-el, igencsak jó. Tenisz játék. Eddig nagyon bejön. Karrier módot kezdtem, csináltam embert, szereztem edzőket, szponzorokat, eddig 2 kisebb tornán vagyok túl, egy salakos Houstoni, amit megnyertem és egy kemény borítású Kijevi, ahol döntős voltam, de ott 7-6, 6-3-ra simán kikaptam.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.29. 17:01:22

Mihu esetleg Fahrenheit, Death of Spies, s Call of Juarez
Kép
Kép
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2011.06.29. 16:10:48

Barcaádám írta:
Bár nem hosszú de mindenképpen ajánlom a Singularity c. FPS-t! Nagyon jó játék szerintem, innovatív eszközökkel, van benne egyediség,story, lebilincselő környezet, és döntésedtől függően 2 fajta befejezés! Ami még mellette szól hogy nem kutyaütők fejlesztették hanem a Raven(Quake, Wolfenstein stb.)
Eddig mindig az volt a bajom a játékokkal, hogy hamar meguntam őket :D Én ugye nem vagyok pro, így a Cod-ot is Single Playerben nyomtam, nem tartott valami sokáig, Quake se, The Punisher, Global Operation, meg ilyenek. Valahogy mindegyiket kiakasztottam 1-2 hét alatt :D A GTA-hoz meg valahogy sose volt türelmem hogy végignyomjam :D Régen, nagyon régen a Maffia volt a kedvencem, csak ott meg az egyik feladatnál valahogy mindig kilépett a játék. Aztán azt úgy hagytam. De egy hasonló játék nagyon jól jönne. Imádom azt a sztorit, a maffia világát, érdekel is meg eléggé le is köt.
Mihu
Director del Fútbol

2011.06.29. 16:06:01

gergo9 írta:Richard Burns Rally embertelen :) Imádtam. Én olyan jó két évet kisebb nagyobb szünetekkel elvoltam vele.
Vhogy addig jutottam a végén hogy az első két szinten simán tudtam hozni a bajnokságot aztán a 3. szinten is vezettem aztán vlenül egy rosszul sikerült szakasz után mentettem így buktam az első helyet végül asszem 3. lettem.
De jó két hónap meló benne volt. Irtózatos [auto_cenzúra]ásokkal emlékszem volt olyan hogy a leghosszabb szakaszt kb 20-25 újrakezdésnél sikerült abszolválni már átmentem az utolsó merőponton megisállt az óra majd az utolsó standnál ahol ült bennt mindig pár madár oda rongyoltam be aztán ugye azon a fokozaton jött a mentőhelikopter és viszontlátásra.
:D
Én 2006 óta nyomom bajnokságban :) Van Magyar Bajnokság, van Világbajnokság, meg néha jön egy-egy nagyon színvonalas kupa, ahol szinte az egész magyar bajnoki mezőny képviselteti magát.

Én egyszer mikor a VB címért versenyeztem egy lengyel sráccal, akkor a Japán versenyen a második nap utolsó előtti gyorsaságijának célján átrongyoltam ahogy szoktam, viszont megdobott a padka, neki a szemközti fának. Ugye az autó az meghalt, szerencsémre volt egy ún. SuperRally szabály, aminek értelmében másnap folytathattam a küzdelmeket, viszont ahány szakaszt kihagytam, annyiszor 3 perc büntetés. Ugye nekem így a 2. napi utolsó gyorsom hiányzott, és így kaptam 3 perc büntetést. Az utolsó, 3. napon azért sikerült pontszerző helyre bejönni így is. Ez 2007-ben volt, de tisztán emlékszem rá, hogy akkor 0.067mp-el kaptam ki egy addig számunkra teljesen ismeretlen magyar sráctól. Így lettem 8. és nem 7.

Ugyan ebben az évben az utolsó verseny, Wales rally. 3-an voltunk esélyesek a VB címre, a lengyel srác, egy magyar barátom meg én. Én vezettem, a lengyel srác 10 pontra volt tőlem, a honfitársam meg asszem 7-re. Sajnos Ő az első nap eldobta a vasat, úgyhogy kiszállt a küzdelmekből, maradtunk ketten Matoga-val. 10 pontra volt tőlem, de ha én ugye kiesek és nem szerzek pontot, és Ő nyer, akkor övé a vb cím mert így egyel több győzelme van mint nekem. Amúgy meg egyenlő nyert futammal álltunk, és nekem volt több 2. helyem, de ugye ez matematikailag nem játszott...Első nap, ugye Szabi kiesett a 2. gyorson Matoga hibázott, vezettem 1 perccel. Utolsó gyorsasági vége úgy nézett ki, hogy volt egy elágazás, balra mentünk, majd volt egy jobbos meg egy balos és cél. Na hát kifordultam az elágazásból, még meg is ráztam magam meg fújtam egyet hogy ffffu...nnah első nap letudva. Megyek jobbos, átlököm a balosba, túl széles volt, kívül kerítés, seggével elkaptam, beforgatott, orrával neki az oszlopnak, motor leállt. Láttam a célt jelző táblát....40 méter hiányzott. Hát akkor SuperRally, 3 perc büntetés. Olyan szoros volt a mezőny, hogy visszaestem a 17. helyre, miközben Matoga vezetett...Második napon élet vagy halált kellett mennem ahhoz hogy felzárkózzak. Kivártam amíg az előttem lévők lefutják, mert mondom feleslegesen nem küszködök. Ha nem hibázik annyi ember, és nem esik ki elegendő fő ahhoz hogy a 8. hely közelébe érjek, akkor felesleges lenyomni az utolsó napot. Hát szerencsémre elég sokan kiestek mert elég nehéz versenyt állítottak össze a szervezők, és sokan hibáztak. Így 2-3 szakasz alatt feljöttem a 10. helyre, onnantól pedig az előttem lévő két ember már olyan közel volt hogy őket egy szakasz alatt megelőztem. Megvolt a 8. hely, utánam még kiesett egy srác, így végül 7. lettem. Utolsó előtti gyorsaságiról lejöttem, szakasz végén a menüben kiírja a szakaszeredményt. Csak waiting meg waiting meg waiting...ránézek a modemre...villog a kis led. Ez azt jelentette, hogy megszakadt a netkapcsolatom :D :D Ilyenkor nálunk azt kellett cisnálni, hogy telefonálni kellett egyet a vezetékes telefonnal :D Felhívtam a mobilomat, a villogás átváltott folyamatos világításba. Nyomok egy entert, waiting, waiting és tádáááám :D Hozta az eredményeket :D Úúúú mondom gyorsan csináljuk tovább, nehogy megint rájöjjön az 5 perc :D Gyorsan lenyomtam hatalmas idegbaj közepette az utolsó gyorsaságit, végül teljesítettem szerencsére és a modemem sem makacsolta meg magát. Küldte az eredményeket a szerverre :D 7. lettem, Matoga hiába nyerte meg a versenyt, 2 ponttal én lettem a világbajnok a kategóriámban :)

Jó kis sztorijaim vannak RBR-el kapcsolatban :D 5 év alatt megéltem egy s mást :D
gergo9
Director del Fútbol

2011.06.29. 15:34:44

Richard Burns Rally embertelen :) Imádtam. Én olyan jó két évet kisebb nagyobb szünetekkel elvoltam vele.
Vhogy addig jutottam a végén hogy az első két szinten simán tudtam hozni a bajnokságot aztán a 3. szinten is vezettem aztán vlenül egy rosszul sikerült szakasz után mentettem így buktam az első helyet végül asszem 3. lettem.
De jó két hónap meló benne volt. Irtózatos [auto_cenzúra] emlékszem volt olyan hogy a leghosszabb szakaszt kb 20-25 újrakezdésnél sikerült abszolválni már átmentem az utolsó merőponton megisállt az óra majd az utolsó standnál ahol ült bennt mindig pár madár oda rongyoltam be aztán ugye azon a fokozaton jött a mentőhelikopter és viszontlátásra.
:D
Barcaádám
Capitá del Barça

2011.06.29. 15:07:21

Mihu írta:Nnna hát ehhez nekem, mint szimulátor játékosnak hozzá kell szólnom :)

El kell különíteni a dolgokat. Vannak a szimulátor játékok, meg vannak az arcade játékok.

-Ha valósághű játékkal akarsz játszani, akkor semmiképpen se vedd meg a WRC 2010-et. Felesleges pénzköltés, mert a valósághoz annyi köze van, mint a szöcskének meg az elefántnak kb. Az F1-ről azt hallottam, hogy annyira nem sikerült rosszul, bár én még nem játszottam vele.

-Ha inkább a Need For Speed vonalat szereted, az arcade játékokat, ahol egy erős kanyart 220-al simán be lehet venni, mindenféle megcsúszás nélkül, akkor végül is mehet a WRC is. A valósághoz nem sok köze van, de van akinek ez bejön. Én mivel nagyon nagy rally fanatikus vagyok, nekem ez nem gyere be, én ezért is játszom 2006 óta elég komoly szinten a Richard Burns Rally-val. Ez a legvalósághűbb rally-s játék amit valaha is piacra dobtak.

Tehát ha az előbbi kategóriába tartozol akkor F1, ha a másodikba, akkor meg döntsd el hogy F1 vagy WRC. :)

Más:

Valaki tudna ajánlani valami jó játékot így nyárra, ami leköt, jó játékmenete van, izgalmas, fordulatos, és nem lehet 2 hét alatt végigvinni? Nem olyan játékokra gondolok hogy megyeklövökmeghalmindenkicsakénmaradokéletben, hanem amiben van kihívás. Legfőképpen ilyen mászkálós játékokra gondoltam, vagy valami jó FPS is jöhet.
Bár nem hosszú de mindenképpen ajánlom a Singularity c. FPS-t! Nagyon jó játék szerintem, innovatív eszközökkel, van benne egyediség,story, lebilincselő környezet, és döntésedtől függően 2 fajta befejezés! Ami még mellette szól hogy nem kutyaütők fejlesztették hanem a Raven(Quake, Wolfenstein stb.)
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Mihu
Director del Fútbol

2011.06.29. 15:03:30

Nnna hát ehhez nekem, mint szimulátor játékosnak hozzá kell szólnom :)

El kell különíteni a dolgokat. Vannak a szimulátor játékok, meg vannak az arcade játékok.

-Ha valósághű játékkal akarsz játszani, akkor semmiképpen se vedd meg a WRC 2010-et. Felesleges pénzköltés, mert a valósághoz annyi köze van, mint a szöcskének meg az elefántnak kb. Az F1-ről azt hallottam, hogy annyira nem sikerült rosszul, bár én még nem játszottam vele.

-Ha inkább a Need For Speed vonalat szereted, az arcade játékokat, ahol egy erős kanyart 220-al simán be lehet venni, mindenféle megcsúszás nélkül, akkor végül is mehet a WRC is. A valósághoz nem sok köze van, de van akinek ez bejön. Én mivel nagyon nagy rally fanatikus vagyok, nekem ez nem gyere be, én ezért is játszom 2006 óta elég komoly szinten a Richard Burns Rally-val. Ez a legvalósághűbb rally-s játék amit valaha is piacra dobtak.

Tehát ha az előbbi kategóriába tartozol akkor F1, ha a másodikba, akkor meg döntsd el hogy F1 vagy WRC. :)

Más:

Valaki tudna ajánlani valami jó játékot így nyárra, ami leköt, jó játékmenete van, izgalmas, fordulatos, és nem lehet 2 hét alatt végigvinni? Nem olyan játékokra gondolok hogy megyeklövökmeghalmindenkicsakénmaradokéletben, hanem amiben van kihívás. Legfőképpen ilyen mászkálós játékokra gondoltam, vagy valami jó FPS is jöhet.
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2011.06.25. 21:21:16

Messa írta:
Facsy írta:Sziasztok!
2 kérdésem volna...meiket ajánljátok inkább fifa manager vagy football manager?
Én egyértelműen a Football Managert, iszonyat jó kis játék. Sok időt el tudsz vele szórakozni, engem eléggé leköt. Ha nekiállok, néha fél napokat is gép előtt vagyok miatta. Elég részletes játék, időbe telt, mire kitapasztaltam, a Fifa Managerről csak hallottam, de nem gondolnám, hogy bármiben jobb lenne a Footballnál.

Ezt még régebbről:
Szerintetek mit vegyek? WRC 2010, vagy F1 2010?
szerintem a F1 2010 vedd meg! szvsz. a WRC ritka rosszra sikerült szerintem.. a grafikája sem nyűgöz le meg a kocsik hangja olyan, mint a kávédaráló mikor fullon pörög.
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.06.25. 21:02:04

daffy írta:
MessiFan írta:Mert ha HDD-re akarom akkor drágább vagy miacsuda?:D
ha nem telepíted a játékot a merevlemezre,akkor is tudsz játszani,de akkor a box folyamatosan használja a lemezt. ha feltelepíted,akkor csak bele-belepörget. az olvasófej kímélése végett szokták javasolni a hdd-re telepítést
Akkor jó lesz nekem ez a 250 gigás. Nem fogom sajnálni a pénzt rá mert már nagyon régóta akarok xboxon játszani.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.06.25. 21:00:47

Facsy írta:Sziasztok!
2 kérdésem volna...meiket ajánljátok inkább fifa manager vagy football manager?
Én egyértelműen a Football Managert, iszonyat jó kis játék. Sok időt el tudsz vele szórakozni, engem eléggé leköt. Ha nekiállok, néha fél napokat is gép előtt vagyok miatta. Elég részletes játék, időbe telt, mire kitapasztaltam, a Fifa Managerről csak hallottam, de nem gondolnám, hogy bármiben jobb lenne a Footballnál.

Ezt még régebbről:
Szerintetek mit vegyek? WRC 2010, vagy F1 2010?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Facsy
Jugador d'estrella

2011.06.25. 20:26:39

Sziasztok!
2 kérdésem volna...meiket ajánljátok inkább fifa manager vagy football manager? illetve tudtok-e zsír király körre osztott játékokat (pl heroes 3-4-5) amikkel lehet multizni 1 gépen :D
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.25. 13:45:11

Bob_Marley írta: Más:
Új dashboard :lol: Már egy jó hónapja próbálja frissíteni, elutasítom stb stb, nagy nehezen túléltem, hogy nincs live, de most már elég "nyűgös" vagyok miatta :lol:
Van már új flash a gépekre?Mert ha jól tudom ami most van, az nem fogja bírni az új dashboardot!
D:2.0.12625.0 BK:(ezt nem is tudom micsoda)2.0.1888.0
A 12625öst telepítheted, nekem is az van, az annál újabbat már ne..... Új flash pedig még nincs.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
daffy
Madridista

2011.06.25. 10:51:14

ha nem telepíted a játékot a merevlemezre,akkor is tudsz játszani,de akkor a box folyamatosan használja a lemezt. ha feltelepíted,akkor csak bele-belepörget. az olvasófej kímélése végett szokták javasolni a hdd-re telepítést
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.25. 10:50:22

Mivel az egy háttértároló, ezért egyértelműen drágább!És sokan esküsznek rá, hogy minél nagyobb a HDD, annál jobb, mert csak felteszik, s nem megy olyan gyorsan tönkre az olvasófej!Szerintem egy sima 60 gigás is elég nem kell 250, meg a mostani új gépekbe már nagyon jó olvasófejek vannak!

Más:
Új dashboard :lol: Már egy jó hónapja próbálja frissíteni, elutasítom stb stb, nagy nehezen túléltem, hogy nincs live, de most már elég "nyűgös" vagyok miatta :lol:
Van már új flash a gépekre?Mert ha jól tudom ami most van, az nem fogja bírni az új dashboardot!
D:2.0.12625.0 BK:(ezt nem is tudom micsoda)2.0.1888.0
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.06.25. 10:32:36

Mert ha HDD-re akarom akkor drágább vagy miacsuda?:D
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.25. 09:34:21

MessiFan írta:Nem hát! Linkeltek nekem egy www.konzolvilag.hu -t és innen fogok rendelni egy 250gigás slimet 50-ért. Bőven elég nekem. Rögtön beleszerettem :D Holnap szerintem meg is rendelem.
Ő az: http://www.konzolvilag.hu/xbox360/-xbox ... 250gb/2215
Szerintem nem muszáj 250 GB-st rendelned, ha nem akarod feltenni a játékokat HDDre, akkor elég a 4 GB-s is az meg még olcsóbb.... ahogy látom csak 42be kerül... ha nem akarod HDD-re tenni a játékokat akkor ezzel jobban jársz.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.06.24. 21:47:33

Nem hát! Linkeltek nekem egy www.konzolvilag.hu -t és innen fogok rendelni egy 250gigás slimet 50-ért. Bőven elég nekem. Rögtön beleszerettem :D Holnap szerintem meg is rendelem.
Ő az: http://www.konzolvilag.hu/xbox360/-xbox ... 250gb/2215
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.24. 21:29:01

MessiFan írta:Jó hír!
A 2k12-ben több mindent lehet majd csinálni Jordannel (nem tudom mit), sokkal jobban megcsinálják az online játékmódot, bizonyos animációs funkciók eltűnnek, így sokkal folyamatosabb lesz majd a game + amikor egy csapat ass módban bekerül a döntőbe, sokkal jobb prezentáció lesz :D
Október 4.-én jelenik meg a játék! Már alig várom! Akkora már xboxra lesz meg!:D

Aprópó xbox! Ilyet találtam 100.000 forintért:
XBOX 360 250GB-Kinect-Dance Central és még oda van írva hogy microsoft xbox360 alapgépek. Ez nem tudom mit takar.
Ezt vegyem meg? Vagy mi az a dance central? :lol: nem akarok táncolni :D
Október 5 lesz az nem? Amúgy a Dance Central egy kinectes játék, kapsz egy Slim Elite 250 GB-t + Kinectet(mozgásérzékelő gép) és ezt a játékot. Szerintem nem ez kell neked... :D
Kép
Facsy
Jugador d'estrella

2011.06.24. 21:18:54

Facsy írta:Köszi a válaszokat!azt tudom h a laptop nem játékközpontú de elég sokat utazok és a mobilizálhatóság miatt akarok azt :) és ha már veszek akkor olyat amin azért tudok játszadozni is :) joformán csak fifázok meg lineage2zök szal nem akarok non stop játszani rajta :D
Mivel elég ritkán találkozok L2 játékossal különböző fórumokon, ezért "kötelezettségemnek érzem" válaszolni neked. :wink: :D

2 éve, mikor én vettem laptopot, ugyanez volt a problémám. Egyrészt, hogy mobilitás miatt jobb lenne egy laptop. Másrészt, hogy mivel azért játszogatok én is (főleg L2 és PES :twisted: ), ezért lehet jobb lenne egy PC. Nem igazán jutottam dűlőre, ezért végül én is arra jutottam, hogy veszek egy erősebb laptopot (össz. 180k+ volt), ami mindkét igényt kielégíti. Megbántam... (és őszintén szólva azóta beszéltem 2 emberrel is, akik úgyszintén így jártak, és ők is megbánták, hogy laptopot vettek).

Azt le kell szögeznem, hogy nem vagyok annyira jártas a "hardverek világában", de azóta tapasztalom, hogy hiába, hogy adott játékoknak elvileg hibátlanul kellene mennie a laptopomon, ennek ellenére mégse mennek úgy. Az újabb játékok jelentős része (lsd. 70% minimum, medium grafikán megy, ha egyáltalán megy). Ahogy daffy is írta: a laptop nem játékra való.

Feltételezem azért gondoltál laptopra, hogy tudjál játszani otthon is, illetve kollégiumban/albérletben is (gondolom emiatt fontos a mobilitás). Ha tényleg így van, akkor ebben az esetben én azt ajánlanám - legalábbis én a te helyedben biztosan így tennék - hogy inkább vennék akár 2 asztali gépet 100-100e Ft-ért (esetleg mérlegelve, hogy otthon vagy albiban/koliban töltesz több időt 80k-120k arányban) , mint egy laptopot 200e-ért.

Vagy egy Pc-t 150-ért otthonra (ebben az esetben ajánlom a fenti configot), és suliba egy olcsó (esetleg használt) laptopot 50-ért.

De persze mindazt feltételezve, hogy a fentebb leírt helyzet áll fenn.

Remélem tudtam segíteni, Zaen

ui.:
Facsy írta: joformán csak fifázok meg lineage2zök szal nem akarok non stop játszani rajta :D
A mondat első és második fele eléggé üti egymást. :twisted:[/quote]

köszi a választ.igen ezek az indokok amiért laptopon gondolkodok,meg sokat vonatozok :D nah hát am lehet ez lessz h 1olcsobb laptop meg egy jobb pc :D am tom h üti egymást miután elkültem gonodltam végig xD
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.06.24. 19:42:28

Jó hír!
A 2k12-ben több mindent lehet majd csinálni Jordannel (nem tudom mit), sokkal jobban megcsinálják az online játékmódot, bizonyos animációs funkciók eltűnnek, így sokkal folyamatosabb lesz majd a game + amikor egy csapat ass módban bekerül a döntőbe, sokkal jobb prezentáció lesz :D
Október 4.-én jelenik meg a játék! Már alig várom! Akkora már xboxra lesz meg!:D

Aprópó xbox! Ilyet találtam 100.000 forintért:
XBOX 360 250GB-Kinect-Dance Central és még oda van írva hogy microsoft xbox360 alapgépek. Ez nem tudom mit takar.
Ezt vegyem meg? Vagy mi az a dance central? :lol: nem akarok táncolni :D
Zaen
Jugador del Barça

2011.06.23. 13:14:34

daffy írta:
Zaen írta:,,,
a prohardveren és az ipon honlapján is érdemes a forumot nézegetni. a prohardveren van " milyen gépet vegyek" topic.
az ipontól KELL rendelni a gépet,viszont még gyűjtenék hozzá kb 20 rugót.
a tesómnak rendelek hasonlót:
Alaplap ASROCK H61M-GE 1 db 15.750 Ft
Processzor INTEL Core i3-2100 3.10GHz 1155 BOX 1 db 25.250 Ft
Memória KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz KIT 1 db 9.025 Ft
Merevlemez SAMSUNG 1000GB F3 7200rpm 32MB SATA2 HD103SJ 1 db 12.488 Ft
Optikai egység NEC AD-7260S Fekete 1 db 4.838 Ft
Ház COOLERMASTER RC-430-KWN1-GP Elite 430 1 db 10.713 Ft
Táp CHIEFTEC CTG-450-80PB 450W OEM 1 db 10.963 Ft
Összeszerelés 1.875 Ft
Összesen: 90.899 Ft (72.720 Ft + áfa)

ez 90k+ videokártya,viszont bírná a strapát. a videókártyákban jelenleg nem vagyok nagyon képben,azt mindenképp érdeklődd meg forumokon,illetve a táp pontos típusát. az árak az ipon részben akciós árai.
Kicsit megkésve, de köszönöm a segítségedet! Végülis a prohardveres hozzászólásokból, illetve különböző fórumokon való olvasgatásból állítottam össze az alábbi configot. Ahogy tanácsoltad, az Iponon rendeltem meg őket. Összességében eléggé hasonló a tiédhez.:

Alaplap: ASROCK H61M/U3S3 ~16k
Processzor: INTEL Core i3-2100 3.10GHz 1155 BOX ~27k
Memória: KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz ~8k
VGA: Sapphire HD5830 1GB GDDR5 Xtreme ~25k
Merevlemez: SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ ~9k
Táp: COOLERMASTER GX 450W RS450-ACAAD3-EU ~12k
Optikai meghajtó: NEC AD-7260S Fekete ~5k
Ház: COOLERMASTER Elite 430 ~11k
Házventi: Arctic Cooling F12 Pro PWM ~1k
Monitor: LG W2246T-BF (22", 1920x1080) ~33k

Össz: 147k
Facsy írta:Köszi a válaszokat!azt tudom h a laptop nem játékközpontú de elég sokat utazok és a mobilizálhatóság miatt akarok azt :) és ha már veszek akkor olyat amin azért tudok játszadozni is :) joformán csak fifázok meg lineage2zök szal nem akarok non stop játszani rajta :D
Mivel elég ritkán találkozok L2 játékossal különböző fórumokon, ezért "kötelezettségemnek érzem" válaszolni neked. :wink: :D

2 éve, mikor én vettem laptopot, ugyanez volt a problémám. Egyrészt, hogy mobilitás miatt jobb lenne egy laptop. Másrészt, hogy mivel azért játszogatok én is (főleg L2 és PES :twisted: ), ezért lehet jobb lenne egy PC. Nem igazán jutottam dűlőre, ezért végül én is arra jutottam, hogy veszek egy erősebb laptopot (össz. 180k+ volt), ami mindkét igényt kielégíti. Megbántam... (és őszintén szólva azóta beszéltem 2 emberrel is, akik úgyszintén így jártak, és ők is megbánták, hogy laptopot vettek).

Azt le kell szögeznem, hogy nem vagyok annyira jártas a "hardverek világában", de azóta tapasztalom, hogy hiába, hogy adott játékoknak elvileg hibátlanul kellene mennie a laptopomon, ennek ellenére mégse mennek úgy. Az újabb játékok jelentős része (lsd. 70% minimum, medium grafikán megy, ha egyáltalán megy). Ahogy daffy is írta: a laptop nem játékra való.

Feltételezem azért gondoltál laptopra, hogy tudjál játszani otthon is, illetve kollégiumban/albérletben is (gondolom emiatt fontos a mobilitás). Ha tényleg így van, akkor ebben az esetben én azt ajánlanám - legalábbis én a te helyedben biztosan így tennék - hogy inkább vennék akár 2 asztali gépet 100-100e Ft-ért (esetleg mérlegelve, hogy otthon vagy albiban/koliban töltesz több időt 80k-120k arányban) , mint egy laptopot 200e-ért.

Vagy egy Pc-t 150-ért otthonra (ebben az esetben ajánlom a fenti configot), és suliba egy olcsó (esetleg használt) laptopot 50-ért.

De persze mindazt feltételezve, hogy a fentebb leírt helyzet áll fenn.

Remélem tudtam segíteni, Zaen

ui.:
Facsy írta: joformán csak fifázok meg lineage2zök szal nem akarok non stop játszani rajta :D
A mondat első és második fele eléggé üti egymást. :twisted:
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.06.23. 12:22:32

Xboxról lenne szó, tudom, hogy nehéz összehasonlítani a kettőt, de ha választanotok kéne, WRC 2010, vagy F1 2010?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Facsy
Jugador d'estrella

2011.06.20. 13:20:20

Köszi a válaszokat!azt tudom h a laptop nem játékközpontú de elég sokat utazok és a mobilizálhatóság miatt akarok azt :) és ha már veszek akkor olyat amin azért tudok játszadozni is :) joformán csak fifázok meg lineage2zök szal nem akarok non stop játszani rajta :D

a külső hűtő meg egyértelmű,én mindig használok külső hűtést a gépemhez,főleg ien melegbe.a sima asztalihoz.mert már elég soxor sültek be dolgaim :S(bár az is lehet én vok nooob xD ) ugyhogy nem kockáztatok,igaz a vidi kártyán is van saját hűtő meg minden vackon de megvan oldva a külső hűtés is ugy a tuti :D amugy irtad h már nem nyujt olyan jo teljestményt....ezt ugy általába érted vagy ha tulmelegszik?:D még 1x köszi a válaszokat :)
Válasz küldése