Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Senki nem mondta h a te csapatodon van csak megemlítettem h míg xzibit nem kap edzést addig te fogsz kapni és az tök mind1 h a meccs h végződik.socio66 írta:Lassan akár le is lehetne szállni az ificsapatomról..
ki van beszélve,elég volt. maximum Firpo-tól fogadok el kérdéseket, észrevételeket,mert vele játszok..Nincs jobb dolgotok,mint hogy ezt a meccset nézitek?
Lassan akár le is lehetne szállni az ificsapatomról..bowlinggolyo írta:Jujujujujúj már 0-10 Firponak. Mondjuk igaz h így nagyon kikapsz socio de legalább nem vesztel edzést mint xzibit25 ifijei.
Már bocsi Perrero de ez a topik erről szól h a ht-ban ki mit és hogyan csinál ha nem tetszik akkor szüntessétek meg.Perrero írta:MSnről nem hallottatok még
Mert talán kezd a fórum chat szerű lenni?Xzibit25 írta:De.De amúgy ez hogy jön ide???Perrero írta:MSnről nem hallottatok még
Azért van a topik hogy írjunk bele,nem?Perrero írta:MSnről nem hallottatok még
ez nekem nem olyan vicces,úgyhogy NEM!:oMessiFan írta:Én is nézem. most állítottak ki egy játékosodat.
Hát ez kicsit érdekes lesz. Velem nem játszol-et?![]()
Mármint a másik ifimmel.
socio66 írta:Az önbizalmam csak a felnőtteknek szól..Xzibit25 írta:
Most hol van az önbizalmad???Nyugi tuti rúgsz gólt.
0-6![]()
kezd vicces lenni..
mindegy legalább nagyon nem kell szégyenkeznem a 6 szurkolóm előtt
Az önbizalmam csak a felnőtteknek szól..Xzibit25 írta:
Most hol van az önbizalmad???Nyugi tuti rúgsz gólt.
Persze. Mondjuk én sokat foglalkozom az ifikkel.socio66 írta:Najó,amugy nem kell lesajnálni,a nagycsapatom jó,az ifimmel viszont nem foglalkozom eleget,ezért gyenge..
Firpo,egyszer játszhatnánk egy felnőtt barit is,ott biztosan más lenne az eredmény.
Najó,amugy nem kell lesajnálni,a nagycsapatom jó,az ifimmel viszont nem foglalkozom eleget,ezért gyenge..Xzibit25 írta:Én is nézem a meccseteket.CFirpo3 írta:3 perc alatt 3 gól... Azért nem akarlak lealázni socio.
4-0Hajrá socio!
Jamie Crane (79852300)MessiFan írta:...