Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Olvasgattam én ott rengeteget és meg is csináltam a tűzfalas cuccot, letiltottam, amit kellett, de semmi...neobarca írta: Érdemes végigolvasgatni a torrent oldalon a fórumot, mert kb minden hibára megtalálod ott a választ. A leggyakorobb, amitő ezt csinálja, az a tűzfal. Ott le kell tiltanod a Fifát és működnie kell...
Érdemes végigolvasgatni a torrent oldalon a fórumot, mert kb minden hibára megtalálod ott a választ. A leggyakorobb, amitő ezt csinálja, az a tűzfal. Ott le kell tiltanod a Fifát és működnie kell...fcbarca0827 írta:Nekem sem indul a játék. Eddig Messi vigyorgó képéig jutottam, most viszont olvastam egy olyat, hogy a replay0.bin fájlt kell írásvédetté tenni, megcsináltam, meglepetésemre tovább is ment, addig, hogy "előre kiválasztottunk néhány beállítást, kívánja-e használni" ott kiválasztom bármelyik lehetőséget és ott lép ki a játék.![]()
FIFA 08 volt az utolsó amivel játszottam, de ezt annyira ajnározták, hogy gondoltam kipróbálom... úgy néz ki, nem fogom.
simán változhat a véleménye a téli átigazolási szezonig. az előző részben velem többször előfordultneobarca írta:1 balami botrányosan zavar a játékbanKarrier módban 2. fordulónál járok a Barcával és Messi el akar menni
![]()
Ez meg mi? Hatttalmas nagy hiba a fejlesztőknek! Pont Messi? Ha tényleg elmegy nem is játszom tovább, mert egy vicc...
Valaki tudja a megoldást?
Én tegnap szedtem le core-ról. Magyar feliratos de magyar kommentár nincs. Lehet már hozzá letölteni magyar kommentárt, de állítólag kifagyasztja a játékot. Még elg kezdetleges.Dr.Dre írta:Valaki letöltötte már PC-re a Fifa 13-at?
fent van thepiratebayon ,csak nem tudom hogy melyikben van magyar nyelv.
Úgy tudom egy ideje lehet kombinálni az FM-et és a Fifaákat telepítésnél, vagy utána. Szóval semmit se kell kihagynod már.FtcSikiHun írta:na már fent van magon is. pár nap múlva leszedem, csak legyen időm. ahogy magamat ismerem, már látom lelki szemeim előtt, ahogy idefogok írkálni, hogy hogy kell feltelepíteni.![]()
1998tól minden Fifa megvolt kivéve a 12, mert akkor FM fan lettem. azt mondták, hogy ez most baromi jól sikerült, szóval muszáj kipróbálnom,
Én leszedtem, de még a kicsomagolásnál tovább nem mentem, annyira nem sürgős nekemDr.Dre írta:Valaki letöltötte már PC-re a Fifa 13-at?
fent van thepiratebayon ,csak nem tudom hogy melyikben van magyar nyelv.
Mit tudunk, miért késlekedik ennyit a PC-s verzió?kanty írta:Úgy néz ki hamarosan torrenten is elérhető lesz a játék.
Legyetek figyelmesek.
A crack miatt gondolod,ami felkerült magra? mert jó lenne,ha tényleg megkapnánkkanty írta:Úgy néz ki hamarosan torrenten is elérhető lesz a játék.
Legyetek figyelmesek.
LT+ 3.0-val nyilván mindenkinek ismerős az a probléma, hogy "failed to authorize the disc" vagy egyéb üzenetekkel kidob a box egy kevés játék után (nyilván a Burner Max-osokat nem). Utánanézegettem itt ott amott és találtam egy "MP3 trükk" nevezetű dolgot amire első pillantásra mondtam, hogy ez egy hülyeség. Aztán végső kétségbeesésemben kipróbáltam és most már 2 órája játszok a FIFA-val és nem dobott ki, úgy hogy eddig 3 meccs után kidobott (Forza 4 is működik amivel eddig max 1 versenyt tudtam játszani), sőt még azt az érdekes vakarózást se hallom a meghajtótól amit kidobálás előtt szokott produkálni.
Na szóval a trükk a következő:
1. Telepítsük a játékot HDD-re
2. Indítsunk el MP3-at egy pendrive-ról, vagy valamiről
3. Indítsuk el a játékok és állítsuk le a zenét (de elvileg mindegy, hogy leállítjuk vagy hagyjuk tovább menni)
Nekem ez egyelőre bejött. Nyilván nem ez a probléma normális megoldása, de aki nagyon szeretne játszani az ezzel a trükkel tud. Nem vagyok biztos benne, hogy 100%-osan működik, de nekem eddig bejött, és légyszi ne támadjatok ha neketek nem működik!
Nekem is pont ez a bajom,pont manager módnál. 2x is kiírtam ,de nem jó.BritishKnight írta:Sziasztok!
Szerdán érkezett meg a DVD-re kiírt Fifa13-as játékom xbox360ra.
Az a baj,hogy amikor a menedzser módba el akarok kezdeni egy mérkőzést akkor ez jelenik meg és kilép a játékból!
Mi lehet a probléma?
X-box értékesítéssel foglalkozó boltban írattam ki.Ahonnan vettem a boxot.CsacsMate írta:Akkor rosszul van kiírva valószínű. A hiba is ahhoz hasonló. Ajánlom, hogy szerezz be egy írót inkább. Ez a másnál kiírás kevésbé jó megoldás. Itthon is kapható:
Link:
http://hardverapro.hu/aprok/hardver/ker ... stext=iHAS
Ezt csináltam.CsacsMate írta:Azt gondoltam, mert anélkül el se indult volna a játék...BritishKnight írta:A dash rá lett téve ahol kiírták!CsacsMate írta:Rosszul lehet kiírva?
Vagy egy új dashboard frissítés kézileg..
Így tedd fel mégegyszer:
http://support.xbox.com/hu-HU/xbox-360/ ... 00e66f5146