Félre értés ne essék az autodraft nem kifogás, persze jobb lett volna ha az ember maga választja, de pl Game-el mi nagyon élvezzük, hogy tódozunk fótózunk

Én abszolút egy kis munkáscsapatot próbálok összerakni, ahol hasznos emberek vannak, akik nem fognak 20 pontot dobni meg 10 pattanót szerezni, de a posztjukon bizonyos kategóriákban az átlaghoz képest pluszt tudnak hozni!
Mint pl Rush ezért sajnáltam, mert egy kis szürke figura, aki teszi a dolgát, vagy most Dalembertben bízok, hogy mint a gép szedi majd a pattanókat!
Azért jó ez a fantasy, mert a nagy sztárokat ki lehet azért kompenzálni valamelyest!Mert törvényszerű, hogy több rádobásuk lesz, de val. rosszabb mezőnymutató!Valamilyen egyensúlyt kell összehozni, hogy minden kategóriában legyen egy kis pluszod!Szóval teljesen jó ez!
szerk: hozzáteszem a ratinges oldal -10 ratinggel kevesebbre értékeli a csapatomat, de pont nem érdekel, mert én így szeretem a kis keretemet

Gasol-Stoudamire oké hogy felértékeli, de STAT is hozza a 0,3 tizedes mezőnymutatóit, KG röhögve dobál 50% felett
Mondjuk nézve a kereteket Slither álomcsapata nem csak a nevében az, ő neki tényleg nagyon húzós kerete van, s még Denget is akarná a kis "mocsok"