Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Már nézegettem, de sajna nem találok olyan lehetőséget, aminél nem röhögnél hatszor körbe.Game90 írta: Ok, majd küldj ajánlatot, mert nekem most nincs kedvem ilyeneken gondolkodni![]()
Kicsit örülök, hogy Bargnani mozdíthatatlan volt náladLehet, hogy egész februárt kihagyja... Átérzem a helyzetedet, nekem is sérült a legjobb játékosom, Gordon, pedig úgy volt, hogy január végén visszatérhet, de ebből lesz február vége...
Ok, majd küldj ajánlatot, mert nekem most nincs kedvem ilyeneken gondolkodnifcbarca0827 írta:Mentségemre szóljon, hogy tegnap még gyengébb mutatókkal állt a játékosod és akkor még valamennyire reálinak tűnt az ajánlatom.
Nézegetem, hogy hogy lehet megoldani.
Szerk.: Most látom az USA topikban, hogy Bargnani ismét megsérült. Sírok.
Attól, hogy nem a kedvencem, azért még szívesen behúznám a csapatombakanty írta:Game
Már vártalak.Hiányoztál.
Várom az ajánlataidat. Most olvasom a másik topicba, h PP az egyik kedvenced, egyezzünk meg.
![]()
Jó hát nem is azt mondom, hogy jobb játékos Nene, de most nagyon pörög és megy is neki. Összesítésben is a PTS-től jobbra mindenben jobb Stou-nál, és attól balra is van amiben jobb azért, + ha megnézed az elmúlt 14 napot, akkor nem kicsit meg fogsz lepődni. 16 pont, majdnem 10 pati és 3 assist még mellé azért eléggé megsüvegelendő.kanty írta:Game
Már vártalak.Hiányoztál.
Várom az ajánlataidat. Most olvasom a másik topicba, h PP az egyik kedvenced, egyezzünk meg.
Cumbee
Azt hittem, h ezt a verziót még nem küldtem. Kicsit szerintem túlzás, h Nene hozza azt, amit Amare, Stou azért pontokba jóval jobb, de persze elismerem, h az ajánlat elég vékony volt. Ha látsz benne fantáziát, akkor küld Te egy verziót. Nene-t szívesen látnám nálam.
Résen bizony! Egyébként ki akartam dobni, mert nagyon kell a 3 pontos és nem volt biztos a pietrus csere. De akit felhúztam helyette annyira fosul teljesített tegnap, hogy ha marad hickson kb 3* jobban jártam volna, szal feltossztam magam és gyorsan és visszahoztam mielőtt lecsap rá valaki.Bob_Marley írta:Basszus most nézem Hicksont kirakta cumbee majd visszavette, apám résen kell itt lenni
És már cseréli Pietrusra, hihetetlen
Mentségemre szóljon, hogy tegnap még gyengébb mutatókkal állt a játékosod és akkor még valamennyire reálinak tűnt az ajánlatom.Game90 írta:fcb0827: Dunleavy szinte majdnem az összes stat-ban jobb, mint Cole és szerintem még javulni is fog. De egy Dunleavy + valaki for Cole + valaki? Küldj ajánlatot![]()
Bólintottál volna rá az egyik ajánlatomra, már az egyik sem "idegesítene" tégedkanty írta: PP-t még is szeretném elcserélni, de Stou is fekete-listás.
Oké, akkor csak az e-mail késik.socio66 írta:elutasítottam.Cumbee írta:Egyébként az Ibaka-s trademet megkaptad és elutasítottad, vagy elfelejtettem elküldeni, csak mert nincs a folyamatban lévő dolgok között, de az elutasításról sem kaptam meg az e-mailt, szal nemtom, hogy elküldtem-e egyáltalán.
statisztikailag korrekt volt az ajánlat,viszont nem akartam még egy charlotte-játékost a csapatomba,ráadásul ezt a mullens-t nem ismerem,soha nem láttam játszani és nem akartam kizárólag a mutatókra támaszkodni.
igazából ennyi az oka.
elutasítottam.Cumbee írta:Egyébként az Ibaka-s trademet megkaptad és elutasítottad, vagy elfelejtettem elküldeni, csak mert nincs a folyamatban lévő dolgok között, de az elutasításról sem kaptam meg az e-mailt, szal nemtom, hogy elküldtem-e egyáltalán.
Oké!neobarca írta:
Gerald Wallacért cserébe távozhat...
Ha már itt tartunk, akkor nálam is körülnézhetnél egy Howard-os csere miatt, csak hogy lennének-e ötleteid. James-en kívül persze. Egyébként az Ibaka-s trademet megkaptad és elutasítottad, vagy elfelejtettem elküldeni, csak mert nincs a folyamatban lévő dolgok között, de az elutasításról sem kaptam meg az e-mailt, szal nemtom, hogy elküldtem-e egyáltalán.socio66 írta:azt mindjárt gondoltam.Bob_Marley írta:Én örülnék ha eltakarítanád a csapat magját socio![]()
![]()
neobarca, egyébként mivel korábban is írtad hogy szeretnéd howardot,már keresgéltem nem egyszer megoldásokat,de nagyon nincs szívem megválni tőle.
Gerald Wallacért cserébe távozhat...Bob_Marley írta:Én örülnék ha eltakarítanád a csapat magját socio![]()
![]()
Legalább erre a hétre
Vicces lesz a mai nap, legalább nem kell izgulni, ma 1 emberem sem játszik
neobarca továbbra is Nelson-ért kit kérsz cserébe?
Jó csak azóta lett Gallóm, Holidayem, Nelsonom stb... Nézz azért körbe, hátha... 1-1, 2-2, 3-3 is mehet akár...socio66 írta:azt mindjárt gondoltam.Bob_Marley írta:Én örülnék ha eltakarítanád a csapat magját socio![]()
![]()
neobarca, egyébként mivel korábban is írtad hogy szeretnéd howardot,már keresgéltem nem egyszer megoldásokat,de nagyon nincs szívem megválni tőle.
azt mindjárt gondoltam.Bob_Marley írta:Én örülnék ha eltakarítanád a csapat magját socio![]()
![]()
Nem para! Csak valahogy Howardról egyezzünk meg mert nagy kedvencem... Nézz körbe te is! Dobj 1-2 ajánlatot! Melo és Rubio kivételével mindenki mozgatható!socio66 írta:neobarca,bocs de ezt az ajánlatodat gondolkodás nélkül utasítottam el,egyszerűen nem akarok ilyen szintű változtatást a csapatomban.
egy-egy játékosomra küldhetsz ötleteket,de az esélytelen hogy így egyben odaadjam a csapat magját.
Küldtem egy hármast, szerintem elég korrekt, kb. egyenlő lenne. Fontold meg.neobarca írta:Okay! Nézelődjél akkor! Elsősorban Stou érdekelne... Am Ha D.J. egészséges lett volna az utóbbi meccseken, messze nem lenne ekkora különbség... Mind1 ez az én véleményem.
Láttam és el is utasítottam. Pontokba veszítek, lepattanóba elég sokat veszítek, blokba veszítek. Nyerek assistba és minimálisan az eladott labdákban. Plusz még van, ami egyenlőre jön ki?neobarca írta:Küldtem neked egy ajánlatot. Ha át akarod alakítani a csapatot, akkor ezzel el lehet kezdeni. Gondold majd meg. (Augustin 31.én már játszik)kanty írta:Ezen a héten biztos, h kikapok, ezért az a tervem, h kicsit alakítgatom a csapatot. Éppen ezért, akinek kell valaki tőlem, az ne sajnálja az ajánlatokat. Csak azért megkérek, h teljesen egyoldalú cserék ne jöjjenek, mert na.![]()
PP-t még is szeretném elcserélni, de Stou is fekete-listás.
Küldtem neked egy ajánlatot. Ha át akarod alakítani a csapatot, akkor ezzel el lehet kezdeni. Gondold majd meg. (Augustin 31.én már játszik)kanty írta:Ezen a héten biztos, h kikapok, ezért az a tervem, h kicsit alakítgatom a csapatot. Éppen ezért, akinek kell valaki tőlem, az ne sajnálja az ajánlatokat. Csak azért megkérek, h teljesen egyoldalú cserék ne jöjjenek, mert na.![]()
PP-t még is szeretném elcserélni, de Stou is fekete-listás.