Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.01.27. 14:48:19

Game90 írta: Ok, majd küldj ajánlatot, mert nekem most nincs kedvem ilyeneken gondolkodni :D

Kicsit örülök, hogy Bargnani mozdíthatatlan volt nálad :) Lehet, hogy egész februárt kihagyja... Átérzem a helyzetedet, nekem is sérült a legjobb játékosom, Gordon, pedig úgy volt, hogy január végén visszatérhet, de ebből lesz február vége...
Már nézegettem, de sajna nem találok olyan lehetőséget, aminél nem röhögnél hatszor körbe. :lol:
Amúgy pont tegnap azon gondolkodtam, hogy de kár, hogy nem szabadultam már meg Bargnanitól. Eddig kétszer érdeklődtél, mindkétszer elutasítottam és mindkétszer pár órával később kiderült, hogy megsérült. :lol:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.27. 14:26:07

Bob!

Tök jó az ajánlatod, csak pont 2 dolog hibádzik amit elötte már megírtam neked. :lol: :lol: :lol:

1 Nem tartok igényt Nate Robinsont mert nem kedvelem.
2 Írtam, hogy G Wallace-ért cserébe engedném el, amire rábólintottál. Nah küldök egy ajánlatot ami nem fog tetszeni neked, de farkastürvények vannak... :lol: :lol: :lol:
Ez a kölök ára... :lol: 8)

Rem azért nem sértődsz meg... Nem az a célom!
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2012.01.27. 13:39:54

fcbarca0827 írta:Mentségemre szóljon, hogy tegnap még gyengébb mutatókkal állt a játékosod és akkor még valamennyire reálinak tűnt az ajánlatom. :mrgreen:
Nézegetem, hogy hogy lehet megoldani. :)

Szerk.: Most látom az USA topikban, hogy Bargnani ismét megsérült. Sírok. :(
Ok, majd küldj ajánlatot, mert nekem most nincs kedvem ilyeneken gondolkodni :D

Kicsit örülök, hogy Bargnani mozdíthatatlan volt nálad :) Lehet, hogy egész februárt kihagyja... Átérzem a helyzetedet, nekem is sérült a legjobb játékosom, Gordon, pedig úgy volt, hogy január végén visszatérhet, de ebből lesz február vége...
kanty írta:Game

Már vártalak. :lol: Hiányoztál. :lol: Várom az ajánlataidat. Most olvasom a másik topicba, h PP az egyik kedvenced, egyezzünk meg.:P
Attól, hogy nem a kedvencem, azért még szívesen behúznám a csapatomba :)

Már volt pár variációnk a cserére, de egyik sem jött össze, lehet, hogy egy 3 csapatos cserével kéne megpróbálkoznunk :) Csak kéne még egy ember, aki beszáll a buliba :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.01.26. 22:37:30

kanty írta:Game

Már vártalak. :lol: Hiányoztál. :lol: Várom az ajánlataidat. Most olvasom a másik topicba, h PP az egyik kedvenced, egyezzünk meg.:P

Cumbee

Azt hittem, h ezt a verziót még nem küldtem. Kicsit szerintem túlzás, h Nene hozza azt, amit Amare, Stou azért pontokba jóval jobb, de persze elismerem, h az ajánlat elég vékony volt. Ha látsz benne fantáziát, akkor küld Te egy verziót. Nene-t szívesen látnám nálam.
:wink:
Jó hát nem is azt mondom, hogy jobb játékos Nene, de most nagyon pörög és megy is neki. Összesítésben is a PTS-től jobbra mindenben jobb Stou-nál, és attól balra is van amiben jobb azért, + ha megnézed az elmúlt 14 napot, akkor nem kicsit meg fogsz lepődni. 16 pont, majdnem 10 pati és 3 assist még mellé azért eléggé megsüvegelendő.

szerk.: Na küldtem 1-et én is, amit most te tudsz majd gondolkodás nélkül visszadobni. (azértremélemhogymégsem)
kanty
Llegenda del Barça

2012.01.26. 22:33:08

Game

Cumbee

Azt hittem, h ezt a verziót még nem küldtem. Kicsit szerintem túlzás, h Nene hozza azt, amit Amare, Stou azért pontokba jóval jobb, de persze elismerem, h az ajánlat elég vékony volt. Ha látsz benne fantáziát, akkor küld Te egy verziót. Nene-t szívesen látnám nálam.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.01.26. 22:33:01

Bob_Marley írta:Basszus most nézem Hicksont kirakta cumbee majd visszavette, apám résen kell itt lenni :lol:
És már cseréli Pietrusra, hihetetlen :)
Résen bizony! Egyébként ki akartam dobni, mert nagyon kell a 3 pontos és nem volt biztos a pietrus csere. De akit felhúztam helyette annyira fosul teljesített tegnap, hogy ha marad hickson kb 3* jobban jártam volna, szal feltossztam magam és gyorsan és visszahoztam mielőtt lecsap rá valaki.:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.01.26. 22:51:27-kor.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.01.26. 22:21:35

Game90 írta:fcb0827: Dunleavy szinte majdnem az összes stat-ban jobb, mint Cole és szerintem még javulni is fog. De egy Dunleavy + valaki for Cole + valaki? Küldj ajánlatot :wink:
Mentségemre szóljon, hogy tegnap még gyengébb mutatókkal állt a játékosod és akkor még valamennyire reálinak tűnt az ajánlatom. :mrgreen:
Nézegetem, hogy hogy lehet megoldani. :)

Szerk.: Most látom az USA topikban, hogy Bargnani ismét megsérült. Sírok. :(
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.26. 22:06:06

Basszus most nézem Hicksont kirakta cumbee majd visszavette, apám résen kell itt lenni :lol:
És már cseréli Pietrusra, hihetetlen :)
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.01.26. 22:01:41

kanty írta: PP-t még is szeretném elcserélni, de Stou is fekete-listás.
Bólintottál volna rá az egyik ajánlatomra, már az egyik sem "idegesítene" téged :D Vagy megint elkezdünk alkudozni? :P

fcb0827: Dunleavy szinte majdnem az összes stat-ban jobb, mint Cole és szerintem még javulni is fog. De egy Dunleavy + valaki for Cole + valaki? Küldj ajánlatot :wink:

socio! Ibaka (+ még Mayo is) engem is érdekelne, nézz körbe nálam, aztán hátha megtudunk egyezni :)

Éjjel nem tudom, hogy mi történt a játékosaimmal, de szinte mindenki jól játszott, kár, hogy nem megy nekik így mindig :D Collison 11/6/8, Jack 20/5, Scola 18/8, Harris 24/6, Dunleavy 18, Young 20, Bynum 19 pont, Rush 3/3 tripla.

Hinrich-ot behúzták előlem :?

Gordon pedig még 3 hétig off... :(
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.01.26. 21:58:56

socio66 írta:
Cumbee írta:Egyébként az Ibaka-s trademet megkaptad és elutasítottad, vagy elfelejtettem elküldeni, csak mert nincs a folyamatban lévő dolgok között, de az elutasításról sem kaptam meg az e-mailt, szal nemtom, hogy elküldtem-e egyáltalán.
elutasítottam. :)
statisztikailag korrekt volt az ajánlat,viszont nem akartam még egy charlotte-játékost a csapatomba,ráadásul ezt a mullens-t nem ismerem,soha nem láttam játszani és nem akartam kizárólag a mutatókra támaszkodni.
igazából ennyi az oka. :)
Oké, akkor csak az e-mail késik.:D Majd még lehet nézelődök nálad. Ha Howard-ra van ötleted, akkor azért szólj te is.

Kanty: Ezt az ajánlatot amit küldtél, egyszer már élből elutasítottam, mert eléggé lehúzós. Nene jelenleg simán jobb számokat hoz Stou-nál, Mo meg aztán végképp messze van értékben Smith-től, szal ez így nagyon messze van 1 deal-től.
socio66

2012.01.26. 21:19:58

Cumbee írta:Egyébként az Ibaka-s trademet megkaptad és elutasítottad, vagy elfelejtettem elküldeni, csak mert nincs a folyamatban lévő dolgok között, de az elutasításról sem kaptam meg az e-mailt, szal nemtom, hogy elküldtem-e egyáltalán.
elutasítottam. :)
statisztikailag korrekt volt az ajánlat,viszont nem akartam még egy charlotte-játékost a csapatomba,ráadásul ezt a mullens-t nem ismerem,soha nem láttam játszani és nem akartam kizárólag a mutatókra támaszkodni.
igazából ennyi az oka. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.26. 21:07:12

neobarca írta:
Gerald Wallacért cserébe távozhat... :)
Oké!
Küldj ajánlatot!

Jah mégsem...azért kicsit komolyabban vegyük a felvetésemet, s kit kérnél Nelsonért "problémát"....:lol:
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.01.26. 20:59:49

socio66 írta:
Bob_Marley írta:Én örülnék ha eltakarítanád a csapat magját socio :twisted: :lol:
azt mindjárt gondoltam. :)
neobarca, egyébként mivel korábban is írtad hogy szeretnéd howardot,már keresgéltem nem egyszer megoldásokat,de nagyon nincs szívem megválni tőle. :)
Ha már itt tartunk, akkor nálam is körülnézhetnél egy Howard-os csere miatt, csak hogy lennének-e ötleteid. James-en kívül persze. Egyébként az Ibaka-s trademet megkaptad és elutasítottad, vagy elfelejtettem elküldeni, csak mert nincs a folyamatban lévő dolgok között, de az elutasításról sem kaptam meg az e-mailt, szal nemtom, hogy elküldtem-e egyáltalán.
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.26. 20:44:17

Bob_Marley írta:Én örülnék ha eltakarítanád a csapat magját socio :twisted: :lol:
Legalább erre a hétre :lol:
Vicces lesz a mai nap, legalább nem kell izgulni, ma 1 emberem sem játszik :lol:

neobarca továbbra is Nelson-ért kit kérsz cserébe?
Gerald Wallacért cserébe távozhat... :)

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.26. 20:39:43

socio66 írta:
neobarca, egyébként mivel korábban is írtad hogy szeretnéd howardot,már keresgéltem nem egyszer megoldásokat,de nagyon nincs szívem megválni tőle. :)
Jó csak azóta lett Gallóm, Holidayem, Nelsonom stb... Nézz azért körbe, hátha... 1-1, 2-2, 3-3 is mehet akár...

socio66

2012.01.26. 20:37:10

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.26. 20:31:57

Én örülnék ha eltakarítanád a csapat magját socio :twisted: :lol:
Legalább erre a hétre :lol:
Vicces lesz a mai nap, legalább nem kell izgulni, ma 1 emberem sem játszik :lol:

neobarca továbbra is Nelson-ért kit kérsz cserébe?
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.26. 20:27:26

socio66 írta:neobarca,bocs de ezt az ajánlatodat gondolkodás nélkül utasítottam el,egyszerűen nem akarok ilyen szintű változtatást a csapatomban.
egy-egy játékosomra küldhetsz ötleteket,de az esélytelen hogy így egyben odaadjam a csapat magját.
:)
Nem para! Csak valahogy Howardról egyezzünk meg mert nagy kedvencem... Nézz körbe te is! Dobj 1-2 ajánlatot! Melo és Rubio kivételével mindenki mozgatható!

socio66

2012.01.26. 20:22:58

neobarca,bocs de ezt az ajánlatodat gondolkodás nélkül utasítottam el,egyszerűen nem akarok ilyen szintű változtatást a csapatomban.
egy-egy játékosomra küldhetsz ötleteket,de az esélytelen hogy így egyben odaadjam a csapat magját.
:)
kanty
Llegenda del Barça

2012.01.26. 19:07:29

neobarca írta:Okay! Nézelődjél akkor! Elsősorban Stou érdekelne... Am Ha D.J. egészséges lett volna az utóbbi meccseken, messze nem lenne ekkora különbség... Mind1 ez az én véleményem.
Küldtem egy hármast, szerintem elég korrekt, kb. egyenlő lenne. Fontold meg. :wink:
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.26. 18:37:32

Okay! Nézelődjél akkor! Elsősorban Stou érdekelne... Am Ha D.J. egészséges lett volna az utóbbi meccseken, messze nem lenne ekkora különbség... Mind1 ez az én véleményem.

kanty
Llegenda del Barça

2012.01.26. 14:54:08

neobarca írta:
kanty írta:Ezen a héten biztos, h kikapok, ezért az a tervem, h kicsit alakítgatom a csapatot. Éppen ezért, akinek kell valaki tőlem, az ne sajnálja az ajánlatokat. Csak azért megkérek, h teljesen egyoldalú cserék ne jöjjenek, mert na. :lol:

PP-t még is szeretném elcserélni, de Stou is fekete-listás.
Küldtem neked egy ajánlatot. Ha át akarod alakítani a csapatot, akkor ezzel el lehet kezdeni. Gondold majd meg. (Augustin 31.én már játszik)
Láttam és el is utasítottam. Pontokba veszítek, lepattanóba elég sokat veszítek, blokba veszítek. Nyerek assistba és minimálisan az eladott labdákban. Plusz még van, ami egyenlőre jön ki?
Ez hol éri meg nekem?
Egy Gasol+Stoudimire azért többet ér egy Boozer+Augustin kettősnél.
Majd szétnézek nálad és küldök én is valamit, de nem hiszem, h megegyeznénk. :wink:
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.26. 14:34:16

kanty írta:Ezen a héten biztos, h kikapok, ezért az a tervem, h kicsit alakítgatom a csapatot. Éppen ezért, akinek kell valaki tőlem, az ne sajnálja az ajánlatokat. Csak azért megkérek, h teljesen egyoldalú cserék ne jöjjenek, mert na. :lol:

PP-t még is szeretném elcserélni, de Stou is fekete-listás.
Küldtem neked egy ajánlatot. Ha át akarod alakítani a csapatot, akkor ezzel el lehet kezdeni. Gondold majd meg. (Augustin 31.én már játszik)

neobarca
Director del Fútbol

2012.01.25. 21:50:39

Slither! Simán elfogadnám az ajámlatodat de SAJNOS már megegyeztél Game papával. Én meg nem akarok ebbe már beleszólni, se kicseszni vele... Majd neki felajánlom az általad leírt 3ast egy Evans-Harris-Ellis ért cserébe...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bob! Valahogy én nem csípem Nate Robinsont... :S Gerald Henderson nekem valahogy jobban tetszik... :lol:

kanty
Llegenda del Barça

2012.01.25. 21:03:18

Cole engem is érdekel. Hozzám is nézz be. :wink:
Válasz küldése