Nézd, nekem semmi bajom a ligával és eszem ágában sincs megosztottságot kelteni vagy új ligát csinálni, mert annál nagyobb baromságot nem tudok elképzelni.
Jó, kipanaszoltam magam, de ez most nem sokat segít...

Itt írtad az előbb, hogy a másik trade meg egyből átment. Akkor szerintem ezt is hagyhattad volna vagy leglaább szólhattál volna nekem vagy KillerZone-nak, hogy ez a helyzet, mit akartok. Mert ez így elsősorban a rendszer részéről egy hatalmas kiszabás. De mindegy, visszacsinálni gyanítom még commissioner jogokkal sem lehet, úgyhogy benéztem. Csak sajnálom, hogy emiatt és Billups sérülése miatt a héten kb a dobogóról is lecsúszok, aztán jövőhéten még tovább.
Részemről szent a béke, de ezt a vétót nem fogod tudni megmagyarázni nekem semmilyen értelmes érvvel.
szerk.: egyébként a többi eset, amire hivatkoztam az nyilván nem annyira a sérülés hosszára irányult, mintsem arra a tényre, hogy ha ez is ugyanolyan szabályokkal ment volna le, akkor nem hogy a yahoo-s kiírás, de már a sérülés előtt átment volna. Mindegy, hagyjuk ezt,mert nem segít már sajnos.