Neobarca hol volt ez az a túlzottan egyértelmű csere amiről te beszélsz???
Rondonál jobb Paul, ráadásul átjött megsérült (de ez mellékes)!Young egy 70es IQ-val megáldott vadbarom (bocsánat de nem tudom máshogy megfogalmazni, hogy nulla kosárlabda intelligenciával rendelkezik), aki amikor elcseréltük ráadásul elég gyenge formában volt (azóta tovább is cseréltem mert hülye)!Salmons legalább tartja a 7-10 pont körüli 3-5 pattanó körüli átlagát!És direkt megnéztem neked amikor cseréltünk előtte ki milyen statokat hozott, s egyáltalán nem szignifikáns adatok vannak amiről te beszélsz!Úgy állítod be azt a cserét, mintha az év legnagyobb átverése lett volna, meg hasonló jelzőkkel illetted!
És ez fáj

Amit küldtem és te azt mondod ez is mekkora átverés!
Nelsonnak nincsen konkurenciája, ő felépül egyből beteszik, még ha agyrázkódása is volt, Robinson sérült volt neki ráadásul vannak is előtte, most kapott megint percet hozta azt amit Nelson, s ő legalább kiegyensúlyozott 10 pont 5 assist!De vegyük rosszabb formában van Robinson, mert nehezebben került vissza!Deng-Evans, Deng utolsó 3 meccs 9,7,5 majd 12,3,4 és 10,5,4
Ellen oldal 11,3,4 majd 22,5,5 és 4,6,5 összesítve Luol 31 pont 15 pattanó 13 assist, Evans 37 pont 14 pattanó 14 assist igen 7 ponttal jobb Evans, ez aztán ismételten szignifikáns!Ráadásul úgy, hogy Deng 30 perceket játszott, mert olyan hullagyengékkel meccselt mostanában a Bulls, hogy 2 negyed után ment a traccsparti a padon!
Stuckey-Bass, konkrétan Bass sérült is hullámzó a teljesítménye, Stuckey remek formában!De akkor összegezzünk, nálam Ronbinson=Nelson, Evans legyen jobb mint Deng, Stuckey meg kb annyival jobb Bassnél statisztikailag mint a Luol-Tyreke párosban!
De volt amikor vittem volna a csodás Haywoodot is, az sem tetszett!Igazából nem is baj mondtam magamban, legalább nem nekem kell gondolkozni, majd te küldesz ajánlatot! (még 3as cserét is felvázoltam, nem jelentkezett rá senki, elég lett volna annyit írni ez nem jó, gondolj másikra)!Na te küldtél egy Holiday-Haywood-Nelson pakkot amiért nekem a Robinson-Gay!!!!-R.Williams pakkot kellene adnom!Előtte amikor Reggie Williamset írtam, akkor nem volt jó, mert sok lenne a Bobcats játékos (most így érdekes módon nem baj, hogy Charlotteban pattogtat)!
Nelson legyen jobb mint Robinson (én ezt kétlem, de statokra hivatkozva elfogadom), van egy Haywood-Williams párosunk elsőre, ahol Haywood már annyira gyenge, hogy Brandon Wrightot játszatják a helyén, de utóbbi 2 meccsen megtáltosodott, adjam érte a remek formában, s jelenleg első számú opcióként pattogatót Williamset!Még azt is modnanám ez nálam nem egyenlő, de ha Nelsont jobbnak érzed, akkor így legyen fifty-fifty!És akkor Gay-Holiday, itt van egy FP-m szemben egy Philly játákossal, ahol még a szertáros is a csapat tagjaként átlagol 10 pont 5 pattanót!Szemben Gay-jel aki Zacsi hiányában húzza a macikat!Ráadásul nekem ponterősebb játékos kellene, mert örülök ha a 400 pontot eltudom érni egy adott héten!És elvinnéd a legpontgazdagabb emberem, hurrá

És adnád a nagyjából 10-15 pont között stagnáló Holidayt!
Valószínűleg bennem van a hiba, az eredmények is ezt mutatják, én vagyok az utolsó előtti a ligában, ezek szerint rosszul ismerem a játékosokat.....De hogy pl olyan embereket értékelnek sokszor alul itt páran, s magasztalnak egekbe, hogy az számomra felfoghatatlan!
Pl most nézem Stuckey szebb napokat élt meg, sérült is volt, Knight is a nyakán van, de most szépen dolgozik s emelkedik is, fog is abban biztos vagyok!
Most is pl amit küldtél, írtam Gayért nem tudsz kit adni!Evans közelében sincs Gaynek!De akkor Holiday jobb statokat hoz mint Stuckey (nálam annyival nem jobb Jrue mint Rodney) és mint írtam Nelson kb egyenlő Robinson!
Mondom valószínűleg bennem van a hiba, de nekem pl ilyen formában nem kell Evans!Akit szintén egy agyatlan baromnak tartok, de val többet fog átlagolni mint Deng ezért preferáltam volna azt!
Mindegy nem fogunk megegyezni ezt most látom
, te mindig beleakarsz csempészni valami nagyobb halat!
Azért én nem adom fel, majd küldök de továbbra is legyen 3as csere, akkor csak összetudjuk hozni, hogy Nelsont megkapjam vagy ha akkor se akkor nem nálam van a hiba
Ügy érdekében továbbra is a Splitter (én megküzdöttem, hogy megszerezzem ő Duncan mögött szépen teljesít, s jóval jobb mint Haywood)-Robinson (aki nálam Nelsonnnakl egyenlő) kérném a Nelson-Haywood pakkot, játszik!