Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Edzésnél mennyi az erőnléti edzés %-a? Ez is lehet befolyásoló tényező, 10-15% legyen max, úgyis lépnek normálisan erőnléti szintet. És igen, a gyúrókat én is ajánlanám.csabooo írta:Valaki segítsen, mit lehet csinálni a sok sérülés ellen ? Minden meccsen lesérül valaki...
Így van, legalább egy gyúrót érdemes mindenképp tartani, az szerintem sokat segít. Azt érdemes tudni, hogy minden egyes további felvett gyúró már csak kevesebbel járul hozzá a sérülés esélyének csökentéséhez. Nekem időtlen idők óta kettő gyúróm van, én arra esküszöm.Barcaman1993 írta:Egyrészt Olaf, mert lutri az egész. Az se mindegy, hogy rengetegszer van 1 hetes sérülés, ami szinte semmi, meg az sem, hogy nekem 2 hét alatt 2 db 4 hetes sérülésem volt. Egyébként a gyúrókkal lehet vmivel redukálni a sérülések számát, de ki tudja, hogy ez mennyit számít...csabooo írta:Valaki segítsen, mit lehet csinálni a sok sérülés ellen ? Minden meccsen lesérül valaki...
Egyrészt Olaf, mert lutri az egész. Az se mindegy, hogy rengetegszer van 1 hetes sérülés, ami szinte semmi, meg az sem, hogy nekem 2 hét alatt 2 db 4 hetes sérülésem volt. Egyébként a gyúrókkal lehet vmivel redukálni a sérülések számát, de ki tudja, hogy ez mennyit számít...csabooo írta:Valaki segítsen, mit lehet csinálni a sok sérülés ellen ? Minden meccsen lesérül valaki...
Ha csak kicsi minusz, akkor nincs mi miatt aggódnod. -40-ig le lehet menni még, az nem súlyos, de a kamatok egyre növekednek, úgyhogy érdemes minél előbb pozitívba jönni. Ha lesz hazai meccsed, akkor nincs gond, viszont adott esetben ilyenkor eladásból kell finanszíroznod magad. Ha -100 alatt vagy, akkor csődeljárás indul a klub ellen és bezárják a csapatod.ahetaton írta:Sziasztok!
Akkor mi a szitu hattrickbe, ha a pénzügyi mérlegem negatívba csusszan?
Na látod, amit Olaf elvesz, azt vissza is adja.Barcaman1993 írta:Ez a hattrick szinte hihetetlen. Múltkor linkeltem egy olyan meccset, amit simán hoznom kellett volna és x-re hoztam. Itt egy újabb: 398557763. Legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy ezt a meccset behúzhatom, ezért ráadásul laza játékkal küldtem ki a srácokat. A foxtrick az értékelések alapján 8%-ot sem adott a győzelmemre, de nyertem. Elképesztő.
Konstantyn Chumak (341310332)
19 éves és 111 napos
Formája jó, erőnléte jó.
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és balhés.
Tapasztalata pocsék, és középszerű vezetői képessége van.
Hűsége világklasszis.
Tulajdonos: Fc Gods (2012-07-26 óta)
TSI: 16 510
Fizetés: 554 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 1
Sérülések: Egészséges
ÁTADÓLISTÁRA TÉVE
Határidő: 2012-12-16 20:31
Kikiáltási ár: 230 000 eFt
Jelenlegi képességek
Védés: katasztrofális 1/20
Védekezés: gyenge 4/20
Játékszervezés: gyenge 4/20
Szélsőjáték: középszerű 5/20
Átadás: középszerű 5/20
Gólszerzés: lenyűgöző 12/20
Pontrúgás: katasztrofális 1/20
A bőség zavara, ez legyen a legnagyobb problémád.Barcaman1993 írta:Azért az nem gyönge, hogy néhány hét leforgása alatt a 3. kapusomat igazolom le az ificsapatba. A probléma csak annyi, hogy van egy ígéretes mezőnyjátékosom is, őt is jó lenne edzeni.
Viktor Kemenes (361162772)
17 éves és 95 napos, következő születésnap: 2012-12-25
Formája jó, erőnléte jó.
Bajkeverő alak, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata pocsék, és csapnivaló vezetői képessége van.
Hűsége isteni.
Tulajdonos: Ádáz Pitonok
TSI: 5 140
Fizetés: 82 eFt/hét 1 312 eFt/szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
HTMS-pontok: Képesség: 435/Lehetőség: 1941
ÁTADÓLISTÁRA TÉVE
Határidő: 2012-12-11 18:50 (11/50) (2nap 22ó 40p)
Kikiáltási ár: 200 000 eFt
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 9/20 nagyszerű
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 7/20 jó
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 2/20 pocsék
Olaf mindenhol ott van... Ez is érdekes meccs, kétségtelen, hogy megérdemelted volna a győzelmet, de azért vannak ennél sokkal durvább esetek is. De megértem, hogy bosszankodsz az iksz miatt.Barcaman1993 írta:Ezt nem tudom elhinni: 398557752. A csoport leggyengébb ellenfele ellen, amelyik meccset sima győzelemként könyveltem el, lehoztam x-re... Utólag könnyű okoskodni, de ha ezt tudom, akkor nem lazázok. Így viszont már teljesen mindegy. Röhej, hogy egy ilyen meccset nem tudok behúzni. Ráadásul 87. percben szerzett góllal... 2 helyzetéből 2 gólt lőtt. Én 4-ből 2-őt, abból az egyik pontrúgás volt...
Valaki?Gareth Tello írta:Valaki egy barátságos meccset?
ID: 1646134