Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.18. 09:56:08

Döntöttem, nem fogadtam el!

A Durant trédre egyelőre nem tudok igent mondani, mert nem hagyhatom most, hogy Chandler kitudja pontosan mikor tér vissza, és minden pontra szükségem van. De gondolkodom továbbra is.

Egyébként meg óriásit küzd a csapatom :D 12-3-ról visszajöttünk 8-7-re, és igazából csak 5 kategória ment el végleg. Nem mondom, hogy fordítani fogunk, de már ez is sokat számít, hogy visszajöttünk, mert a mögöttünk lévő csapatok mind aláznak nagyon, emiatt veszélyben a PO nem kicsit.
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.17. 19:25:33

Felszólítanám WT Clan tulajdonosát, hogy döntsön... :lol: 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.17. 15:02:59

Okok, én sem gondoltam komolyan. Egyébként szerintem van rá esély, hogy holnap Slither ajánlatával együtt a tiedet is elfogadom.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.17. 15:02:06

MessiFan írta:
Bob! Bellinelli+Diaw for Turkoglu+Patterson nagy pofátlanság lenne? :lol:
Eléggé :D
Meg nem is akarlak nehéz helyzetbe hozni, Diaw mostanában (1-2 hét) játszott talán 2szer és csodás statokat is hozott :D
Elmúlt 2 hét átlaga: 1.3 2.0 3.7 de direkt várok rá, s nem akarom elcserélni! :D
S nem tudom mikor játszik, Bobcatsben nem igazán, Spursbe ha tud menni ott fog, de kitartok egyenlőre mellette :D
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.17. 14:28:58

Ne gondold meg magad :lol: holnap az lesz az első dolgom hogy elfogadom :D

Bob! Bellinelli+Diaw for Turkoglu+Patterson nagy pofátlanság lenne? :lol:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.17. 13:00:19

Game90 írta:
Slither írta:Kaman és Brooks kirakása nagyobb baki volt tőlem, és pont a riválisok jöttek ki jól belőle. :P
Pekovic? Mondjuk én pont nem vagyok rivális :P
Pontosan, te nem veszélyeztetted a pozíciómat, így az nem akkora veszteség. :P
MessiFan írta:Chandler tegnap 4 sapkát osztott ki, mellette a dobószázaléka sokkal jobb mint Monroeé szóval holnap akkor meglesz a csere. Leginkább Teague miatt fogadom el mert elképesztő a srác. Minden statban jeles és Calderonnal nem tudom mi a fene van, de nem nagyon akar felépülni..
Gondoltam, hogy a tegnapi játéknap után elfogadod majd. Monroe most nagyon gyenge volt, nálam Chandler meg úgy hozott 16-7-4-et, hogy a NY meccs nagyon sima volt, és csak 22 percet játszott, ráadásul mindig nagyon jó százalékkal teszi ezt. Teague meg egy állat volt, mindenhez hozzá tud tenni. Lassan én fogom meggondolni magamat. :P :lol:
PCsabi
aka Game90

2012.03.17. 12:04:13

Slither írta:Kaman és Brooks kirakása nagyobb baki volt tőlem, és pont a riválisok jöttek ki jól belőle. :P
Pekovic? Mondjuk én pont nem vagyok rivális :P
kanty írta:Game bundázik. :lol:
Basszus azért erre nem számítottam. Oké fgondoltam egy 10-5, 9-6ra, de ez már szinte megalázó.
Persze Nenét is ilyenkor cserélik el és hagy ki meccset. :P
Én is ilyen 10-5-re gondoltam. Amúgy nálam meg Young nem játszik.

Ma azt hittem, hogy feljössz, de talán csak triplában, assist-ban és steal-ben zárkóztál fel egy nagyon picit. Green-től kezdtem megijedni, 3/3-mal kezdett mezőnyből, de szerencsére megállt 14-nél. Duncan 19 lepattanó, erre azért nem számítottam :)

Nálam: Westbrook 36 pont, Gooden 16/11, Pekovic 20/12, Cousins 20 pont, Klay Thompson 19 pont (Ellis csere jól jött :) ).

De Mike Dunleavy a legnagyobb :D 7/8 mezőnyből, 6/6 büntető, 4/5 tripla, 24 pont. És az utolsó 5 meccsén: 21 pont, 4 lepattanó, 5 assist, 60% mezőnyből, 46% triplából. MVP... :lol:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.17. 11:02:36

lijacska írta:
Eazzy írta:Srácok! Valaki lesse már meg, hogy mi a yahoos mailcímem! Tesóm belépett az övébe, én meg eddig keep me logged in-en voltam, és totál fogalmam sincs mi az ID-m. Jelszavamra emlékszem egyébként,de az kevés...thx
eazzy893@yahoo.com
Áhá, majdnem eltaláltam már pedig :D Köszi szépen.
lijacska
Jugador del Barça

2012.03.17. 10:54:23

Eazzy írta:Srácok! Valaki lesse már meg, hogy mi a yahoos mailcímem! Tesóm belépett az övébe, én meg eddig keep me logged in-en voltam, és totál fogalmam sincs mi az ID-m. Jelszavamra emlékszem egyébként,de az kevés...thx
szerk: kitöröltem a címet, nem akarom, hogy szétspammeljenek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lijacska 2012.03.17. 11:30:40-kor.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.17. 10:52:04

Srácok! Valaki lesse már meg, hogy mi a yahoos mailcímem! Tesóm belépett az övébe, én meg eddig keep me logged in-en voltam, és totál fogalmam sincs mi az ID-m. Jelszavamra emlékszem egyébként,de az kevés...thx
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.17. 10:47:26

Rendben lessétek az ajánlatokat, így pár nappal a vége előtt, még egy akciót elindítottam 1-2 ember megszerzéséért!
Marvin Williams azért nem ártana ha felépülne :D
2 porcelánt fogadnék be a Hawksból :D

És ha már sérülés, Rózsa barátom azért rendesen átírhatja a fejleményeket, pontosabban a hiánya eléggé megvisel :D
Hiába Ördög ellen a parádés 13-2es vezetésem ha ma meg holnap nagyon nagy különbség van a játékosok minősége, s mennyisége között is!Főleg ha ilyen Thornton féle 36 pontok repkednek :D!De nem panaszkodok :D mert nálam a héten nagy meglepetéseket hozott 1-2 ember!De egy játszó Diaw-ra meg Derék Rózsára azért rohadtul szükségem lenne :D
Lefújhatnák itt a hetet, félek az lesz mint Game ellen előző héten, hiába vezettem szinte végig, az utolsó órákban megelőzött, s csúnyán el is vert :D

Mondjuk olyan se lesz mindig, hogy 40%-kal dobálják a srácok a triplákat összesen :D Héten Frye 16ot bevágott 28ból :D Tartsa is meg ezt a szokását vasárnap is kellenek tőle a trojkák :D
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.03.17. 10:16:32

Bob, tetszik ez a legutóbbi ajánlatod. Még egy kicsit agyalnék rajta, most nincs rá időm, épp hogy benyomtam a gépet 15 percre, hogy megnézzek egy-két dolgot. Este fantasy baseball draftem lesz, utána meglesem részletesebben az offert. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.17. 09:52:33

Slither: Parsons nagyon jó formában van és több statban jobb mint Jeff, szóval maradjon az eredeti csere. Chandler tegnap 4 sapkát osztott ki, mellette a dobószázaléka sokkal jobb mint Monroeé szóval holnap akkor meglesz a csere. Leginkább Teague miatt fogadom el mert elképesztő a srác. Minden statban jeles és Calderonnal nem tudom mi a fene van, de nem nagyon akar felépülni..
Egyékbént Ridnour két nap alatt 20 pont és assist felett. 8)

Bob: Még ma meggondolom ajánlatod.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.16. 23:25:50

Cumbee írta: szerk: Jah és Bob, ha már itt vagyunk, egy tanács neked(de tényleg csak tanács, nehogy valamiért megsértődj), amit már Slither is pedzegetett. Ez NEM NBA, ez fantasy game. Kicsit állítsd át az agyad arra, hogy itt nem emberek vannak, hanem számok. Próbálj meg ebben gondolkodni és akkor sokkal tisztábbak lesznek a dolgok neked is. Nem lényeges, hogy igazából kit szeretsz. Igazából ki, hogy játszik. Ha az általatok leghülyébb játékosnak tartott McGee egyszer olyan számokat hoz majd, mint James és PO szempontjából jobb csapatban lesz, én 5mp gondolkodás után oda fogom adni James-t érte. Szal érted. Nem a játékban van a hiba, hogy 1-2 ember mást ér, mint amire te tartod, hanem abban, hogy úgy gondolod, hogy sok köze van ennek a játéknak a valós értékekhez. Nézz meccseket csak az élvezet kedvéért és nézz statisztikákat a játék kedvéért. A kettőt ne keverd össze és akkor te sem fogsz.
Köszönöm majd megpróbálok így tenni, illetve utóbbi időben "sikerül" is, csak azért nehéz, s nem szeretet nem szereteten múlik!Egyszerűen mint bármilyen más sportban, tudod valakiről, hogy jobb mint xy és "kiderül" nem az azért nehéz feldolgozni, s az agyadnak elmagyarázni, hogy miért is! :D

De igyekszem nem összekeverni a dolgokat! :D

És egyáltalán nem írtam önzőség, abban igazad van a játékhoz kell szerencsefaktor, viszont pl amit belinkeltem az is egy olyan általános info volt, amit mindenkinek tudni kell, s szem előtt kell tartania a jövőben, s akit érint idén is!A liga egyenlősége érdekében!
De akkor jövőre összeszedjük az összes ilyen dolgot, hogy meglegyen, s nem lesz belőle ilyen félreértés!Milyen stratégiákat kell követni, mikre kell figyelni stb!

És megjegyezném, amit múltkor felvetettem, hogy 19-től már ne lehessen cserélni mi a helyzet?
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.16. 16:56:22

Hát én eddig nem öltem bele túl sok időt, eleve a draftnál elcsesztem, mert nem volt időm felkészülni rá, ugye ráadásul kicsit későn is csatlakoztam be, én voltam az utolsó amikor Slither szólt. Azóta is csak keretet állítottam, meg egy-két csere (összesen öt, most kaptam érte medált :D ). Az utóbbi két-három hétben kezdtem FA-t is használni. Én PO-ra annyira esélytelen vagyok, hogy ezzel nem is volt kedvem már foglalkozni. Szóval emiatt az info miatt velem szemben nem lesz hátrányotok, mivel ott sem leszek :D

Kövi szezonban meg úgyis megalázok mindenkit, csak kapjak egy normális pick helyet :D
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.03.16. 15:28:13

Bob_Marley írta:Ha valaki utánajárt jelen esetben mint én is, akkor szerintem evidens, hogy akik esetleg nem annyira ismerik a játékot vagy a játékosokat stb, azok ne legyenek hátrányban!Mert szerintem a tudás nem privilégium.

Ha zavart akkor elnézést, a jövőre nézve mindenkinek fontos általános info volt szerintem, s nem is nagyon került eddig szóba!

De túltárgyaltuk!

És amúgy sem jó :D
Na én is még hozzászólnék ehhez a témához. Először is, az előző kommentemet ne vedd komolyan, csak poénkodtam. Engem sem zavar, hogy megosztottad. Főleg így, hogy én is úgy vagyok mint Slither, a lényegi dolgokat már elintéztem, már csak 1-2 simítás maradt.
Az érveiddel viszont nem értek egyet. Az oké, hogy ez egy baráti liga, szal jót el lehet beszélgetni a dolgokról, az egymással szembeni tisztelet és korrektség is alap szerintem, viszont azt nem szabad elfelejteni, hogy még mindig egymás ellen játszunk.:D Ez nem egy ügyességi játék, ahol az számít, hogy ki jobb valamiben. Itt van egy bizonyos szerencse faktor, de onnantól csak is az dönt, hogy ki mennyi munkát tesz bele a dologba és hogy gondolkodik. Alapvetően magamat finoman szólva sem tartom egy irigy embernek, más játékokban nagyon szívesen szoktam segíteni másoknak és itt is segítek ha kell. Viszont vannak olyan infók, amiket ha kiadsz, akkor gyakorlatilag a saját munkádat tetted tönkre. Mondok egy példát: Elkezdtem tárgyalni Tony Parkerről. Slither megtudta ezt, tisztában volt vele, hogy miért kell nekem, rám licitált és el is vitte. Az alapján amit mondasz én akkor nem lettem volna önző, ha mielőtt licitálok rá, bejelntem itt fórumon, hogy vigye mindenki Tony Parkert, mert a rájátszás egyik legértékesebb játékosa lesz. Ebben az esetben nyilván esélyem sem lett volna elvinni, de Slithernek sem. Innentől kezdve mindenki döntse el, hogy ez önzetlenség, vagy hülyeség lett-e volna.:D
De egyébként teljesen értem a gondolat menetedet, mert totál máshonnan közelítjük meg a dolgot. Neked ez most kb olyan, mintha egy átigazolási pletykát osztottál volna meg, mert olvasgattál különböző oldalakat, találtál egy ilyen infót, bemásoltad. Teljesen jó. Viszont ez az én szemszögemből úgy néz ki, hogy gondolkodtam rajta, hogy hogy és mit kéne majd csinálni később. Beugrott, hogy a lejátszott meccsek számának adott esetben nagy szerepe lehet. Kerestem egy menetrendet és egyenként kigyűjtögettem, hogy melyik csapatnak hány meccse van. Szal ha ezt én, vagy Slither osztja meg,(és nem csak utal rá, hogy tessék ennek utána nézni) akkor mi nem egy linket dobunk be ide a fórumba, hanem egy olyan versenyelőnytől szabadítjuk meg magunkat, amiért x órát melóztunk előtte.(Ezért nem gondolom én önzőségnek ezt)
Kb. ennyi, majd még lehet eszembe jut valami. Sry, kicsit megint sokat írtam, de jellemző rám, hogy 3 mondatban összefoglalás helyett szeretek 13 mondatot írni egy adott dologról.:D Jah és még1*, nem haragszom senkire, meg nem is bánom, hogy bemásoltad, csak a saját álláspontomat/pontunkat szerettem volna megvédeni.

u.i.: Ha már kikerült a cucc, akkor mindenki figyelmébe ajánlom, nehogy valaki átsikoljon felette. Az a táblázat, ami kikerült, az nekünk nem jó! Akit érdekel és érint, annak tessék átnézni a dolgokat.:DD

szerk: Jah és Bob, ha már itt vagyunk, egy tanács neked(de tényleg csak tanács, nehogy valamiért megsértődj), amit már Slither is pedzegetett. Ez NEM NBA, ez fantasy game. Kicsit állítsd át az agyad arra, hogy itt nem emberek vannak, hanem számok. Próbálj meg ebben gondolkodni és akkor sokkal tisztábbak lesznek a dolgok neked is. Nem lényeges, hogy igazából kit szeretsz. Igazából ki, hogy játszik. Ha az általatok leghülyébb játékosnak tartott McGee egyszer olyan számokat hoz majd, mint James és PO szempontjából jobb csapatban lesz, én 5mp gondolkodás után oda fogom adni James-t érte. Szal érted. Nem a játékban van a hiba, hogy 1-2 ember mást ér, mint amire te tartod, hanem abban, hogy úgy gondolod, hogy sok köze van ennek a játéknak a valós értékekhez. Nézz meccseket csak az élvezet kedvéért és nézz statisztikákat a játék kedvéért. A kettőt ne keverd össze és akkor te sem fogsz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.16. 14:44:25

Ha valaki utánajárt jelen esetben mint én is, akkor szerintem evidens, hogy akik esetleg nem annyira ismerik a játékot vagy a játékosokat stb, azok ne legyenek hátrányban!Mert szerintem a tudás nem privilégium.

Ha zavart akkor elnézést, a jövőre nézve mindenkinek fontos általános info volt szerintem, s nem is nagyon került eddig szóba!

De túltárgyaltuk!

És amúgy sem jó :D
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.16. 14:13:36

Bob_Marley írta:
Ennyi segítség mindenkinek jár szerintem, amiket pl most is leírtál, vagy én leírtam.Előtte is voltak rejtett utalások tőled 1-2 dologra, így mindenki egyenlően van, s tud olyan dolgokat amik azért elengedhetetlenek!

És a legjobb, hogy mire pl én rájövök a játékra, jövőre ha indítasz kettőt és lesz keeper liga, már megint év elejétől kezdve mehet az agyalás, mit hogyan :D
Ezt írtam is, hogy általános jellegű segítséget nyugodtam meg lehet osztani, sztem én mindig válaszoltam, ha vki kérdése volt vmivel kapcsolatban. Azt hogy konkrétan megmondod, hogy milyen csapatok játékosait, kiket kell megcélozni, na azt zavart, mert így senkinek sem kell megdolgoznia érte, így gyakorlatilag azt büntetted meg, aki utána járt a dolgoknak. :wink:

Ezért kell utánaolvasni a dolgoknak, még mielőtt elkezdődne a szezon, és minél gyorsabban tanulni a dolgokból. Nekem kb. 1 hét előnyöm volt, mert a legelső ligám 1 héttel hamarabb indult, így ki tudtam tapasztalni az alapokat, de erről kb. mindent le is írtam az elején, szóval csak azért vagyok jobb helyzetben mert több időt töltök azzal hogy utánajárjak a dolgoknak. :wink: 8)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.16. 13:55:15

Slither írta: Frye tökre hullámzó,
Bob_Marley írta: És legfőképpen Chalmers zavart a legjobban az utóbbi napokban!
Slither írta: Mi zavart benne? Az hogy gyengén játszik mostanában, azért még nem fogom elcserélni. Stabilan hozza a 3-as kategóriát, és minden másban is hozzátesz egy kicsit, miért adnám oda egy gyengébb játékosért?
Maga a kijelentés, hogy sokra tartod, miközben elég régóta 2 egymás utáni értékelhető meccse nem volt!És közben írod, te is pl most, hogy Frye nem jó mert nem kiegyensúlyozott, én meg pont az ilyen teljesen össze-vissza embereket "gyűjtöm"
Slither írta: A fantasy meg azért fantasy, mert nem valóság. :P Itt csak a számok számítanak, de ez kismilliószor elmondtam már. :wink:
[/quote]Baj, nagyon nagy baj :lol:

Ennyi segítség mindenkinek jár szerintem, amiket pl most is leírtál, vagy én leírtam.Előtte is voltak rejtett utalások tőled 1-2 dologra, így mindenki egyenlően van, s tud olyan dolgokat amik azért elengedhetetlenek!

És a legjobb, hogy mire pl én rájövök a játékra, jövőre ha indítasz kettőt és lesz keeper liga, már megint év elejétől kezdve mehet az agyalás, mit hogyan :D
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.16. 13:31:32

lijacska írta:Mindenképp Slither, te nem panaszkodhatsz, lehetne jobb is, de így is jelentős előnyöd van/lesz a PO-ban,
sajnos elég sokáig, csak az elődöntőt tartottam reálisan elérhető eredménynek, s nem terveztem tovább.
Elégedett vagyok az idényel, sokat adott a játék is, nem tartom teljesen az én érdememnek az elért helyezést,
2 nagy hibát követem el(Frye,Vasquez), ennyi még belefér.
Hát még szerencse, hogy a fontos cseréimet időben megcsináltam, különben jobban panaszkodnék. :D

Az a 2 hiba azért nem olyan nagy dolog, Frye tökre hullámzó, Vazquez játéka meg teljesen visszaesett. Kaman és Brooks kirakása nagyobb baki volt tőlem, és pont a riválisok jöttek ki jól belőle. :P
Még Biyombot is sajnálom, de Splitter is jó lesz helyette. 8)
Bob_Marley írta: És legfőképpen Chalmers zavart a legjobban az utóbbi napokban!
Mi zavart benne? Az hogy gyengén játszik mostanában, azért még nem fogom elcserélni. Stabilan hozza a 3-as kategóriát, és minden másban is hozzátesz egy kicsit, miért adnám oda egy gyengébb játékosért?
A fantasy meg azért fantasy, mert nem valóság. :P Itt csak a számok számítanak, de ez kismilliószor elmondtam már. :wink:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.16. 13:26:47

Akkor bocs, számomra evidens volt, hogy egy baráti kis ligában ráadásul elsőre segítek ahol tudok!Ha PO helyen lennék, akkor is szóltam volna, én vagyok olyan "hülye", hogy pl az adott heti ellenfelemnek segítek!Ez van :D

Ott rontjátok el, hogy ez a fantasy nem jó :D, s nem tükrözi a valóságot :D, s engem ez mérhetetlenül zavar, s mikor találok valami olyan dolgot ami logikailag sem áll össze, akkor meg pláne nagyon zavar :D

És legfőképpen Chalmers zavart a legjobban az utóbbi napokban!De akkor csendben maradok, ha 4 oldalas top secret dokumentumok vannak :D vége a ligának leírom a dolgokat!
Kép
Kép
Kép
lijacska
Jugador del Barça

2012.03.16. 13:24:20

Mindenképp Slither, te nem panaszkodhatsz, lehetne jobb is, de így is jelentős előnyöd van/lesz a PO-ban,
sajnos elég sokáig, csak az elődöntőt tartottam reálisan elérhető eredménynek, s nem terveztem tovább.
Elégedett vagyok az idényel, sokat adott a játék is, nem tartom teljesen az én érdememnek az elért helyezést,
2 nagy hibát követem el(Frye,Vasquez), ennyi még belefér.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.16. 13:16:48

Bob_Marley írta:Na menjetek már, milyen irigyek vagytok :lol:
Első fantasy ligája itt szinte mindenkinek, aztán 0 segítség :lol:,

Az egész játék zavaros, s furcsa még mindig, múltkor írtad pl Slither túl sok dolgot nem kell belelátni, márpedig rohadtul vannak "kiskapuk"!
Nekünk is ez az első fantasy idényünk, kb. csak MichaBeenek és Ördögnek van nagyobb tapasztalata itt. Az infókért megdolgoztunk, nem csak úgy az ölünkbe hullott minden, és sztem elég sok segítséget adtam így is, amikor leírtam hogyan érdemes kialakítani a csapatokat. Írtam is hogy a több meccsel rendelkező csapatok a jobbak, sztem ennyi elég is, a konkrét nevekért dolgozzon meg az ember. :wink:

Versenyelőnyt jelentő dolgokat meg nem oszt meg az ember, ha győzni szeretne. A Barca játékosmegfigyelői sem fogják megmondani a Madridnak, hogy kik azok a fiatal tehetségek, akikbe érdemes beruházni... :roll:

Még mindig tartom, hogy olyan sok dolgot nem kell belelátni. Csak a statokat kell nézni, és hogy ki milyen konzisztensen tudja hozni ezeket. Régebben is írtam, hogy figyelembe kell venni hogy kinek hány meccse lesz, meg hogy mennyire sérülékeny, azóta sem változott semmi.
lijacska írta: Sebaj, Bob_Marley, példa lehet számunkra, ha segítség nyújtás- önzetlenségről van szó.
Ja mert esélye sincs a PO-ra. :P :lol:
kanty
Llegenda del Barça

2012.03.16. 13:13:55

Game bundázik. :lol:
Basszus azért erre nem számítottam. Oké fgondoltam egy 10-5, 9-6ra, de ez már szinte megalázó.
Persze Nenét is ilyenkor cserélik el és hagy ki meccset. :P
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
lijacska
Jugador del Barça

2012.03.16. 13:12:41

Slither írta:
Bob_Marley írta: Jelentem megtaláltam :D Az orrunk előtt volt :D Pedig meggyőződésem volt, hogy inkább az számít ki játszik jobb csapatban!
Áhhh, itt kellett volna befejezned a hsz-t! :D
Most mindenki tudja hogyan kell készülni, és ezért meg sem kellett dolgoznia. Most a schedule elemzéssel eltöltött időmnek nem lesz meg az előnye. :? :oops:

Bár szerencsére nekünk egy héttel később kezdődik a PO, így a csapatok meccs száma kicsit másképp alakul. :P
Én is épp néztem, hogy rosszul számoltam esetleg.
Sebaj, Bob_Marley, példa lehet számunkra, ha segítség nyújtás- önzetlenségről van szó.
Válasz küldése