Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
EléggéMessiFan írta:
Bob! Bellinelli+Diaw for Turkoglu+Patterson nagy pofátlanság lenne?
Pontosan, te nem veszélyeztetted a pozíciómat, így az nem akkora veszteség.Game90 írta:Pekovic? Mondjuk én pont nem vagyok riválisSlither írta:Kaman és Brooks kirakása nagyobb baki volt tőlem, és pont a riválisok jöttek ki jól belőle.![]()
![]()
Gondoltam, hogy a tegnapi játéknap után elfogadod majd. Monroe most nagyon gyenge volt, nálam Chandler meg úgy hozott 16-7-4-et, hogy a NY meccs nagyon sima volt, és csak 22 percet játszott, ráadásul mindig nagyon jó százalékkal teszi ezt. Teague meg egy állat volt, mindenhez hozzá tud tenni. Lassan én fogom meggondolni magamat.MessiFan írta:Chandler tegnap 4 sapkát osztott ki, mellette a dobószázaléka sokkal jobb mint Monroeé szóval holnap akkor meglesz a csere. Leginkább Teague miatt fogadom el mert elképesztő a srác. Minden statban jeles és Calderonnal nem tudom mi a fene van, de nem nagyon akar felépülni..
Pekovic? Mondjuk én pont nem vagyok riválisSlither írta:Kaman és Brooks kirakása nagyobb baki volt tőlem, és pont a riválisok jöttek ki jól belőle.![]()
Én is ilyen 10-5-re gondoltam. Amúgy nálam meg Young nem játszik.kanty írta:Game bundázik.![]()
Basszus azért erre nem számítottam. Oké fgondoltam egy 10-5, 9-6ra, de ez már szinte megalázó.
Persze Nenét is ilyenkor cserélik el és hagy ki meccset.
Áhá, majdnem eltaláltam már pediglijacska írta:eazzy893@yahoo.comEazzy írta:Srácok! Valaki lesse már meg, hogy mi a yahoos mailcímem! Tesóm belépett az övébe, én meg eddig keep me logged in-en voltam, és totál fogalmam sincs mi az ID-m. Jelszavamra emlékszem egyébként,de az kevés...thx
szerk: kitöröltem a címet, nem akarom, hogy szétspammeljenek.Eazzy írta:Srácok! Valaki lesse már meg, hogy mi a yahoos mailcímem! Tesóm belépett az övébe, én meg eddig keep me logged in-en voltam, és totál fogalmam sincs mi az ID-m. Jelszavamra emlékszem egyébként,de az kevés...thx
Köszönöm majd megpróbálok így tenni, illetve utóbbi időben "sikerül" is, csak azért nehéz, s nem szeretet nem szereteten múlik!Egyszerűen mint bármilyen más sportban, tudod valakiről, hogy jobb mint xy és "kiderül" nem az azért nehéz feldolgozni, s az agyadnak elmagyarázni, hogy miért is!Cumbee írta: szerk: Jah és Bob, ha már itt vagyunk, egy tanács neked(de tényleg csak tanács, nehogy valamiért megsértődj), amit már Slither is pedzegetett. Ez NEM NBA, ez fantasy game. Kicsit állítsd át az agyad arra, hogy itt nem emberek vannak, hanem számok. Próbálj meg ebben gondolkodni és akkor sokkal tisztábbak lesznek a dolgok neked is. Nem lényeges, hogy igazából kit szeretsz. Igazából ki, hogy játszik. Ha az általatok leghülyébb játékosnak tartott McGee egyszer olyan számokat hoz majd, mint James és PO szempontjából jobb csapatban lesz, én 5mp gondolkodás után oda fogom adni James-t érte. Szal érted. Nem a játékban van a hiba, hogy 1-2 ember mást ér, mint amire te tartod, hanem abban, hogy úgy gondolod, hogy sok köze van ennek a játéknak a valós értékekhez. Nézz meccseket csak az élvezet kedvéért és nézz statisztikákat a játék kedvéért. A kettőt ne keverd össze és akkor te sem fogsz.
Na én is még hozzászólnék ehhez a témához. Először is, az előző kommentemet ne vedd komolyan, csak poénkodtam. Engem sem zavar, hogy megosztottad. Főleg így, hogy én is úgy vagyok mint Slither, a lényegi dolgokat már elintéztem, már csak 1-2 simítás maradt.Bob_Marley írta:Ha valaki utánajárt jelen esetben mint én is, akkor szerintem evidens, hogy akik esetleg nem annyira ismerik a játékot vagy a játékosokat stb, azok ne legyenek hátrányban!Mert szerintem a tudás nem privilégium.
Ha zavart akkor elnézést, a jövőre nézve mindenkinek fontos általános info volt szerintem, s nem is nagyon került eddig szóba!
De túltárgyaltuk!
És amúgy sem jó
Ezt írtam is, hogy általános jellegű segítséget nyugodtam meg lehet osztani, sztem én mindig válaszoltam, ha vki kérdése volt vmivel kapcsolatban. Azt hogy konkrétan megmondod, hogy milyen csapatok játékosait, kiket kell megcélozni, na azt zavart, mert így senkinek sem kell megdolgoznia érte, így gyakorlatilag azt büntetted meg, aki utána járt a dolgoknak.Bob_Marley írta:
Ennyi segítség mindenkinek jár szerintem, amiket pl most is leírtál, vagy én leírtam.Előtte is voltak rejtett utalások tőled 1-2 dologra, így mindenki egyenlően van, s tud olyan dolgokat amik azért elengedhetetlenek!
És a legjobb, hogy mire pl én rájövök a játékra, jövőre ha indítasz kettőt és lesz keeper liga, már megint év elejétől kezdve mehet az agyalás, mit hogyan
Slither írta: Frye tökre hullámzó,
Bob_Marley írta: És legfőképpen Chalmers zavart a legjobban az utóbbi napokban!
Maga a kijelentés, hogy sokra tartod, miközben elég régóta 2 egymás utáni értékelhető meccse nem volt!És közben írod, te is pl most, hogy Frye nem jó mert nem kiegyensúlyozott, én meg pont az ilyen teljesen össze-vissza embereket "gyűjtöm"Slither írta: Mi zavart benne? Az hogy gyengén játszik mostanában, azért még nem fogom elcserélni. Stabilan hozza a 3-as kategóriát, és minden másban is hozzátesz egy kicsit, miért adnám oda egy gyengébb játékosért?
[/quote]Baj, nagyon nagy bajSlither írta: A fantasy meg azért fantasy, mert nem valóság.Itt csak a számok számítanak, de ez kismilliószor elmondtam már.
Hát még szerencse, hogy a fontos cseréimet időben megcsináltam, különben jobban panaszkodnék.lijacska írta:Mindenképp Slither, te nem panaszkodhatsz, lehetne jobb is, de így is jelentős előnyöd van/lesz a PO-ban,
sajnos elég sokáig, csak az elődöntőt tartottam reálisan elérhető eredménynek, s nem terveztem tovább.
Elégedett vagyok az idényel, sokat adott a játék is, nem tartom teljesen az én érdememnek az elért helyezést,
2 nagy hibát követem el(Frye,Vasquez), ennyi még belefér.
Mi zavart benne? Az hogy gyengén játszik mostanában, azért még nem fogom elcserélni. Stabilan hozza a 3-as kategóriát, és minden másban is hozzátesz egy kicsit, miért adnám oda egy gyengébb játékosért?Bob_Marley írta: És legfőképpen Chalmers zavart a legjobban az utóbbi napokban!
Nekünk is ez az első fantasy idényünk, kb. csak MichaBeenek és Ördögnek van nagyobb tapasztalata itt. Az infókért megdolgoztunk, nem csak úgy az ölünkbe hullott minden, és sztem elég sok segítséget adtam így is, amikor leírtam hogyan érdemes kialakítani a csapatokat. Írtam is hogy a több meccsel rendelkező csapatok a jobbak, sztem ennyi elég is, a konkrét nevekért dolgozzon meg az ember.Bob_Marley írta:Na menjetek már, milyen irigyek vagytok![]()
Első fantasy ligája itt szinte mindenkinek, aztán 0 segítség,
Az egész játék zavaros, s furcsa még mindig, múltkor írtad pl Slither túl sok dolgot nem kell belelátni, márpedig rohadtul vannak "kiskapuk"!
Ja mert esélye sincs a PO-ra.lijacska írta: Sebaj, Bob_Marley, példa lehet számunkra, ha segítség nyújtás- önzetlenségről van szó.
Én is épp néztem, hogy rosszul számoltam esetleg.Slither írta:Áhhh, itt kellett volna befejezned a hsz-t!Bob_Marley írta: Jelentem megtaláltamAz orrunk előtt volt
Pedig meggyőződésem volt, hogy inkább az számít ki játszik jobb csapatban!
![]()
Most mindenki tudja hogyan kell készülni, és ezért meg sem kellett dolgoznia. Most a schedule elemzéssel eltöltött időmnek nem lesz meg az előnye.![]()
Bár szerencsére nekünk egy héttel később kezdődik a PO, így a csapatok meccs száma kicsit másképp alakul.