mit nem értesz kiscsillag?Bob_Marley írta:Még mindig nem igazán tiszta a számolási rendszer amúgyHorvátoknak ma jól kell teljesíteni főleg hátul
![]()

mit nem értesz kiscsillag?Bob_Marley írta:Még mindig nem igazán tiszta a számolási rendszer amúgyHorvátoknak ma jól kell teljesíteni főleg hátul
![]()
dettoGame90 írta:reménykedek, hogy Benzema - Nasri összehoz valamit az ukránok ellen, a spanyolok és az angolok pedig nem kapnak gólt.
Nekem még a csk-m is Dzagojevvisca el barca írta:
a nagy sztár dzagoevet mindenki transferelte ész nelkul, én monodm kihagyom use lő már gólt...![]()
chalkias meg a legnagyobb..
a 15-ösön kereteden belül bármikor cserélhetsz, de értelemszerűen akit lehoztál a pályáról az már nem mehet vissza.neobarca írta:Köszi köszi Visca!
Most már csak azt kéne tisztázni, hogy napról napra lehet cserélni a padról pontlevonások nélkül? Mert nekem nem egyszer tanácsolta a segítő pl hogy váltsak kapust mert xy ma játszik míg a kezdőm csak 2 nap múlva...
én kb 10-et cseréltem.Game90 írta: Köszi! Most fel is használtam, 5 játékost kicseréltem (pl. behúztam két angolt) és nem vesztek el a pontjaim. Bár lehet, hogy később majd meglepődök, hogy miért vagyok utolsó![]()
Köszi! Most fel is használtam, 5 játékost kicseréltem (pl. behúztam két angolt) és nem vesztek el a pontjaim. Bár lehet, hogy később majd meglepődök, hogy miért vagyok utolsóvisca el barca írta: van egy olyanod a transfernél h wildcard.
azt bármelyik matchday előtt ellőheted, és akkor unlimited cseréd lesz az adott körre. ugye értelemszerűen akkor éri meg, mikor erősen korlátozott a transfer lehetőséged (matchday 2 vagy 3, amikor elvileg csak 1-1-et lenne szabad cserélni)
"You can play 1 transfer wildcard during the tournament. All transfers made in the Matchday your wildcard is played will be without points deduction."
de azt még továbbra sem tudom, mi van ha az egész, 15 fős keretet lecserélem. elvesznek az eddigi pontjaim? erre vonatkozolag sehol semmit nem találni...
Gondolom Iniesta és Afellay kezdő volt nálad, majd az utolsó nap betetted helyettük Elmander-t és Toivonen-t. Na, mivel lecserélted őket, ezért Iniestat-t és Afellay-t is 0 pontnak számítja, hiába volt 2-2 pontjuk, azok elvesztek.Bob_Marley írta: Iszonyat furán számol a gép nem értem a legerősebb 11-be nálam miért Elmandert számítja a kemény 1 megszerzett pontjával miközben Iniestát és Afellayt is padra teszi ők legalább 2 pontot értek el.
van egy olyanod a transfernél h wildcard.Game90 írta:Hogy hogy? Nem csak 1 csere lehetőség van? (Még mindig nem olvastam el a szabályzatotvisca el barca írta: amugy ha most lecserélem a teljes keretet (mert megtehetem)![]()
)
Utolsó nap levettem RvP-ről a szalagot, de Benzema sem alkotott maradandót (ha Nasri-ra teszem...), 1. kör után 8. vagyok, elég sűrű a mezőny, remélem leszek előrébb is.
Dream Team név megint szerencsét hoz...
Hogy hogy? Nem csak 1 csere lehetőség van? (Még mindig nem olvastam el a szabályzatotvisca el barca írta: amugy ha most lecserélem a teljes keretet (mert megtehetem)
sztem meg igen is dob. egy csatár nagyobb valószínűséggel lő gólt írországnak, mint mondjuk az olaszoknak. amugy meg tökmind1 mert most derült ki, ha csapatkapitányt váltsz, akkor a csk bonuszod elveszik.Bob_Marley írta:veb szerintem annyira nem dob a dolgon max hátvédeknél, mert nem mindegy mennyit kap a csapatuk.de kp-nál meg csatároknál tényleg az egyéni statok a lényegesek.
Az UEFA honlapján megtalálod, ott kell regisztrálni. Ha megtetted és csináltál csapatot, eurobarca nevű privát liga a miénk, 416672-87732 kóddal.socio66 írta:fúú, baromi lusta leszek, de valaki nagyon röviden leírná hogy mi ez az új fantasy játék, hol játsszátok, és hogy lehet-e még csatlakozni?
azért egy jobb csapatban biztos több pontot szerez mint modjuk egy trében. ld pl holnap tuti h inietára rakom és nem abatéra...Bob_Marley írta:Ebben nem látom a logikát, semmi köze nincs hogy erős vagy gyengével játszik a csapat a játékos teljesítménye a lényeg
Ebben nem látom a logikát, semmi köze nincs hogy erős vagy gyengével játszik a csapat a játékos teljesítménye a lényeg (ok van kb kapusnak a 2 bekapott gól meg stb) Szóval szerintem lehet folyamat változtatni meg hát a csapaton is kell, mert pl nálam is Benzema meg a 2 svéd csak pados mert csak hétfőn játszanak.visca el barca írta:
hm ez érdekes megoldás, nem sok értelme vanakkor napról napra csk-vá teszem azt aki a leggyengébb ellenféllel játszik... kár hogy akitől egyszer már elvettem a szalagot, nem lehet ujra rátenni.
A 2. fordulóban megint rá lehet majd tenni.visca el barca írta:kár hogy akitől egyszer már elvettem a szalagot, nem lehet ujra rátenni.
Szerintem csak az lehetett a probléma, hogy később lett frissítve.visca el barca írta: felülre az van kiírva hogy matcday1: 3 points, oldalt viszont mind az overall rankinghez, mind a matchday rankingnél 9 pont van...![]()
Lehet, de látom már bent is vagykanty írta:Ligába még lehet csatlakozni? Nem igazán voltam fórum közelben az elmúlt napokban.
Csoportkörök után úgyis unlimited csere vanBob_Marley írta: Mondjuk több stratégia lehet, én elárulom úgy próbáltam összeállítani a csapatomat, hogy akiket nagyon érzek csapatok, hogy minimum 4be lesznek onnan is ár/értékben a legjobbakat.