Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.14. 14:51:31

Bob_Marley írta:Még mindig nem igazán tiszta a számolási rendszer amúgy :D Horvátoknak ma jól kell teljesíteni főleg hátul :D
mit nem értesz kiscsillag? :lol: kérdezz, én cirka 1 hét alatt nagyjabol mindenre rajottem :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.14. 14:42:56

Bastian meg Dzagojev tényleg termelt, de tegyük mellé Halkiast aki 0 pont Afellay-Willems-Boateng 1 pont ráadásul utóbbit le is kellett cserélnem az utolsó fordulóra is -3 pont

Még mindig nem igazán tiszta a számolási rendszer amúgy :D Horvátoknak ma jól kell teljesíteni főleg hátul :D Iniesta meg adhatna gólpasszt vagy rúghatna gólt :D
De nagyjából ugyanazok játszanak mindenkinél, nekem annyiból szerencsém van, hogy én Dzagojevet betettem az elején már, benne bíztam s eddig lőtt is 3 gólt. A többi játékosom csak maszatol :D
A második meccsnapon 28 pontom van ami igazából 25 mert cseréltem és azzal eléggé középmezőny, úgyhogy teljesen mindegy hogy Dzagojev jól játszik vagy nem :D
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.14. 13:19:57

Van Persie végre rúgott egy góltt, jó is, hogy beraktam csékának.
Mára Iniesta- és Jelavic-mesterhármas, valamint négy Xavi-gólpassz lenne a legjobb, ha fantasyszemmel nézem a dolgokat. :lol:

szerk.: Egyébként a torna legelején vacilláltam Özil és Scweinsteiger között, de természetesen a törököt vettem meg... :oops:
(Özil: 2 meccs, 5 pont - Scweini: 2 meccs, 13 pont...)
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.14. 01:05:03

Game90 írta:reménykedek, hogy Benzema - Nasri összehoz valamit az ukránok ellen, a spanyolok és az angolok pedig nem kapnak gólt.
detto :D nekem annyi változtatás kell, hogy silva meg iniesta elől alkosson vmit.

amúgy rohadt mérges vagyok.
ha az oroszok kihúzzák kapott gol nélkul +15 pont.
ha a németek is kihuztak volna megint kb + 10 pont.
és ha ez még nem lenne elég, eladtam schweinsteigert is meg rvp-t is, ami ujabb minusz kb 15 pont
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.14. 00:58:05

Bob, azért ez már... :twisted: Dzagoev brillírozik, a 2. körben még a csk-d is volt, most meg Schweinsteiger 2 assist... :lol:

Nekem elég közepes idáig a fantasy, abban reménykedek, hogy Benzema - Nasri összehoz valamit az ukránok ellen, a spanyolok és az angolok pedig nem kapnak gólt.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.13. 22:18:07

de jo h van persiet is eladtam :?

ez a második meccsnap eddig teljes csőd...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.12. 21:40:51

visca el barca írta:
a nagy sztár dzagoevet mindenki transferelte ész nelkul, én monodm kihagyom use lő már gólt... :lol:

chalkias meg a legnagyobb.. :lol:
Nekem még a csk-m is Dzagojev :D
Game amit írtál, val akkor az van, hogy lenullázódtak, kár érte így v.e.b az első ami teljességgel érthetetlen....:P :lol:

Halkias meg...nézhetek kapus után, ráadásul ő 4be fájt s ennyiért nem lesz még egy kezdő kapus :D Na meg is van, Andersen says hi :D Holnap ki kell védeni a portugálok szemét.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.12. 21:32:08

neobarca írta:Köszi köszi Visca!

Most már csak azt kéne tisztázni, hogy napról napra lehet cserélni a padról pontlevonások nélkül? Mert nekem nem egyszer tanácsolta a segítő pl hogy váltsak kapust mert xy ma játszik míg a kezdőm csak 2 nap múlva... :shock:
a 15-ösön kereteden belül bármikor cserélhetsz, de értelemszerűen akit lehoztál a pályáról az már nem mehet vissza.
sőt akit lecseréltél annak a pontjai is elvesznek. ergo a matchday végén annyi lesz a pontjaid száma, mint az utolsó meccs után pályán lévő 11 játékosé.

a segítő meg azért javasolta, h a masik kapusod játszon, mert ő valóbban előbb játszik időpontban és ha nem hoz csak 1-2 pontot, akkor lecserélheted mert tul sok veszetni valod nincs, annyit a masik kapus is fog hozni.
de az is lehet, h hallgatsz a segitodre, beteszed azt aki előbb játszik, és akit te csak csernek szántál, aztán véd 20-at, meg lehozza a meccset kapott gol nélkül, és kapsz érte 10 pontot... akkor meg ugye értlemeszeruen fenn is marad mert olyan sokat termelt, hogy egyszeruen nincs értelme lecserélni

a nagy sztár dzagoevet mindenki transferelte ész nelkul, én monodm kihagyom use lő már gólt... :lol:

chalkias meg a legnagyobb.. :lol:
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.06.12. 19:15:09

Köszi köszi Visca!

Most már csak azt kéne tisztázni, hogy napról napra lehet cserélni a padról pontlevonások nélkül? Mert nekem nem egyszer tanácsolta a segítő pl hogy váltsak kapust mert xy ma játszik míg a kezdőm csak 2 nap múlva... :shock:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.12. 17:49:46

Game90 írta: Köszi! Most fel is használtam, 5 játékost kicseréltem (pl. behúztam két angolt) és nem vesztek el a pontjaim. Bár lehet, hogy később majd meglepődök, hogy miért vagyok utolsó :D
én kb 10-et cseréltem. :D meglepődni viszont én sem akarok... :D

közben megtörtént az update, okés minden.
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.12. 17:32:03

visca el barca írta: van egy olyanod a transfernél h wildcard.

azt bármelyik matchday előtt ellőheted, és akkor unlimited cseréd lesz az adott körre. ugye értelemszerűen akkor éri meg, mikor erősen korlátozott a transfer lehetőséged (matchday 2 vagy 3, amikor elvileg csak 1-1-et lenne szabad cserélni)

"You can play 1 transfer wildcard during the tournament. All transfers made in the Matchday your wildcard is played will be without points deduction."

de azt még továbbra sem tudom, mi van ha az egész, 15 fős keretet lecserélem. elvesznek az eddigi pontjaim? erre vonatkozolag sehol semmit nem találni...
Köszi! Most fel is használtam, 5 játékost kicseréltem (pl. behúztam két angolt) és nem vesztek el a pontjaim. Bár lehet, hogy később majd meglepődök, hogy miért vagyok utolsó :D
Bob_Marley írta: Iszonyat furán számol a gép nem értem a legerősebb 11-be nálam miért Elmandert számítja a kemény 1 megszerzett pontjával miközben Iniestát és Afellayt is padra teszi ők legalább 2 pontot értek el.
Gondolom Iniesta és Afellay kezdő volt nálad, majd az utolsó nap betetted helyettük Elmander-t és Toivonen-t. Na, mivel lecserélted őket, ezért Iniestat-t és Afellay-t is 0 pontnak számítja, hiába volt 2-2 pontjuk, azok elvesztek.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.12. 11:47:38

neobarca!

a transfereknél mikor megerősíted van ott fent egy ilyen gonb h use wildcard (én már sajna nem látom h pontosan hol van, mert ugye elhasználtam és nem látni)

bob!

szívesen a jótanácsot, máskor is :lol: én a görögökkel jártam így, tzvorzast vettem meg, aztán chalkias kezdett. de amugy a többség pl lindegaarddal is megszivta, mer a dánoknál anderson kezd :lol:

amugy meg csak 6 pontot fog levonni tőled, mert egy transfered elvileg free volt!

amugy a transfereknél ahol a jatekosok vannak, ott ezer módon sorba lehet tennii őket, vicces h most mindenki a dzagoevet, meg madzukicot veszi meg, mert lőttek két gólt :lol: (mert pl a horvatok sztem nem sok vizet fognak zavarni sem a spanyolok sem az olaszok ellen)
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.06.12. 10:11:32

Valaki írja már meg nekem PLS, hogy ezt a wilcardot hol találom, és hogyan tudom felhasználni, mert Abate-t úgy hajítanám ki a csapatból, hogy alába sem éri a földet.

Mellesleg nekem sem tiszta, hogy hogy számolja apontokat a gép. Minden esetre egyenlőre a bronz is szépen csillog... :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.12. 08:51:41

Tényleg fura egy játék ez :D
Cseréltem 3at úgyhogy elvileg 9 pontot le kell majd vonjon kíváncsi leszek :D
Val. a wilcardod fel kellett volna használni ahogy olvasom akkor adott körre nem vonna le az igazolásokért :twisted: ohhhh na most már mindegy :D

Első kör alapján, Akinfejev jó választás volt...köszi v.e.b hogy meggyőztél ő fog kezdeni az eredeti Malafejev kapusomat cseréltem rá, nagyszerű döntés volt még a torna előtt :D Most kénytelen voltam ár is ellőni egy cserét :D
Bouma-Elmander a töltelék fiúk voltak , helyettük megnézzük a Willems-Shevchenko duót, Akinfejev helyett meg Pyatov :D

Iszonyat furán számol a gép nem értem a legerősebb 11-be nálam miért Elmandert számítja a kemény 1 megszerzett pontjával miközben Iniestát és Afellayt is padra teszi ők legalább 2 pontot értek el.

Második kör már árulkodóbb lesz, remélem Benzem magár talál meg an bloc a támadó középpályásaim termelhetnék a gólokat, erre van kihegyezve a taktika :D
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.12. 00:12:37

Game90 írta:
visca el barca írta: amugy ha most lecserélem a teljes keretet (mert megtehetem)
Hogy hogy? Nem csak 1 csere lehetőség van? (Még mindig nem olvastam el a szabályzatot :oops: :D )

Utolsó nap levettem RvP-ről a szalagot, de Benzema sem alkotott maradandót (ha Nasri-ra teszem...), 1. kör után 8. vagyok, elég sűrű a mezőny, remélem leszek előrébb is.

Dream Team név megint szerencsét hoz... :mrgreen:
van egy olyanod a transfernél h wildcard.

azt bármelyik matchday előtt ellőheted, és akkor unlimited cseréd lesz az adott körre. ugye értelemszerűen akkor éri meg, mikor erősen korlátozott a transfer lehetőséged (matchday 2 vagy 3, amikor elvileg csak 1-1-et lenne szabad cserélni)

"You can play 1 transfer wildcard during the tournament. All transfers made in the Matchday your wildcard is played will be without points deduction."

de azt még továbbra sem tudom, mi van ha az egész, 15 fős keretet lecserélem. elvesznek az eddigi pontjaim? erre vonatkozolag sehol semmit nem találni...
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.11. 23:50:03

visca el barca írta: amugy ha most lecserélem a teljes keretet (mert megtehetem)
Hogy hogy? Nem csak 1 csere lehetőség van? (Még mindig nem olvastam el a szabályzatot :oops: :D )

Utolsó nap levettem RvP-ről a szalagot, de Benzema sem alkotott maradandót (ha Nasri-ra teszem...), 1. kör után 8. vagyok, elég sűrű a mezőny, remélem leszek előrébb is.

Dream Team név megint szerencsét hoz... :mrgreen:
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.11. 23:31:24

8)

első pozícióban várom a matchday 2-t

jó ötlet volt zlatanra tolni a csk-szalagot, sokat hozott konyhára.

amugy ha most lecserélem a teljes keretet (mert megtehetem), akkor a pontajim ugye nem vesznek el? :D ergó a matchday 2, az teljesen 0-ról indul minden szempontból?
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.11. 08:22:51

Na, egyelőre 29 ponttal állok (5. hely), de még jön hozzá Evra és Ibrahimovic.
Az a Jelavic-gól nem ártott tegnap. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.09. 22:52:03

Bob_Marley írta:veb szerintem annyira nem dob a dolgon max hátvédeknél, mert nem mindegy mennyit kap a csapatuk.de kp-nál meg csatároknál tényleg az egyéni statok a lényegesek.
sztem meg igen is dob. egy csatár nagyobb valószínűséggel lő gólt írországnak, mint mondjuk az olaszoknak. amugy meg tökmind1 mert most derült ki, ha csapatkapitányt váltsz, akkor a csk bonuszod elveszik.

a mai nap jo felemás volt. hollandok betliztek, j h fanpörszit tettem csk-nak, lótúrót sem csinált.

neuer meg basti viszont jol hozott a konyhára.

miután a wildcardomat felhasználtam, igy a 2. kör előtt unlimited transferem van, vagy egy olyan sejtésem h a hollandokat le is fogom szépen hozni. a németek ellen nem sok vizet fognak zavarni :lol:

jah és amugy jol sejtettem, a csk bonusz mellett (ha csk csere van) a lecserélt játékosok pontjai is végleg elvesznek
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.09. 20:50:25

Amúgy ajánlom mindenkinek, hogy Halkiast tegye be mint Tsorvast miután ő az első számú kapus.És "ugyanannyiba kerül" de mégiscsak legalább az egyik hoz pontot míg a másik a padról 0 perccel nehezen :D

(remélem ezzel a holland "buktával" és a védelem gyengeségével, mondjuk Bouma bekerül a csapatba nem akarom a saját béna választásom miatt ellőni a cserelehetőségemet :D)

veb szerintem annyira nem dob a dolgon max hátvédeknél, mert nem mindegy mennyit kap a csapatuk.de kp-nál meg csatároknál tényleg az egyéni statok a lényegesek.
Kép
Kép
Kép
10Messi4ever
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2012.06.09. 20:39:18

socio66 írta:fúú, baromi lusta leszek, de valaki nagyon röviden leírná hogy mi ez az új fantasy játék, hol játsszátok, és hogy lehet-e még csatlakozni? :)
Az UEFA honlapján megtalálod, ott kell regisztrálni. Ha megtetted és csináltál csapatot, eurobarca nevű privát liga a miénk, 416672-87732 kóddal.
Link hozzá: http://en.euro2012fantasy.uefa.com/

Ui.: én is csatlakoztam, Fúgatéma csapatnévvel.

Szczesny, Tzorvas
Piszczek, Hummels, Kjaer, Walker, Sakho
Källström, Busquets, Iniesta, Montolivo, Parker
Van Persie, Nani, Ibrahimovic. :D
J.S.Bach - J. Haydn - Liszt F. - E. Satie - Dukay B.

"Ne féljetek!"
socio66

2012.06.09. 20:26:39

fúú, baromi lusta leszek, de valaki nagyon röviden leírná hogy mi ez az új fantasy játék, hol játsszátok, és hogy lehet-e még csatlakozni? :)
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.09. 15:22:47

Bob_Marley írta:Ebben nem látom a logikát, semmi köze nincs hogy erős vagy gyengével játszik a csapat a játékos teljesítménye a lényeg
azért egy jobb csapatban biztos több pontot szerez mint modjuk egy trében. ld pl holnap tuti h inietára rakom és nem abatéra...

a szabályzat meg sztem nem mindenhol egyértelmű:

"Players who are substituted out will score 0 points"

én ezt ugy értelmezem, hogy aki kikerül az már ugye nem fog pontot szerezni. ami a csapatösszeállítás felett van matchday points, az sztem azok a pontok, melyek az éppen aktuális kezdő 11-edhez tartoznak.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.09. 15:10:55

És tényleg unlimited csere van, most nézem....valóban nem ártana elolvasni a dolgokat :D
No mindegy, amúgy az assistant coach jó hülyeségeket ad be néha :roll: Tegnap is bőszen ajánlgatta Tsorvast, miközben Halkias a kezdőkapus, de mondjuk lehet nem tudja:D Viszont kapitánynak is őt tette be amit nem is értek, le is cseréltem másra :D

Your captain may be changed during a Matchday by using manager substitutions.
visca el barca írta:
hm ez érdekes megoldás, nem sok értelme van :lol: akkor napról napra csk-vá teszem azt aki a leggyengébb ellenféllel játszik... kár hogy akitől egyszer már elvettem a szalagot, nem lehet ujra rátenni.
Ebben nem látom a logikát, semmi köze nincs hogy erős vagy gyengével játszik a csapat a játékos teljesítménye a lényeg (ok van kb kapusnak a 2 bekapott gól meg stb) Szóval szerintem lehet folyamat változtatni meg hát a csapaton is kell, mert pl nálam is Benzema meg a 2 svéd csak pados mert csak hétfőn játszanak.
Aztán meg lehet én gondolom teljesen félre, meg azt se láttam, hogy ha valakinek oda adtad a csk karszalagot, s visszaakarod tenni az eredeti gazdájára azt nem lehet?Nagyszerű :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.09. 14:52:29

visca el barca írta:kár hogy akitől egyszer már elvettem a szalagot, nem lehet ujra rátenni.
A 2. fordulóban megint rá lehet majd tenni.
visca el barca írta: felülre az van kiírva hogy matcday1: 3 points, oldalt viszont mind az overall rankinghez, mind a matchday rankingnél 9 pont van... :roll:
Szerintem csak az lehetett a probléma, hogy később lett frissítve.
kanty írta:Ligába még lehet csatlakozni? Nem igazán voltam fórum közelben az elmúlt napokban.
Lehet, de látom már bent is vagy :)
Bob_Marley írta: Mondjuk több stratégia lehet, én elárulom úgy próbáltam összeállítani a csapatomat, hogy akiket nagyon érzek csapatok, hogy minimum 4be lesznek onnan is ár/értékben a legjobbakat.
Csoportkörök után úgyis unlimited csere van :D

Valaki olvassa már végig a szabályzatot :mrgreen: Bevallom, én is csak gyorsan átfutottam rajtuk, szerencsére hasonló a pontozás, mint a PL Fantasy-nél. Mondjuk ott úgy volt, hogy a forduló kezdete előtt 1-2 órával be kellett állítani a csapatodat, utána már nem lehetett hozzányúlni.

De itt első ránézésre szerintem minden nap lehet állítani a csapatodon (kezdők, csk), remélem ez az "assistant manager" nem szabott át... :D

Tuti, hogy lehet változtatni úgy, hogy nem vonnak le pontokat:
Next deadline: 09 June 18:00 CET
Válasz küldése