Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Q12 azt jelenti, hogy 12 meccset jatszhat az u20-as selejtezokbol.salas9 írta:Ezt nem tudod véletlenül, mit takar?MichaaBee írta:...![]()
Mit jelent a "Q12" megjelölés? Add meg egy olyan játékos ID-jét, akire ez pont illik!
Vagy esetleg valaki más?
Nem, de nem is most akarom elkezdeni. Az előző fordulóban 11215 ember volt kint. Úgy gondolom, a szezon végére megépítem, csak most kíváncsi, vagyok, hogy építsem, mekkorára, stb.salas9 írta:Folyamatosan telt házas mérkőzésed szokott lenni?BritishKnight írta:ha stadiont építek akkor kb mennyivel bővítsem a mostani 12.000fős stadionomat? 170.000 eFt-om van rá.
A nagycsapat edzés menüpontja alatt. Azt, hogy mi befolyásolja, GT másolta be az imént a súgóból.ahetaton írta:Csapatszellemre gondoltam. Ez hol található?
A klubon belüli hangulat hatása igen nagy a csapatodra. A csapatszellem kihat a középpályád teljesítményére, minél magasabb a csapatszellem, annál jobb a középpálya teljesítménye. Ez pedig kihat a labdabirtoklásod mértékére. Magát a csapatszellemet igen sok dolog befolyásolhatja, elsősorban a következők: az edző vezetői képessége, a csapat hozzáállása az egyes mérkőzéseken, az átigazolások és a pszichológusok.ahetaton írta:Csapatszellemre gondoltam. Ez hol található?
Csapatszellemre gondoltam. Ez hol található?MichaaBee írta:Csapat összhang nem létezik a hattrickben.ahetaton írta:Hogy lehet hatékonyan a játékosok formáját feljavítani?
Szinte mind gyenge...
10 segédedző és 10 pszichológussal dolgozom..
Csapat összhangot hol lehet megnézni?
Ami a saját meccsemet illeti, jól ráfáztam a múlthéten kitűzött rajt-cél győzelem kijelentésemre... A 15. percben lesérült az egyik középpályásom, onnantól bukó volt a meccs, arról nem is beszélve, hogy jól megmotsoltak már így a 2. fordulóban...![]()
![]()
Na mindegy, valamivel erősebb csapata van mostmár úgy tűnik, lehet így inkább halasztom a feljutási terveket egy szezonnal.
Ja. Lehet rosszul fogalmaztam. Nem eladó.FtcSikiHun írta:
mennyit kérnél érte, illetve mi a csapatod neve?
Csapat összhang nem létezik a hattrickben.ahetaton írta:Hogy lehet hatékonyan a játékosok formáját feljavítani?
Szinte mind gyenge...
10 segédedző és 10 pszichológussal dolgozom..
Csapat összhangot hol lehet megnézni?
mennyit kérnél érte, illetve mi a csapatod neve?Barcaman1993 írta:Nekem van egy 36 éves kiemelkedő kapusom. Egész jól teljesít, mondjuk a remek forma is kell hozzá. Érdemes olyan idős kapusba befektetni, akinek magas a tapasztalata és megfelelő a vezetőije. Így lesz egy kiváló edződ és normális áron meg is lehet szerezni.FtcSikiHun írta:
Célom a bent maradás, egyelőre 7. vagyok egy döntetlennel és egy vereséggel. Kapusposzton vagyok nagyon gyenge, de nem találok olyan kapust, aki legalább egy 4-5 csillagos teljesítményt minden meccsen lehozna.
Nekem van egy 36 éves kiemelkedő kapusom. Egész jól teljesít, mondjuk a remek forma is kell hozzá. Érdemes olyan idős kapusba befektetni, akinek magas a tapasztalata és megfelelő a vezetőije. Így lesz egy kiváló edződ és normális áron meg is lehet szerezni.FtcSikiHun írta:
Célom a bent maradás, egyelőre 7. vagyok egy döntetlennel és egy vereséggel. Kapusposzton vagyok nagyon gyenge, de nem találok olyan kapust, aki legalább egy 4-5 csillagos teljesítményt minden meccsen lehozna.
A 60.000 TSI-s csapatommal, most egy majd' 400.000essel játszottam. Próbáltam taktikailag megszorongatni, végül 3-2re sikerült vendég pályán kikapnom, ami szerintem nem rossz, főleg, hogy a szurkolók elvárása: Ki fogunk kapni.Barcaman1993 írta:Na egy jó taktikával sikerült nyernem 2-0-ra idegenben. KOmoly kis szezon lesz ez.
Ezt az említett meccset sztem rosszul értelmezted. Az értékelések alapján nem sok esélyed volt. Bár volt, az biztos. Az ellenfeled levédekezte a bal oldali támadásodat olyan 59%-ban. Azaz ahogy néztem 41%-ra lőttél gólt, ami nem rossz! A jobb oldali támadásod meg kb 20-30%-ban lehett eredményes, mégis gólt lőttél belőle, ami sztem már lassan máknak nevezhető. A középső támadásról meg fölösleges beszélni.Barcaman1993 írta:422774090salas9 írta: Kinek, hogy sikerült a kupatalálkozó?
Ó anyám. Nem számoltam továbbjutással, ezért lazával küldtem fel őket, de így kikapni... 4-2-ről, ráadásul a 83. és a 88. percben kapott gólokkal... 1 hét alatt 2 kritikus meccset buktam el. Benne volt mindkettő a pakliban, de ilyen értékeléseknél, akár fordítva is történhetett volna.
Vicces a dolog, félig B csapatot küldtem ki, mondván, úgyis kiesek, erre 1-0-ra nyertem, teljesen lebirtokoltam az ellenfelemet, aki így semmit sem ért a titáni támadásával.salas9 írta:Kinek, hogy sikerült a kupatalálkozó?
422774090salas9 írta: Kinek, hogy sikerült a kupatalálkozó?
Gemagema - Gyirmót 2-3salas9 írta:Frankón kezdődik a mai kupám... Tegnap este beléptem felhoztam a várt ifimet, és elment a net. No, sebaj, gondoltam. Erre MOST 9:27-kor jött vissza ez a pont pont pont, és frankón nem tudtam kezdőt állítani... Jelenleg 7 vagy 8 ember van pályára küldve. Idei kupaszereplés kilőve...![]()
![]()