amugy marha jol állok, a magyarok közt 17 / 1280, összesítettben meg 6300 / 550.000

bár, nekem is az a célom, hogy téged megelőzzelek...

Első helyen áll toronymagasan, s van pofája beírni egy ilyen hsz-t????visca el barca írta:ejj de jo kör volt ez:
rui patricio 6
pepe 7
pilar 3
krisztina 12 (csk)
éreztem h a portugál kapus kell, tudtam h a csehek nem fognak golt loni... krisztinában meg biztos voltam h gol, vagy golpassz..
holnap gomez meg samaras lő 3-3 gólt és jo is lesz
Még simán összedobhatsz egy másikat, most csináltam meg én is, kb. fél óra alatt (látszik az eredményenneobarca írta:Nah vazze most olvasom, hogy már egy csapatból 4en lehetnek. Pedig mit össze sakkoztam mire sikerült összeraknom egy valamire való csapatot úgy, hogy 2 ember legyen 1 országból...![]()
![]()
No mind1 marad így! kíváncsi vagyok. Jelenleg a bronz érem is szépen csillog, meg nekem amúgy is csak az a célom, hogy Bob előtt végezzek...![]()
neobarca írta: amúgy is csak az a célom, hogy Bob előtt végezzek...![]()
Na akkor az alja kiadó:D Én utolsó előttem Game és előttünk neobarcaGame90 írta: Persze lehetek utolsó előtti is, csak akkor Bob legyen az utolsó![]()
Bob_Marley írta: Még 4 pont előny maradt Game-mel szemben, s IGEN EZ A CÉL![]()
Belevisca el barca írta:
jó ez a csapat, tetszik. ez mind belefért a keretbe a 105 millába?
Bob_Marley írta:Természetesen a mai nap is megkoronázta az egész 3ik fordulót, 3an hozták a 2pontot Sheva 0át
Még 4 pont előny maradt Game-mel szemben, s IGEN EZ A CÉL
Na akkor a Dream-Team a kiesés szakaszra:
Patricio-Sifakis
Alba-Badstuber-Hummels-Pepe-Joao Perreira
Alou Diarra (tuti majd Blanc átvariál és kihagyja)-Pirlo-Schweinsteiger-Pilar-Busquets
Gomez-Wellbeck-Nani
Aztán lehet nem jön be a gondolkodásom
Látom, népszerűsödik a módszerem.visca el barca írta:amugy már tervezgetem a negyeddöntős csapatot, simán be fogom vállani, hogy beteszek legalább 3-4 olyan, 4, 4.5 pontos játékosokat akik tuti nem játszanak, így vszont lesz pénz ászokra.
pedig ez az eddigi legyengébb fordulom, a csk szalag is vándorol, mert mindegyik betlizik. eddig papadopulos a legnagyobb királyGame90 írta: Viszont Kiss Béla kezd elhúzni...![]()
Ez a cél?Bob_Marley írta: Egy boldogít még így is Game előtt vagyok
Hát jah, Prandelli megforgatta a csapatátvisca el barca írta:én bonuccival szivok ma. mondom tök jo , use kapnak golt az olaszok, lesz vele 6-7 pontom, erre ő sem játszik.
prandelli nem tudom mit variál ennyit... betette a védelembe abatet, balzarettit, meg barzaglit... lehet rosszul áll fantasyban és direkt cserélt
most nézem a horvát csatárgyerek se játszik, az is érdekes...