Bob_Marley írta:Na az NBA szezon végeztével véget ért a kis fantasy ligánk is.És hát sajnos elég egyértelmű ki volt a PO legjobb GM-je

Kantynak sikerült mindkettőt megnyerni gratulálok neki, én örülök hogy mindkettőben sikerült dobogóra kerülni egy második és egy harmadik hely "becserkészve"

Ráadásul a kis töki Rondo a 3ik legtöbb pontot hozta a fantasy ligában legalább vele nem lőttem mellé, mondjuk nem is lehet miután a legjobb irányító
Grat mindenkinek most annyira nem volt nagy mozgás ebben a PO ligában, de ismét csak jó kis kikapcsolódás volt, s meccsek mellett a játékosok jó teljesítményéért is lehetett izgulni, köszönjük Cumbeenak, hogy rátalált, s megszervezte nekünk.
Októberben találkozunk a yahoo-ban, jönnek az újoncok mennek majd a cserék lesznek változások a keretekben csupa-csupa izgalom, s jelzem Mr IQ fighter McGee-t behúzom

Úgyhogy nem lesz kegyelem.
Ja és Game előtt végeztem mindkettőben

Legalább ez az öröm megadatott ha már a pályán a Miami nyert

Jó játék volt, nem annyira élvezetes és mozgalmas, mint az alapszakaszos, de ha nincs ló jó a szamár is. Gratulálok én is mindenkinek.

Köszi, végre gratulált valaki, a többiektől is elvárom és azért sem haragszom meg, ha írtok pár dicsőítő sort rólam.
Igazából simább kellett volna legyen, csak a második körben vagy 3 meccsen Durantot padra tettem.

10. is voltam, de aztán beindultam, nincs mit szerénykedni egy sikersztori volt az egész.

Just for 4 pedig szerintem már az elején eldőlt.
Yahoo-s ligát pedig már most várom, szerintem a játék mellett még nagyon hasznos is volt. Kellett követni a játékosokat, megismertem olyan playereket is, akik eddig noname-k voltak számomra.
Remélem jövőre még többen leszünk, talán több bajnokságot is lehetne indítani. Persze addig még sok van, majd eldől ez pár hónap múlva.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.