8 vagy 9, nekem mindegy, 6tól Barca meccs, fél11től Spanyolország - USA, a kettő közé pont belefér egy draft.
De valamikor már jó lenne felkészülnöm a draftra, mindig közbejön valami, sehogy sem állok, még egy elemzést sem olvastam el...
Gareth Tello írta:KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY:
Megvan az eurobarçás liga a
http://www.fantasy.premierleague.com oldalon.
A kód: 100083-57731.
Ezúton kérek elnézést Game-től, amiért ha ideiglenesen is, de átvettem tőle a megtisztelő adminisztrátori címet.
Az NFL-draftra készülők (Bob, Xanthor, Slither?) is jöhetnek, ha vége a hokiláznak, valamint szívesen látjuk az Eb-s fantasy topjátékosait is (visca el barca, neobarca, Game, 10Messi4ever, fcb0827, stb.). Újoncokat szintúgy.
Gyertek minél többen!
La Liga Fantasyra (
ITT) lenne igény?
A hokiláznak sosem lesz vége. Értitek, höhö.
Nem zavar, én csak 2 héttel a rajt előtt csináltam volna megy úgyis, de most nagy NFL láz van, nehogy elvesszen az információ, a biztonság kedvéért majd dobd be ide még1x 2-3 hét múlva meg a PL topikba is 1x (mondjuk ha teszel be valami hírt, akkor utána, hogy van ez a fantasy cucc). Ha már 15 ember összegyűlik, az már jónak mondható
PL Fantasy-be regisztrálok majd valamikor, jó lenne megvédeni a címemet

La Liga erősen kétséges, ez a pontozás nem tetszik annyira, például a gólokért ugyanannyi pont jár a védőnek meg a csatárnak is, ezt kicsit hülyeségnek tartom.