Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://isohunt.com/torrent_details/5124 ... ab=summaryisti010 írta:Valaki pls adjon már egy linket hogy honnan tudom leszedni!!! nagyon megköszönném.......
A fifával azóta sem játszottam, gondolom még mindig nem vagyok vele megelégedve.Aprieto írta:Bill/egér/hangkártya kell?
Tuningolni szeretnéd a későbbiekben?
Márkahűség? AMD vagy Intel? Nvidia vagy ATI?
Ezek hiányában is összedobhatok egyet, ha semmi kritérium nincs
Tudod ez egy olyan furmányos játék, hogy ha nyomsz egy bizonyos gombot mikor az ellen támad akkor kifut a kapus. Te nyílván rátenyereltél arra a gombra.... Az ilyenekre a legjobb ráfogni hogy [auto_cenzúra] a játék:DDDD Mindenesetre köszi a kommentedet én jót mosolyogtam rajta így reggel:DDDvlxe írta:régen nagy fifás voltammost adtam egy lehetőséget az egész 09-nek
3 percet játszottam profin Barcával Reál ellen és 2 perc után a kapusom a középpályán járkált
![]()
![]()
mondom ezt jelenti a nehézségi szint
mondanom se kell del lett a vége.
szerintem egyik játék sem olyan jó hogy megérje megvenni..Messa írta:Karácsonyra lesz 1 olyan gépem, amin már menni fognak az újak, mint pl. a FIFA 09 is. A mostani gépen már a 08 sem megy...
Már nagyon várom.
Szerintetek van olyan jó, hogy megvegyem, vagy nem éri meg, és inkább töltsem le?
én 65ből raktam össze egy olyan gépet (alaplap, proci, videókártya, ram), ami tesóm gépének a teljeseítményét majdnem megközelíti, ő azt fél éve 180 ezerért vetteAprieto írta:Perrero:
Persze, össze lehet 300-ért is dobni egy gépet
Az a bibi, hogy a 250-300 rugóért összerakott gépnek nem kell 1 év és 100 ezret ér majd.
Én spec nem vennék jelenleg csúcskategóriás procit, sem kártyát, mert ha JÓ középkategóriásat vesz az ember akkor egy 8 ezres hűtővel lehet tuningolni arra a szintre amit az adott csúcskategória képvisel. Természetesen nem mindenre lehet ráhúzni ezt a sablont, de sokszor igaz.