torrestoni írta:Nos, rövid elemzés, kb. 40 lejátszott meccs után. Vártam vártam, az első élmények után feltüzelve bizakodtam, majd egy kis orgazmus, aztán csalódás, talán túl magasra tettem a mércét.
Magáról a játékról már korábban leírtam, hogy hiába a
NextGenből lopott grafika, ha a játékélmény és a fizika még mindig elmarad Konamis vetélytársától.
Továbbra is az bosszant leginkább (a 08-hoz hasonlóan), hogy ha ütközök az ellenféllel, az sokkal gyorsabban reagál, és megy tovább, sőt méteres hátrányból -a földről felpattanva- hamarabb éri el a labdát.
A passzolás megváltozott, hozzá kell szokni, de
még mindig siralmas, hogy hiába néz a játékosom rá a másikra, és van bármilyen távolságban, vagy nem a kézenfekő, általam kívánt játékostárshoz passzol, vagy hosszan, illetve pontatlanul. A labdaátvétel javult, élethűbb, illetve a lövések is valamelyest közelednek a valósághoz. Persze az ellenfél védelme megmaradt olyannak, amilyen... Egyszerűen képtelenek összehozni
Profi módban profi kapussal
David Villának ellenem momentuma nem volt, míg egy 60-as védő sorra lefutotta Messit, illetve mindig a lehető legjobbkor avatkozott közbe, a lehető legjobb megoldást választva... Óriási szakadék, az ember érzése az, hogy csak egy védelem, és egy kapus ellen edz, a középpálya és a ámadósor szinte eltűnik, kivétel persze ha védekeznek.
RVN kb. a meccs 70%-át töltötte a kezdőkörnél, s nemegyszer jött még hátrébb, már ez abszurdum, minthogy az is, hogy gyakran szerelt klasszis hátvéd módjára szinte lehetetlen helyzetből... Elől pedig semmi..., egy-két cselen kívül...
Ezek a legfőb gondok. Egyébként szép és jó, de az árát nem éri meg. Az biztos, hogy amíg nincs PES09, MODjaival együtt, addig tökéletes.
Másrészt, látom kértétek néhányan, hogy küldjem el PÜ-ben a Magyar változat datás linkjeit, azonban jobban lenne, ha PÜ-ben kérnétek, mert úgy biztosan válaszolok.