Xanthor írta:Cumbee írta: Mondjuk eléggé kellett, mert a köv. Xanthor ellen fix bukó lesz, a 2 kezdő WR-em bye weaken lesz, ráadásul ez a 4 sérült sem segít, szal egyelőre még az sem biztos, hogy össze tudok rakni egy teljes kezdőt, a minőségről meg inkább nem beszélek.

:D
Azért ebben nem lennék olyan biztos, nekem most jött az első győzelem, hogy Calvin Johnson és DeMarco Murray bye weeken volt

Ridley meg remélem nem veszíti el a bizalmat a meccs végi fumbleje miatt, nagy érvágás lenne, mert jó formában van nagyon, csak idegesít amikor végigfutja a pályát és 1 yardról beviszi valaki más

Nagy mákom van amúgy, hogy Bobnál volt jó pár gyengélkedő ember, mert ez a Coltson és Cruz 3-3 TD kicsit üt

Az alsóházi rájátszás a célom, remélem Rivers is alkot végre már valami elfogadhatót lassan, mert nálad Peyton szét fogja szedni a SD secondaryt.
Hát azért nagyon rossz hetet kell kifognod, hogy kikapj tőlem, ha nem javul a helyzet.

Ha úgy számolok, hogy akik ezen a hétvégén kidőltek nem épülnek fel, akkor lesz egy Bolden-Mathews futó párosom, ebből Boldent Ridley-vel alapból alázod. WR poszton meg a Hartline-Floyd duo sem garantálja a győzelmemet. Lehet jó meccsük, de ha nem lesz TD-jük, akkor összesen 15 pontnál többre nem számítok tőlük. WR/RB posztra meg konkrétan nincs emberem. Szóval ha senki nem épül fel, akkor valakit ki kell raknom, hogy ki tudjak állni teljes csapattal. Persze van még 1 hét, addig javulhat a helyzet, de egyelőre fenntartásokkal kezelem ezt a hetet.
kamaj küldök itt egy PÜ-t. Elvileg miután válaszoltál, küldtem még 1 trade-t, de akkor elküldöm itt amit akartam, nem szenvedünk a rendszerrel.
szerk.: Én voltam a balf*sz kamaj, azt hittem, hogy még mindig az én cserém van a képben, de most jövök rá, hogy te küldtél egyet és azt látom. Benéztem sry, nincs is itt semmi furcsaság, csak nem figyeltem. Olvasom is...
szerk.: Megvan, küldtem vissza a választ.