Bob_Marley írta:Ok elolvasom, meg most ráérek, megcsinálom amit megkövetel a haza
Első mockod az még úgy ahogy tetszik, bár Lint meg Boozert se tartom sokra.
Másodiknál, Gortat-Lin-Mayo-Lou Williams (ez mondjuk csak az Atlanta miatt) s Gooden se lesz akkora tényező idén mint tavaly bemakkoltad a sérüléseket
szerk: ma mégse lesz időm megcsinálni

Közbe jött egy fontos dolog, de rajta vagyok de tényleg

)
Ráér még
Lin szerintem egy 15/6-ra jó lesz (bár most belegondoltam valamibe, amit nem szívesen árulok el nyilvánosan...

), meg én Boozer-től is várok 1-2 pontos fejlődést tavalyhoz képest. Gortat ugyanaz lesz, mint tavaly, 15/10, Mayo tényleg lutri, de nagy kockázat, nagy nyeremény, Lou Will nekem valamiért tetszett, Gooden pick tényleg mellé ment

De ezért is írtam, hogy: Amúgy nem árt még jobban tanulmányozni majd a játékosokat...
Tocy írta:
14 fős liga, 1/12 voltam. Vélemények?
Szigorúan szerintem:
1. Bynum, 1/12-nél kihagyhatatlan volt.
2. Melo, láttam már olyan draftot is, ahol az 1. kör végén kelt el, szerintem ez is jó. Bár a 2. körös játékosok között szerintem nincsenek hatalmas különbségek.
3. Bosh, nem tudom, hogy kik voltak még bent, de jónak tűnik.
4. JJ, Deron mellett nem tudom, hogy mennyi szerep jut neki, de a tavalyi számait hozhatja majd.
5. Lin, korrekt, szerintem nálunk is ebben a körben fog elkelni.
6. Mayo, előbb írtam róla.
7. Nelson, ebben a hulla gyenge Magic-ben alkothat majd, bár szerintem veszélyes csapat fantasy szempontból.
8. DAJ, ilyen C-t később is lehet találni.
9. Turkoglu, ugyanaz, mint Nelson.
10. Barnes, passz.
11. Melyik Crawford?

Ha Jamal, akkor jó.
12-13. kb. akárki mást választhattál volna, itt elég lutri a dolog, lehet, hogy belenyúlsz egy korrekt játékosba, de lehet, hogy már a 2. héten kirakod őt.