Eazzynek is bejött NFL-ben ha más csapatokat kellett értékelni
De akkor neobarca:
1.körben én Pault hoztam volna Deron szerintem jó szezont fut, de sok ott rajta kívül aki feltud nőni a feladathoz nagy plussz nem várok tőle.
És ezekkel a beállításokkal a tavalyi statokat figyelembe véve Paul 5ik legértékesebb játékos volt, Deron 15
2ik körben Ibaka szerintem még kicsit elől van, hozzáteszem itt azért bőven hozhat Ibaka de szerintem 2ik kör nagyon elől van.Én ha már magas hoztam volna inkább Marc Gasolt vagy Millsapet.
3.kör
Anthony Davis is kicsit elől van, de ez jó pick lehet főleg miután blokk király az ember s mellette pontokat is bepötyögtet, erre azt mondom kicsit kockázatos de ha beváltja az ígéreteket akkor Davis jó lehet, de azért 3ik kör így 0 kilométerrel nekem erős.
4.kör
Batum 4ik körre nagyon korai szerintem, bár sokat fog fejlődni de ez is kockázatos, én 10ik körben hoztam Arizát és nagyjából azt tudja mint Batum szerintem.Portlandben fog játszani most Batum rendesen de 4ik ???Parker-Evans is bent volt még de pl kanty Holidayt a 6ik körben hozta, s szerintem fog annyi pontot hozni mint Batum.Ez rossz pick volt
5.kör
Martin so-so, én a Houstontól félek, ott sok a fiatal tág a rotáció, de ez végül is nem rossz pick.Csak nem szabad elfelejteni hogy ebben a pontrendszerben azok a jók akik sok mindent csinálnak, itt arra gondolok hogy Martin dobógép s persze kellene a triplák stb, de összességében többet érhet egy olyan ember aki lehet csak 10 pontot átlagol de mellette szed átlagban 3-4 pattanót és oszt ki 3-4 assistot.
Én a helyedben Lowryt hoztam volna sajnos én is őt akartam de ki ment előttem, én is pontdobó SG-re mentem rá mert nem volt SG-m és belőlük azért nem sok hú de jó van, s neked is kellett SG úgyhogy ez nem rossz.
6.kör
Itt megint hoztál egy SG-t Ginobili személyében, öregeket én próbáltam kerülni hogy ne legyen az hogy pihentetik nem játszik stb.Ginobili remek játékos 6ik körre jó, csak akkor nem értem Martint minek hoztad 5ikben (csak hogy megcáfoljam magam

) Ginobili ugyanazt tudja, s jobb is s szerintem nagyjából hasonlót is fog játszani.
7.kör
DA Jordan
Ez a pick tetszik de hozzáteszem 3 jobb ember volt mögötte, Pekovic, Knight, Klay Thompson de Jordan jó lehet kérdés hogy alakul ott a rotáció, de ebben a formában sokat jelent a pattanózás meg a blokk is, mondom nekem tetszik ez a pick.
8.kör
BB a legfeketébb fekete

Boston fantasy szempontból nem hálás csapat, Doc is elmondta több kezdő is elhetséges, s mindenkinek akar szerepet adni, Bass pl most kezdeni fog a Miami ellen, de következőn meg lehet pados lesz.Ez olyan so-so pick megint, főleg hogy Sullinger kopogtat, de ez stimulálhatja Basst én inkább hoztam volna Scolát, ő ezerszer biztosabb a Sunsban.De errefelé már nehéz választani, akár még egy rookiet is megpróbálhattál volna, de azt mondom Bass nem rossz 12-6 benne lesz remélem idén is.
9.kör
Calderón csere irányító Lowry mögött, nem tudom mennyit fog játszani, ez egy rossz pick, főleg kik mentek ki ebben a körben mögötted:
West-Dalembert-Kaman-Chalmers-DeRozan
Mindegyiket jobbnak tartom.
10.kör
Asik szép pick

Nagyon senki nem is veszélyezteti a helyét, s preseasonben is szépen termelt.Ráadásul sok támadó pattanóra képes, ami ebben a ligában sokat ér.Ez 10ik körben rohadt szép pick szerintem.
11.kör
Turkoglu
Erre is azt mondom rendben van, bár ki tudja mennyire fogja érdekelni az alapszakasz egy gyenge csapatban de 11ik körben egy kezdő emberke egy gyenge csapatból ahol akár még termelhet is, szerintem jó választás.
És főleg hogy 10 pont 3,8 pattanó 4,4 assist volt az átlaga tavaly, ha ezt hozza 11.körben ez abszolút jó pick.
12.kör
Augustin is csere irányító itt azért már nem volt egyszerű embereket találni.
13.kör
Fields szintén csere 6ik ember szerepkörben van
Utolsó 2 pick olyan hogy mint írtam nagyon nem volt választási lehetőség de én itt megpróbáltam volna egy újoncot, lsd én is Riverst hoztam aki nem lesz kezdő, de talán az lehet (főleg hogy Gordon ki tudja meddig lesz egészséges) De lehetett volna Marvin Williamset a Utahból aki kezdő lesz s talán életre kell, vagy Drummondot vagy Hamiltont megpróbálni.
Szóval itt szerintem minden megoldás olyan hogy jó is lehet meg nem is, nem hiába utolsó két kör

Majd kiderül
Összességében, szerintem lehetett volna jobb csapatot is összehozni,de el kell teljen azért 1-2 hét hogy tisztázódjon a rotáció kitől mire lehet számítani.
Viszont nézegetve összegezve a csapatodat
PG:Deron mögött 2 csereirányítód van, s mivel itt is folyamat cserélni kell nap mint nap luxus hogy nincs legalább egy közepes de kezdő irányítód.
SG:5 embered tudja ezt játszani mint írtam a Ginobili-Martin választások miért nem voltak jók, itt meg is mutatkozik.
SF:2 kiscsatárod van Batum meg Turkoglu ez vállalható
PF:3 erőcsatár, Ibaka-Bass-Davis ez azért nem olyan rossz, sőt de mint írtam lehetett volna ügyeskedni és Ibaka szintűt később is elhozni és nem "elpazarolni" rá egy 2ik kört.De blokkokban nem lesz hiány Davis-Ibaka kettőssel

C:Ide is 4 embered tud játszani, Jordan-Asik-Bass-Ibaka szerintem ez jó, nekem tetszik
Csapatok szerinti elosztásban nincs tragédia 2 Toronto játékosod van a többi különböző, bár az a 2 raptorsos pont csere.
Ennyit tudtam írni, én máshogy csináltam volna, de semmit nem jelent főleg hogy az eredmények is igazolják a fantasy nem az én műfajom