Na, én itt vagyok, 9kor kezdődik is a móka. Ezt sokkal jobban várom, mint a tegnapit, itt jobban oda kell figyelni szerintem.
MichaaBee írta:Slither, tetszik az ajánlatod, de még nem fogadnám el. Game is egy hasonlóan érdekes elképzeléssel keresett meg, s az most talán picit prioritást élvez nálam. Értsd: másképp állnék a te ajánlatodhoz, ha zöldágra vergődnék Game-mel.

Azt tudom, hogy írtam neked, de nem kaptam vissza semmit. Akkor most mi a helyzet? Ugyanez van
neobarca-nál is.
kamaj írta:
Conley Te azt mondod rossz pick, de én fő maci szurkolóként tudom mit várhatok Tőle. Tavalyi labdalopó "király", aki évről évre fejlődik, nincs rivaldafényben, így nyugodtan végezheti a dolgát. Idén is egy nyugodt, de kiegyensúlyozott szezont várok Tőle (nálam a kiegyensúlyoztsága megérte ezt a helyet, ja és maci

).
Amúgy én észre se vettem, hogy egymás után draftoltam volna ennyiszer egy csapatból, tényleg érdekes, csak úgy jött

Mikre nem figyelsz?
Conley-ban akkor nem értünk egyet, de te csak jobban ismered őt
Amikor ránéztem a draftodra, rögtön ez jutott eszembe
Cumbee írta:
Game megkaptam, sajnálom, hogy gy gondolod, mert én is.

:D Úgy tűnik elég hasonló elképzeléseink vannak a szezonról, de nem adom fel, még majd zaklatlak, hátha megtörsz.

Ha lesz majd valami számodra is nagyon jó ötletem, akkor kereslek.
Rendben
Annak azért kicsit örültem, hogy a 4. kör után autodraftoltál
neobarca írta:
Amúgy kérhetnék egy listát, hogy melyik csapat kihez tartozik? Tavaly óta sokat változtak a csapatnevek és 1-2 embert nem tudok beazonosítani.
az egyik nagy kedvenc Lillard lett volna, de ő nagyon hamar kiment. Annyit nem ért meg nekem.
Enyém: OFWGKTA.
Hamar? 7. körben teljesen vállalható volt.
kanty írta:
Nem tértem ki külön arra, hogy Csabi vagy három embert halászott el az orrom elől, remélem ma majd "kicsit" másként lesz.

Én mindenkit "zavartam" a drafton, te, Bob, Slither, Cumbee...