Ahogy látom elég keményre sikerül mindenkinek ez a forduló a PL Fantasy-ben, Stretto FC 44 pont, többiek 30 pont alatt
Sima NBA fantasy-ben meg elég gyengén állok, bár ez várható volt, keeper-ben szépen néz ki ez a 8-4, de Krisztiánnál sérült Rubio, Bynum, E. Gordon + Bogut is kihagyott most 1 meccset (mondjuk nálam is offos Love).
Vitához (még) nem szólnék hozzá nagyon, én megértem mindkét oldalt. Idén szűz vagyok FA szempontból, de 1-2 hét múlva már kifogom használni a heti 5 cserelehetőséget, a leggyengébb emberem helyett hozok majd aznap játszót, tavaly is ez ment mindenkinél, ezzel szerintem nincs probléma. Az meg szerintem természetes, hogy pl. Calderón-ra, Devin Harris-re, Brand-re senki sem akar ellőni egy waiver-t.
Eazzy írta:SF és PF posztra keresek embereket, adok érte PG/SG.
Nem tudom, hogy milyen minőségű SF/PF-re gondolsz, de tőlem vihető Kirilenko, Beasley, Favors, Jeff Green, Tyreke Evans. Ha gondolod, küldj egy csereajánlatot.
Bob_Marley írta:
Game most komolyan én iszonyat utállak ilyenek miatt

Tavaly is fantasyban egy csomó dolog a kezedre játszott, Dragic mér félig FA volt, persze hogy Lowry kiesett, aztán olyan számokat hozott a szlovén hogy csak néztünk, plus ugye még sorolhatnám a Klay Thompson mert előle elcserélik Ellist most meg Harden.
UTÁLLAK
És legyen ellen oldal, Turkoglu 16 perc játék után 6-8 hét kiesés

S nyilván nem váltotta meg volna amúgy sem a világot nálam, de kiesett, persze így Davis még több időt kap, aki kinél van???

Ezt tudod, hogy hogy hívják?
Tudás.
Na, de viccen kívül, Dragic és Klay tényleg mák. Viszont Harden-ben én bíztam, ha a Thunder-ben maradt volna, én annak is örülök. De most, hogy cserélték tényleg örömbódottá van. Davis ugyanez, én számítottam arra, hogy jó számokat fog hozni, de ezt írtam is neked.