Slither cseréje nem verte ki a biztosítékot, megjegyeztem hogy ott pickeket lehetne adni és minden oké.
Viszont pl ennél a cserénél s ha vétóztok a keeper liga lényegét vennétek el tőlem.
Játszadozás a pickekkel.Ez a csere abszolút nem egyoldalú, ha embereket nézed lehet mondani, de mivel itt 2 tényezős a dolog ezért nem.
S gyakorlatilag azt akarjátok "eltörölni" ami az NBA mozgatóereje is??A draft??Hozok ezer példát ahol egy jó játékos átment egy másik csapatba sima pickért.
Itt is ez történik, nekem 1 körös cetli kell, gyakorlatilag a Wright és 15ik pick csak azért van benne, mert a yahoo nem engedi a játékos for pick tranzakciót.És én 15ik picket szeretném elpasszolni és szerezni elsőt.
Tehát ezért nem értem "mire fel" vétóztok, mert a csere nem egyoldalú.
S azzal sem értek egyet hogy azt írja valaki de hát valaki megerősödik valaki nem mert itt több éves periódusban kell nézni a dolgokat.Ezért keeper liga.
De akkor pl Slither vagy Cumbee írd le szerinted mi a jó csere?
Én Anthonyt meg a 15ik picket szeretném elpasszolni.És így tovább a többi játékosnál.Lényeg hogy 1-2-3 körösöket szerezzek.
És én értem hogy Slithernek nem azzal van a baja, hogy én picket szerzek, hanem hogy más meg idénre lehet megerősödik, kérdem én és???4-5 évről beszélünk ahol meg ez kiegyenlíti a dolgot.Mivel hozzám kerül a pick, s aki adta meg elveszti, s hiába keepel 3at én is keepelek, de már jövőre kicsit előrébb tudok kerülni mert még ha 37től felfelé is draftolok, de ott a középmezőnyben van 1-2 még kiemelkedő és azokat beszerezve már jó.
Ezért nem értem, hogy miért van ez levétózva, vagyis értem mert azt írod erre az évre, de akkor megint felteszem a kérdést, hogy miért van akkor keeper liga?Ha folyamat idei évet tekintünk.Nem vagyok jövőbe látó (mert megszűnt a BP TV

) de számomra izgalmasabb úgy variálni, hogy nem nagyon érdekel az idei szezon, mert nem olyan a csapat, de viszont jövőt tekintve 2-3 év múlva meg megtudok úgy erősödni hogy jó legyen.
+ ott van az hogy attól függetlenül hogy mindenki megtarthat 3 embert, nem evidensen következik hogy azt tartja meg akit első 3nak húzott.Mert alapból gondolni kell rá hogy valakit behúztál 6től felfelé de akár idén újonc, vagy idén robbant egyet és jövőre megtartod inkább őt mint akit lehet 3ik körben húztál.Szóval egy első körös cetlinek jövőre is nagy értéke van.Ezért nem értem a vétózást.