MichaaBee írta:GAMPERESEK FIGYELEM!
Gyengébbek kedvéért szeretném ismételni magam, SENKI ne kössön le meccset jövőhétre, mert a kupa még tart! Úgy tervezzük, hogy még 2 forduló lesz, ahol a helyezéseket fogjuk eldönteni, ehhez a menetrendet ma este készítem el. A döntő várhatóan a 3. héten lesz, de abban már nem lesz csak 2 csapat érdekelt. (Értelemszerűen
) Tehát: november 18-ra senki ne kössön le barimeccset!!!
Most nyertem River Irsa ellen egy kis 4-2-s meccsen. A meccset köszönöm, de azt nehezen bocsájtom meg, hogy az egyik csatáromat 7

hétre lerúgta, meg hogy az egyik kapusomat is kényszerpihenőre küldte 2 hétre, ami csupán az edzetése miatt zavar, mert így az idény végéig nem fogja elérni a remek szintet.

No mindegy, igazából én is adtam neki pár sérülést.

Azokért bocs, remélem nem fontos tagok voltak.
Ahogy elnéztem a csoportunkat elég szoros lett a vége: 3-n vagyunk 6 ponton és ebből kettőnknek egyezik a gólaránya.

Kabekabe csapatának, meg csak 1-l jobb a gólaránya, mint a miénk. (És körbeverés is volt!) Hát, végül úgy néz ki, hogy 2. leszek, kérdésem az az, hogy ezzel kb mennyire lehet esélyem a továbbjutásra? Hogy alakult a többi csoport?
Amúgy ha már most véget érne a kupa a számomra (tudom, hogy lesz még meccs) már akkor is nagy élményt kaptam, köszönöm a szervezőknek!

(Ritkán hordoz ilyen izgalmat egy barátságos meccs.

)
szerk: elszámoltam a gólarányokat, akkor mindegy, de a csoport azért szoros lett.
Jesús Galindo (258085966)
España 19 éves és 62 napos, következő születésnap: 2009-12-31
Forma: középszerű, erőnlét: jó
Kedves fickó, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata katasztrofális, és jó vezetői képessége van.
Tulajdonos: FC Puvolett (2009-09-01 óta)
TSI: 700
Fizetés: 84 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 1
Sérülések: Sérült 7 hét
Specialitása: Kiszámíthatatlan
Betöltés... Betöltés...
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 2/20 pocsék
Szélsőjáték: 5/20 középszerű
Átadás: 5/20 középszerű
Gólszerzés: 6/20 megfelelő
Pontrúgás: 5/20 középszerű
Ha valakit érdekelne szóljon, mert akkor kirakom átadólistára, kezdőknek ajánlom a következő idényre, nekem sok örömet okozott, de ez a sérülés használhatatlanná tette, a következő idényre meg gyenge, legalábbis veszek erősebbet.