Melkor írta:
From: Boston Bad Boys (BOS) - Sandor Toth
KUNG trades Ty Lawson, Den PG to BOS
KUNG trades Kawhi Leonard, SA SF to BOS
BOS trades DeMar DeRozan, Tor SG to KUNG
BOS trades A.J. Price, Wsh PG to KUNG
Egyrészt Granger kidőlésével (3 hónap) csak Leonard és Wesley Matthews maradt mint értelmes SF-m, úgyhogy nem nagyon szeretném elengedni.
Másrészt van kb 4 használható PG-m és 5 SG-m. Ha ajánlatot tesz valaki akkor ne csak azt nézze, hogy neki mi kell, hanem hogy a másik félnek vajon mire van szüksége.
Harmadsorban átlagok:
Lawson 35 - DeRozan 31
Leonard 27 - Price 32,5
Ez még így nagyjából arányban is van, na de Price átlaga csak addig lesz ilyen jó, amíg John Wall vissza nem tér

Akkor ezt vehetjük rejectnek is
Nekem nagyon tetszik az ESPN, tök jó hogy ilyen pontfelállásban van, csak kár hogy Hibbert olyan hulla gyenge, s Bogut meg ugye minimálon van, hogy egyszerűen 2 "csodapicket" dobhatok a kukába
Cserére visszatérve, igazad van, nem néztem a pozíciókat, majd akkor erre is figyelek.Annyiból nehézkesebb, hogy ESPn-n kötöttebbek a posztok, s nincs annyi poszt meghatározva 1-1 emberhez.
SG-m nekem is van bőven, úgyhogy az annyira nem kellene

De majd valamit nézek.
Én itt is aktív vagyok, kevés sikerrel, bár yahoon se nagyon szeretné senki elvinni Montát

Rúl sok a pontgyárosom, egyszerűen meg kellene erősítsem a pattanózást meg az assistot, mert így gyakorlatilag a pontos kategóriákban "nagy király vagyok" a többiben, meg a futottak még kategória....Mondjuk hozzátartozik, hogy a magas embereim sem igyekeznek pattanózni, BVrook Lopeztől szép volt tegnap is 20 pont de mellette csak 3 pattanó, s főleg figyelembe véve, hogy Humphries meg 21et szedett, azért az mókás...Volt ott pattanó, csak üveglábú barátom nem megy érte, csak a celebfiú
Idei hétre meg, rossz előérzetem van, túl jól dobtak a srácok kamaj ellen, Murphy hogy most meg gyengén....Stuckey remélem már elkapja a fonalat, meg jó lenne ha a kisebb nagyobb sérülésekkel küzdők mint Waiters, Hinrich, Griffin összetudnák tákolni magukat.Mondjuk szerencsére 1-2 "nagyágyúm" 4 meccset tol, úgyhogy azért reménykedek.
S ha majd még Stoudemire is bevethető lesz, akkor lesz csak ne mulass

De addig még van 4-6 hét.
Soik szerencsét kantynak.