2017.09.04. 10:16:52
Tegnapi sima ligás draftom értékelése:
Elöljáróban annyit hogy ez volt az a draft amire szinte semmit sem készültem. Az előszezon történéseit nyomon követtem, de mivel az utolsó pillanatban dőlt el a draftpozició nem csináltam egy mock draftot sem. Ez alapján jött össze ez:
Qb: Winston, palmer
Nem akartam korán irányitót húzni, de azt sem akartam hogymojdjuk bortles-nak keljen szoritanom egy szoros meccsen. A drsft előtt Carr és Winston között vacilláltam, végül a futásai miatt utóbbiban láttam nagyobb fantáziát. Palmer meg a bent lévők közül bpa alapon lett kiválasztva.
Rb: howard, elliott, martin, d. Johnson
Az első két kört két kiváló ujonc évet produkáló másodévesre lőttem el. Bennük van a visszaesés lehetősége ráadásul zeke feje fölött ott lebeg egy 6 meccses eltiltás, de kis szerencsével megúszhatja. Martin szintén eltiltással kezd, de az előszezonban jól mozgott meg amúgy is jó évet várok a Tampától szóval akár hasithat is. A cleavland számomra nagy talány csakúgy mint johnson aki lehet slot elkapó poziban is fog játszani. Az eltiltásoktól függetlenül kicsit karcsú a poszt.
wr: golden tate, fitzgerald, thielen, beasley, snead
Itt a mennyiséggel helyetesitettem a minőséget. A 4. Körben mikor először húztam ide már nem volt top prospect ezért produktív passzgépek célpontjaira mentem rá. Tate picit hektikus, amit fitzgerald stabilitásával igyekeztem kompenzálni, csakhát ő sem mai gyerek. A thielen-beasley-sned trió a bennük lévő potenciál miatt tetszett, igaz a változatosság kedvéért sned is eltiltott.
te: kelce, mcdonald
Kelce kihúzásakor nem volt olyan wr aki ezen az áron jobb opció lett volna. Ráadásul úgy voltam vele hogy szezononként kb. 40 pont különbség van minimum a top te-k és az elit között amin sok minden múlhat. Mcdonald picit fekete ló mivel szerintem meccs szituba még nem kapott el passzt bigbentől.
k: crosby
egy top offense vezette támadógépezet rúgóját birtokolni mindig hálás feladat.
def: giants
Kevés pontos meccsek, top passzsietettők, erős secondery.
Összeségében nem lett rossz a brigád. Kis szerencsével van egy karrier év előtt álló qb-m, két top futóm, egy elit te-m. A rúgóm ès a védelmem is stabil szàmokat hozhat. Egyedül a wr corps lóg ki egy kicsit a sorból, de a bennük lévő upside azért reménykeltő. Én B- ra értékelem a draftot ha elliottot nem tiltják el akkor B.
Szivesen várom a ti véleményeteket is az oposszumokról illetve szivesen olvasom azt is hogy ti hogyan vélekedtek a saját csapatotokról!
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!