Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.16. 13:13:29

Gareth Tello írta: Amúgy meg komolyan ki foglak rúgni a ligából, mi ez már, hogy 101 ponttal vezetsz?! :lol:
Már kinőttem az eurobarca ligát. :twisted: Országos szinten gondolkodok, cél a legjobb 10-be kerülni, 12 pontot kell ehhez ledolgozzak. :P
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.12.16. 13:06:36

Ricky Rubio is back 8)
18 minutes, 8 points, 3 stolen, 4 rebounds, 9 assists. :)
Többek között neki is köszönhetően feljöttem az ESPN-es ligám első helyére.
Szerencsére Brook Lopez is visszatért, George Hill már napok óta állatkodik, Glen Davis megint 20 pontot dobott, Evan Turnernek is nagyon megy, szóval jó kis csapat jött össze.

Yahoo: itt is jól megy, ezen a héten eddig 8-0-ra megyek. :lol:
Pekovic egy állat, három meccse 20-30 pontokat dobál, nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz.
Paul George, Kirilenko, Teague, satöbbi... Szinte mindenki belelendült, úgyhogy itt is minden all right.

PL ellenben jó nagy hulladék, hihetetlen, hogy egy nagyon jó hetet kivétel nélkül mindig egy pocsék követ.
Suárez 1, Tévez 2 (illetve 4, mert természetesen őt raktam csékának...), Nelsen 2, Shawcross 3, Baines 2.... Egyedül Ba rúgott egy gólt.
Igaz, ma még jön Jaaskelainen, Demel, Nolan, Michu és Cazorla, de elég jól kéne teljesíteni mindannyiuknak, hogy megmentsék ezt a fordulót.
kanty írta: ˙ʞɐuuɐʌ pıɐsoʞéʇáظ ɐǝsןǝɥɔ ʇɹǝɯ ʇɹézɐ 'ɐqʎuáɹʇáɥ uǝʎןıɯɯǝs zsןüɹǝʞ ɯǝu ˙ʇoʇuod ʞǝuʇǝɥzǝɹǝzs pظɐɯ ɹoʞʞɐ 'ɐʌןoʇód zsǝן ǝq pظɐɯ sɔɔǝɯ ɐ zɐ
Offtopic+ez után kérdem, fogsz még valaha rendesen "írni"? :D
Amúgy meg komolyan ki foglak rúgni a ligából, mi ez már, hogy 101 ponttal vezetsz?! :lol:
PCsabi
aka Game90

2012.12.16. 01:40:51

Azt figyeltem, hogy Slither-rel már 3 napja döntetlenre állunk (5-5, 5-5, most 6-6) :D

Amúgy ok, hogy Slither-nél nincs Lowry, de nálam Harden, Love és Holiday (gyakorlatilag a 3 legjobb játékosom) is kihagyott már 1 meccset a héten. Nem kellemes.
neobarca írta:Feljöttem a 3. helyre, ami nem jelent semmit, de volt egy kifejezetten jó hetem, Game elpi***zása után. :P :lol: (Game! Ha azt az Evans-Favo for Knight-Basst elfogadod, most vertem volna a fejem a falba :D )

Game, abban te is benne vagy? Elvernélek szívesen ott is... :P :lol:
Sima:
10. Game
15. neobarca

Keeper:
2. Game
3. neobarca

Hiába győztél le, még mindig előtted vagyok :lol: :twisted: Amúgy abban nem vagyok benne.

Arról nem tehettem, hogy Tyreke Evans és Favors is lesérült 1-1 hétre. Knight tényleg elkapta a fonalat (nem hiába érdeklődtem), de Evans se rossz, az utolsó 5 meccsén azért hozott egy elég korrekt 21/5/3/1,5-öt. Bass-t meg ha akartam volna, akkor ingyen is megszerezhettem volna FA-ról :P
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.15. 20:15:37

bence-barca írta:Srácok!

A PL fantasyban a Chelsea-s játékosaimmal mi lesz? :-k Mert ugye nekik most elhalasztották a meccsüket a klub VB miatt...
˙ʞɐuuɐʌ pıɐsoʞéʇáظ ɐǝsןǝɥɔ ʇɹǝɯ ʇɹézɐ 'ɐqʎuáɹʇáɥ uǝʎןıɯɯǝs zsןüɹǝʞ ɯǝu ˙ʇoʇuod ʞǝuʇǝɥzǝɹǝzs pظɐɯ ɹoʞʞɐ 'ɐʌןoʇód zsǝן ǝq pظɐɯ sɔɔǝɯ ɐ zɐ
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.12.15. 20:11:36

Srácok!

A PL fantasyban a Chelsea-s játékosaimmal mi lesz? :-k Mert ugye nekik most elhalasztották a meccsüket a klub VB miatt...
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.12.13. 19:21:03

kanty írta:Azért egy nap alatt 7-5-ről 1-11-re visszaesni igen érdekes. :D
Pierce (többek között) állatkodott egy sort. :D
kanty írta:MichaaBee!

Elutasítottad, de nem írtál semmilyen megjegyzést(vagy nem kaptam meg), kérlek jelezd, hogy mi nem tetszett a dologban, szeretnék minél előbb pontot tenni az "ügy" végére.
A megadott (gondolom yahoo-s) email címre küldi ilyenkor a rejectről az értesítőt és ott szokott lenni a megjegyzés is.

Mindenesetre ha nem kaptad meg, akkor már értem az újabb ajánlatodat. :D Dobok itt egy pü-t.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.13. 19:05:03

Azért egy nap alatt 7-5-ről 1-11-re visszaesni igen érdekes. :D

MichaaBee!

Elutasítottad, de nem írtál semmilyen megjegyzést(vagy nem kaptam meg), kérlek jelezd, hogy mi nem tetszett a dologban, szeretnék minél előbb pontot tenni az "ügy" végére.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.13. 01:19:38

balinteer, killerzone ahogy szeretnéd hogy szólítsalak :D
Elfelejtetted berakni a + Util helyre mondjuk Hillt, figyelj már erre, elég szoros a csata, nem lenne jó elbuknod ilyen banánhéjon.

Én nagyon nem tudok mit írni a fantasykról, szenvedek ahogy szoktam :D Nem az én világom ez, de próbálkozunk, most is elcsesztem azt hittem Korver kezdő lesz, de csere, jobban jártam volna Biyomboval.
Simában még rosszabb a helyzet, ott nem túl acélos a csapatom, keeperben meg sok a sérült :D
Ráadásul duplán bosszantó, mikor sérült Brook Lopezed, s az ellenfélnél meg noname emberek gyaláznak (mert pont Lopez helyére kerülnek kezdőbe....)
Blatche meg Evanset is megkaptam tegnap egy másik ligában, hát nagyon örültem neki, főleg hogy Humphries is nálam volt/van, erre a csereemberek aláztak le, mondjuk Evanset még szeretem is, de nehogy már Blatche-k "állatkodjanak"....De Waiters-szel is szívok rendesen már 1 hete sérült a bokája s most nézem az ellenfelemnél egy másik ligában CJ Miles tolja, aki 7 perc alatt 16 pontnál,ma is nice :D Tyrekee Evans helyett meg Francisco Garciát kapom meg az ellenféltől...Hát milyen világ ez??? :D

ESPN az gyalázat, bár bízom benne Wall egy kicsit megdob, de nagy csalódás pár emberem.
PL fantasy meg olyan semmilyen :D Berakosgatom az embereket, de le vagyok maradva ott is mint a borravaló.
NFL-ben meg utolsó lettem, ami nem lepett meg, annyira nem ismerem a játékosokat mint ti, nagyon FA-kat se tudtam kit kell felvenni, meg a Luck-Stafford párharc tönkre tett idegileg :D

Na így nagy vonalakban ennyi, próbálkozunk, de ahogy filmekben meg úgy en bloc utálom a fantasyt, így a sportfantasykra is igaz :D
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.12.12. 12:27:38

Grat az NFL-es PO-soknak! Made-nek pedig az alapszakasz győzelemért.

Ahogy látom győzelemmel sem kerültem volna be, de legalább a kisett PO-ban nem Slither verne rommá :D
neobarca
Director del Fútbol

2012.12.11. 21:12:59

Game90 írta:Sima NBA: nem lehetne megoldani, hogy neobarca ellen ne kelljen játszanom? Keeper után simában is megvert. Idáig utolsó helyen állt, de engem simán lealázott, esélyem sem volt :D Mondjuk aki Bynum meg A. Davis nélkül nyer, annak jár a respect. Úgy látszik kezdem bebetonozni magam erre a 8-10. helyre.
Na akkor egy kis összefoglaló részemről is.

Először is köszönöm szépen Game! :wink: Nyugi, fogunk még találkozni. Hosszú még a szezon... :lol:
Amúgy megmondom őszintén simában még jobban meglepődtem, hogy elvertelek, Ezzel a kerettel? Nem tudom mivan. :D Sajnos talán fantasy életem legrosszabb döntését hoztam, amikor Bynumra pocsékoltam az 1-es cetlimet. Pl Melo helyett. És még mellé hetek óta Davis sem bevethető. :(
Sajnos ezzel a draftal nekem idénre simában lefőtt a kávé. Én már csak arra várok, hogy felépüljenek az embereim és az alsóházi PO-ban vitézkedjek. Mert, hogy a felsőháziba bejussak, annak annyi az esélye mint, hogy aranyrudakat tojjak reggel a wc-n... Pedig mind a 2 jó lenne... :lol: :lol: :lol:

Keepert már sokkal jobban kedvelem. Feljöttem a 3. helyre, ami nem jelent semmit, de volt egy kifejezetten jó hetem, Game elpi***zása után. :P :lol: Lassan Wall is felépül. Rem régi formájában fog csillogni és akkor baj nem lehet. 1-2 dupla van a csapatomban de belefér. Annak külön örülök, hogy Wade ennyire összekapta magát... Viszont szívesen cserélek továbbra is. (Game! Ha azt az Evans-Favo for Knight-Basst elfogadod, most vertem volna a fejem a falba :D )

ESPN. Ahhoz képest, hogy nem voltam különösebben megelégedve a csapatommal, egész jól megy. Bár akkora hatalmas erőket mint a yahoo-sba, közel sem fektetek bele. Összességében 5. vagyok. Tökéletes. Bár idáig gyengébb ellenfeleket kaptam. Game, abban te is benne vagy? Elvernélek szívesen ott is... :P :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.11. 21:12:39

MichaaBee!

A válasz nem jött át, nem tudom miért. Kérlek vagy yahoo-n vagy itt írd meg, hogy mire gondoltál. Köszönöm. :)

Melkor!

Igazából nekem az is megérné, ha gyengébb statokkal rendelkező játékosra tudnám cserélni valamelyik irányítómat. Úgy is jobb lenne, mint így, hogy be se tudom tenni őket.
Mindegy, tovább bombázom a társaságot ajánlatokkal.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.12.11. 20:29:28

Showtime teamtől kaptam egy ajánlatot, amire ment csuklóból a reject. Kanty, gondolom a Te csapatod, kérlek nézd meg a választ. :) Nyitott vagyok az egyezkedésre és még csak rossz néven sem vettem a próbálkozásodat. :D
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Melkor
Entrenador del Barça

2012.12.11. 20:23:36

kanty írta: De komolyan, kb. kiküldtem 10 ajánlatot, mert négy irányítóm van, de egyszerűen egytől se tudok megszabadulni. Azért is érthetetlen számomra, mert olyan cseréket küldtem, amivel én veszítenék.
Éppen ezért még egyszer leírom, hogy akit irányító érdekel az nézzen be hozzám, bárkit lehet vinni. Főleg SF és SG érdekel cserébe.
Az egyik ajánlatról hallottam: Sessions adnád Iguodalaért.
Statok alapján tényleg elég hasonlók idén, de azért Igu várhatóan jobban fog termelni.
Én benne lennék egy cserében de csak ha Leonard és Granger felépül, addig én is nagyon sovány vagyok sf poszton.

Amúgy néztem a keretedet és 9 30 pont felett átlagoló játékosod van, szóval egészen jónak tűnik a keret, de nagyon kiegyenlített a bajnokság, minden egyes győzelemért vért kell izzadni! :)
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.11. 09:54:39

A szokásos összegzés.

NBA sima:
Hoztam ezt a hetet is ezzel zsinórban azt hiszem, hogy a harmadik győzelmem jött. Most már elérhető közelségben van a rájátszás is. Azonban a sérültekkel ismét nem állok a legjobban. Waiters kihagyott pár meccset, de állítólag a Lakers ellen játszik. Amilyen időket élünk biztos karriercsúcsot hoz majd. :p Billups újra nem játszott, s őt nem is fogják erőltetni, amíg teljesen rendben nem lesz, a csapat nélküle is jó, s rá inkább a rájátszásban lesz szükség.
Akire szép csendben felhívom a figyeltem az Felton. Nem nagyon várta senki, hogy ilyen statokat fog hozni.

Keeper:
Nyertem itt is, de Game-től nem tudok elhúzni. Mondjuk annyira nem is fontos. Nem most kell jónak lenni. Van 4-5 csapat azok közül bárki lehet bajnok a végén.
Crawfordot egy ideig cserélni akartam, a kutyának se kellett, ezért megtartom. Azért mégis csak egy 18 pontos játékos. :P Itt Lee az, aki kiemelnék, a srác monster meccseket hoz rendre.

ESPN:
Itt már nem annyira fényes a helyzet. Az első nap összeszedtem egy jó 100 pontos hátrányt, végül pedig nem tudtam ledolgozni. Ja és képtelenség itt cserélni!
De komolyan, kb. kiküldtem 10 ajánlatot, mert négy irányítóm van, de egyszerűen egytől se tudok megszabadulni. Azért is érthetetlen számomra, mert olyan cseréket küldtem, amivel én veszítenék.
Éppen ezért még egyszer leírom, hogy akit irányító érdekel az nézzen be hozzám, bárkit lehet vinni. Főleg SF és SG érdekel cserébe.

PL:
Szokásos hét. :) 83 pont az előnyöm, a változatosság kedvéért itt is Csabi előtt. A legbüszkébb azonban arra vagyok, hogy Románia szinten a csapatom a 25. helyen áll.

Kiküldtem pár cserét.
Bob légyszi majd reagálj, hogy mi a helyzet.
MichaBee ugyanezt kérem Tőled is, Gasol-t szeretném megszerezni.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.12.10. 19:55:28

Game90 írta:Nekem is jól sikerült ez a hét, 62 pont és még van Ba (ha játszik). Mignolet és Skrtel 1-1 pont, viszont a többiek alakítottak: Demel gólpassz, Rafael 2 gólpassz, Shawcross clean sheets, Sterling gólpassz, Hazard gólpassz, Dyer gólpassz, Tevez 2 gólpassz, Michu 2 gól. Rég álltam már a 2. helyen :)
1. Ba nekem is jön még (már ha...), szóval mindenképpen több ponttal fogok állni a forduló végére, mint te. :lol:
Mondjuk így is van közöttünk majdnem ötven pont.
2. Mellesleg a bónuszok elég hülyén vannak... Shawcross egy clean sheetre kap hármat, Michu meg két gólra egyet sem?!
3. Következő hét jó lesz, mivel a Chelseanek és a Southamptonnak sem lesz meccse... Szóval Hazard, Ivanovic és Puncheon helyett jöhet az acélos Suárez-Demel-Nelsen hármas. :oops:
Game90 írta:Amúgy az milyen fantasy, ahol Evan Turner FA? :D
ESPN, de csak tíz csapatos, szóval lehet találni gyöngyszemeket FA-k között. Amúgy Rubióra is gyorsan lecsaptam, szóval nem ártana már felépülnie. :)

Yahoosban (12 csapatos) nyertem végül 6-3-ra, bár elég necces volt. Így két hét elteltével az első helyen állok. :) (13-5-0)
Paul George 17 pontja és 8 lepattanója sokat segített a dolgon.
Game90 írta:Szóval jöhetnek az ajánlatok (bár amilyen nagy pangás van cserék terén, úgysem fog jönni :mrgreen:
Bezzeg nálam... Az egyik csapattal már jó ideje folyamatosan üzletelünk, ő kezdett egy hármas csomaggal, és nem fogadtam el, visszaküldtem egy kicsit módosított ajánlatot, ő változtatott rajta, aztán visszaküldte, és ez megy már másfél hete, egyszerűen nem tudunk megegyezni. :D

Rettegjetek, jövőre jövök. (Az utolsó helyre.) :lol:
PCsabi
aka Game90

2012.12.10. 19:10:01

Gareth Tello írta:Ha már pang a topic...

Közben Redick helyett behúztam Evan Turnert, aki a free agentek között volt, így már nem DeRozan az egyetlen SF-m, meg amúgy is, Turner jobb statokat produkál JJ-nél.
Nekem is jól sikerült ez a hét, 62 pont és még van Ba (ha játszik). Mignolet és Skrtel 1-1 pont, viszont a többiek alakítottak: Demel gólpassz, Rafael 2 gólpassz, Shawcross clean sheets, Sterling gólpassz, Hazard gólpassz, Dyer gólpassz, Tevez 2 gólpassz, Michu 2 gól. Rég álltam már a 2. helyen :)

Amúgy az milyen fantasy, ahol Evan Turner FA? :D

NFL Fantasy: na, ebben az évben másodjára jött ki igazán a lépés :D Meg is szakadt az 5 meccses vereség szériám :D RB és WR játékosaim állatkodtak, összesen szereztem 10 TD-t.

Sima NBA: nem lehetne megoldani, hogy neobarca ellen ne kelljen játszanom? Keeper után simában is megvert. Idáig utolsó helyen állt, de engem simán lealázott, esélyem sem volt :D Mondjuk aki Bynum meg A. Davis nélkül nyer, annak jár a respect. Úgy látszik kezdem bebetonozni magam erre a 8-10. helyre.

Keeper NBA: ez meg pont az ellentettje a simának, itt én vertem Bob-ot két héten belül 2x is, most visszakaptad az NFL-es vereségeket :D Mindkét oldalon voltak sérülések, de Bob-nál azért jóval komolyabbak, Melo, B. Lopez, Waiters is hagyott ki meccset a héten. Szóval lehetett volna fordítva is az eredmény. Ebben a ligában azért szerencsére jobban megy, most meg jön Slither, tőle azért félek, kíváncsi vagyok mire lesz képes a csapatom :) (Remélem Harden játszik ma.)

Ja, a Nets, Bulls, Nuggets, Knicks, Thunder, Lakers, Warriors, Bucks, Jazz csapatokból keresek játékost, Love és Harden kivételével mindenki vihető, Holiday vagy R. Anderson is például. Szóval jöhetnek az ajánlatok (bár amilyen nagy pangás van cserék terén, úgysem fog jönni :mrgreen: ).

Ja2, 11. hét nem lehet rivalry week? :D Micsoda párosítások lesznek: Slither - Eazzy, Bob - Cumbee, Kanty - Game :P
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.12.08. 19:50:22

Ha már pang a topic...

Valaki magyarázza meg nekem ezt a napot.
Ivanovic 1
Hazard 5
Cazorla 6
Shawcross 6
Puncheon 8
Michu 24 (csk)
Ez hat ember, 50 pont, és jön még Jaaskelainen, Baines, Nolan, Ba és Tévez. :shock:
Rám is fért amúgy egy jobb hét az elmúlt hetek katasztrofális pontszámai után.

ESPN-es NBA-fantasyban megint feljöttem a harmadik helyre, egy remek pénteki nap után.
Kobe 35 points, 3 rebounds, 7 assists, 3 stolen, 2 blocks.
Glen Davis 20 points, 11 rebounds.
Bargnani 20 points, 8 rebounds.
George Hill 15 points, 10 assists.
Közben Redick helyett behúztam Evan Turnert, aki a free agentek között volt, így már nem DeRozan az egyetlen SF-m, meg amúgy is, Turner jobb statokat produkál JJ-nél.

Yahoo-NBA: itt nagyon szoros az e heti párharc, jelenleg 5-4-re vezetek, de még bármi lehet. Ma sokat várok a Harden-Batum duótól, valamint Matthews és Mullens is alakíthatna.
neobarca
Director del Fútbol

2012.12.04. 13:58:23

Slither írta:[Na most olvatam ezt, megnezem mit lehet csinalni, de nincs sok idom ezekkel most babralni. (ugy latom hogy elozo heten amugy is nyertem volna ellene).
Köszi, mert jó lenne ezt a problémát megoldani.
Nyertél volna, de nem ilyen aránnyal. Mind1 is nem ez számít, hanem az, hogy pl engem érdekelne 1-2 játékosa és szívesen cserélnék vele. 8)

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.12.04. 13:49:44

Game90 írta: Keeper-ben továbbra is árulom őket:
- Kirilenko 13/8/3/1,5/1,8
- Glen Davis 15/8/2
- R. Anderson 17/8/3 tripla
- Paul George 13,5/6,5/3,5
Beajanlottam egy tapogatozo csomagot 2 jatekosodert. Ha latsz benne fantaziat, akkor targyaljunk. :)
neobarca
Director del Fútbol

2012.12.04. 00:06:28

Game90 írta: Maradjunk annyiban, hogy nem hiányoznak Glen Davis TO-i :mrgreen:

Grat, amúgy megmondom őszintén, én győzelemre számítottam, a 4. hét alapján 9-3 volt nekem, szóval reménykedtem egy újabb W-ben. De azzal nem tudok mit csinálni, amikor Love-nál T. Chandler/D. West, Harden-nál pedig Knight/Pargo (!!!) a jobb... :lol: De pont jókor jött ez a vereség, sorozatban 5W-nél már lehet, hogy nagy lett volna a pofám :D

Egyébként R. Anderson még mindig érdekel?
Köszi szépen! Én is meglepődtem, de összeszedték a fiaim magukat szerencsére. Davis meg nagy taktikai húzás volt számodról. Elismerésem. Sejtettem, hogy innen fújt a szél. Összefoglalóban láttam, a 3eladott labdáját. Már örültem is, hogy ez is megvan amikor észrevettem, hogy az utolsó pillanatban kiraktad. ;)

Am igen, Anderson továbbra is érdekel, csak nem tudom kiért adnád oda... :lol:

PCsabi
aka Game90

2012.12.03. 21:44:14

Jó ez a sorsolás:
- Sima NBA: 5. hét vs. Bob, 6. hét vs. neobarca.
- Keeper NBA: 5. hét vs. neobarca, 6. hét vs. Bob.

Fő a változatosság :lol:

Keeper-ben továbbra is árulom őket:
- Kirilenko 13/8/3/1,5/1,8
- Glen Davis 15/8/2
- R. Anderson 17/8/3 tripla
- Paul George 13,5/6,5/3,5

Illetve ugyanitt dió eladó!
neobarca írta: Így sincs a héten sok esélyem
neobarca írta: Jó lenne már pontot tenni az i-re, mert ahogy elnézem, Game-től is kinéz egy kiadós verés... :(
neobarca írta:Meglepően állunk, de tudom, hogy holnap már te leszel a nyertesek között 8-4-el... Mindig ez van sajnos nálam... :cry:
A jinxelést most hagyjátok abba vagy kénytelen leszek reverse jinxelni :mrgreen:
Bob_Marley írta: Simában nem hiszem hogy nagy durranás lenne, elég betli volt Jennings meg főleg Griffin, persze csak most kezdődött a hét, de most kivételesen Game lefog győzni :P (halkan megjegyzem NFL-ben van 4 győzelmem abból 2 Game ellen :mrgreen: )
Na, az NFL-es vereségekért most bosszút álltam :twisted: :P Mondjuk kb. Gary Neal volt az egyik legjobb emberem a héten :lol:
neobarca írta: Hát Game ez elég jól sikerült... :P :lol: 7-4-1 a listavezető ellen. Kifejezetten elégedett vagyok a csapattal. :wink: Nem erre számítottam... :lol:

Viszont 1 kérdés. Nálad Glen Davis hajnali teljesítményét miért nem adta hozzá a gép :?: :!: Vagy valaki erre tudja a választ?

Szerk1: Most látom csak, hogy nem is raktad be a csapatba. Ez taktikai húzás volt? mert ha igen, akkor bejött. A 3db TO-jával azt is hoztam volna... :)
Maradjunk annyiban, hogy nem hiányoznak Glen Davis TO-i :mrgreen:

Grat, amúgy megmondom őszintén, én győzelemre számítottam, a 4. hét alapján 9-3 volt nekem, szóval reménykedtem egy újabb W-ben. De azzal nem tudok mit csinálni, amikor Love-nál T. Chandler/D. West, Harden-nál pedig Knight/Pargo (!!!) a jobb... :lol: De pont jókor jött ez a vereség, sorozatban 5W-nél már lehet, hogy nagy lett volna a pofám :D

Egyébként R. Anderson még mindig érdekel?
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.03. 18:29:12

Akkor a szokásos heti visszatekintés.

NBA
Keeper:
Ismét jött a győzelem, kicsit szorosabb végeredményre számítottam, de az is igaz, hogy a Cumbee Team-nek van sérültje. S visszakerültem az első helyre, de elhúzni igazán nem sikerül.
Crawford-ot továbbra is cserélném.

Rendes:
Na végre egy normális győzelem. Érződik, hogy már csak Amare a sérültek listáján. Billups visszatért, igaz még csak pianoba nyomja, de jó lesz remélhetőleg. 12-14 pontokat várok tőle, ha teljes értékű lesz. Most olvasom, hogy Felton kezével történt valami, borítékolható, hogy pár meccset kihagy. Kár, mert eddig meglepően jó statokat hoz.

ESPN:
Itt a leggyengébb a csapatom, ha a rájátszás meglesz, akkor már egy szavam se lesz. Három vereség után most jött zsinórban két győzelem, tehát itt sem panaszkodhatok. Most is egy viszonylag gyengébb csapat ellen játszok, jó lenne egy újabb győzelem, ezzel már 50%-on lennék.

PL fantasy:
Itt jött egy 61 pontos hétvége, úgy hogy még egy játékosom nem játszott, s tőle akár egy 10 pontos meccs sem elképzelhetetlen, persze jó esetben. Kitettem Matát , helyette behúztam Michu-t, aki hálából egyből a hét álomcsapatába is bekerült.
Ezzel vissza is állt a világrendje, :P újra 50 ponttal vezetek.
Azért erre nem számítottam. Az benne volt a pakliban, hogy a saját ligámat megnyerem, ahol egyébként csak én vagyok egyedül, de azt nem gondoltam, hogy az itteni ligában is ennyire jól fognak menni a dolgok. Persze még nagyon sok van hátra, sok minden történhet.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.12.03. 17:11:32

neobarca írta:
SZERK2: SLITHER, TOVÁBBRA IS KÉNE VALAMIT KEZDENI A LAKERS0827 CSAPATTAL VALAMIT, MERT EZ ÍGY NAGYON NEM JÓ. MINDENKI ROMMÁVERI, PEDIG HA BE LENNÉNEK ÁLLÍTVA AJÁTÉKOSAI SOKKAL JOBB LENNE...
Na most olvatam ezt, megnezem mit lehet csinalni, de nincs sok idom ezekkel most babralni. (ugy latom hogy elozo heten amugy is nyertem volna ellene).

@Kamaj: holnap kapsz tolem egy csereajanlatot. :wink:
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.12.03. 15:38:12

Nyilván most kell kikapnia Madenek olyan ellen, akivel harcban lehettem volna a PO-ért...szerintem a győzelmem ellenére is lassan matematikailag is búcsú a PO-tól. A szörnyű dolog, hogy egyetlen rossz döntésemen mehet el a dolog, bár mindenki másnak hasonlóan egyébként voltak ilyenjei, jó kis szoros alapszakasz ez.

Ez Bobnak is jelzés, hogy azért csak látod, hogy hiába panaszkodsz mindig, hogy nem kiegyenlített a dolog, mégis az eredmények nem ezt mutatják.

Szerk.
Xanthor! Uccsó héten kérlek állítsd már be Saints0827 csapatot, mert ahogy látom ezen a héten sincs nála bent QB, vagyis Vick van, aki jó ideje nem játszik. Ez így volt ellenem is, de ott nem osztott, nem szorzott a dolog, egyik QB-ja sem lett volna elég a győzelemhez ellenem, a héten pedig mindenképpen nyerni fog, szóval most még mákunkra semmit nem befolyásolt a dolog, ellenben uccsó héten akár fontos is lehet a PO harcok miatt, mivel Slitherrel nyomul...
neobarca
Director del Fútbol

2012.12.03. 13:52:12

neobarca írta:Így sincs a héten sok esélyem, de remélem azért meg tudom szorongatni a mogyoróidat... :lol: :lol: :wink:
Hát Game ez elég jól sikerült... :P :lol: 7-4-1 a listavezető ellen. Kifejezetten elégedett vagyok a csapattal. :wink: Nem erre számítottam... :lol:

Viszont 1 kérdés. Nálad Glen Davis hajnali teljesítményét miért nem adta hozzá a gép :?: :!: Vagy valaki erre tudja a választ?

Szerk1: Most látom csak, hogy nem is raktad be a csapatba. Ez taktikai húzás volt? mert ha igen, akkor bejött. A 3db TO-jával azt is hoztam volna... :)

SZERK2: SLITHER, TOVÁBBRA IS KÉNE VALAMIT KEZDENI A LAKERS0827 CSAPATTAL VALAMIT, MERT EZ ÍGY NAGYON NEM JÓ. MINDENKI ROMMÁVERI, PEDIG HA BE LENNÉNEK ÁLLÍTVA AJÁTÉKOSAI SOKKAL JOBB LENNE...

Válasz küldése