Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Már kinőttem az eurobarca ligát.Gareth Tello írta: Amúgy meg komolyan ki foglak rúgni a ligából, mi ez már, hogy 101 ponttal vezetsz?!
Offtopic+ez után kérdem, fogsz még valaha rendesen "írni"?kanty írta: ˙ʞɐuuɐʌ pıɐsoʞéʇáظ ɐǝsןǝɥɔ ʇɹǝɯ ʇɹézɐ 'ɐqʎuáɹʇáɥ uǝʎןıɯɯǝs zsןüɹǝʞ ɯǝu ˙ʇoʇuod ʞǝuʇǝɥzǝɹǝzs pظɐɯ ɹoʞʞɐ 'ɐʌןoʇód zsǝן ǝq pظɐɯ sɔɔǝɯ ɐ zɐ
Sima:neobarca írta:Feljöttem a 3. helyre, ami nem jelent semmit, de volt egy kifejezetten jó hetem, Game elpi***zása után.![]()
(Game! Ha azt az Evans-Favo for Knight-Basst elfogadod, most vertem volna a fejem a falba
)
Game, abban te is benne vagy? Elvernélek szívesen ott is...![]()
˙ʞɐuuɐʌ pıɐsoʞéʇáظ ɐǝsןǝɥɔ ʇɹǝɯ ʇɹézɐ 'ɐqʎuáɹʇáɥ uǝʎןıɯɯǝs zsןüɹǝʞ ɯǝu ˙ʇoʇuod ʞǝuʇǝɥzǝɹǝzs pظɐɯ ɹoʞʞɐ 'ɐʌןoʇód zsǝן ǝq pظɐɯ sɔɔǝɯ ɐ zɐbence-barca írta:Srácok!
A PL fantasyban a Chelsea-s játékosaimmal mi lesz?Mert ugye nekik most elhalasztották a meccsüket a klub VB miatt...
Pierce (többek között) állatkodott egy sort.kanty írta:Azért egy nap alatt 7-5-ről 1-11-re visszaesni igen érdekes.![]()
A megadott (gondolom yahoo-s) email címre küldi ilyenkor a rejectről az értesítőt és ott szokott lenni a megjegyzés is.kanty írta:MichaaBee!
Elutasítottad, de nem írtál semmilyen megjegyzést(vagy nem kaptam meg), kérlek jelezd, hogy mi nem tetszett a dologban, szeretnék minél előbb pontot tenni az "ügy" végére.
Na akkor egy kis összefoglaló részemről is.Game90 írta:Sima NBA: nem lehetne megoldani, hogy neobarca ellen ne kelljen játszanom? Keeper után simában is megvert. Idáig utolsó helyen állt, de engem simán lealázott, esélyem sem voltMondjuk aki Bynum meg A. Davis nélkül nyer, annak jár a respect. Úgy látszik kezdem bebetonozni magam erre a 8-10. helyre.
Az egyik ajánlatról hallottam: Sessions adnád Iguodalaért.kanty írta: De komolyan, kb. kiküldtem 10 ajánlatot, mert négy irányítóm van, de egyszerűen egytől se tudok megszabadulni. Azért is érthetetlen számomra, mert olyan cseréket küldtem, amivel én veszítenék.
Éppen ezért még egyszer leírom, hogy akit irányító érdekel az nézzen be hozzám, bárkit lehet vinni. Főleg SF és SG érdekel cserébe.
1. Ba nekem is jön még (már ha...), szóval mindenképpen több ponttal fogok állni a forduló végére, mint te.Game90 írta:Nekem is jól sikerült ez a hét, 62 pont és még van Ba (ha játszik). Mignolet és Skrtel 1-1 pont, viszont a többiek alakítottak: Demel gólpassz, Rafael 2 gólpassz, Shawcross clean sheets, Sterling gólpassz, Hazard gólpassz, Dyer gólpassz, Tevez 2 gólpassz, Michu 2 gól. Rég álltam már a 2. helyen![]()
ESPN, de csak tíz csapatos, szóval lehet találni gyöngyszemeket FA-k között. Amúgy Rubióra is gyorsan lecsaptam, szóval nem ártana már felépülnie.Game90 írta:Amúgy az milyen fantasy, ahol Evan Turner FA?![]()
Bezzeg nálam... Az egyik csapattal már jó ideje folyamatosan üzletelünk, ő kezdett egy hármas csomaggal, és nem fogadtam el, visszaküldtem egy kicsit módosított ajánlatot, ő változtatott rajta, aztán visszaküldte, és ez megy már másfél hete, egyszerűen nem tudunk megegyezni.Game90 írta:Szóval jöhetnek az ajánlatok (bár amilyen nagy pangás van cserék terén, úgysem fog jönni![]()
Nekem is jól sikerült ez a hét, 62 pont és még van Ba (ha játszik). Mignolet és Skrtel 1-1 pont, viszont a többiek alakítottak: Demel gólpassz, Rafael 2 gólpassz, Shawcross clean sheets, Sterling gólpassz, Hazard gólpassz, Dyer gólpassz, Tevez 2 gólpassz, Michu 2 gól. Rég álltam már a 2. helyenGareth Tello írta:Ha már pang a topic...
Közben Redick helyett behúztam Evan Turnert, aki a free agentek között volt, így már nem DeRozan az egyetlen SF-m, meg amúgy is, Turner jobb statokat produkál JJ-nél.
Köszi, mert jó lenne ezt a problémát megoldani.Slither írta:[Na most olvatam ezt, megnezem mit lehet csinalni, de nincs sok idom ezekkel most babralni. (ugy latom hogy elozo heten amugy is nyertem volna ellene).
Beajanlottam egy tapogatozo csomagot 2 jatekosodert. Ha latsz benne fantaziat, akkor targyaljunk.Game90 írta: Keeper-ben továbbra is árulom őket:
- Kirilenko 13/8/3/1,5/1,8
- Glen Davis 15/8/2
- R. Anderson 17/8/3 tripla
- Paul George 13,5/6,5/3,5
Köszi szépen! Én is meglepődtem, de összeszedték a fiaim magukat szerencsére. Davis meg nagy taktikai húzás volt számodról. Elismerésem. Sejtettem, hogy innen fújt a szél. Összefoglalóban láttam, a 3eladott labdáját. Már örültem is, hogy ez is megvan amikor észrevettem, hogy az utolsó pillanatban kiraktad.Game90 írta: Maradjunk annyiban, hogy nem hiányoznak Glen Davis TO-i![]()
Grat, amúgy megmondom őszintén, én győzelemre számítottam, a 4. hét alapján 9-3 volt nekem, szóval reménykedtem egy újabb W-ben. De azzal nem tudok mit csinálni, amikor Love-nál T. Chandler/D. West, Harden-nál pedig Knight/Pargo (!!!) a jobb...De pont jókor jött ez a vereség, sorozatban 5W-nél már lehet, hogy nagy lett volna a pofám
![]()
Egyébként R. Anderson még mindig érdekel?
neobarca írta: Így sincs a héten sok esélyem
neobarca írta: Jó lenne már pontot tenni az i-re, mert ahogy elnézem, Game-től is kinéz egy kiadós verés...![]()
A jinxelést most hagyjátok abba vagy kénytelen leszek reverse jinxelnineobarca írta:Meglepően állunk, de tudom, hogy holnap már te leszel a nyertesek között 8-4-el... Mindig ez van sajnos nálam...![]()
Na, az NFL-es vereségekért most bosszút álltamBob_Marley írta: Simában nem hiszem hogy nagy durranás lenne, elég betli volt Jennings meg főleg Griffin, persze csak most kezdődött a hét, de most kivételesen Game lefog győzni(halkan megjegyzem NFL-ben van 4 győzelmem abból 2 Game ellen
)
Maradjunk annyiban, hogy nem hiányoznak Glen Davis TO-ineobarca írta: Hát Game ez elég jól sikerült...![]()
7-4-1 a listavezető ellen. Kifejezetten elégedett vagyok a csapattal.
Nem erre számítottam...
![]()
Viszont 1 kérdés. Nálad Glen Davis hajnali teljesítményét miért nem adta hozzá a gép![]()
Vagy valaki erre tudja a választ?
Szerk1: Most látom csak, hogy nem is raktad be a csapatba. Ez taktikai húzás volt? mert ha igen, akkor bejött. A 3db TO-jával azt is hoztam volna...![]()
Na most olvatam ezt, megnezem mit lehet csinalni, de nincs sok idom ezekkel most babralni. (ugy latom hogy elozo heten amugy is nyertem volna ellene).neobarca írta:
SZERK2: SLITHER, TOVÁBBRA IS KÉNE VALAMIT KEZDENI A LAKERS0827 CSAPATTAL VALAMIT, MERT EZ ÍGY NAGYON NEM JÓ. MINDENKI ROMMÁVERI, PEDIG HA BE LENNÉNEK ÁLLÍTVA AJÁTÉKOSAI SOKKAL JOBB LENNE...
Hát Game ez elég jól sikerült...neobarca írta:Így sincs a héten sok esélyem, de remélem azért meg tudom szorongatni a mogyoróidat...![]()
![]()