Na akkor tőlem is egy összefoglaló, igyekszem viszonylag rövidre fogni.
NFL: 3 ligából 3-ban bejutottam a PO-ba, ebből 2-ben ki is zúgtam már most. A 3.-ban 1-2 hetes késéssel draftoltam, amikor már kb ismertem is a játékosokat.

Az egész jó kis csapat lett, ott végig csak a győzelem játszott. Kicsit el vagyok keseredve, reméltem, hogy összejön az a bravúr az EuroB. ligában ami tavaly NBA-ben, hogy a béka segge alól összerakok egy használható csapatot, ennek voltak is jelei a szezon 2. felében, de sajnos túl rövid ez az NFL szezon ahhoz, hogy nagy csodákat lehessen tenni. Tanuló évnek minden esetre jó volt.
NBA: Ezzel eddig túlságosan nem foglalkoztam, egyértelműen az NFL-be fektettem az energiám, itt csak elvagyok egy ideje.

Most, hogy az NFL-nek lassan vége, valszeg itt is egy kicsit aktívabb leszek.
ESPN: Bár szezon előtt ezt szántam e legkevésbé fontos ligámnak, végül úgy alakult, hogy ez volt az egyetlen draft, ahol nem voltak hátráltató tényezők, így itt nagyrészt a terveim alapján alakultak a dolgok. Vannak húzásaim, amik nem jöttek be annyira, de ezek az én döntéseim voltak, ráadásul még idejük is van beérni, szóval itt nem panaszkodom. Jelenleg 7-0-val állok, napokat is csak ritkán vesztek, a heti összesítéseim pedig elég biztatók, szóval itt ha nem történik nagy fordulat, akkor a PO simán meglesz, hogy ott mi lesz az meg még nagy talány. Most játszom a másik divizió vezetőjével, neki több embere játszik majd a héten, ráadásul az FA-t is aktívan használja, szal kinéz egy vereség, de majd elválik.
Yahoo-s ligák: A rövidség kedvéért ezt a 2 ligát egybe veszem. Keveset foglalkoztam még velük, talán még cserélni sem cseréltem. Bár most megnéztem, de ha tegnap meg kellett volna mondom, hogy melyikben hogy állok, akkor nem tudtam volna. Még azt sem, hogy mezőny első, vagy 2. fele. Mind2 ligában viszonylag elégedett vagyok a csapattal, a draftokról itt nem beszélek, mert egyik sem lett 50%-nál sokkal jobb. A hosszú elemzésekre meg gondolom senki sem kíváncsi.

Itt is a célom első körben a PO (ennek elérésére mindkét csapatom képesnek is tartom) aztán ha ez megvan, akkor később a győzelem. (Ez viszont már necces.

) A sima csapatomban vannak kiemelkedő játékosok, de sajnos nem elég mély a keretem, a keeperben pedig pont, hogy túl mély és ott pont az a baj, hogy igazán nagy sztárból van nagyon kevesem ahhoz képest, hogy mellettük mennyi jól teljesítő "dolgos kiegészítő" van.
u.i.: Game, ha még mindig érdekel Valencsúnász, akkor gyere oszt tárgyalunk. Elég trágya mostanában, szal eladó.

Annyira még nem tartom gázosnak a helyzetet, hogy pánikoljak, de annyira már igen, hogy ne legyen mind3 ligában nálam.

Szóval ez nem csak Game-re igaz, ha valakinek valamelyik ligában szüksége van rá, az kereshet vele kapcsolatban.