neobarca írta:
Itt is egész tűrhető a csapat, bár a sérülések bekavartak és megint kinéz egy vereség. Pedig milyen szépen indult. Viszont Bob! Ezt a IR listát hol találom? Egyszerűen nem jöttem rá. Én is éltem volna alehetőségével ha vágom hol van...

MyTeam/Manage IR
S értelemszerűen a kis fülnél beállítod hogy tegye sérült listára a adott embert
S természetesen csak azt lehet kitenni sérült listára aki sérült

Ha felépül, akkor nem is enged más műveletet, hogy végezz pl FA-t felvenni stb, amíg nem aktiválod a sérültet.
Van 13 hely + 3 sérült hely (IR) ha felépült akkor valakit kikell tegyél a keretből (drop)
Én ott csesztem el, hogy nem nagyon foglalkoztam vele, Bogut sérült volt pl s kitettem, oké lehet idén nem is fog játszani, de legalább elvegetálhatott volna IR listán.
Most így Wall meg Shumpert várja a bevetést
Eazzyvel megköttetett 1 cserénk, hell yeah Mo Williams 6 hét off

Mindegy ezen nem múlik, Stoudemire felépült, jó vagyok az ilyenekben, hogy várni kell a felépülést

, mindenesetre a cseréjét Tinsleyt felvettem FA-ról.
Eléggé szoros a csata Slitherrel, keeperben, simában vereség lesz ebből, pedig ott is szoros a csata, de eléggé minőség különbség van MichaaBee javára, meg több embere is fog játszani.
Nelson azért az utóbbi időben eléggé hozza magát

Majdnem 56%al dobálja mostanában a triplákat

Pár emberem kicsit hullámvölgyben van, s ki-ki hagyogatnak meccseket, Slithernél hasonló a helyzet, Noah, Lawson, nálam Nelson, Anthony stb, izgalmas kis csata.
PL meg iszonyat tragikus volt

De majd jönnek az ide-oda igazolások, rá kell feküdni, s összerakni valami jó kis gárdát.