Bocsánat, hogy csak ilyen sok idő múltán válaszolok, de tegnap már nem volt erőm írni. Na de akkor kezdjük is!
Initom írta:Ésssssss az igaz ,hogy ez lesz az uccsó PC re?

Nem hinném, hogy ez lenne az utolsó PC-re, nézzük csak meg a GTA V esetét: először kijött XBox 360-ra és PS3-ra is, majd kiderült, hogy nemsokára PC, ONE-os és PS4-es változat is lesz grafikai változtatásokkal (értsd: fák mozgása reálisabb, szebb textúra).
Szerintem nem érné meg az EA-nak, hogy ne legyen több PC-s Fifa, mert láthatjuk, még a next-gen megjelenésével is nagyon sokan PC-n tolják a játékokat.
palesz77 írta:Gépigényről nincs még hír? Nagyon félek, hogy ez már nem fog elfutni..

Vagy szerinted ha a 14 elfut egész perfektül - igaz, hogy low deatails meg ilyesmik, de a felbontásom magas!

-, akkor ez is el fog? Csak mert elég jól néz ki eddig, szívesen kipróbálnám majd..
Azt meg nagyon remélem a 14-nél "gyorsabbak" lesznek ebben a játékosok, azt a döntési sebességet sehogy se tudtam megszokni..
Ebben sajnos nem tudok segíteni, én XBox 360-on nyomom, ezekhez sajna nem értek.
Szerk.: közben látom, hogy Daffy segített.
Nézd meg
EZT a videót, sajnos csak ezt az egyet találtam hihető, valóságos Fifa 15 gameplaynek.
Van itt még egy
interjú is, hátha vannak benne újdonságok is. (én még nem tudtam megnézni, csak beletekerni).
A videó elején látható, ahogy egy nagy teremben mindenki Fifázik, és minthogyha a beállítások menüje máshogy nézne ki.
Hátha lesznek újjabb beállítások is! (1.26-tól, a Walcott mezes mellett!)
Ui.: Visszaálltak a cipők!