Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Részemről semmi akadálya, ott a fórumon kell lebeszélni, mivel ha jól tudom, akkor ott ők osztanak mentorokhoz tanítványokat. De ha felveszel msnre, akkor meg van oldva a probléma.Puyol05 írta:nézelődtem a fórumon a mentorprogramban és megláttam egy ismerős nevet, aki éppen mentornak jelentkezett. egy bizonyos halfevil333 a csapata és A.S.C. Mike a menedzsere!![]()
nincs kedved felvenni engem tanítványnak? már jelentkeztem a programba, csak még nem kaptam mentort. éppen csatárokat edzek. látom te pedig elég jártas vagy már mindenben. szóval?![]()
én örömmel venném
7 hétnél nem hamarabb, mivel én még csak a felénél járok.más: az én ifibajnokságom 3 forduló múlva véget ér. pontosan mikor kezdődne az az Eurobarcás ifibajnokság?
Ha jól emlékszem akkor igen, valahol tuti olvastam (lehet épp itt a fórumon) és mondták, hogy így lehet megoldani. Egy próbát tuti megér, elvégre először nem te fizetsz magas árat, hanem az 'edző'.salas9 írta:Tehát én eladhatom egyik csatárom irreális áron egy csapatnak hogy eddze, és visszaveszem tőle szintén irreális áron. És szólok a gm-nek hogy edzés miatt volt csak az adás-vételElBartimaeus írta:Úgy szokták, hogy irreálisan magas árért rakják ki mind a 2 alkalommal (az eladásnál és a visszavételnél is) és ilyenkor szólnak gm-nek, hogy ez csak edzés miatt volt, ezért nem lesz gyanús az idióta igazolgatás.![]()
Tehát én eladhatom egyik csatárom irreális áron egy csapatnak hogy eddze, és visszaveszem tőle szintén irreális áron. És szólok a gm-nek hogy edzés miatt volt csak az adás-vételElBartimaeus írta:Úgy szokták, hogy irreálisan magas árért rakják ki mind a 2 alkalommal (az eladásnál és a visszavételnél is) és ilyenkor szólnak gm-nek, hogy ez csak edzés miatt volt, ezért nem lesz gyanús az idióta igazolgatás.
Úgy szokták, hogy irreálisan magas árért rakják ki mind a 2 alkalommal (az eladásnál és a visszavételnél is) és ilyenkor szólnak gm-nek, hogy ez csak edzés miatt volt, ezért nem lesz gyanús az idióta igazolgatás.geridoss írta: Én ezt nem értem. Az add el, és add el edzetni között mi a különbség? Mert ha eladod edzetni, és visszaveszed, akkor rálicitálnak, és te csak rosszul jársz az üzlettel kb. Mert sokszoros áron veszed vissza. Inkább eddze ő. Vagy csak én értettem félre ? LehetAkkor viszont bocsi a beleszólásért
Én ezt nem értem. Az add el, és add el edzetni között mi a különbség? Mert ha eladod edzetni, és visszaveszed, akkor rálicitálnak, és te csak rosszul jársz az üzlettel kb. Mert sokszoros áron veszed vissza. Inkább eddze ő. Vagy csak én értettem félre ? LehetMessiboy19 írta:Ha nagyon tehetséges, akk sztem vagy add el jó pénzért, vagy add le/el edzetni!!barcaloki írta:Van igy ifim aki 4-4-2-ben a szélen 6csillagot teljesít. Mit kezdjek vele? A nagyoknál kapusedzésre álltam rá szval a felnőttben elveszne.Szerintem!
Ha nagyon tehetséges, akk sztem vagy add el jó pénzért, vagy add le/el edzetni!!barcaloki írta:Van igy ifim aki 4-4-2-ben a szélen 6csillagot teljesít. Mit kezdjek vele? A nagyoknál kapusedzésre álltam rá szval a felnőttben elveszne.
Kint van 200eFT-ért.MichaaBee írta:Ez nekem kell!levproff írta:...![]()
Mondjuk inkább védőt edzenék belőle.
Kb. mennyiért adnád el?
Már megválaszoltad a kérdést.Tunce3y írta:Sziasztok!
Valaki megtudná mondani hogy min múlik a helyezés?2 napja 12500.voltam és ma reggelre 3161.lettem.Első szezonomban feljutottam 7.osztályból a 6.osztályba és megnyertem esélytelenként az első meccsemet 7-2-re.
Köszi a segítséget!!!
Ez nekem kell!levproff írta:...