Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
akkor meg vagyok nyugodva, csak így hirtelen elég szembetűnő különbség volt az előrejelzésben és gondoltam utána kérdezekMichaaBee írta: A támadószellemű nem biztos, hogy a legelőnyösebb volt, én jobban szeretem a semlegest, de ha a támadó jobban illik a keretedhez, akkor teljesen rendben van.
Edzőcsere miatt nem esik vissza a kp-d. Viszont ha lazázol, akkor megtartja a csapatszellemet és a következő meccs(ek)en sokkal jobb lesz. Én pl amíg kupázok, nem engedem mámoros alá esni a csapatszellemet, de kiesés után is legfeljebb boldogig engedem. Ég és föld a különbség normális vezetői képességű edzővel, majd meglátod.Illetve mivel az edzői képessége is sokkal jobb, hosszútávon jobbak lesznek a formák is.
6 még gombócból is sok.Gareth Tello írta:Jól elvertél, Barcaman, igaz, valami hasonlóra számítottam.De legalább sérülés nem történt a meccsen.
Az elég szép. Én viszont már hónapok óta képtelen vagyok egy normális ifit találni. A jelenlegi kezdőcsapatomból három középpályás saját nevelésű, őket már jó pár szezonnal ezelőtt fel tudtam hozni, azóta viszont semmi.Barcaman1993 írta:Ilyen játékosom van az ifiben.
A támadószellemű nem biztos, hogy a legelőnyösebb volt, én jobban szeretem a semlegest, de ha a támadó jobban illik a keretedhez, akkor teljesen rendben van.streho87 írta:most lehet oltári nagy hülyeséget fogok kérdezni, de nagyon rég cseréltem edzőt legutóbb. Végül is cseréltem most edzőt jó vezetői és megfelelő edzői képességgel, támadó szellemű (151.000eFt,ennél jobbra tényleg nem volt keret). na de a kérdésem az hogy ezmiatt eshet vissza átlagos teljesítmény?mert eddig hazai pályán a kp-m remek volt, de most csak megfelelő az előrejelzés.MichaaBee írta:Az edzőkérdést egy pillanatig se hanyagold. A középpályád csak másodlagos e tekintetben, itt arról van szó, hogy normálisan edzeni és fenntartható csapatot építeni középszerű edzővel lehetetlen. Mondom még a kezdők is megfelelővel indulnak és első dolguk legtöbbször jóra cserélni.
most lehet oltári nagy hülyeséget fogok kérdezni, de nagyon rég cseréltem edzőt legutóbb. Végül is cseréltem most edzőt jó vezetői és megfelelő edzői képességgel, támadó szellemű (151.000eFt,ennél jobbra tényleg nem volt keret). na de a kérdésem az hogy ezmiatt eshet vissza átlagos teljesítmény?mert eddig hazai pályán a kp-m remek volt, de most csak megfelelő az előrejelzés.MichaaBee írta:Az edzőkérdést egy pillanatig se hanyagold. A középpályád csak másodlagos e tekintetben, itt arról van szó, hogy normálisan edzeni és fenntartható csapatot építeni középszerű edzővel lehetetlen. Mondom még a kezdők is megfelelővel indulnak és első dolguk legtöbbször jóra cserélni.
Ne mondd már, hogy nincs jó edzőre pénzed.streho87 írta:jó edzőre nincs lóvé, de sztem házon belül simán megoldható. Mégpedig ezek közül:
1. 34 éves tapasztalata gyenge, vezetői képessége jó (bari meccseken játszik)
2. 27 éves remek tapasztalat, megfelelő vezetői képesség (a csatárom)
3. 34 éves középszerű tapasztalat, megfelelő vezetői képesség (szintén bari meccses)
4. 30 éves megfelelő-megfelelő (kezdő szélsőm)
szerinted?
Egy dolog, a csillagot felejtsd el, mert kb semmitmondó.csabooo írta:No hat, a vedo harmasom eleg jo + meg van egy kb meccs/atlag 5 csillagos is a padon. A ket szelso vedom eleg jo meccsenkent 7,8 csillag jon kb. Ugyanakkor a ket szelso kp-om is jo ott is jon legalabb 6,7 csillag/meccs ( szelsojatek ragyogo, jsz termfeletti, kb ez van atlagba naluk). A belso kozeppajasaim is jok mivel oket edzem mar evek ota, a csatarsor pedig szerintem most eli fenykorat 8,9 csillag jon meccsenkent, jo formaban is van a 2 tamadom.
Na nem tudom tudtamse segitteni, de hogy ebbol a keretbol mit lehet kihozni, en mar nem nagyon tudom...
jó edzőre nincs lóvé, de sztem házon belül simán megoldható. Mégpedig ezek közül:MichaaBee írta:
Gyorsan rápillantottam a csapatodra és rögtön ki is derült a turpisság. Olyan szinten nulla az edződ, hogy a kezdő csapatoknak mérföldekkel jobbat adnak már a kezdőknek is.Középszerű edzői képességgel kukába való, minimum jó kell, ha edzeni akarod a csapatodat. Gyengébb középpályásokkal meg azért nem ment a feljutás, mert katasztrofális vezetői képessége van az edződnek, így nem lehet a csapatszellemmel játszadozni. Ragyogó-lenyűgöző játékszervezésű középpályásokkal is lehet (lehetett) hatodosztályt nyerni, csak rendes edző kell hozzá.
![]()
Úgyhogy azt javaslom minél előbb ruházz be egy új edzőre. Ha van legalább megfelelő vezetői képességű játékosod kellő tapasztalattal, akkor konvertálj belőle gyorsan jó edzőt. Kellően magas tapasztalat esetén még középszerű vezetőiből is konverálnék a Te esetedben, mert ez a mostani csóka a padon valami katasztrófa.Ha ez nem lehetséges, akkor 1 évig ki kell húznod egy 53 milliós jó/csapnivalóval, aztán most venni egyet, akiből 112 nap múlva lehet jó/jó.
A középpályásaid pedig tényleg egy csöppet túl erősek. Ha nem tervezel negyedosztályt nyerni (de inkább harmadot) a közeljövőben, akkor cseréld le őket minél kedvezőbb anyagi feltételekkel. Most így szerintem túl sok fizetést elvisznek, ráérsz később is ilyen erős középpályásokat venni / kiedzeni magadnak. A pénzből szerintem erősíthetnél más csapatrészeket.
Nincs gond a csapatoddal, de az edző már nagyon régóta visszatart attól, hogy ötödbe feljuss.
Annyit vettem ki én is, hogy jsz-t edzel, de igazából a maradék keret érdekelne még. Ha nem tudom milyen az egész keret képességekre bontva, akkor nehéz megmondani, hogy mit kéne edzeni.csabooo írta:Nos, jsz edzek, ha jobban belepillantassz lathatod hogy akad egy par jo kozeppalyasom ( szerintem). A tavlati tervem az hogy jussak fel az otodbe, majd remelhetoleg a negyed, de egyszer az otodbe es az ottmegmaradas a cel. Ehhez kellene valami tipp, segitseg... Gondolkodtam mar edzovaltason, vagy edzesvaltason legfokepp, de akkor meg nem tudom mire. Te mit ajanlassz ? valtask edzest ( ha igen mire, miert stb..), tehat ez eleg nehez eset, ezert jonnek jol a tapasztaltabbak velemenye.
Koszi!!
Most csak így gyorsan végigpillantottam a csapatodon, értékeléseken, edzőn, de a játékosállományodat nem kezdtem el részletesen átfürkészni. Így elsőre nem láttam komoly problémát, jobban bele kellene merülni a dolgokba, amihez kellene több infó a keretedről, edzésedről, főleg az edzettjeidről, távlati terveidről, stb. Ha tudnál írni egy kis összefoglalást ezekről, akkor jobban belelátnék a dolgokba és megtalálhatjuk, hogy hol javulhatsz még.csabooo írta:MichaBee, ha megkerlek nekem nem adnal nehany tanacsot ? Egyszeruen keptelen vagyok a hatodbol tovabb lepni, vagy az volt a gond hogy csapatot epitettem, vagy hogy el adtam a kulcsjatekosokat, de erre az idenyre vartam az attorest, mivel egybehagytam a magot.
De hihetetlen hogy meg most igy is csak 3. ik vagyok es a fejlutas eselye kb kemeny 1%..![]()
A csapat: 179956
Koszi a turelmedet!
Gyorsan rápillantottam a csapatodra és rögtön ki is derült a turpisság. Olyan szinten nulla az edződ, hogy a kezdő csapatoknak mérföldekkel jobbat adnak már a kezdőknek is.streho87 írta:csak gyengébb kp-vel 3. helynél jobbra nem futotta. aztán lettem 2x bajnok (de nem egymás után). és most vagy soha alapon elég nagy esélyem van felkerülni. és a 9 meccsen lőtt 34 gól és 3 kapott gól bíztatónak mondható.djibril írta:Barcaman1993 jól beszél. Teljesen felesleges a 2. és a 3. kp hatodba, én pl.: 3-adban vagyok 4. helyen 4 pont előnnyel úgy, hogy két 16-os és egy 15-ös középpályásom van..
Én a fizetésük miatt mindenképp elpasszolnám őket, 3 titáni kp-val a 4edig sima út vezet, ha a többi poszton megvannak a megfelelő PM kiegek! Fizetésbe még így is van különbség,nem is kicsi!
csak gyengébb kp-vel 3. helynél jobbra nem futotta. aztán lettem 2x bajnok (de nem egymás után). és most vagy soha alapon elég nagy esélyem van felkerülni. és a 9 meccsen lőtt 34 gól és 3 kapott gól bíztatónak mondható.djibril írta:Barcaman1993 jól beszél. Teljesen felesleges a 2. és a 3. kp hatodba, én pl.: 3-adban vagyok 4. helyen 4 pont előnnyel úgy, hogy két 16-os és egy 15-ös középpályásom van..Barcaman1993 írta:Az elejéhez nincs semmi hozzáfűznivalóm. Úgy igazgatja mindenki a csapatát, ahogy szeretné. Ezt viszont itt egyáltalán nem értem. Folyamatosan a VI. ligában vagy, azt mondod. Erre ideraksz nekem (nekünk) 3 ilyen középpályást... Mondom, az V. ligában feljutó helyen állok, de az összes középpályásom közül 1 olyanom nincsen, mint neked itt 2. A legjobbam földöntúli és simán lebirtoklok mindenkit... Teljesen értelmetlen ilyen magas szintig edzeni ezeket a játékosokat. Nem nézem meg a játékosaid listáját, de könnyen el tudom képzelni, hogy a fizetésekre jóval magasabb összegeket dobálsz ki, mint én. Ennyire jó középpályásokra egyszerűen ezen a szinten nincs szükség. Gondolom eddig is messze lebirtokoltál mindenkit, tehát nem oszt-szoroz az, hogy legendás, vagy esetleg titáni a játékosod játékszervezése. Amit meg mondtam már feljebb, elképesztően sok pénzt vihetnek el ezek a játékosok. Ha lecserélnéd szerényebb képességűekre, akkor normális védőkre, csatárok, szélsőkre is áldozhatnál. Ugyanis a magas középpálya nem ér semmit (vagy legalábbis alig), ha nem tudsz gólokat lőni, amihez had ne mondjam, magas támadás kell, ahhoz meg semmi köze a játékszervezésnek... Magas védelemmel és ellentámadás taktikával ez lazán megfogható.streho87 írta:
Ezzel a jsz trióval bízok a jó eredményben (bár otthon csak 2-1-re tudtam legyűrni):
23 éves és természetfeletti jsz (TSI 52.670)
24 éves legendás jsz (TSI 108.400)
27 éves varázslatos jsz. (TSI 171.480)
Én a fizetésük miatt mindenképp elpasszolnám őket, 3 titáni kp-val a 4edig sima út vezet, ha a többi poszton megvannak a megfelelő PM kiegek! Fizetésbe még így is van különbség,nem is kicsi!
Felőlem mehet a buli.Barcaman1993 írta:GT, akkor holnap(tól) lekötünk egy barátságos meccset?