Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
zola8787 írta:Jól átrendezed a Barcát![]()
Manager módot már untam, inkább áttértem az 1 játékos módra. Megcsináltam magamat, csatárként. Elég uncsi, nehezen fejlődik a karakterem, de nemsokárra VB és eddig ott vagyok a bő keretbe
Én kézivel nyomatom szerintem sokkal jobb,de ahoz egy kicsit szokatni kell magad.barca99 írta:...
Na kövi szezon:matyi02 írta:Most, hogy bajnokságot nyertünk kedvem lett újra egy kis Fifa menedzser módhoz.
Barcaval kezdtem is 1-et.
Érkeztek: Villa, Fabregas, Neymar, Sagna, Clichy, Filipe, Fran Mérida.
Távozók: Ibra, Henry, Marquez, Keita, Maxwell, Abidal, Fontás, Montoya, (és a többi fiatal)
Kölcsönbe: Gai, Muniesa, Csiga.
1szezonnak vége, megvan a bajnokság, szuperkupa, spanyol kupa.
Valaki még szokott vele nyomulni ?![]()
Én most kezdtem el a 3.szezont velük eddig mindent megnyertem ahol indultammatyi02 írta:Most, hogy bajnokságot nyertünk kedvem lett újra egy kis Fifa menedzser módhoz.
Barcaval kezdtem is 1-et.
Érkeztek: Villa, Fabregas, Neymar, Sagna, Clichy, Filipe, Fran Mérida.
Távozók: Ibra, Henry, Marquez, Keita, Maxwell, Abidal, Fontás, Montoya, (és a többi fiatal)
Kölcsönbe: Gai, Muniesa, Csiga.
1szezonnak vége, megvan a bajnokság, szuperkupa, spanyol kupa.
Valaki még szokott vele nyomulni ?![]()
barca_bome írta:
Ez a srác nagyon osztja a népet live-on:
http://www.youtube.com/watch?v=x0XSIo1ZCeo
Abból a szempontból viszont sajnálom, hogy szinte mindenki kilép ellene...
PC-n automatikusan kirakja a keretből.Corvy írta:Nemtudjátok véletlen hogy a fifa 2010ben a menedzser módban amikor ráakarok menni h. meccs lejátszása és kiirja h. vki sérült vagy nem játszhat (lekell cserélni), akkor honnan tudom h. kit kell? mert a sárgalaposok közt is van olyan akit enged jáccani. Nemtom hogylehet megnézni ki az 5 sárgalapos vagy ki nem játszhat és miért. Lehet hülyén fogalmaztam de ha értitek help plz
Délután játszottam a World Cup 2010-zel Xbox360-on. Szerintem nagyon jóbarca_bome írta:Be van készítve már a World Cup 2010 és a sima FIFA10 is! Tartok majd egy kis élménybeszámolót az első meccseim után.
Az elején tanácsos rásegítettel játszani aztán ha már Világklasszison is jól megy a játék át lehet állni részlegesre.barca99 írta:Aki Xbox-on nyomja a Fifa10-et, az legyen már olyan kedves, és írja le nekem, hogy milyen vezérlőbeállításokkal játszik (kézi, részleges, rásegített).
szerintem azért mert nagyobb cspathoz ment, vagy olyan csapathoz, amihez egyébként is szeretett volna menni. ettől motiváltabb lesz, és ezt a FIFA az összképesség megnövelésével tudja érzékeltetni....Barcaádám írta:az miért van ha megyek egy nagy csapattal és igazolok egy játékost akkor az összértéke 3-4el megnövekszik?
Az a játékos pillanatnyi formáját kifejező szám. Jobb kedve van, mert új, esetleg nagyobb csapatban játszhat. Szerintem logikus. Van akinek meccsek után visszaesik pl.Barcaádám írta:köszi szépen!!
és még valami, az miért van ha megyek egy nagy csapattal és igazolok egy játékost akkor az összértéke 3-4el megnövekszik?
azért mert jók az edzőim vagy miért?mindenesetre hülyeségnek tartom, és nem látom benne a logikát..
Elvileg akkor,ha ugyanazt a kezdőt küldöd ki a pályára majdnem minden meccsen.Barcaádám írta:és a csapat összhang akkor megy fel ha nem igazolok sokat?
Nem vettem már rég semmilyen játékot, majd a 11-es Fifát fogom...:Poldi:.. írta:Tegnap vettem meg PS3-ra a VB-s játékot, hát nekem is bejön eddig 2 meccs alapjáána tipikus mozgások, jó cipők, edzők, szurkolók!!