Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én a BF3-at vettem meg, nekem marhára tetszik, a single résszel nem nagyon foglalkozok, de a multi az egyszerűen szuper! Tescoban azt hiszem 8-9 ezer FtMessiFan írta:Rage demojával játszottam, de nem tetszik.
Én olyan játékra szeretnék most pénzt költeni, aminek a single playerje hosszú, de ennek ellenére jó és a multija is olyan hogy érdemes livera előfizetni. Mass Effectre azt mondják nem az igazi, de majd mindenképpen beszerválom csak nem most. MW3 vonzz a leginkább, a BF3-nak meg a grafikája. Max Payne meg csak a neve miatt, meg mert már vagy 3-4 éve dolgoznak rajta
Új Ghost Recon, de amit ajánlok még az a Syndicate:MessiFan írta:Szerintetek melyiket vegyem meg?
MW3, Mass effect 3, Max Payne 3, Battlefield 3 vagy valami mást ami hasonló ezekhez?
Sejtettem hogy 80 évesen már nem lesz benne Pricedavi10 írta:Ebbe nem lesz Captain Price :S Ezt más csapat csinálja.
De amúgy elég érdekes télleg, hogy Price benne van a 2. Világháborús CoDokba meg a Modern Warfare-okban is
Ebbe nem lesz Captain Price :S Ezt más csapat csinálja.MessiFan írta:COD-Black Ops II trailer
Érdekes. Captain Price hány éves lehet? 100?:D
Akkor meg kell venni a black opsot, végigvinni aztán karácsonyra meglepni magam az új résszel.
Micsoda tervekMár rég gondolkodom azon, hogy venni kéne valamit boxra, szóval valszeg black ops lesz az és nem a mass effect 3. az majd csak később
Közben meg is van a rejtett feloldása, csak keresgélni kellett, nem ugrott be, azért köszönöm!daffy írta:kaptál privátotKalap1988 írta: Tényleg basszus, pedig már kérdeztem ezt egyszer, igazad van, bocsánat. A rejtett mappát, hogyan is teszem láthatóvá? az Appdata-ban van a saves elvileg... Köszi!
kaptál privátotKalap1988 írta: Tényleg basszus, pedig már kérdeztem ezt egyszer, igazad van, bocsánat. A rejtett mappát, hogyan is teszem láthatóvá? az Appdata-ban van a saves elvileg... Köszi!
Tényleg basszus, pedig már kérdeztem ezt egyszer, igazad van, bocsánat. A rejtett mappát, hogyan is teszem láthatóvá? az Appdata-ban van a saves elvileg... Köszi!daffy írta:1. de létezik a mappa,csak rejtettKalap1988 írta:Valaki tud nekem ajánlani az NBA2k12 (reloaded) verzióhoz tavaszi, március 15 utáni, megbízható rosterfrissítést? Mivel ez egy ilyen verzió, az nbahungary file-ai nem működnek, hiszen azokat a nem létező saves mappába kell másolni, nem működnek így. Köszi!
2. nba-2k.com forums stb... mindenféle kiegészítést megtalálsz. kb 2-3 naponta rosterekkel. bár ezek is ugyan úgy működnek
1. de létezik a mappa,csak rejtettKalap1988 írta:Valaki tud nekem ajánlani az NBA2k12 (reloaded) verzióhoz tavaszi, március 15 utáni, megbízható rosterfrissítést? Mivel ez egy ilyen verzió, az nbahungary file-ai nem működnek, hiszen azokat a nem létező saves mappába kell másolni, nem működnek így. Köszi!
Amúgy érdekes, hogy eddig mindenki újításokért sírt, most meg az a baj, hogy "túl új" lesz. Na mindegy, majd meglátjuk mi sül ki belőle.
én néha szoktam:) Nagyon szeretem csak kicsit unom a mapokat meg idegesítenek a killstreakek. Itt is jó lenne egy promod szerűség!:)Alexis Sanchez7 írta:Valaki Modern Warfare 2 Multiplayer ?:D
Nagy CoD fan vagyok, jelenleg is tolom a 2-4-8-at neten ha van rá időm, de ez..daffy írta:nekem sem. nem is szép,nem is jó
nekem sem. nem is szép,nem is jószajko írta:trailer alapján nekem nagyon nem jön be.
trailer alapján nekem nagyon nem jön be.
Akkor játszd csak le a Kulcs meccseket (Play Key Game) Kábé a PO nélkül 30-35 meccs egy szezon. Az első szezonomat 3 hónapig nyúztam és nem jutottam rájátszásba, de a 2. szezonomat, már így játszom, plusz, amikhez van kedvem és így "csak" 1 hónap kellett.Sanama írta:Hát sehol. Ez a bajom vele nekem issocio66 írta:2k12.
become a legend módban hol állítom be,hogy ne valós meccsszámot játsszak az idényben?
nincs időm lejátszani minden meccset, de úgy meg nem látom sok értelmét