Bob_Marley írta:Nekem megfelel, nem kell ezt túlbonyolítani lapokkal, meg húzunk, majd újrahúzunk dologgal szerintem.
A random azért random, mert véletlenszerű, de azért áldja meg a jó Isten a gépet, hogy a tavalyi utolsó hely után a draft sorrendbe is utolsónak tett be.

Tavaly NBA-ben is így sikerült, utálok egymás után kettőt húzni majd 40 percig nézni a laptopot, s várni.

Nekem is megfelel. Random volt, visszakövethető, az meg nem probléma, hogy nem lett előre bejelentve, ha szóltál volna, akkor is ugyan ez lett volna az eredmény, egyébként meg gondolom senki nem tervezte, hogy ott ül majd a gép előtt és figyeli ahogy rányomsz a random sorsolás gombra.
A lényeg úgyis az, hogy tudjuk előre, hogy honnan draftolunk majd.
Bob ez ismerős, tavaly én voltam az uccsó itt NFL-en. 0 tudással kicsit fura volt, de ki lehetett bírni. Egyébként is kicsit frusztráló, hogy ahogy te is mondtad, vársz fél órát, aztán 2 gyors pick, aztán megint fél óra várakozás. Viszont, hogy valami pozitívumot is mondjak: készülni szerintem neked egyszerűbb lesz. Mivel nincsenek szétszórva a pickjeid így neked elég bizonyos zónákat belőnöd, ahonnan majd húzod a játékosaid és azokból a játékosokból felkészülni, míg mondjuk Kantynak a 6. helyen minden eshetőségre fel kell készülni, így neki kb 2* annyi játékost kell majd feltérképeznie. Persze az utolsó hely sehogy sem előny, de ennyi pozitívuma talán van.