FtcSikiHun írta:És 0-4re nyertem az utolsó meccsen a szélsőm duplázott, így első idényemben (nem teljes) 4. helyen zártam...hát nem vártam ilyen jót

Nem akarom letörni a lelkesedésed, de VIII. osztályban a 4. hely nem egy kiemelkedő teljesítmény. A mögötted végző csapatok mind botcsapatok, akik nem jelentenek túl nagy kihívást azért egy normál csapat számára. Neked ezt a szezont inkább egy tanuló szezonként kellene felfognod és a szünetben átalakítani úgy a csapatod, hogy a következő idényben már versenyképes tudjál lenni a normál csapatokkal is.
A saját szezonomról: Első szezonom volt ez a HT-ben, szerencsémre jó időben regeltem így én a VII. osztályban kezdtem. Az elején megfizettem a tanulópénzt, mivel ilyen típusú játékkal még sosem játszottam, de a kezdeti hibákból tanultam és elég gyorsan ki is javítottam őket. Idény végére sikerült megszereznem a III. helyet (ez volt a cél, mivel feljutni idén még nem szerettem volna) és van egy normálisan működi akadémiám is. A pénzügyeim rendben vannak, egyetlen fájdalmam csak, hogy bár az utolsó fordulóig versenyben voltam érte, a gólkirályi cím nem hozzám került.
Szóval mindent összevetve szinte hibátlanul sikerült a bemutatkozó idényem.(Ráadásul egy igen erős csoportban, altid szerint: Liga rangsor: 191 / 1024)
kérdés: az altid.org-on olvasható kiesők/feljutók résznél, a VI.-ból VII osztályba visszacsúszók listája ugye valós adatokat tartalmaz és csak a VII-VIII közötti vándorlás nem működik? Mert ebben az esetben olyan csapatok estek le hozzám, hogy jövőre az első hely lesz a cél.