Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.09.10. 13:18:33

djibril írta:
Cumbee írta: Ne fizess túl DeSeanért, pláne, ha nálad van Vick is. Vick 1-2 héten belül úgy is megsérül, oszt mehet mindkettő a levesbe.:D
Jelenleg Roddy van az ajánlatban, ha ő nem akkor Nicks, esetleg Jordy Nelson jöhet még szóba. Boldin tuti maradó, Gordon meg az eltiltása miatt esik ki.
Most komolyan odaadod az első körösödet, csak mert Jacksonnak volt egy jó meccse egy nem túl izmos védelem ellen? Nicksnek nem vagyok nagy rajongója, rajta TALÁN elgondolkodnék, de a másik 2-őt én egyelőre nem áldoznám be. White elit WR és Nelson pedig egy elit offense egyik fő célpontja.
djibril
Barça B

2013.09.10. 13:11:58

Cumbee írta: Ne fizess túl DeSeanért, pláne, ha nálad van Vick is. Vick 1-2 héten belül úgy is megsérül, oszt mehet mindkettő a levesbe.:D
Jelenleg Roddy van az ajánlatban, ha ő nem akkor Nicks, esetleg Jordy Nelson jöhet még szóba. Boldin tuti maradó, Gordon meg az eltiltása miatt esik ki.
(Mellesleg kicsit off, de mondja már el nekem valaki, hogy futójátéknál Vick mi a francért blokkol? Így is levadásszák, magát azért nem kéne a busz alá dobnia.)
A levesig megtesz mindent a csapatért... :D
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.09.10. 12:58:17

djibril írta:
Eazzy írta:
Slither írta:Vereen torott kezet operalni kell.
Nagyszerűűű. Week2 bukta csapó 1.

Shady-ért Bush mehet is simán. Egy meccs alapján már mondom, hogy jobb lesz. De hogy aki DeAngelo Williams for LeSean McCoyt ajánl, annak hogy a francba lehet 142 pontja egy héten??? :D Súlyos igazságtalanság ez a fantasy.
Csak bepróbálkoztam, hátha... :D
Sajnos a futókkal nem vagyok eleresztve, ezért kicsit sajnálom odaadni Busht. :)
Remélem DeSeannal egyszerűbb dolgom lesz. :)

Köszönöm a segítséget srácok! :)
Ne fizess túl DeSeanért, pláne, ha nálad van Vick is. Vick 1-2 héten belül úgy is megsérül, oszt mehet mindkettő a levesbe.:D

(Mellesleg kicsit off, de mondja már el nekem valaki, hogy futójátéknál Vick mi a francért blokkol? Így is levadásszák, magát azért nem kéne a busz alá dobnia.)
djibril
Barça B

2013.09.10. 12:06:59

Eazzy írta:

Shady-ért Bush mehet is simán. Egy meccs alapján már mondom, hogy jobb lesz. De hogy aki DeAngelo Williams for LeSean McCoyt ajánl, annak hogy a francba lehet 142 pontja egy héten??? :D Súlyos igazságtalanság ez a fantasy.
Csak bepróbálkoztam, hátha... :D
Sajnos a futókkal nem vagyok eleresztve, ezért kicsit sajnálom odaadni Busht. :)
Remélem DeSeannal egyszerűbb dolgom lesz. :)

Köszönöm a segítséget srácok! :)
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.09.10. 11:49:43

Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.09.10. 10:36:13

djibril írta:Én végül 142,32 ponton zártam, amivel az első kör legjobbja lettem! :)

Közben ajánlatot tettem Lesean McCoyért, de DeAngleot nem fogadta el a srác. Bepróbálkozott Bushért, de őt tuti nem adom, így én csak Gore-t tudom felajánlani neki.
Kérdés, hogy megérné-e? :)

És Gordon meddig van eltiltva?
Lol, nincs az a hulye aki DeAngeloert adna egy McCoyt. :D
De ha Goreert odaadja, akkor siman mehet a csere, sot Bushert is siman odaadnam, az is eleg olcsonak lehetne mondani.

Gordon meg 1 meccsig van eltiltva.
djibril
Barça B

2013.09.10. 10:08:07

Én végül 142,32 ponton zártam, amivel az első kör legjobbja lettem! :)

Közben ajánlatot tettem Lesean McCoyért, de DeAngleot nem fogadta el a srác. Bepróbálkozott Bushért, de őt tuti nem adom, így én csak Gore-t tudom felajánlani neki.
Kérdés, hogy megérné-e? :)

És Gordon meddig van eltiltva?
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.09.10. 09:48:51

varnagykrisztian írta:Sziasztok.Milyen ez az NFL FANTASY játék (FOCIGURU-s???)?Van valahol még üres hely?Ja egy linket és egy kis játékleírást is dobhatnátok.KÖSZI.GO San Francisco 49ers :mrgreen:
http://fantasyfootball.blog.hu/2010/06/ ... y_football" target="_blank

Nalunk mar nincs hely (bar kanty nem tul aktiv eddig), de barmikor csatlakozhatsz egy publikus ligahoz (fantasy.nfl.com, football.fantasysports.yahoo.com, games.espn.go.com/frontpage/football es meg millionyi masik oldal van). Bar ismerve az angol tudasodat, nem tudom hogy van-e ertelme belevagnod. :roll:

Alfred Morrisnak is sikerult egy fumble-t (es egy safety-t is) osszehoznia, meg szerencse hogy ot nem ultettek le egybol, pedig tartottam Shanahantol. Ridley is szerencsesen megussza majd a dolgot es ujra megkapja majd az eselyt mivel Vereen torott kezet operalni kell.

Kovetkezo heten a legponterosebb MADE ellen nyomon, szoval nem szamitok sok jora, foleg a mostani teljeseitmenyeket latva.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.09.10. 08:17:54

Sziasztok.Milyen ez az NFL FANTASY játék (FOCIGURU-s???)?Van valahol még üres hely?Ja egy linket és egy kis játékleírást is dobhatnátok.KÖSZI.GO San Francisco 49ers :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
PCsabi
aka Game90

2013.09.10. 01:12:26

Cumbee írta: Összességében azt tudom mondani, hogy fölösleges volt ennyit készülnöm a draftra, ha az autodraft is ilyen csapatot rak össze. :roll:
:mrgreen:

@Cumbee!
1. Köszi az elemzést.
2. Látom a héten egymás ellen toljuk, szerencsére a kezdődből csak Vernon Davis állatkodott, Boldin pedig a padon maradt (mondjuk nálam meg Fitzgerald).
3. Victor Cruz azisten.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.09. 15:24:50

Közben MLB-ben kezdődik a playoff, Xanthorral kezdek, talán meglehet a győzelem. :D Mondjuk mindegy is, mert ha nyerek, akkor a döntőben jön MichaaBee vagy Slither, az meg tuti vereség. :D
djibril
Barça B

2013.09.09. 14:10:57

Eazzy írta: Vick...nem RGIII, vagy inkább Vick...na jó RGIII...nem tudom :D Ezer érvem van mindkettő ellen is meg mellett is :D
Pont ugyanígy vagyok vele én is! :)
Szinte naponta cserélgetem őket, most épp RGIII van a kezdőben. Szerencsére már tökmindegy, hogy melyiket teszem be. :)
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.09.09. 13:32:37

djibril írta: Amúgy ti RG3-at vagy Vicket kezdetnétek?
Vick...nem RGIII, vagy inkább Vick...na jó RGIII...nem tudom :D Ezer érvem van mindkettő ellen is meg mellett is :D
djibril
Barça B

2013.09.09. 11:44:12

Ha már kértem 1 véleményezést, akkor jelentkeznék az eredménnyel is. :)

Úgy vezetek 113,8 - 82,5-re, hogy irányító poszton nincs is még pontom, mivel Skins - Philly meccs csak holnap hajnalban megy. :) ( Amúgy ti RG3-at vagy Vicket kezdetnétek?)

RB: Bush elég szépen termelt, Gore sem volt rossz, bár futhatott volna egy picivel többet is, DeAngelo meg hiába hozott 100 yardot, a 0 TD és a fumble lerontotta az eredményét.

WR: Boldin hatalmasat játszott, Hakeem Nicks is sok yardot hozott, bár a TD hiányzott, viszont őt tettem be az utolsó pillanatban Roddy helyére, szóval elég jól jártam. Viszont 12 pontom maradt a padon azzal, hogy Jordy Nelson helyett DeAngelo kezdett W/R pozicióban.

TE: Witten 70 yardja és 2 TD-je elég sokat hozott.

K: Tucker kezdett Gostkowski helyett, így 3 pont ebbe a részbe is bennmaradt.

DEF: Annak is örülök, hogy a Ravens kapott egyáltalán 3 pontot.

Szerencsére az ellenfelemnél még nagyobb betlik voltak: TE pozícióban pl.: 14,1 pontot veszített a rossz ember kiválasztása miatt, a Bengals védelem csak 2 pontot hozott, W/R pozicióban 1,6 pontot ért csak el. Egyedül D. Thomas termelt 15 pont felett (28,1) és csak 3-an hoztak 10 pont felett (Newton, Rice, J. Jones). Nála már csak a rúgójátékos van hátra (Bullock), szóval az 1. kör behúzva! :)
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.09.09. 09:49:37

Jolvan Wilson -2,1 pont :)

Nem panaszkodom, mert mindenki más jó volt nagyon, de én hülye, mit vártam egy redvás Giants játékostól... :)
menczel
Entrenador del Barça

2013.09.09. 03:11:29

Cumbee írta:
menczel írta: Én nyomom ellened, eddig a Chiefs D hozza a meccset nekem, jó ötlet volt őket addolni.
Simán csak elutasítottad az ajánlatot, így nem kaptam semmi visszajelzést. Pls valahol írj pár sort, hogy tudjam, hogy mi a helyzet.
rákattintottam h counter, de nem volt szövegdoboz csak hogy kit akarok felajánlani. na mondom nem dobok be semmi baromságot, mert még a végén elfogadod :D

szóval, Cameronnak jó éve lesz szakrétők szerint, bizonyította is rögtön, de maradok Gronknál, mert a playoffra készülök.
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.09.09. 00:27:03

menczel írta: Én nyomom ellened, eddig a Chiefs D hozza a meccset nekem, jó ötlet volt őket addolni.
Simán csak elutasítottad az ajánlatot, így nem kaptam semmi visszajelzést. Pls valahol írj pár sort, hogy tudjam, hogy mi a helyzet.
Bob_Marley írta:Steven Jackson azért eléggé jó volt, de Spiller meg MJD az tényleg kevés.
Az a baj, hogy Jacksontól pont számítok a TD-re. 14 fölött vártam tőle szezon előtt, szal bele kell húznia. Spiller mindjárt az első playben fumble-el kezdett, szal várható volt, hogy nem lesz nagy meccse. MJD-ék pedig végig hátrányban voltak. Ettől függetlenül alakíthatott volna mindkettőjük valamit.
Mind1, nem jöttek a TD-k, jövő héten jobb lesz. Az első hét úgyis kiszámíthatatlan.
menczel
Entrenador del Barça

2013.09.08. 23:39:09

Slither írta:Nekem is szuperül sikerül ez a nap.
Ridley összehozta a fumble-t és többet nem is játszott. Vereen sajnos jól teljesített helyette, így félek hogy pár meccsre el lesz temetve... Patriots védelem is betlizett egyet egy gyenge Bills ellen. :?

Roddy kapott talán 2 targetet, helyette Dougles kapta a passzokat. Hatalmas betli egy top10-es WR-től.

Remélhetőleg a 2. hét kicsit jobb lesz.
Én nyomom ellened, eddig a Chiefs D hozza a meccset nekem, jó ötlet volt őket addolni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.08. 23:01:30

Cumbee írta: Ki is kaptam. A futóim kritikán aluliak voltak. Thompkonst boom or bust játékosként kezdettem, de attól, hogy Bowe egy 28-2-es meccsen 20 yardot rak csak össze a pofám leszakad.
De legalább a csere TE-m a padon rohadt jó...
Steven Jackson azért eléggé jó volt, de Spiller meg MJD az tényleg kevés.

Én ahogy a saját játékosaimat nézem, nem volt betli, csak egyszerűen nem jöttek a TD-k, s ebben a játékban kb ennyi a lényeg iszonyat sokat ér az a 7 pont érte (tavaly is mondtam :D ).
Forte-Colston hoztak 1-1 touchdown-t sajnos Richardson meg ugye Smith csütörtökön nem kapott el, de yardokban jókat hoztak. De így nem lehet versenyezni Peterson féle 3 TD-kel meg Luck is ennyit csinált, ez benne van, alapvetően nem panaszkodom, mert a yardok megvannak, padon is vannak tartalékok, Sproles is szépen muzsikált, most Floyd is már 55 yard, Julius Thomas 110 yard, majd jönni fognak a TD-k is remélem jövő héten, de kezdő-pad kiegyensúlyozottnak érzem. Britt, aki csak 1 elkapást produkált, de ez azért nem olyan vészes, mert a többiek jók voltak mind.
Kép
Kép
Kép
Xanthor
Capitá del Barça

2013.09.08. 22:42:40

Egész jó első hetet produkáltam, az elkapóim mentenek meg, ha megmentenek. Doug Martin és Lamar Miller (ő pláne...) eléggé besült, Martinnak is muszáj volt még elvesztenie egy fumblet az utolsó másodpercben. Tavalyihoz hasonlóan megint rossz TE-t választottam, ehhez már hozzá vagyok szokva, az a Vikings túlságosan is Peterson függő, másnak kb. esélye sincs ott. 80 pont előnyöm van, úgy hogy madenek még játszik 8 játékosa, reménykedek, de arra számítok sajnos, hogy Kaep és Shady McCoy állatkodni fog és akkor vannak ott jó játékosok.
Na kezdődhet az ellenszurkolás, az a legstresszesebb. :D
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.09.08. 22:40:52

Nekem is szuperül sikerül ez a nap.
Ridley összehozta a fumble-t és többet nem is játszott. Vereen sajnos jól teljesített helyette, így félek hogy pár meccsre el lesz temetve... Patriots védelem is betlizett egyet egy gyenge Bills ellen. :?

Roddy kapott talán 2 targetet, helyette Dougles kapta a passzokat. Hatalmas betli egy top10-es WR-től.

Remélhetőleg a 2. hét kicsit jobb lesz.
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.09.08. 22:22:47

Bob_Marley írta:Esküszöm az a baj, hogy ha választani kellene a csokik közül, akkor a Snickers a kedvencem. :D Úgy látom a héten is én leszek a legéhesebb. Luck-ot amúgy sajnálom, mert őt akartam, tavaly szezon vége felé már nagyon szépen kezdett kibontakozni, kár hogy lemaradtam róla.
Most nézem, kanty rengeteg irányítója miatt, ha nem nyer ő is Snickers esélyes.

Nagyjából midnen párharc kezd kicsit elbillenni, Game-Cumbee csata az nagyon szoros, Cumbee is szívhatja a fogát, elég kevés pontot gyűjtenek fiai.
Ki is kaptam. A futóim kritikán aluliak voltak. Thompkonst boom or bust játékosként kezdettem, de attól, hogy Bowe egy 28-2-es meccsen 20 yardot rak csak össze a pofám leszakad.
De legalább a csere TE-m a padon rohadt jó...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.08. 21:29:20

Esküszöm az a baj, hogy ha választani kellene a csokik közül, akkor a Snickers a kedvencem. :D Úgy látom a héten is én leszek a legéhesebb. Luck-ot amúgy sajnálom, mert őt akartam, tavaly szezon vége felé már nagyon szépen kezdett kibontakozni, kár hogy lemaradtam róla.
Most nézem, kanty rengeteg irányítója miatt, ha nem nyer ő is Snickers esélyes.

Nagyjából midnen párharc kezd kicsit elbillenni, Game-Cumbee csata az nagyon szoros, Cumbee is szívhatja a fogát, elég kevés pontot gyűjtenek fiai.
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.09.08. 20:23:25

Jah, nem rossz Peterson, 2 TD 70 yard eddig, de aminek nagyon örülök, hogy a két cserém is bejönni látszik, Akers eddig két FG és egy PAT 7pont, és a Tampa védelem is 12 pontnál jár. Nem akarom elkiabálni persze, mert ekkor jön, hogy szétszivatják a Tampa védelmet, és Akers kihagy kettőt 20-ról...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.08. 19:50:25

Eazzy írta: Hehh, így is megalázóan szét fogsz verni, de ha még Ő is lett volna bent, akkor sírva elbújok a sarokba :D
Mondjuk minden meccsen Manning sem fog 7TD-t dobni, emlékszem tavaly is hogy ráugrott mindenki Ogletree-re vagy kire, mert volt egy komoly meccse a Cowgirlsnél, aztán egy nagy nulla volt. Most itt persze nem Manningről beszéltek, hanem Thomasról :D
Imádom a jinx mestereket. :D Szokásos történik, játékosaim futnak, elkapnak, csak éppen TD-ket nem (Colston amúgy semmit :D ). Peterson meg 1/1-hez illően hozza a TD-t. Majd a második félidőre remélem jönnek a futóimtól nálam is TD-k, mert így abszolút igaz, hogy szétverés lesz, csak más aspektusban.

Denver int TD lehetőségért meg kár.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése