Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Most komolyan odaadod az első körösödet, csak mert Jacksonnak volt egy jó meccse egy nem túl izmos védelem ellen? Nicksnek nem vagyok nagy rajongója, rajta TALÁN elgondolkodnék, de a másik 2-őt én egyelőre nem áldoznám be. White elit WR és Nelson pedig egy elit offense egyik fő célpontja.djibril írta:Jelenleg Roddy van az ajánlatban, ha ő nem akkor Nicks, esetleg Jordy Nelson jöhet még szóba. Boldin tuti maradó, Gordon meg az eltiltása miatt esik ki.Cumbee írta: Ne fizess túl DeSeanért, pláne, ha nálad van Vick is. Vick 1-2 héten belül úgy is megsérül, oszt mehet mindkettő a levesbe.
Jelenleg Roddy van az ajánlatban, ha ő nem akkor Nicks, esetleg Jordy Nelson jöhet még szóba. Boldin tuti maradó, Gordon meg az eltiltása miatt esik ki.Cumbee írta: Ne fizess túl DeSeanért, pláne, ha nálad van Vick is. Vick 1-2 héten belül úgy is megsérül, oszt mehet mindkettő a levesbe.
A levesig megtesz mindent a csapatért...(Mellesleg kicsit off, de mondja már el nekem valaki, hogy futójátéknál Vick mi a francért blokkol? Így is levadásszák, magát azért nem kéne a busz alá dobnia.)
Ne fizess túl DeSeanért, pláne, ha nálad van Vick is. Vick 1-2 héten belül úgy is megsérül, oszt mehet mindkettő a levesbe.djibril írta:Csak bepróbálkoztam, hátha...Eazzy írta:Nagyszerűűű. Week2 bukta csapó 1.Slither írta:Vereen torott kezet operalni kell.
Shady-ért Bush mehet is simán. Egy meccs alapján már mondom, hogy jobb lesz. De hogy aki DeAngelo Williams for LeSean McCoyt ajánl, annak hogy a francba lehet 142 pontja egy héten???Súlyos igazságtalanság ez a fantasy.
Sajnos a futókkal nem vagyok eleresztve, ezért kicsit sajnálom odaadni Busht.
Remélem DeSeannal egyszerűbb dolgom lesz.
Köszönöm a segítséget srácok!
Csak bepróbálkoztam, hátha...Eazzy írta:Nagyszerűűű. Week2 bukta csapó 1.Slither írta:Vereen torott kezet operalni kell.
Shady-ért Bush mehet is simán. Egy meccs alapján már mondom, hogy jobb lesz. De hogy aki DeAngelo Williams for LeSean McCoyt ajánl, annak hogy a francba lehet 142 pontja egy héten???Súlyos igazságtalanság ez a fantasy.
Nagyszerűűű. Week2 bukta csapó 1.Slither írta:Vereen torott kezet operalni kell.
Lol, nincs az a hulye aki DeAngeloert adna egy McCoyt.djibril írta:Én végül 142,32 ponton zártam, amivel az első kör legjobbja lettem!
Közben ajánlatot tettem Lesean McCoyért, de DeAngleot nem fogadta el a srác. Bepróbálkozott Bushért, de őt tuti nem adom, így én csak Gore-t tudom felajánlani neki.
Kérdés, hogy megérné-e?
És Gordon meddig van eltiltva?
http://fantasyfootball.blog.hu/2010/06/ ... y_football" target="_blankvarnagykrisztian írta:Sziasztok.Milyen ez az NFL FANTASY játék (FOCIGURU-s???)?Van valahol még üres hely?Ja egy linket és egy kis játékleírást is dobhatnátok.KÖSZI.GO San Francisco 49ers
Cumbee írta: Összességében azt tudom mondani, hogy fölösleges volt ennyit készülnöm a draftra, ha az autodraft is ilyen csapatot rak össze.
Pont ugyanígy vagyok vele én is!Eazzy írta: Vick...nem RGIII, vagy inkább Vick...na jó RGIII...nem tudomEzer érvem van mindkettő ellen is meg mellett is
Vick...nem RGIII, vagy inkább Vick...na jó RGIII...nem tudomdjibril írta: Amúgy ti RG3-at vagy Vicket kezdetnétek?
rákattintottam h counter, de nem volt szövegdoboz csak hogy kit akarok felajánlani. na mondom nem dobok be semmi baromságot, mert még a végén elfogadodCumbee írta:Simán csak elutasítottad az ajánlatot, így nem kaptam semmi visszajelzést. Pls valahol írj pár sort, hogy tudjam, hogy mi a helyzet.menczel írta: Én nyomom ellened, eddig a Chiefs D hozza a meccset nekem, jó ötlet volt őket addolni.
Simán csak elutasítottad az ajánlatot, így nem kaptam semmi visszajelzést. Pls valahol írj pár sort, hogy tudjam, hogy mi a helyzet.menczel írta: Én nyomom ellened, eddig a Chiefs D hozza a meccset nekem, jó ötlet volt őket addolni.
Az a baj, hogy Jacksontól pont számítok a TD-re. 14 fölött vártam tőle szezon előtt, szal bele kell húznia. Spiller mindjárt az első playben fumble-el kezdett, szal várható volt, hogy nem lesz nagy meccse. MJD-ék pedig végig hátrányban voltak. Ettől függetlenül alakíthatott volna mindkettőjük valamit.Bob_Marley írta:Steven Jackson azért eléggé jó volt, de Spiller meg MJD az tényleg kevés.
Én nyomom ellened, eddig a Chiefs D hozza a meccset nekem, jó ötlet volt őket addolni.Slither írta:Nekem is szuperül sikerül ez a nap.
Ridley összehozta a fumble-t és többet nem is játszott. Vereen sajnos jól teljesített helyette, így félek hogy pár meccsre el lesz temetve... Patriots védelem is betlizett egyet egy gyenge Bills ellen.![]()
Roddy kapott talán 2 targetet, helyette Dougles kapta a passzokat. Hatalmas betli egy top10-es WR-től.
Remélhetőleg a 2. hét kicsit jobb lesz.
Steven Jackson azért eléggé jó volt, de Spiller meg MJD az tényleg kevés.Cumbee írta: Ki is kaptam. A futóim kritikán aluliak voltak. Thompkonst boom or bust játékosként kezdettem, de attól, hogy Bowe egy 28-2-es meccsen 20 yardot rak csak össze a pofám leszakad.
De legalább a csere TE-m a padon rohadt jó...
Ki is kaptam. A futóim kritikán aluliak voltak. Thompkonst boom or bust játékosként kezdettem, de attól, hogy Bowe egy 28-2-es meccsen 20 yardot rak csak össze a pofám leszakad.Bob_Marley írta:Esküszöm az a baj, hogy ha választani kellene a csokik közül, akkor a Snickers a kedvencem.Úgy látom a héten is én leszek a legéhesebb. Luck-ot amúgy sajnálom, mert őt akartam, tavaly szezon vége felé már nagyon szépen kezdett kibontakozni, kár hogy lemaradtam róla.
Most nézem, kanty rengeteg irányítója miatt, ha nem nyer ő is Snickers esélyes.
Nagyjából midnen párharc kezd kicsit elbillenni, Game-Cumbee csata az nagyon szoros, Cumbee is szívhatja a fogát, elég kevés pontot gyűjtenek fiai.
Imádom a jinx mestereket.Eazzy írta: Hehh, így is megalázóan szét fogsz verni, de ha még Ő is lett volna bent, akkor sírva elbújok a sarokba![]()
Mondjuk minden meccsen Manning sem fog 7TD-t dobni, emlékszem tavaly is hogy ráugrott mindenki Ogletree-re vagy kire, mert volt egy komoly meccse a Cowgirlsnél, aztán egy nagy nulla volt. Most itt persze nem Manningről beszéltek, hanem Thomasról