Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szntem mindenki, én is ezzel tolom, épp ezért kérdeztem Kantyt,h mi a fenét csesztek el a 11ben, hát nem hangzik jól, space meg a lövés..omg, teljes verzióra remélem átlátható lesz és meg lehet változtatni a régire simán.Victor_Valdes írta:Én vagyok csak olyan régimódi, hogy a klasszikus FIFA-k kiosztásával játszok?ASDW...
Nem tudom, h ki milyen billentyűleosztással játszik, de az biztos, h én nem ilyennel amilyen ez. PL space-vel lő s ilyenek. Amikor belépek a játékba, h nézzem meg, h mi mi az akkor kiirja, h "Kérjük azzal a vezérlő rendszerrel lépj be a menübe amelynek a kiosztását meg akarod változtatni"-ezzel sokat nem tudok kezdeni.A játék elinditása előtt a Játékbeállitásoknál pedig meglehet változtatni a billyentyűleosztást csak épp nem tudod, h mit mire. Persze lehet, h azért van az egész mert én vagyok a béna.ozsimiki írta:
pontosabban? már azt is megbabrálták? remélem legalább a füvet eltalálták erre, 10est úgy dobtam a kukába ahogy illik, most már jöhetne valami jó.
pontosabban? már azt is megbabrálták? remélem legalább a füvet eltalálták erre, 10est úgy dobtam a kukába ahogy illik, most már jöhetne valami jó.kanty írta:Nekem tetszik, az biztos, h a 10esnél jobb, aztán meglássuk, h a játék milyen lesz.
Egyedül azt nem értem, h a billentyűzetet miért kellett ennyire összekeverni.
én boxoztam a 10es szériával és ez után nekem sem jön be. valahogy nem ugyan az. értelem szerűen sokkal jobb,mint az előző,de aki teheti inkább konzolon nyomjaKalap1988 írta:Nekem maximumon sem tetszik annyira, mint az előző. Átállítottam nyilván. Egyébként az egész menürendszer és a vezérlés miatt sem tetszik.daffy írta:[szerintem meg állítsd át a grafikát a game/fifasetup-ban
Így látatlanba két tippem van, hibásan lett letölve, vagy szhar gép.Messithebest írta:Üdv! Nekem azt írja hogy E0001.... mi lehet a gond?
Victor_Valdes írta:Valami hivatalos gépigény van már?
Nekem maximumon sem tetszik annyira, mint az előző. Átállítottam nyilván. Egyébként az egész menürendszer és a vezérlés miatt sem tetszik.daffy írta:[szerintem meg állítsd át a grafikát a game/fifasetup-ban
szerintem meg állítsd át a grafikát a game/fifasetup-banKalap1988 írta:Letöltöttem, feltettem és nem éri meg a demoval játszani, élvezhetetlen sz.. Sztem legalábbis. Csúnya grafika miatt pl
Számomra viszont igen komoly meglepetés sztem nagyon jó lett!Leszámítva ezt az X-box-os beállításokat ha ezeket kijavítják akkor teljes játék nagyon nagy lesz!Kalap1988 írta: Letöltöttem, feltettem és nem éri meg a demoval játszani, élvezhetetlen sz.. Sztem legalábbis. Csúnya grafika miatt pl
help! letöltöttem. felinstaláltam. és mikor inditom ezt írja: E0001! ilyen hiba. mit kell tenni? és köszi a feltöltést
Hogy érted, hogy védekezés gombot? Becsúszás, sima szerelés, vagy mi?sjd írta:http://www.youtube.com/watch?v=wqnqaMpj ... r_embedded#!
Ahogy látom most se sikerült sokat fejlődni, a kapusok továbbra is későn és lassan jönnek ki (hagy egyáltalán kijönnek), mezőnyjátékosok mozgásai viszont jók.
A billentyűzetet meg lenyomnám annak a srácnak a torkán aki ezt játszotta (egyszerűen nem hiszem el h nem tudtak összeszedni egy olyan tesztelőt, aki ismeri a védekezés gombot)
http://www.ea.com/news/play-fifa-11-dem ... ck-rewardsThe FIFA 11 demo will be available to download beginning September 15 for the PlayStation 3 computer entertainment system at the PLAYSTATION Store, for the Xbox 360 videogame and entertainment system by Xbox Live Gold Members from Xbox Live Marketplace, and for PC at WWW.FIFA.EASPORTS.COM. Xbox Live Silver Members will have access to the demo on Sept. 23.