Elkezdtem Xbox360-on egy Manager módot a Tottenhammel.
Első éven járok, 2 bajnoki meccs után 2 győzelem.
Profin nyomom, a világklasszis sem egy eget rengető szint, de a profi az a szint, ahol még a trükközés is belefér.
További beállításaim: 4 perces félidők és gyors játékmenet.
Kezdő 11-em:
----------------------------Gomes
Glen Johnson-----Bassong-----Gallas-----G. Bale
---------------------------Huddlestone
Jesus Navas---------------------------------Michel Bastos
----------------------------Luca Modric
-------------Robbie Keane-----------Jermain Defoe
Cserék: Woodgate, King, Jenas, Bentley, Pavlyuchenko, Crouch, Jansson (kapus)
Tartalékok: Palacios, Hutton, Naughton, Dervite, Rose, Bostock, Smith, Blackwood
Egy kis értékelés az első 2 meccs után: A barátságos meccseket leszimuláltam, mert az átigazolásokra koncentráltam, de Navas és Bastos nagyon beválik a két szélen.
Nem tudom, hogy van-e ilyen felállás, de ezt én szerkesztettem, egyéni alakzatként. Igyekszem minden posztra olyan játékosokat rakni, akiknek egy az egyben az a posztja.
Glen Johnsont még nem játszattam, mert a második bajnoki után sikerült leigazolni. Bale hatalmas fejes góllal verekedte be magát nálam a kezdőbe, Keane, Defoe és Pavlyuchenko pedig szintén zseniálisak. Állandó rotálás van a csatáraim között, meg is hálálják szépen, most a harmadik meccsre Crouchot is bevetem.
A második meccsemen egyébként 1-0-s hátrányból fordítottam 1-2-re, majd 2-2, végül 2-4-re nyertem. (Megjegyezném mindkét csereemberem betalált, Bale fejes góllal, Pavlyuchenko akció góllal tette le névjegyét.) Az első gólomat Keane-el lőttem, szép kis átemelős gól volt, majd a negyediket üres kapura lőttem szintén vele.
Nagyon élvezem valamiért mos a játékot a Spurs-el. Annyit bánok, hogy Van der Vaartot nem raktam át manager mód előtt a Spursbe, mert szép kis pénzért eladhattam volna!
Most minden posztra van játékosom, akinek pontosan az a posztja eredetileg is, kivéve a vkp posztot. Oda egy darab emberem sincs, aki kvk lenne. Télen próbálok oda hozni valakit, mondjuk egy Touré, Mascherano párosból az egyiket.
Gallas helyére Piquével szemezgetek.
Alapvetően hosszú távra jó ez a csapat, megpróbálok saját neveléseket "gyártani", 1-2 helyre veszek nevesebb játékosokat!
Megyek, nyomom a harmadik bajnokimat, a Chelsea otthonában.
Egy dolog nagyon idegesít. Nem tudok rájönni, hogy kell kijelölni a csapatkapitányt Xbox360-on FIFA10-ben! Leírná valaki, aki tudja?