Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sztem tok random hogy mikor marad el az emailkuldes, mert pl. tegnap beleptem egy mock szobaba hogy kiteszteljem az autodraftot a jelenlegi beallitasaimmal, es megkaptam az eredmenyt arrol.neobarca írta:Mondom skacik, próbáljátok ki amit mondtam. Amikor csatlakozol egy próba draft-hoz mellette ott van, h kérsz e e-mailt. Ott pipa ha nincs, és akár válasszátok ki, akár írjátok be újra az e-mail címet. Nemkem így jött rendbe. Hátha nektek is. 1 próbát megért.
Egyébként volt olyan nálam, h 1 nappal késöbb kaptam meg pl, de ez régebben.
Ezt adom, nekem ugyanez volt a helyzet, aztán amióta még egyszer beírtam a címet, minden okés.neobarca írta:Mondom skacik, próbáljátok ki amit mondtam. Amikor csatlakozol egy próba draft-hoz mellette ott van, h kérsz e e-mailt. Ott pipa ha nincs, és akár válasszátok ki, akár írjátok be újra az e-mail címet. Nemkem így jött rendbe. Hátha nektek is. 1 próbát megért.
Én se kaptam e-mailt.neobarca írta:Nem elég a pipa. Állítsd be az e-mailt is, mert néha elmászik. Ott legörgeted vagy újra beírok és jó lesz!MichaaBee írta:Slither, Game, ti kaptatok a tegnapi mock után emailben draft results-ot? Nekem valamiért nem érkezett, pedig elvileg illett volna.
Nem elég a pipa. Állítsd be az e-mailt is, mert néha elmászik. Ott legörgeted vagy újra beírok és jó lesz!MichaaBee írta:Slither, Game, ti kaptatok a tegnapi mock után emailben draft results-ot? Nekem valamiért nem érkezett, pedig elvileg illett volna.
Érdekes, nekem az elmúlt nem is tudom hány év során (nyolc?) mindig elküldte.kanty írta:Tudom. Nekem is be van. Nekem kb. minden második-harmadik jön el.
Pedig el kellene.kanty írta:Nem mindig küldik el.MichaaBee írta:Slither, Game, ti kaptatok a tegnapi mock után emailben draft results-ot? Nekem valamiért nem érkezett, pedig elvileg illett volna.
Nem mindig küldik el.MichaaBee írta:Slither, Game, ti kaptatok a tegnapi mock után emailben draft results-ot? Nekem valamiért nem érkezett, pedig elvileg illett volna.
Nekem ma nem jó sajnos, pedig élveztem a tegnapot. Focizni megyek 8-10ig. Mi legalább focizunk és hajtunk, nem úgy mint a ma pályára lépő "válogatott"...kanty írta:Mockra ma valaki?
Most úgy 7-ig (kezdés) vagy 10 fele.
Ha a második szezonjában kb. olyan számokat hoz majd, mint Aldridge, akkor megeszem a BP sapkámat. Például én 17 pontnál többre nem számítok tőle.Cumbee írta:Egy 20-8-1,5-2-őt nagyon jó büntető százalékkal
Illetve Chalmers.Bob_Marley írta: Nem baj, Nelson-Green aztán végetek.
Ez a Harden - Love - Lillard szerintem Top3 keeperállomány a ligában, de kitörölhetem, ha:Gareth Tello írta:van pár olyan ember, akinek olyan erős a keeperállománya, hogy gyakorlatilag mindegy, milyet draftol, szinte biztosan ott lesz a PO-ban (Game, neo, Cumbee...).
Köszi, de nekem elég 1 mock 1 napra, főleg hogy az aukciós draft hosszú és sok figyelmet igényel.neobarca írta:Sajnos lemaradtam róla...Slither írta:Ok, akkor a 20:42-es 14-es szoba.
(Head-to-Head* Center Circle 2202755)Viszont ha gondolod és neked is jó, 10körül nyomunk 1et kanty-ékkal!
Sajnos lemaradtam róla...Slither írta:Ok, akkor a 20:42-es 14-es szoba.
(Head-to-Head* Center Circle 2202755)
Ok, akkor a 20:42-es 14-es szoba.neobarca írta: Skacok! A 20:42-esbe benne vagyok. Elvileg akkor már szabad leszek.Na majd benézek, hátha.
Nyilván, de azért elég sokat számítanak a keeperek szerintem. Ezért is szavaztam arra, hogy ne legyen több keeper jövőre, mert akkor meg pláne nem lesz semmi esélyem.neobarca írta:Ez egyáltalán nem törvényszerű. Sőt! 3 fecske nem csinál nyarat. De ha jobban belegondolsz, te is beláthatod, hogy 3 sztár nem fog tudni hozni egy egész szezont, ha mellettük mindenki más hulladék.![]()
Köszönöm a biztatást.neobarca írta:Sztem idénre abszolút nem reménytelen ez a keeper 3as. Aztán az egyik irányítódat elcserélve simán össze lehet kukázni valakit.![]()
Tényleg, el is felejtettem, pár napon belül utalom a megbeszélt összeget.neobarca írta:Te nagyon drukkolsz annak, hogy valaki ko legyen nálam, csak azt nem tudom miért. Pedig gyakorlatilag egy zsák szotyiért kaptad tőlem a legerősebb keeperedet...![]()
Igazából annyira nem gondolom komolyan, tuti nagyon lehúznál, és én jönnék ki rosszabbul a dologból.neobarca írta:Van az a pénz, de szezon közepéig biztosan nálam marad!
Skacok! A 20:42-esbe benne vagyok. Elvileg akkor már szabad leszek.Slither írta:Lehet róla szó, A 20:27-kor vagy 20:42-kor kezdődő 14-es szobában leszek.kanty írta:Valakinek van kedve mondjuk ma egy mockot lenyomni? Ha igen, dobjon egy pü-t.
Ez egyáltalán nem törvényszerű. Sőt! 3 fecske nem csinál nyarat. De ha jobban belegondolsz, te is beláthatod, hogy 3 sztár nem fog tudni hozni egy egész szezont, ha mellettük mindenki más hulladék.Gareth Tello írta:lévén van pár olyan ember, akinek olyan erős a keeperállománya, hogy gyakorlatilag mindegy, milyet draftol, szinte biztosan ott lesz a PO-ban (Game, neo, Cumbee...).
Sztem idénre abszolút nem reménytelen ez a keeper 3as. Aztán az egyik irányítódat elcserélve simán össze lehet kukázni valakit.Gareth Tello írta:Wall és Jrue mellett, mert Bryanttal
Te nagyon drukkolsz annak, hogy valaki ko legyen nálam, csak azt nem tudom miért. Pedig gyakorlatilag egy zsák szotyiért kaptad tőlem a legerősebb keeperedet...Gareth Tello írta:Szerintem jól döntöttél, én is Lee-t választottam volna a helyedben. Aztán lehet, hogy lesérül a szezon legelején pár hónapra, mint Bynum tavaly.
Van az a pénz, de szezon közepéig biztosan nálam marad!Gareth Tello írta:Akkor összehozhatunk egy hármas trade-et, nekem LBJ kell.![]()
Lehet róla szó, A 20:27-kor vagy 20:42-kor kezdődő 14-es szobában leszek.kanty írta:Az aukciós draft megfogja kavarni rendesen a dolgokat. Lenyomtam néhányat, és totál kaotikus, hogy éppen ki mennyiért kel el. Lesznek nagy (el) taktikázások úgy érzem.
Valakinek van kedve mondjuk ma egy mockot lenyomni? Ha igen, dobjon egy pü-t.
Szerintem jól döntöttél, én is Lee-t választottam volna a helyedben. Aztán lehet, hogy lesérül a szezon legelején pár hónapra, mint Bynum tavaly.neobarca írta:Nálam LBJ-CP3 alap volt. Lee és Vucevic között iszonyatosan vaciláltam. Viszont összességében Lee jobb számokat hoz, és erősebb azokban a statokban, amikre idén rá akarok menni. Bár a GSW-ben van "komoly" konkurenciája Bogu személyében, ő egy igazi ketyegő bomba. Nem hiszem h egészségesen le tudná hozni a szezont. Lee viszont kirobbanó formában van. Ő maga is azt nyilatkozta, hogy ez az ő éve lehet... Meglátjuk, jól döntöttem e.
Akkor összehozhatunk egy hármas trade-et, nekem LBJ kell.neobarca írta:Itt halkan jegyezném meg színtén Bob, h Anthony idén is érdekelni fog.
Igen, ebből a szempontból én mondjuk nem állok túl jól, de hát nem tudtam mit csinálni, Bynum keepelését nem mertem bevállalni.Bob_Marley írta:Amúgy én is úgy vagyok vele, inkább legyen sok jó magasa az embernek, azt nehéz találni, mintsem 1-1 triplavető, vagy assistkirály stb.
Ezzel én is így vagyok. Hiába dolgozol ki egy fincsi roster tervet, elég 1 elvetemült aki hatalmas összeget ígér és máris dől a kártyavár. Halkan megjegyezném, hogy Anthony-ra én tuti ilyen elvetemült leszek.Bob_Marley írta:Nekem a saját szezonommal kapcsolatban elég rossz érzéseim vannak, kicsit fura lesz "össze-vissza" draftolni, teljesen más taktikát igényel, ráadásul többet számít a "spontaneitás", mert még besaccolni is nehéz ki marad, hogy húzz, ha jössz 4el később, majd utána 15el később.