Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kipróbálnánk szívesen de kettőnk angol tudása: nulla áthúzvaBob_Marley írta:Ez se rossz móka, de feltétlenül próbáljatok ki egy 10-15 fős vagy adott esetben 20 fős ligát. Szerintem a fantasy egyik legjobb pillanata, mikor noname embereid megnyerik neked a meccset, vagy csak szimplán összekukázol embereket, s azok visznek téged előre nehéz pillanatokban. Persze jó dolog összeereszteni 2 bomba csapatot, de mikor pl Jimmy Butler juttat tovább, mert szerez 4 labdát, vagy Jerryd Bayless csinál 30 pontos meccset (pl miatta estem ki tavaly, pedig én kukáztam össze, csak elcseréltem) esetlegesen a senkinek nem kellő Parsons, akiért pl draft picket se volt hajlandó adni senki, csinál egy olyan szezont, hogy míg másoknál egy 3-4 körös ember, az olyan jó érzés.Mintha te magad nyerted volna meg a pályán, vért izzadva a meccset.
A londoni barátomé. Szeretné megszerezni tőled Rózsit. Igazából aszonta ír neked. Sztem azt a tradet véletlen küldte el. Teljesen új neki az oldal, most tesztelgeti. DE Rose tényleg kell neki. Ha nem lett volna autodraftos akkor tuti licitál rá...kanty írta:T-Mac London kinek a csapata?
Beajánlott egy Jefferson+kicsi Gasolt Rosért, amire elfogadhattam volna, arra visszavonta.
Ez se rossz móka, de feltétlenül próbáljatok ki egy 10-15 fős vagy adott esetben 20 fős ligát. Szerintem a fantasy egyik legjobb pillanata, mikor noname embereid megnyerik neked a meccset, vagy csak szimplán összekukázol embereket, s azok visznek téged előre nehéz pillanatokban. Persze jó dolog összeereszteni 2 bomba csapatot, de mikor pl Jimmy Butler juttat tovább, mert szerez 4 labdát, vagy Jerryd Bayless csinál 30 pontos meccset (pl miatta estem ki tavaly, pedig én kukáztam össze, csak elcseréltem) esetlegesen a senkinek nem kellő Parsons, akiért pl draft picket se volt hajlandó adni senki, csinál egy olyan szezont, hogy míg másoknál egy 3-4 körös ember, az olyan jó érzés.varnagykrisztian írta:Annyit olvastam a fantasy NBA-ról tőletek hogy egy haverral mi is megküzdünk egymás ellen de egyszerűbben mint ti.Kiválasztottunk 15-15 játékost és az ők statjait (PTS, AST, REB, stb.) összeadva hirdetünk hetente győztest.Minden egy pontot ér, három ponterős játékos és két jó lepattanozó van a csapatban és csak az első kezdő 5-ös kap pontot, pl. mivel Bryant sérült akkor ő helyett a barátom Tony Parker-t játszatja.
Haver DREAM TEAM-je:
LeBron James, Kevin Durant, Kobe Bryant, Dwyane Wade, Tim Duncan
és az enyém:
James Harden, Derrick Rose, Carmelo Anthony, Dwight Howard, Blake Griffin
Hozzám jöhetsz, igaz, Wallt nem szívesen adom oda, de a Nash-Felton-Lowry hármas akármelyik tagja vihető.Bob_Marley írta:Olvastam sajnálom, igazából nekem nem prioritás ő, inkább PG-t keresek, de azt veszettül, mert gyakorlatilag egy sincs, viszont senki nem akar még cserélni, vagy legalábbis nem válaszol senki.
Olvastam sajnálom, igazából nekem nem prioritás ő, inkább PG-t keresek, de azt veszettül, mert gyakorlatilag egy sincs, viszont senki nem akar még cserélni, vagy legalábbis nem válaszol senki.neobarca írta:
Megkaptam, válaszoltam is. De ha esetleg nem kapsz e-mailt akkor ide is meírom. Ugyan azt tudom mondani, mint már tettem. Kivárnék még egy picit. Kíváncsi vagyok, hogyan muzsikál majd.
Azt azért így nem állítottam, hogy azonnal cserélhető kategória, de valóban nem tudtam róla sokat. Azóta viszont utána néztem és felkeltette az érdeklődésemet.![]()
Nem hiszem, hogy nagy cseremester lennék, egész évben próbálok aktív lenni, de pont emiatt már "rossz hírem" van, ezt már tavaly is érzékeltem, hogy velem nem szívesen cserélnek az emberek.neobarca írta: Te minden évben borúsan állsz neki. Aztán valahogy mindig jól sülnek el a dolgok.![]()
A cseréktől meg nem félek. Sztem te vagy a legnagyobb cseremájszter...![]()
![]()
Megkaptam, válaszoltam is. De ha esetleg nem kapsz e-mailt akkor ide is meírom. Ugyan azt tudom mondani, mint már tettem. Kivárnék még egy picit. Kíváncsi vagyok, hogyan muzsikál majd.Bob_Marley írta:Akkor viszont érdekel ki éri meg érte? Mert engem is érdekelne McLemore, 1 hete még azonnal cserélhető kategória volt, én szívesen vinném is. Küldtem is érte ajánlatot.
Te minden évben borúsan állsz neki. Aztán valahogy mindig jól sülnek el a dolgok.Bob_Marley írta:szerk: köszönöm az elemzést, én sokkal borúsabbnak látom a dolgokat, de szezon közben próbálok megerősödni.
Azt sajnálom, hogy nincs licitálós folyamat waiver, így mindennap elsők közt kell legyek FA-n.
Gareth Tello írta:VEB, te szemét! Zlatan a csékád?!![]()
Nincs mit. Jó választás, PG a király.varnagykrisztian írta:KÖSZI, ők a kiválasztottak: Kyrie Irving, Paul George![]()
KÖSZI, ők a kiválasztottak: Kyrie Irving, Paul GeorgeGareth Tello írta:Pl. Paul George, LaMarcus Aldridge, Kevin Love, Kyrie Irving.
Vagy nézz körbe itt: http://games.espn.go.com/fba/tools/proj" target="_blank ... isplay=alt
Pl. Paul George, LaMarcus Aldridge, Kevin Love, Kyrie Irving.varnagykrisztian írta:Tudtok nekem ajánlani két ponterős játékost, de ők már foglaltak![]()
LeBron James
Kevin Durant
Kobe Bryant
Tony Parker
Chris Paul
James Harden
Derrick Rose
Carmelo Anthony
Russell Westbrook
Stephen Curry
Akkor viszont érdekel ki éri meg érte? Mert engem is érdekelne McLemore, 1 hete még azonnal cserélhető kategória volt, én szívesen vinném is. Küldtem is érte ajánlatot.neobarca írta:Kizárt! Annyira azért nem kell Shump.Game90 írta:Shumpert for McLemore?Kicsit utána néztem ennek a McLemore srácnak és kíváncsi vagyok, mire viszi.
Shumpot nagyon szeretem, kíváló def játékos az életben de fantasy szempontból nincs értéke. Max egy Shump for Stuckey...
Kizárt! Annyira azért nem kell Shump.Game90 írta:Shumpert for McLemore?
először megörültem h te vagy ekkora lúúúúúúúúzer, de sajna rájöttem h nemGareth Tello írta:BL Fantasy: hogyan kell mínusz 31 pontot hozni egy fordulón belül: KATT
Az szépGame90 írta:Most néztem meg, 6 emberünk egyezikViszont annak örülök, hogy csababarca-val csak 4 emberünk egyezik.
Na igen, Agüero belelendült...![]()
Automatikusan jár hozzá, nem tudtad?Game90 írta:Mondjuk PP mellé egy járókeretet is kellett volna draftolnod...
Porter és Pope már autodraft volt.neobarca írta: OFWGKTA: Game bácsi nagy spíler ezt mi Keeperesek tapasztalhattuk. Az első 7 draftja kivétel nélkül minőségi játékos. Magas-alacsony arányai is rendben vannak, minden posztra van alternatíva. Porter és Pope személyében 2 újoncot köszönthetünk. Szép húzás volt. Kíváncsi vagyok hogyan fognak beválni. Emlékezzünk 1éve keeperben Lillard-dal és Holiday-jel is nagyot fogott.
Erőteljes felsőosztály.
Shumpert for McLemore?neobarca írta: Game! Hogy az a 7 meg a 8-át! Behúztad Shumpertet előlem...Pedig én akartam, mert Smith 4 meccsre el van tiltva és addig stabil kezdő lesz. De mondom megvárom még Stuckeyt. Széép vagy mondhatom...
Most néztem meg, 6 emberünk egyezikGareth Tello írta:PL Fantasy: nem volt vészes hetem, de így sem léptem előre a ligában. Az a baj, hogy túl sok olyan emberem van, aki a ligában részt vevő csapatok kb. 90%-ában szerepel (Ramsey, Sturridge, Touré...), így pedig elég nehéz előnyt szerezni a többiekhez képest.![]()
Viszont Game, Agüerót mégsem fogom eladni, most is hozott 16 pontot, ráadásul így kialakult a Sturridge-Giroud-Agüero csatárhármas, aminél szigorúan a hozott pontokat nézve nem tudok jobbat kreálni.![]()
Mondjuk PP mellé egy járókeretet is kellett volna draftolnod...Gareth Tello írta:Bízom PP-ben, majd bebizonyítja nektek, hogy tévesen becsültétek le.
Csak azok után kapsz pontot akiket beállítasz, ugyanis nincs elég hely mindenkinek azonos napon. Ezt a manager dönti el ki játszik. A valóságban a meccsen hozott statjai jelennek meg a játékban is. Majd ezek összesülnek és ezt az összesített eredményt veted össze az ellenféllel. Ami valamelyikben jobb az kap pontot.varnagykrisztian írta:...
neobarca írta:Igen, itt: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/3818" target="_blank
De majd csak akkor kezdünk mi is, amikor a "nagyok" az NBA-ban.
HOWARD nagy fogás szerintem, HARDEN mellett őérte is megadnák jó pár $neobarca írta:Konkrétan 128 dollárba a 200ból. Kobe $27, Rose $63, Howard$38. Viszonyításképp, James egyedül ment el 90ért. Bryant senkinek sem kellett kb, ezt jól lovagolta meg kanty. Ahogyan Howardot is...
Ezt inkább nem kommentálom. Említésre sem méltó...Gareth Tello írta:Aha, persze. PP röhögve elintézi Melo-t.![]()
Kb. nem fogsz olyat találni, ahol mindenben megegyeznek a listák. A jó ESPN-t meg nem is kommentálnám. Ahol az MVP 3. helyezett (Carmelo Anthony) 15. helyen csücsül, olyanokkal előtte mint Griffin, azt nem kommentálném. Inkább válassztanának más sportágat...varnagykrisztian írta:Ja benéztem......éjjel leltározni voltamMeglestem, érdekes hogy a "espn" a csapatomat 6. az "nba.com"-on 11.
Igen, itt: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/3818" target="_blankvarnagykrisztian írta:Lehet valahol a ti párharcotokat követni![]()
Konkrétan 128 dollárba a 200ból. Kobe $27, Rose $63, Howard$38. Viszonyításképp, James egyedül ment el 90ért. Bryant senkinek sem kellett kb, ezt jól lovagolta meg kanty. Ahogyan Howardot is...varnagykrisztian írta:Mennyi lekvárja volt hogy ilyen kis ütős 3-ast összehozott![]()
Ja benéztem......éjjel leltározni voltamneobarca írta:Inkább ha lehet, akkor ezt NBA fórumba. Félreértettél szerintem, én fantasyra gondoltam a saját csapatainkra. Am ha google-be beírod h NBA Power rankings akkor kidob neked több lehetséges erősorrendet idénre. Meg ugyan nem vagyok benne biztos, de a kezdo5.hu-n vagy az nba1.hu-n van magyar erősorrend is kommentárral.
Lehet valahol a ti párharcotokat követnineobarca írta:Nos ezzel a végére jutottam. Röviden elemeztem mindenki csapatát! Senkit nem akartam megbántani! Teljes mértékben saját vélemény. A tudatlanság és a legfrissebb információk/pletykák hiányának jogát fenntartom! Egyéb véleményeket, ellenvetéseket, kiegészítéseket szívesen veszem, várom és el is fogadom!![]()
Mennyi lekvárja volt hogy ilyen kis ütős 3-ast összehozottneobarca írta:Kany Team: Még akár be is jöhet neki a sok "?". Bryant nem lesz rossz, ahogyan Howard sem. Rose parádés már most, Jennings meg ki fog hagyni pár meccset. Posztok szempontjából jól felépített csapat. Ha mindenki egészséges marad és hozzák az elvártat, akkor szintén erős felsőosztály.