Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.24. 21:03:41

kantynak se sok PG-je van, ha Roset is elcseréli neki se marad 1 se az első hétre. :D
De akkor viszont felmerül bennem a kérdés, kinél vannak az irányítók? :D

neo szólhatnál az ismerősödnek kicsit nézegessen körbe FA-n ránézésre 2 olyan embere is van, aki idén val. nem is fog játszani.
S neki is csak 2 PG-je van, gyanús ez nekem. :D
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.10.24. 21:00:40

Bob_Marley írta:Ez se rossz móka, de feltétlenül próbáljatok ki egy 10-15 fős vagy adott esetben 20 fős ligát. Szerintem a fantasy egyik legjobb pillanata, mikor noname embereid megnyerik neked a meccset, vagy csak szimplán összekukázol embereket, s azok visznek téged előre nehéz pillanatokban. Persze jó dolog összeereszteni 2 bomba csapatot, de mikor pl Jimmy Butler juttat tovább, mert szerez 4 labdát, vagy Jerryd Bayless csinál 30 pontos meccset (pl miatta estem ki tavaly, pedig én kukáztam össze, csak elcseréltem) esetlegesen a senkinek nem kellő Parsons, akiért pl draft picket se volt hajlandó adni senki, csinál egy olyan szezont, hogy míg másoknál egy 3-4 körös ember, az olyan jó érzés. :D Mintha te magad nyerted volna meg a pályán, vért izzadva a meccset.
Kipróbálnánk szívesen de kettőnk angol tudása: nulla áthúzva :oops: :lol: :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
neobarca
Director del Fútbol

2013.10.24. 20:58:46

kanty írta:T-Mac London kinek a csapata?

Beajánlott egy Jefferson+kicsi Gasolt Rosért, amire elfogadhattam volna, arra visszavonta. :D
A londoni barátomé. Szeretné megszerezni tőled Rózsit. Igazából aszonta ír neked. Sztem azt a tradet véletlen küldte el. Teljesen új neki az oldal, most tesztelgeti. DE Rose tényleg kell neki. Ha nem lett volna autodraftos akkor tuti licitál rá...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.24. 20:54:02

varnagykrisztian írta:Annyit olvastam a fantasy NBA-ról tőletek hogy egy haverral mi is megküzdünk egymás ellen de egyszerűbben mint ti.Kiválasztottunk 15-15 játékost és az ők statjait (PTS, AST, REB, stb.) összeadva hirdetünk hetente győztest.Minden egy pontot ér, három ponterős játékos és két jó lepattanozó van a csapatban és csak az első kezdő 5-ös kap pontot, pl. mivel Bryant sérült akkor ő helyett a barátom Tony Parker-t játszatja.

Haver DREAM TEAM-je:

LeBron James, Kevin Durant, Kobe Bryant, Dwyane Wade, Tim Duncan

és az enyém:

James Harden, Derrick Rose, Carmelo Anthony, Dwight Howard, Blake Griffin
:mrgreen:
Ez se rossz móka, de feltétlenül próbáljatok ki egy 10-15 fős vagy adott esetben 20 fős ligát. Szerintem a fantasy egyik legjobb pillanata, mikor noname embereid megnyerik neked a meccset, vagy csak szimplán összekukázol embereket, s azok visznek téged előre nehéz pillanatokban. Persze jó dolog összeereszteni 2 bomba csapatot, de mikor pl Jimmy Butler juttat tovább, mert szerez 4 labdát, vagy Jerryd Bayless csinál 30 pontos meccset (pl miatta estem ki tavaly, pedig én kukáztam össze, csak elcseréltem) esetlegesen a senkinek nem kellő Parsons, akiért pl draft picket se volt hajlandó adni senki, csinál egy olyan szezont, hogy míg másoknál egy 3-4 körös ember, az olyan jó érzés. :D Mintha te magad nyerted volna meg a pályán, vért izzadva a meccset. Írhattam volna tavalyról Sanderst, Varejao, Holiday stb embereket, akik most jóval a tavalyi értékük felett vannak. Sanders is azt hiszem FA-ról jött.

Draftoltam egyet. 14 fős liga,természetesen 14ik választás....Idén ez volt az ötödik draftom legjobb választási jogom 1/10 volt, nem olyan rossz az se, de azért egyszer lepattanhatna már James vagy Durant. :D

1. (14) John Wall (Was - PG)
2. (15) Rudy Gay (Tor - SF,PF)
3. (42) Klay Thompson (GS - SG,SF)
4. (43) Kemba Walker (Cha - PG)
5. (70) JaVale McGee (Den - C)
6. (71) Evan Turner (Phi - SG,SF)
7. (98) Wilson Chandler (Den - SG,SF)
8. (99) Eric Gordon (NO - SG)
9. (126) Chris Kaman (LAL - PF,C)
10. (127) Andrew Bogut (GS - C)
11. (154) Caron Butler (Mil - SF)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.10.24. 21:00:19-kor.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.10.24. 20:50:53

T-Mac London kinek a csapata?

Beajánlott egy Jefferson+kicsi Gasolt Rosért, amire elfogadhattam volna, arra visszavonta. :D
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.10.24. 20:33:59

Annyit olvastam a fantasy NBA-ról tőletek hogy egy haverral mi is megküzdünk egymás ellen de egyszerűbben mint ti.Kiválasztottunk 15-15 játékost és az ők statjait (PTS, AST, REB, stb.) összeadva hirdetünk hetente győztest.Minden egy pontot ér, három ponterős játékos és két jó lepattanozó van a csapatban és csak az első kezdő 5-ös kap pontot, pl. mivel Bryant sérült akkor ő helyett a barátom Tony Parker-t játszatja.

Haver DREAM TEAM-je:

LeBron James, Kevin Durant, Kobe Bryant, Dwyane Wade, Tim Duncan

és az enyém:

James Harden, Derrick Rose, Carmelo Anthony, Dwight Howard, Blake Griffin
:mrgreen:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.24. 18:42:00

Bob_Marley írta:Olvastam sajnálom, igazából nekem nem prioritás ő, inkább PG-t keresek, de azt veszettül, mert gyakorlatilag egy sincs, viszont senki nem akar még cserélni, vagy legalábbis nem válaszol senki. :D
Hozzám jöhetsz, igaz, Wallt nem szívesen adom oda, de a Nash-Felton-Lowry hármas akármelyik tagja vihető. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.24. 17:56:01

neobarca írta:
Megkaptam, válaszoltam is. De ha esetleg nem kapsz e-mailt akkor ide is meírom. Ugyan azt tudom mondani, mint már tettem. Kivárnék még egy picit. Kíváncsi vagyok, hogyan muzsikál majd.
Azt azért így nem állítottam, hogy azonnal cserélhető kategória, de valóban nem tudtam róla sokat. Azóta viszont utána néztem és felkeltette az érdeklődésemet. 8)
Olvastam sajnálom, igazából nekem nem prioritás ő, inkább PG-t keresek, de azt veszettül, mert gyakorlatilag egy sincs, viszont senki nem akar még cserélni, vagy legalábbis nem válaszol senki. :D
neobarca írta: Te minden évben borúsan állsz neki. Aztán valahogy mindig jól sülnek el a dolgok. :lol:
A cseréktől meg nem félek. Sztem te vagy a legnagyobb cseremájszter... :lol: :wink:
Nem hiszem, hogy nagy cseremester lennék, egész évben próbálok aktív lenni, de pont emiatt már "rossz hírem" van, ezt már tavaly is érzékeltem, hogy velem nem szívesen cserélnek az emberek. :D Még ha sikerül is összehozni, de kétszer-háromszor meggondolja pár ember.
Viszont jó hírek jönnek, Westbroomk is edzeget, Rondo már majdnem 90%-osnak érzi magát, Decemberben játszani szeretne, Bynum tuti kapufa lesz, de úgy voltam vele úgyse kell senkinek, ha meg bejön hatalmas kasza. De egy emberrel kapcsolatban kezd beigazolódni, hogy bust lehet idén, főbe lövöm magam, ha Sanders 30 dollárjáért kapok 6pont 5 pattanós meccseket.... :? Többiek alakulgatnak, lehet ebből még akár valami is, de az biztos, hogy pl az első két hétben esélyem sincs, főleg miután nincs irányítóm. Ilyenkor fáj igazán, hogy Mayo is csak SG pedig tavaly PG/SG volt.

Azért állok neki borúsan, mert nagyjából be tudom lőni a csapatom, s tudom sok meló lesz vele idén is. Első évben kaptam egy borzasztó rostert, mire megerősödtem annyira, hogy partiba legyek mindenkivel véget ért a szezon. :D Keeperben, meg tavaly nagyon sokat dolgoztam, hogy javítsak a csapaton, a draft nem sikerült annyira jól, s idén sem vagyok megelégedve, sajnos azokat az embereket, akiket kinéztem magamnak alig sikerült megszerezni. Remélem keeperben több szerencsém lesz, s nem viszik el pont előttem az embereket, amiben Game szokott amúgy jeleskedni. :D

Amúgy azért már most aktivizálódik pár ember, Carroll-ra én is szívesen lecsaptam volna, de Butlerrel megelégedtem.

Keeper draft még érdekesebb lesz, főleg miután az sima, ráadásul össze-vissza vannak a draftcetlik. S akkor még azt se szabad elfelejteni, hogy eltelt 1 hét jobban körvonalazódnak kik lehetnek meglepetés emberek, s kik azok, akik túlértékeltek. Meglátjuk, vannak favoritjaim, akiket szeretnék, csak úgy néz ki azokra másnak is fáj a foga, jobban bele kell ásni magát az embernek a dolgokba, idén is jó lenne kihalászni a zavarosban egy Parsonst. :lol:
Kép
Kép
Kép
djibril
Barça B

2013.10.24. 13:29:01

Újabb tippekért fordulok hozzátok! :)

Van 3 inaktív csapat, akiktől kérésre lenyúlhattuk a legjobbakat, viszont nem pont én jöttem ki belőle a legjobban. Ti ebből a keretből milyen kezdőt tennétek össze a hétvégére?

QB: Wilson és Romo van a keretben, de Vick is behúzható FA-ről

RB: McCoy és Gore mellé sikerült egy Lacyt szereznem + Arian Foster is nálam köt ki, bár ő byeweekes.

WR: Nelson, Gordon és Boldin mellé jön Decker + nálam van Jennings , Nicks és Randle (valamelyik Giants-es hozza majd a TD-t, a kérdés, hogy melyik) :)

TE: Witten-t elcseréltem Cameron-ra, neki picit kiegyensúlyozottabb a teljesítménye.

K: Még mindig Gostkowski
Def: Chiefs

Ez van most a kezdőben:
Wilson , Shady , Gore ( ő lehet kihagyja a meccset, ebben az esetben az egyik elkapó helyett behúzom Huntert FA-ről.), Nelson, Boldin (Decker játéka sem tuti), Cameron, Lacy, Gost., Chiefs

Ami a nagyobb gáz, hogy az ellenfelem nyúlta le a legjobbakat a többiektől.
A jelenlegi kezdő: Stafford, Moreno, Bush, AJ Green, Welker, Gronk, Denarius Moore.
A padjáról használható játékosok: Ridley, Brady és a 2 Thomas.

Csak abban bízhatok, hogy az én srácaimnak elég könnyű sorsolása van a héten, így kinyílik a TD csap 2 kör után! :D
neobarca
Director del Fútbol

2013.10.24. 11:44:21

Bob_Marley írta:Akkor viszont érdekel ki éri meg érte? Mert engem is érdekelne McLemore, 1 hete még azonnal cserélhető kategória volt, én szívesen vinném is. Küldtem is érte ajánlatot.
Megkaptam, válaszoltam is. De ha esetleg nem kapsz e-mailt akkor ide is meírom. Ugyan azt tudom mondani, mint már tettem. Kivárnék még egy picit. Kíváncsi vagyok, hogyan muzsikál majd.
Azt azért így nem állítottam, hogy azonnal cserélhető kategória, de valóban nem tudtam róla sokat. Azóta viszont utána néztem és felkeltette az érdeklődésemet. 8)
Bob_Marley írta:szerk: köszönöm az elemzést, én sokkal borúsabbnak látom a dolgokat, de szezon közben próbálok megerősödni.
Azt sajnálom, hogy nincs licitálós folyamat waiver, így mindennap elsők közt kell legyek FA-n.
Te minden évben borúsan állsz neki. Aztán valahogy mindig jól sülnek el a dolgok. :lol:
A cseréktől meg nem félek. Sztem te vagy a legnagyobb cseremájszter... :lol: :wink:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.23. 22:12:00

Gareth Tello írta:VEB, te szemét! Zlatan a csékád?! :cry: :lol:
:lol:

reggel egy órát agonizáltam h levegyem e messiről és megkapja e zlatan... 4 gól, 36 pont 8)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.23. 21:56:56

VEB, te szemét! Zlatan a csékád?! :cry: :lol:
varnagykrisztian írta:KÖSZI, ők a kiválasztottak: Kyrie Irving, Paul George :mrgreen: :mrgreen:
Nincs mit. Jó választás, PG a király. 8)
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.10.23. 21:53:58

Gareth Tello írta:Pl. Paul George, LaMarcus Aldridge, Kevin Love, Kyrie Irving.

Vagy nézz körbe itt: http://games.espn.go.com/fba/tools/proj" target="_blank ... isplay=alt
KÖSZI, ők a kiválasztottak: Kyrie Irving, Paul George :mrgreen: :mrgreen:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.23. 20:04:52

varnagykrisztian írta:Tudtok nekem ajánlani két ponterős játékost, de ők már foglaltak :mrgreen:

LeBron James
Kevin Durant
Kobe Bryant
Tony Parker
Chris Paul
James Harden
Derrick Rose
Carmelo Anthony
Russell Westbrook
Stephen Curry
Pl. Paul George, LaMarcus Aldridge, Kevin Love, Kyrie Irving.

Vagy nézz körbe itt: http://games.espn.go.com/fba/tools/proj ... isplay=alt" target="_blank
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.10.23. 19:11:34

Tudtok nekem ajánlani két ponterős játékost, de ők már foglaltak :mrgreen:

LeBron James
Kevin Durant
Kobe Bryant
Tony Parker
Chris Paul
James Harden
Derrick Rose
Carmelo Anthony
Russell Westbrook
Stephen Curry
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.23. 18:49:33

neobarca írta:
Game90 írta:Shumpert for McLemore?
Kizárt! Annyira azért nem kell Shump. :lol: Kicsit utána néztem ennek a McLemore srácnak és kíváncsi vagyok, mire viszi. :wink: Shumpot nagyon szeretem, kíváló def játékos az életben de fantasy szempontból nincs értéke. Max egy Shump for Stuckey... :wink:
Akkor viszont érdekel ki éri meg érte? Mert engem is érdekelne McLemore, 1 hete még azonnal cserélhető kategória volt, én szívesen vinném is. Küldtem is érte ajánlatot.

szerk: köszönöm az elemzést, én sokkal borúsabbnak látom a dolgokat, de szezon közben próbálok megerősödni.
Azt sajnálom, hogy nincs licitálós folyamat waiver, így mindennap elsők közt kell legyek FA-n.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.10.23. 18:26:05

Game90 írta:Shumpert for McLemore?
Kizárt! Annyira azért nem kell Shump. :lol: Kicsit utána néztem ennek a McLemore srácnak és kíváncsi vagyok, mire viszi. :wink: Shumpot nagyon szeretem, kíváló def játékos az életben de fantasy szempontból nincs értéke. Max egy Shump for Stuckey... :wink:

visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.23. 18:21:18

Gareth Tello írta:BL Fantasy: hogyan kell mínusz 31 pontot hozni egy fordulón belül: KATT

45 transzfer :arrow: -88 pont :lol:
először megörültem h te vagy ekkora lúúúúúúúúzer, de sajna rájöttem h nem :(
azért az a 45 csere gyönyörű :lol: biztos érti a srác a játék lényegét :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.23. 18:07:16

BL Fantasy: hogyan kell mínusz 31 pontot hozni egy fordulón belül: KATT

45 transzfer :arrow: -88 pont :lol:
Game90 írta:Most néztem meg, 6 emberünk egyezik :P Viszont annak örülök, hogy csababarca-val csak 4 emberünk egyezik.

Na igen, Agüero belelendült... :D
Az szép :P Viszont most már érzem az erőt a csapatomban, megindulhat a nagy menetelés, cél a dobogó. :mrgreen:

Agüero meg jó lenne, ha tartaná ezt a formáját.
Game90 írta:Mondjuk PP mellé egy járókeretet is kellett volna draftolnod... :mrgreen:
Automatikusan jár hozzá, nem tudtad? :mrgreen: Ezért jó a yahoo-s fantasy. =D> Bynumhoz meg ajándék orvosi stáb jár, kár, hogy őt nem tudtam elhozni.
PCsabi
aka Game90

2013.10.23. 17:29:55

neobarca írta: OFWGKTA: Game bácsi nagy spíler ezt mi Keeperesek tapasztalhattuk. Az első 7 draftja kivétel nélkül minőségi játékos. Magas-alacsony arányai is rendben vannak, minden posztra van alternatíva. Porter és Pope személyében 2 újoncot köszönthetünk. Szép húzás volt. Kíváncsi vagyok hogyan fognak beválni. Emlékezzünk 1éve keeperben Lillard-dal és Holiday-jel is nagyot fogott.
Erőteljes felsőosztály.
Porter és Pope már autodraft volt.

Az erőteljes felsőosztály meg szerintem túlzás, bár pár jó FA húzással és cserével összejöhet.
neobarca írta: Game! Hogy az a 7 meg a 8-át! Behúztad Shumpertet előlem... :( Pedig én akartam, mert Smith 4 meccsre el van tiltva és addig stabil kezdő lesz. De mondom megvárom még Stuckeyt. Széép vagy mondhatom... :(
Shumpert for McLemore?
Gareth Tello írta:PL Fantasy: nem volt vészes hetem, de így sem léptem előre a ligában. Az a baj, hogy túl sok olyan emberem van, aki a ligában részt vevő csapatok kb. 90%-ában szerepel (Ramsey, Sturridge, Touré...), így pedig elég nehéz előnyt szerezni a többiekhez képest. :D
Viszont Game, Agüerót mégsem fogom eladni, most is hozott 16 pontot, ráadásul így kialakult a Sturridge-Giroud-Agüero csatárhármas, aminél szigorúan a hozott pontokat nézve nem tudok jobbat kreálni. 8)
Most néztem meg, 6 emberünk egyezik :P Viszont annak örülök, hogy csababarca-val csak 4 emberünk egyezik.

Na igen, Agüero belelendült... :D
Gareth Tello írta:Bízom PP-ben, majd bebizonyítja nektek, hogy tévesen becsültétek le. :lol:
Mondjuk PP mellé egy járókeretet is kellett volna draftolnod... :mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.22. 22:41:37

uh basszus, de ideges vagyok :twisted:

tök jól álltak a védőim, erre a porto a 88., a celtic meg a 95. percben kap gólt.... -8 pont :?
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.10.22. 18:52:50

varnagykrisztian írta:...
Csak azok után kapsz pontot akiket beállítasz, ugyanis nincs elég hely mindenkinek azonos napon. Ezt a manager dönti el ki játszik. A valóságban a meccsen hozott statjai jelennek meg a játékban is. Majd ezek összesülnek és ezt az összesített eredményt veted össze az ellenféllel. Ami valamelyikben jobb az kap pontot.

Aukciós draft egyszerűen: 200 dolcsival rendelkezik minden manager. Jönnek a játékosok és licitálhatsz rá. Senki sincs előre beárazva. Annyit kínálsz érte, amennyit neked megér. Persze figyelned kell arra, hogy legyen elég pénzed 13 játékosra. Egyszerű, de mégis bonyolult. Mert ha elkalkulálod magad, vagy vérszemet kapsz (jelen esetben Cumbee) akkor borulhat a taktikád. Méreg drágán vehetsz 1-1 játékos úgy, hogy a csapatod többi tagja "kuka".

Szerk: Game! Hogy az a 7 meg a 8-át! Behúztad Shumpertet előlem... :( Pedig én akartam, mert Smith 4 meccsre el van tiltva és addig stabil kezdő lesz. De mondom megvárom még Stuckeyt. Széép vagy mondhatom... :(

varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.10.22. 16:50:10

neobarca írta:Igen, itt: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/3818" target="_blank
De majd csak akkor kezdünk mi is, amikor a "nagyok" az NBA-ban.

És mind a 15 játékosod után kapsz pontokat vagy meg kell adni egy kezdő 5-öst :?:
neobarca írta:Konkrétan 128 dollárba a 200ból. Kobe $27, Rose $63, Howard$38. Viszonyításképp, James egyedül ment el 90ért. Bryant senkinek sem kellett kb, ezt jól lovagolta meg kanty. Ahogyan Howardot is...
HOWARD nagy fogás szerintem, HARDEN mellett őérte is megadnák jó pár $ :mrgreen:

És akkor ti 14-en licitálgattok a $200-ból :?:

Van egyébként egy alapértéke minden játékosnak :?: (pl. HARDEN $13)
neobarca
Director del Fútbol

2013.10.22. 16:00:43

Gareth Tello írta:Aha, persze. PP röhögve elintézi Melo-t. :mrgreen:
Ezt inkább nem kommentálom. Említésre sem méltó... =D> :mrgreen: :mrgreen:
varnagykrisztian írta:Ja benéztem......éjjel leltározni voltam :roll: Meglestem, érdekes hogy a "espn" a csapatomat 6. az "nba.com"-on 11. :mrgreen:
Kb. nem fogsz olyat találni, ahol mindenben megegyeznek a listák. A jó ESPN-t meg nem is kommentálnám. Ahol az MVP 3. helyezett (Carmelo Anthony) 15. helyen csücsül, olyanokkal előtte mint Griffin, azt nem kommentálném. Inkább válassztanának más sportágat... :evil: :wink:
varnagykrisztian írta:Lehet valahol a ti párharcotokat követni :?:
Igen, itt: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/3818" target="_blank
De majd csak akkor kezdünk mi is, amikor a "nagyok" az NBA-ban.

varnagykrisztian írta:Mennyi lekvárja volt hogy ilyen kis ütős 3-ast összehozott :?: =D>
Konkrétan 128 dollárba a 200ból. Kobe $27, Rose $63, Howard$38. Viszonyításképp, James egyedül ment el 90ért. Bryant senkinek sem kellett kb, ezt jól lovagolta meg kanty. Ahogyan Howardot is...

varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.10.22. 15:22:19

neobarca írta:Inkább ha lehet, akkor ezt NBA fórumba. Félreértettél szerintem, én fantasyra gondoltam a saját csapatainkra. Am ha google-be beírod h NBA Power rankings akkor kidob neked több lehetséges erősorrendet idénre. Meg ugyan nem vagyok benne biztos, de a kezdo5.hu-n vagy az nba1.hu-n van magyar erősorrend is kommentárral.
Ja benéztem......éjjel leltározni voltam :roll: Meglestem, érdekes hogy a "espn" a csapatomat 6. az "nba.com"-on 11. :mrgreen:
neobarca írta:Nos ezzel a végére jutottam. Röviden elemeztem mindenki csapatát! Senkit nem akartam megbántani! Teljes mértékben saját vélemény. A tudatlanság és a legfrissebb információk/pletykák hiányának jogát fenntartom! Egyéb véleményeket, ellenvetéseket, kiegészítéseket szívesen veszem, várom és el is fogadom! :wink:
Lehet valahol a ti párharcotokat követni :?:
neobarca írta:Kany Team: Még akár be is jöhet neki a sok "?". Bryant nem lesz rossz, ahogyan Howard sem. Rose parádés már most, Jennings meg ki fog hagyni pár meccset. Posztok szempontjából jól felépített csapat. Ha mindenki egészséges marad és hozzák az elvártat, akkor szintén erős felsőosztály.
Mennyi lekvárja volt hogy ilyen kis ütős 3-ast összehozott :?: =D>
Válasz küldése