Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Martinban egyébként miért nem látod? Love miatt? Ha a tavalyi OKC-s vesszőfutását nem nézzük (Azért valjuk be, Durant és Westbrook mellett nem könnyű) akkor az első 2 évétől eltekintve, minden évben 17 fölött hozott, de álltalában közelebb volt a 20-hoz. Persze öregszik, de ha azt nézed, a Minnesotának a sérülések mellett az elmúlt években az volt a legnagyobb problémája, hogy nem volt egy stabil kinti nehéz tüzére. Ez a szerep Martinhoz tökéletesen passzol, szerintem hülye lenne a Wolves, ha nem használná ki. Ráadásul egy egészséges Love-ra megy majd a kettőzés, kiosztásokból, illetve Rubio labdáiból olyan helyzetei lesznek, hogy meg se kell mozdulnia kb, csak felkocog támadáshoz és dobál. Vagy benéztem valamit?:DGame90 írta: 6. Cumbee: Cousins ment, majd Cousins jöttŐ szerintem nagyon jó választás volt, viszont Leonard-ot annyira nem értettem, sokan breakout szezont várnak tőle, de szerintem ebben a Spurs-ben nem fog kiugró számokat hozni, Bledsoe és Oladipo nagyon jó, Kevin Martin is jó lehet, bár én nem látom benne a 18 pontos átlagot, Crawford kb. K-Mart, Caron Butler tetszetős, többi meg 50-50, hogy bejön-e vagy sem. SF kéne.
1. Nehéz kérdés. Nyilván attól is függ, hogy 1-2 játékos hogyan fejlődik az év során. Mostani fejjel én téged és Melo-t ide vennélek. Ez 3 csapat és még van kb 3 akinél vagy 1-1 jó keeper hiányzik, vagy van 1-2 embere, aki nagy kérdőjel számomra. (Egyébként az a vicces, hogy Eazzy Rondo miatt nincs benne nálam ebben a 3-ban, Melo pedig CP miatt van benne, ha nem cseréltek volna tavaly, most Eazzy-t mondanám TOP3-nak.Game90 írta: @Cumbee!
1. Melyik a másik top2-3 keeper hármas?
2. Mondjuk így bejött neked a dolog, hogy Cousins lecsúszott hozzád.
3. GT helyében tuti, hogy vittem volna őt.
neobarca írta: BIZTOS VAGY TE BENNE? ÉPP ÚTON VAGYOK HOZZÁD!!! NE IS LÁSSSSALAK!!!![]()
![]()
Natürlich.Game90 írta:Később szerintem jövök egy elemzéssel, ha érdekel valakit...![]()
BIZTOS VAGY TE BENNE? ÉPP ÚTON VAGYOK HOZZÁD!!! NE IS LÁSSSSALAK!!!Game90 írta:Később szerintem jövök egy elemzéssel, ha érdekel valakit...![]()
Hajrá!Game90 írta:Később szerintem jövök egy elemzéssel, ha érdekel valakit...![]()
Igen igen. Én az espn-est csak bekapcsolom azt lesz ami lesz. Keeperre akarok koncentrálni. Am mi a helyzet nálatok Kanty? Tart még a felvonulás? (ha jól tudom te Erdélyi vagy)kanty írta:Ma két draft is lesz. Egyrészt az espn-es, ahol azt hiszem ott van Bob, Neo és Cumbee is, és persze jön a keeper is. Főleg az utóbbira vagyok kíváncsi.
Az szép...Xanthor írta:Ezt a leállást az EL előtt eléggé megszívtam, nem tudtam cserélni, többek között a csk-m nullázott, Stoch 2 kihagyott tizi...
Ezt a leállást az EL előtt eléggé megszívtam, nem tudtam cserélni, többek között a csk-m nullázott, Stoch 2 kihagyott tizi...Gareth Tello írta:Csak jelzem, hogy az UEFA honlapja ismét működik, szóval lehet csekkolni a BL- és az EL-fantasyt. Utóbbiban remek fordulóm volt, öt emberem is gólt szerzett, fel is jöttem az eurobarçás ligában az első helyre.![]()
Kedves tőled.varnagykrisztian írta:GT's Terminators-nak drukkolok......persze hogy HARDEN miatt![]()
2013 február óta nézegetem komolyabban az NBA-t, a sztárokat ismerem meg a "közepes" játékosokat (pl. Lin, Parsons) de a "noname" embereket nem, épp ezért jobb is hogy nem nyomom az általatok játszott fantasytBob_Marley írta:Szerintem a fantasy egyik legjobb pillanata, mikor noname embereid megnyerik neked a meccset, vagy csak szimplán összekukázol embereket, s azok visznek téged előre nehéz pillanatokban.
Nálam van 4 is.Bob_Marley írta:De akkor viszont felmerül bennem a kérdés, kinél vannak az irányítók?
Rendben, szólok neki. Bár sztem a Love for Rose trade alapjáraton is reális. 1-2 tölteléket még elviszel talán. Kérdés hajlandó lesz e Rose-ért beáldozni Love-ot...kanty írta:Ha Rose kell neki, akkor csak egy Love köré felépített csere érdekel, plusz pedig bele kell rakni egy irányítót, ami neki nem igazán van, legalábbis használható.
Változnak az idők, vele változom én is...Game90 írta:Azóta már változtak a dolgok...
Azóta már változtak a dolgok...Bob_Marley írta:Akkor viszont érdekel ki éri meg érte? Mert engem is érdekelne McLemore, 1 hete még azonnal cserélhető kategória volt, én szívesen vinném is. Küldtem is érte ajánlatot.neobarca írta: Kizárt! Annyira azért nem kell Shump.Kicsit utána néztem ennek a McLemore srácnak és kíváncsi vagyok, mire viszi.
Shumpot nagyon szeretem, kíváló def játékos az életben de fantasy szempontból nincs értéke. Max egy Shump for Stuckey...
Mivel 80%-ban ugyanazok a célpontjaink, ezért úgyis tudod, hogy egymás elől fogjuk elvinni a játékosokatBob_Marley írta:Remélem keeperben több szerencsém lesz, s nem viszik el pont előttem az embereket, amiben Game szokott amúgy jeleskedni.
Ha Rose kell neki, akkor csak egy Love köré felépített csere érdekel, plusz pedig bele kell rakni egy irányítót, ami neki nem igazán van, legalábbis használható.neobarca írta:A londoni barátomé. Szeretné megszerezni tőled Rózsit. Igazából aszonta ír neked. Sztem azt a tradet véletlen küldte el. Teljesen új neki az oldal, most tesztelgeti. DE Rose tényleg kell neki. Ha nem lett volna autodraftos akkor tuti licitál rá...kanty írta:T-Mac London kinek a csapata?
Beajánlott egy Jefferson+kicsi Gasolt Rosért, amire elfogadhattam volna, arra visszavonta.
Szóltam neki, tud róla. 7végén foglalkozik a csapattal, csak rengeteget dolgozik.Bob_Marley írta:neo szólhatnál az ismerősödnek kicsit nézegessen körbe FA-n ránézésre 2 olyan embere is van, aki idén val. nem is fog játszani.
S neki is csak 2 PG-je van, gyanús ez nekem.
Megkaptam elolvastam, nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget, megyek tovább, s hajszollak.Gareth Tello írta:Bob, az lehet, hogy a counter offeremnél nem kapod meg a szöveget, amit írtam hozzá?