Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.10.28. 04:57:41

Game90 írta: 6. Cumbee: Cousins ment, majd Cousins jött :mrgreen: Ő szerintem nagyon jó választás volt, viszont Leonard-ot annyira nem értettem, sokan breakout szezont várnak tőle, de szerintem ebben a Spurs-ben nem fog kiugró számokat hozni, Bledsoe és Oladipo nagyon jó, Kevin Martin is jó lehet, bár én nem látom benne a 18 pontos átlagot, Crawford kb. K-Mart, Caron Butler tetszetős, többi meg 50-50, hogy bejön-e vagy sem. SF kéne.
Martinban egyébként miért nem látod? Love miatt? Ha a tavalyi OKC-s vesszőfutását nem nézzük (Azért valjuk be, Durant és Westbrook mellett nem könnyű) akkor az első 2 évétől eltekintve, minden évben 17 fölött hozott, de álltalában közelebb volt a 20-hoz. Persze öregszik, de ha azt nézed, a Minnesotának a sérülések mellett az elmúlt években az volt a legnagyobb problémája, hogy nem volt egy stabil kinti nehéz tüzére. Ez a szerep Martinhoz tökéletesen passzol, szerintem hülye lenne a Wolves, ha nem használná ki. Ráadásul egy egészséges Love-ra megy majd a kettőzés, kiosztásokból, illetve Rubio labdáiból olyan helyzetei lesznek, hogy meg se kell mozdulnia kb, csak felkocog támadáshoz és dobál. Vagy benéztem valamit?:D
Én Crawford miatt jobban aggódok, olyan telített a Clippers hátvédsora, hogy nem tudom megkapja-e ugyan azt a játékidőt/labdamennyiséget mint tavaly. De egy év 6. embere beszélgetésben felmerülő játékost csak nem limitál már Doc. Mondjuk ha csökkennek is a számai, ilyen hátul már csak az upside miatt is megérte.
Leonardal kapcsolatban igazából teljes meggyőződéssel nem tudok érvelni, mert egészen eddig nem tudtam elképzelni, hogy nekem valaha is lesz a Spursből fantasy játékosom, így leginkább azt tudom mondani, hogy felültem a bandwagonra.:D Pár érvet azért összeraktam, ezekkel győztem meg magam.:D
1. Pop imádja, ez alapból már jó. A többiek öregszenek, simán benne van, hogy 2. számú opció lesz.
2. Amikor az öregek pihennek, ő lesz A vezér. Ráadásul cseréje sem nagyon van, látok rá esélyt, hogy 50 év után először egy Spurs játékos akár átlépheti a 32 perc/meccses álomhatárt is.
3- A PO-ban 9 pattanót átlagolt. Tud ennyit, de ha nem is jön ez ki egy teljes alapszakaszban, csak mondjuk 8 akkor is. A stl is ott van.
Ez mellett dobni is tud. 80%-os FT, 35% 3PT. Az ALL-Star gála után 14 pontot átlagolt, nem titok, hogy idén sokkal nagyobb szerepe lesz, ha lesznek figurák rá, esetleg ne adj isten fontos része is lesz a támadásnak, egy 16 pontos átlag szerintem nem túlzás. (Mondjuk 1 3pt fölött meccsenként.)
16-8-2-1,8-0,5 , mindez 35+-os triplázással és 80% környéki büntetőzéssel. Ennyi szerintem kieshet belőle gond nélkül és nálam nem feltétlen ez a plafon.
Összehasonlítás képen: 17,4-7,6-4,1-1,8-0,6 2,2 tripla és azonos százalékok. Ez PG tavalyi átlaga. 2 ast-vel kevesebb és fele annyi 3PTM. Ha nem nézem nagyon be, akkor legrosszabb esetben kapok egy 4. körös pickel egy PG lightot hasonlo upside-al a jövőre nézve, ha pedig kijön belőle ami fizikailag (és szerintem képességekben és fejben is benne van) akkor PG nem keeperként.
+1: Nem "bánt" semmiben. Hiába átlagol pl Monta 20+ pontot, sok assistal és stl-el, ha a dobószázalékaival egyedül tönkre tud tenni 1-1 hetet. Persze a több stat miatt el lehet nézni, de engem ez pl nagyon idegesítene.
Game90 írta: @Cumbee!
1. Melyik a másik top2-3 keeper hármas?
2. Mondjuk így bejött neked a dolog, hogy Cousins lecsúszott hozzád.
3. GT helyében tuti, hogy vittem volna őt.
1. Nehéz kérdés. Nyilván attól is függ, hogy 1-2 játékos hogyan fejlődik az év során. Mostani fejjel én téged és Melo-t ide vennélek. Ez 3 csapat és még van kb 3 akinél vagy 1-1 jó keeper hiányzik, vagy van 1-2 embere, aki nagy kérdőjel számomra. (Egyébként az a vicces, hogy Eazzy Rondo miatt nincs benne nálam ebben a 3-ban, Melo pedig CP miatt van benne, ha nem cseréltek volna tavaly, most Eazzy-t mondanám TOP3-nak.
2. Nem kicsit.:D Mondjuk azért is cseréltem alapból, mert Cousins csúszására sokkal nagyobb esélyt láttam, más kérdés, hogy azóta volt a preseason és ezek után már nem tudtam elképzelni, hogy TOP3-on kívül menjen el, de ezek szerint én elfogult vagyok vele szemben. Megesik.:D
3. Batum esetében még pár másodpercet hezitáltam volna, nála fantasy barátabb játéka (de rosszul hangzik magyarra átfordítva) nem sok embernek van a ligában. Rajta kívül nálam mindenkivel szemben easy pick.
PCsabi
aka Game90

2013.10.28. 03:23:46

neobarca írta: BIZTOS VAGY TE BENNE? ÉPP ÚTON VAGYOK HOZZÁD!!! NE IS LÁSSSSALAK!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:

1. Eazzy: autodrafthoz képest szerintem nem rossz. Ibaka-t én overrated-nek tartom, Vucevic nagyon jó, Bogut remélhetőleg egészséges lesz és akkor dupla-duplás játékos, Lin kérdőjel, de 11/5-öt azért tud majd hozni, Burke pedig meglepetésember lehet, ha felépül. SG/SF poszt gyenge.

2. GT: látva, hogy kiket keepeltél, én a helyedben egy PF/C-t választottam volna az 1. körben (Cousins?). Batum igazi fantasy játékos, Thad Young-nak breakout szezonja lehet (17/8), Jonas-t én is vittem volna, bár kérdés, hogy mennyi labdát fog majd kapni, PP nekem továbbra is felejtős, 7. körben szerintem találhattál volna jobbat is Bennett-nél, G-Wall-t én nem húztam volna ki a helyedben. C kéne majd.

3. fcb0827: asszem ő is autodraft volt. Rubio okés, bár amikor meglátom az FG%-át, akkor feljön egy kis hányás ill. voltak bent még jobb játékosok is, Jeff Green ugyanaz, mint Thad Young, következő 5 pick korrekt, viszont Amare sajnos nulla, Gallo off, Okafor pedig nagy valószínűséggel kihagyja az egész szezont. Viszont a legszimpatikusabb keeper hármasod neked van :)

4. meslija: szintén autodraft? Mondjuk nekem a Nets-ből nem kéne senki sem, de Deron mellett Lopez még a legvállalhatóbb, Millsap super pick, Ilyasova szintén, ha az All Star utáni számait (17/9) tudja hozni idén, akkor az egyik legjobb választás lesz a 3. körben, Teague rendben, Frye meglepetés lehet, Noel kuka.

5. NBAiley: Ellis nekem is célpontom volt, már tavaly is hasonló számokat hozott, mint Lillard és szerintem idén is jó lesz Calderon és Dirk mellett, Bosh korrekt pick, Beal nagy húzás, őt én is kinéztem, szerintem 17-18 pont benne lesz ebben a szezonban, Hawes jó lehet ebben a 76ers-ben, Reggie Jackson Westbrook visszatérése után is jó lehet, szerintem a padról ő lesz az első számú scorer, viszont Sefolosha-t nem értem.

6. Cumbee: Cousins ment, majd Cousins jött :mrgreen: Ő szerintem nagyon jó választás volt, viszont Leonard-ot annyira nem értettem, sokan breakout szezont várnak tőle, de szerintem ebben a Spurs-ben nem fog kiugró számokat hozni, Bledsoe és Oladipo nagyon jó, Kevin Martin is jó lehet, bár én nem látom benne a 18 pontos átlagot, Crawford kb. K-Mart, Caron Butler tetszetős, többi meg 50-50, hogy bejön-e vagy sem. SF kéne.

7. kamaj: autodraft? Conley nálam erősen kérdőjeles, Parsons-tól valamiért nagyon félek idén, Bynum high risk, high reward, Calderon-tól én jó szezont várok, KG lehet, hogy kihagyja a b2b meccseket, Eric Gordon ha tud 60 meccset játszani, akkor a 6. körben ajándék, Splitter-től én nem vagyok elájulva. Itt is SF kéne.

8. Slither: Lawson várható pick volt, Drummond-ot én is kinéztem, ő monster lesz, viszont Favors-tól pl. mit vársz? Ha jó szívű vagyok, akkor 15/10-et jósolok neki. Butler szép húzás volt ill. még James Anderson-t emelném ki, meglepetésember lehet majd. PF/C állomány elit, viszont ahogy írtad, a tripla és az assist kategóriák felejtősek, sőt, lehet, hogy a büntetők is.

9. neo: Kemba rendben, Ryan Anderson, mint triplázó magas tökéletes, viszont lehet, hogy kevesebb dobása lesz idén, Vasquez szerintem kicsivel rosszabb lesz, mint tavaly, McLemore-ba hirtelen nagyon szerelmes lettél ( :mrgreen: ), viszont a többi pick-kel én valahogy nem tudok mit kezdeni, olyan semleges az összes, bár Morris és Sullinger okozhat majd meglepetést.

10. kanty: Hibbert-nek csak jobb szezonja lehet, mint a tavalyi, meg a 3 alacsony keeper mellé kellett egy magasember, Kanter szerintem megduplázza a tavalyi számait, én is ilyen 14/9-re teszem, Dragic ebben a trágya csapatban jó lehet (ha nem cserélik el őt is), Deng jó, bár lehet, hogy a 37-es pick-kel már vittem volna Turner-t, DeRozan egydimenziós, de én is jó szezont várok tőle, ahogy Kaman-tól és Nick Young-tól is (a Lakers-es duót én is szívesen vittem volna), Bargnani, MKG, Scola hármast én hanyagoltam volna.

11. Bob: Klay szerintem az egyik legjobb 2. körös választás, szerintem a percei is meglesznek majd, Harris tökéletes pick, Mayo-tól már tavaly is jó szezont várt mindenki, aztán csalódás volt, de hátha idén jobb lesz, McGee továbbra is buta, de kezdőként 11/8-ra jó lehet, Knight jobb lesz, mint tavaly, MCW a suta ( :mrgreen: ), DAJ-nak jó preseason-je volt, Davis rosszabb lesz, mint tavaly, a Chalmers pick-et pedig annyira nem értem. Mindenesetre az FT% már most felejtős :mrgreen: Talán egy SF nem ártana.

És végül jöjjön az enyém:
1. Sanders: kicsit későn értem haza, aztán autodraft volt :roll: Mondjuk szerintem annyira nem lesz rossz, 12/11 + 3 blokk már jó lenne tőle. Ha időben érkezek, akkor szerintem Millsap-et vagy Vucevic-et húztam volna.
2. Hayward: őt nagyon akartam, szerencsére még elérhető volt a 3. kör végén. Tavalyi statjain javítani fog, szerintem nem lesz sokkal rosszabb, mint az 1. körös Leonard.
3. Turner: sokat gondolkodtam közte és DeRozan között, de végül mellette döntöttem. Ennek a 76ers-nek muszáj, hogy ő legyen a "vezére", ilyen 15/7/5-öt kinézek belőle.
4. Amir Johnson: magasat akartam választani, Boozer-t pont előttem húzták ki, Faried/Gortat/McGee nem volt eléggé tetszetős, szóval maradt Amir. 12/9-re szerintem jó lesz, FG%, FT% rendben van, mellé 1-2 steal és blokk.
5. Varejao: úgy voltam vele, hogy kockáztatok, ha ebben a körben Hickson-t/Danny Green-t/Knigh-ot kellett volna draftolnom, akkor szerintem kirázott volna a hideg. High risk, high reward, lazán dupla-duplás játékos, de kb. olyan sérülékeny, mint Bynum.
6. Wilson Chandler: Gallo off, szerintem simán lehet belőle egy 14/5-ös játékos.
7. Korver: Ashton Kutcher. Legjobb triplázó, 10 pont benne van, ha tudna még hozni 4 lepattanót és 2 assistot, akkor már elégedett lennék. Visszagondolva Redick jobb pick lett volna.
8. Cody Zeller: itt is úgy voltam, hogy PF/C-t akarok, Amare és Bargnani felejtős volt, DAJ a büntetőzése miatt kiesett, Asik pedig csak simán nem kellett. Szóval maradt a Zöldség, kezdő percei lesznek majd, remélem egy 10/7-re jó lesz majd.
9. Otto Porter: bízok benne, hogy beváltja majd a hozzá fűzött reményeket, a Georgetown-on nagyon jó volt, szerintem top3 rookie lesz.
10. Bass: ez a Celtics magasember állomány nagyon gyenge, remélem BB azért jó lesz majd egy 11/6-ra.
11. Henson: Bucks-ban 3. számú magas, Summer League-ben elég jól játszott.
12. Shumpert: itt a végén szerintem nem rossz választás ő.

Összességében nem volt ez rossz draft, Sanders-ről nem tehetek, Hayward-ban és Turner-ben van potenciál, Varejao kockázatos, talán csak Korver helyett találhattam volna jobbat.

Ja, akinek kell SG/SF, az jöhet hozzám :)

@Cumbee!
1. Melyik a másik top2-3 keeper hármas?
2. Mondjuk így bejött neked a dolog, hogy Cousins lecsúszott hozzád.
3. GT helyében tuti, hogy vittem volna őt.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.10.28. 01:49:55

Nekiugrok én is, írok egy "kicsit" a draftjaimról.
Kezdeném az ESPN-el: Ahogy látom, ezt a ligát tőlünk senki sem veszi túl komolyan, gyakorlatilag én is csak egy kis bemelegítésnek szántam a keeper draft előtt. Beültem, végignyomtam, de még arra sem vettem a fáradtságot, hogy újra átnézzem a pontozási rendszert, így kicsit vakon, érzésre draftolgattam csak. Olyan lett a csapatom amilyen, van pár veteránom, pár fiatal reménységem, hogy ez mire lesz elég arról fogalmam sincs. Meglátjuk, hogy a játékosaim teljesítménye mennyire jön ki a pontozásnál.

Yahoo sima: Erről már pár sort írtam, de most kicsit részletesebben is kitérek rá. Szóval erre még kb nem készültem semmit, így inkább csak a tavalyi szezonra, a nyári ligára és 1-2 előszezonban megnézett meccsre hagyatkozhattam. A készülés hiánya miatt úgy döntöttem, hogy nem fogok konkrét játékosokat megcélozni, hanem kipróbálok valami újat, általam eddig nem használt taktikát. Erre egyébként az aukciós draft remek lehetőséget is nyújtott. Az A terv az lett volna, hogy ledraftolom Jamest és Durantot, a maradék helyeket pedig feltöltöm 1-2 dolláros fiatalokkal. Nagyon kíváncsi lettem volna, hogy egy ennyire orrnehéz csapat hogy teljesít a szezon során. Ez azonban sajnos nem jött össze, mert Curry hamarabb jött fel mint James. (amivel előzetesen nem nagyon számoltam, így kicsit pánikba is estem) Ez azért volt gond, mert Curry volt a B terv, nyomtam rá egy időhúzó licitet, hogy legyen pár másodpercem átgondolni, hogy váltok B-re, vagy elengedem és minden felteszek egy lapra. Végül gyorsan megoldottátok a problémám, mert senki nem licitált rá többet. (Itt megjegyezném, hogy rohadt jó áron kaptam meg.:D) A B terv tehát az volt, hogy Durant+Curry lesz az első 2 pickem, innentől kezdve, pedig a dobószázalékok alapján szűröm az embereket. Elsődleges szempont az volt, hogy jó legyen a 3PT és a büntető százalékuk. Dragicnál sajnos megcsúsztam, egyrészt ő pont nem illik a képbe, másrészt azon a pénzen szerezhettem volna egy jó és jól is büntetőző magast, de nagyon olcsónak találtam, így sajnos elcsábultam. Összességében szerintem sikerült tartanom magam a tervhez és nem is sikerült rosszul a csapat, ha az általam vártakat hozzák az emberek, akkor kb Dragicon kívül mindenki 35% fölött büntetőzik majd, a volumennel sem lesz gond, van pár 85-90% körüli büntetőzőm és a többiek sem ölik meg a kategóriát. Az előző években csak a misc részre gyúrtam, idén direkt a pontokkal kapcsolatos dolgokat néztem, mintegy kísérletként, így a misc-nél 1-2 kategóriában lehet, hogy gondban leszek, a szezon során kiderül majd, hogy hogyan is állok, hozzá kell-e nyúlni a csapathoz.

Keeper: Erre már többet készültem, így magabiztosabban álltam neki a dolognak, de bakker, erre nem számítottam.:D Rohadtul örülök az eredménynek, azt nem merem mondani, hogy nagyon jól sikerült a draftom, mert ilyenkor jön 5 sérülés és vége a szezonnak, de sokkal rosszabbra számítottam. A 3 keeperem adott volt, Elégedett is voltam velük, TOP3-4-ben érzem a keeper hármasomat. Asszem Game kérdezte, hogy miért Davis, le is írtam, most megtámogatnám azzal, hogy Davis szerintem 1/1.ként ment volna el. Cousins-t kellett így kizárásos alapon kitennem, amit rohadtul sajnáltam, egyrészt bírom a csávót, másrészt jó. Amikor váltottam, bíztam benne, hogy Cousinsnak több esélye van lecsúszni hozzám, mint Davisnek. Aztán jött az előszezon és minden reményem elszállt. Srácok ti nem néztetek előszezont???:D:D A csávó 24 perc alatt hozott össze egy 21 pont 10 pattanó 2 stl-es statot. Persze előszezon meg minden, de ez szvsz nem ennek szólt. Cousinsal a legnagyobb gond az edző volt. Smart egy kontár volt, a vezetés balfsz volt, a csapat nem volt csapat, ő meg nem az a fajta csávó akit ez nem bosszant. Az új vezetés tövig benyalt neki, megkapta a nagy lét, FP lett, az új edzővel öribarik lettek, szóval minden szép és jó. Nem azt mondom, hogy mostantól nem lesz gond vele, mert kutyából nem lesz szalonna, (max a kínai éttermek környékén..) de szerintem a játékán meg fog látszani a változás. Én legalábbis adok neki még egy évet, ahogy tavaly is adtam. És ahogy jövőre is fogok. Meg utána... Meg utána...:D:D Bob kérdezte, hogy ESPN-en, hogy viszem-e Cousinst. Mondtam, hogy tuti nem, mert TOP3-ban biztosan elmegy. Ő azt mondta, hogy szerinte lecsúszik hozzám. Bob, ezennel köszönöm, hogy elintézted nekem.:D

A draftom elejéről még annyit, hogy az első körben 3 ember volt, akit nagyon szerettem volna, csak reménykedtem, hogy legalább 1 lecsúszik hozzám a 6. helyre. Néztem azért már opciókat is, mert egyáltalán nem voltam biztos benne, hogy összejön. Ez a 3: Cousins, Batum, Leonard. Draft előtt: Ha egy megvan, már boldog vagyok.
Draft közben: Wattafak?
Draft után: Juhúúú 3-ból 2 leesett.:D:D
2. kör: Bledsoe: volt olyan forgatókönyv, ahol az egyik első körös pickemmel vittem volna, szóval öröm és bódottá.
3. kör: Nem volt pickem, amit nagyon sajnáltam, rengeteg jó játékos ment el itt, de valamit valamiért.
4. kör: Tavaly Lillardot néztem ki magamnak,(Drummondot és Valanciunas későbbre tartogattam) hogy újonc létére nagyon hamar elhozom, sajnos el kellett mennem, így maradt Gamenek. (Megjegyzem 2 körrel később vitte el, mint ahogy én terveztem, szóval nagyon akciósan kapta meg.:D) Idén 3 nagy rookie kedvencem van, ebből 1, Oladipo az aki megért egy korai draftot, a másik a szezon 2. felében még jó lehet, a 3.-at pedig eltemették a sötét pokolban és a fekete lovag vigyáz rá. (brúúúúúklin-brúúúúúkjlin...)
A többi kört nem elemzem, mert már így is unalmas.:D A lényeg, hogy az első 4 pickem nagyon tetszik, gyakorlatilag akkor sem lettem volna elkeseredve, ha a 4 játékos közül bármelyiket keeperként kellett volna hoznom erre a szezonra. Itt amúgy a taktika az volt, hogy az első körökben all around playereket szerzek, onnantól pedig, hogy elfogytak az igazán értékes játékosok rámegyek a shooterekre.
Ez végül elég jól sikerült, ilyen emberkék estek le hozzám: J. Crawford, K. Martin, L. Williams és Butler. Ezek mellé jöttek a magasok, A 2 Davist és Cousinst leszámítva, ez az egységem most is elég gyér, de hasznosak lehetnek, + itt várhatóak majd mozgások. Egyébként most vettem észre, vicces, hogy bár itt egyáltalán nem figyeltem rá, valszeg bennem maradtak az aukciós berögződések, szinte alig lesz emberem, aki 75% alatt büntetőzik és elég sok 35% fölötti triplázóm van, akik ráadásul volumenben is nagyon ott vannak.
Összességében tehát nagyon tetszett ez a mai termés, még egy draftommal sem voltam ennyire elégedett mint a mai keeperrel, az más kérdés, hogy mennyire jönnek be a várakozásaim a szezonban és ez mire lesz elég. De legalább ha már az NFL-ben ilyen szinten csődöt mondtam, akkor van olyan liga ami miatt izgatott lehetek.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.27. 23:03:18

Gareth Tello meg is kerestelek csere ügyben itt is . :wink:
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.27. 22:51:10

Game90 írta:Később szerintem jövök egy elemzéssel, ha érdekel valakit... :mrgreen: :P
Natürlich. :)

Addig is elemezném a csapatomat:
A Nikolaszbatum, a Pólpírsz, a Táddeuszjáung és a litván gyerek jó, a többi egy nagy ____.
:mrgreen:

Annyi embert vittetek el az orrom elől (DeRózsi, Hickson, Chandler, Amir Johnson, Knight, satöbbi) hogy a végén azt hittem, bevágom a sarokba a laptopot... :lol: :evil:

Szóval így elsőre nem tűnik valami acélosnak a csapatom, így ez az év az építkezésé lesz. :lol: Aztán majd jövőre alázok. :lol:
neobarca
Director del Fútbol

2013.10.27. 22:11:00

Naszóval :!: ESPN csapatom: D. Will-DeRozan-Batum-Ibaka-Pekovic-Millsap-Felton-K. Martin-Kaman-Stuckey-Humphries-M. Miller-D. Wright. Annyira nem rossz, de ez a liga finoman szólva is hidegen hagy. :oops: :wink:

És ugyebár lezajlott a Keeper draft is! Hát itt a tavalyi vesztesek nagy nyertesek lettek... :wink:
Messze nem úgy sikerült a draftom ahogyan szeretném. De tényleg messze, messze nem... :(
Vucsevics, Cousins, T. Thompson és a végén :!: Shumpert :!: elhappolása nagyon fáááj... :twisted:

Akkor a csapatom:

LBJ (K): James az James, szerintem nem kell róla mondani semmit.

CP3 (K): Nagy éve lesz szerintem, csak maradjon egészséges!

D. Lee (K): Nagy dilemma volt, ő és Vucsi között. Valahogy Lee-ben jobban bízok. Minden esetre kirobbanó formában van.

K. Walker: Nos, őt nem feltétlen akartam feltétlen, de örülök neki nagyon. Tavaly hatalmasat fejlődött, szerintem idén is jó lesz. ST, FTM-ben egészen jó.

R. Anderson: Őt szerettem volna mindenképp. Magas létére jól dobja a hármasokat és szed azért pattanókat is.

G. Vasquez: Őt elsősorban az gólpasszok miatt akartam. Dupla-dupla mindig benne van. Menni fog beki a Kingsnél, én bízom benne.

T. Chandler: Nagyon-nagyon kellett egy magas és a legjobbak már kizuhantak. Így maradt Chandler aki eleve NYK-s, továbbá jó a játéknap elosztása.

K. Lowry: Annyira jó lenne, ha lenne egy egészséges szezonja. Hátha az idei. Mert ő egy nagyon kis kompakt játékos lenne. Emlékszem anno Slither is rendre behúzogatta.

J.J. Hickson: Ugyancsak magashiányban szenvedtem mint sokan mások. Hickson remélhetőleg jó lesz. Dupla dupla jó százalékkal mindig benne van.

B. McLemore: Ígéretes előszezonja volt és várhatóan kezdő lesz. Ha már simába véletlen került hozzám, akkor itt miért ne? :)

M. Harkless: Tavaly év vége fele FA-ról kukáztam és nagyon belekezdett. Ha jól taktikázok akkor idén is folytatni fogja. Ebben az Orlandoban talán nem lesz nehéz dolga.

O. Asik: Hatalmas dilemma volt. Nem tudom mi lesz vele Howard érkezésével, de csak szorítanak neki időt, ha más nem hisztizni fog és elcserélik. Szerintem itt már vállalható pick volt.

C. Delfino: Jól dobja a 3asokat talán Ellis és Jenning távozásával több teret is fog kapni.

M. Morris: Köszi Slither! :lol: :lol: :lol: Gondolom Gortat távozásával lesz egy kis tere.
Meglátjuk, a vak is ezt mondta... :wink:

J. Sullinger: Itt a végén már nagyon nehéz volt. A Boston idén annyira gyenge, hogy talán most mutat valamit.

Összességében káosz. Ez az év inkább a tisztes helytállásról fog szólni. Talán 1-2 trade használni fog. SG-re pl égető szükségem van. Magasakkal el vagyok látva, szal minden lehetőség érdekel! :wink:

Kadden kezdünk, mindenkinek sok sikert és legalább olyan élvezetes szezont kívánok, mint a tavalyi (rutinosabbaknak a tavaly előtti) :!: PEACE :wink:

Szerk:
Game90 írta:Később szerintem jövök egy elemzéssel, ha érdekel valakit... :mrgreen: :P
BIZTOS VAGY TE BENNE? ÉPP ÚTON VAGYOK HOZZÁD!!! NE IS LÁSSSSALAK!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2013.10.27. 21:56:36

Szóval, a keeper is megvan.

1. Hibbert
Huszonnegyediknek választhattam, az orrom előtt Youngot és Greent is elvitték, de az is meglepett, hogy Hibbert idáig lecsúszott.

2.Kanter
Gyorsba behúztam két magast, mert általában a végén mindenki már a használható magasakat keresni. A töröknek biztos jó szezonja lesz, egy 14/9-el már elégedett lennék.

3.Dragic
Úgy néz ki, hogy kettest fog játszani, s csak majd akkor irányít, ha Bledose a padon lesz. Minimális fejlődést tőle is várok.

4. Deng
Rögtön kettőt húzhattam egymásután, ami eléggé szívás. Bár szerintem az angolnak minimálisan fognak a számai esni, de valahol ismét 36 perc felett fog átlagolni, s nem lesz rossz.

5.DeRozan
Egyik titkos favoritom idén. Még más ligában is a csapatomban van, remélem nem lesz szívás. Ilyen hátul szerintem mindenképp megérte.

6.Kaman
[auto_cenzúra] lesz a Lakers idén, de fantasy szempontból ez jó. Ilyen Kammanok is összekukázhatnak viszonylag jó számokat.

7.Redick
12-13-14 pontos szezont várok tőle, viszonylag jó mezőnymutatóval.

8.Bargnani
Mindenki ódzkodik tőle, kockáztatok, igazából csak nyerhetek vele. S idén nekem csak az ilyen pickekkel lehet esélyem a rájátszásra.

9.MKG
Ez is rizikós pick, meglátjuk.

10. Scola
Szerintem sokan lebecsülik, West mögött fog majd kapni rendesen perceket, ilyen hátul megérte.

11. Nick Young
Brgnani és MKG kategória

12. Courtney Lee
Itt már csak azt néztem, hogy egy rossz csapatban, sokat játszó játékost húzzak.

A többiek csapatát meg sem mertem nézni. :P
Kezdődjön a szezon már!
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.10.27. 21:47:50

Elégedett vagyok a csapatommal, nekem van a legjobb magas állományom, és Favors és Drummond személyében van 2 nagy potenciálú játékosom (asszem jövőre is 3 magast fogok megtartani).

3-asokat és asszitokat asszem be is dobhatom. Remélhetőleg Drummond jobban büntetőzik majd és akkor azt még nem kell feladnom.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.27. 21:46:44

Egy picket benéztem, de a többivel megvagyok elégedve. Az se olyan eget rengető, csak lehetett volna jobbat, majd próbálom kompenzálni az adott embert már meg is kerestem csere ügyben. :D
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.10.27. 21:45:39

Hajrá!
PCsabi
aka Game90

2013.10.27. 21:41:35

Később szerintem jövök egy elemzéssel, ha érdekel valakit... :mrgreen: :P
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.27. 21:27:01

Megint harcolhatok az utolsó előtti helyért. :lol: :?
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.10.27. 19:47:21

Negyed óra és itt a draft, lassan lépjen be aki jelen lesz.
neobarca
Director del Fútbol

2013.10.27. 17:35:31

kanty írta:Ma két draft is lesz. Egyrészt az espn-es, ahol azt hiszem ott van Bob, Neo és Cumbee is, és persze jön a keeper is. Főleg az utóbbira vagyok kíváncsi.
Igen igen. Én az espn-est csak bekapcsolom azt lesz ami lesz. Keeperre akarok koncentrálni. Am mi a helyzet nálatok Kanty? Tart még a felvonulás? (ha jól tudom te Erdélyi vagy)

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2013.10.27. 15:32:07

Ma két draft is lesz. Egyrészt az espn-es, ahol azt hiszem ott van Bob, Neo és Cumbee is, és persze jön a keeper is. Főleg az utóbbira vagyok kíváncsi.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.26. 11:11:25

Pár napja csatlakoztam egy 12 csapatos Yahoo Public League-hez, aminek tegnap volt a draftja. Rögtön az első pick az enyém volt, behúztam KD-t, aztán végül ez a csapat jött össze:

Tony Parker
O.J. Mayo
Brandon Jennings
Kevin Durant
Dirk Nowitzki
David Lee
Jonas Valanciunas
Andrew Bogut
Greivis Vasquez
Anthony Bennett
Kyle Korver
Chris Kaman
Jarrett Jack
Xanthor írta:Ezt a leállást az EL előtt eléggé megszívtam, nem tudtam cserélni, többek között a csk-m nullázott, Stoch 2 kihagyott tizi... :D
Az szép... :D De a második helyen így is ott vagy. :)
Xanthor
Capitá del Barça

2013.10.26. 00:04:18

Gareth Tello írta:Csak jelzem, hogy az UEFA honlapja ismét működik, szóval lehet csekkolni a BL- és az EL-fantasyt. Utóbbiban remek fordulóm volt, öt emberem is gólt szerzett, fel is jöttem az eurobarçás ligában az első helyre. 8)
Ezt a leállást az EL előtt eléggé megszívtam, nem tudtam cserélni, többek között a csk-m nullázott, Stoch 2 kihagyott tizi... :D
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.25. 14:41:53

Csak jelzem, hogy az UEFA honlapja ismét működik, szóval lehet csekkolni a BL- és az EL-fantasyt. Utóbbiban remek fordulóm volt, öt emberem is gólt szerzett, fel is jöttem az eurobarçás ligában az első helyre. 8)
varnagykrisztian írta:GT's Terminators-nak drukkolok......persze hogy HARDEN miatt :mrgreen: :mrgreen:
Kedves tőled. :mrgreen:
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.10.25. 13:30:32

Bob_Marley írta:Szerintem a fantasy egyik legjobb pillanata, mikor noname embereid megnyerik neked a meccset, vagy csak szimplán összekukázol embereket, s azok visznek téged előre nehéz pillanatokban.
2013 február óta nézegetem komolyabban az NBA-t, a sztárokat ismerem meg a "közepes" játékosokat (pl. Lin, Parsons) de a "noname" embereket nem, épp ezért jobb is hogy nem nyomom az általatok játszott fantasyt :mrgreen: A ti versengéseteket kísérni fogom, GT's Terminators-nak drukkolok......persze hogy HARDEN miatt :mrgreen: :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
neobarca
Director del Fútbol

2013.10.25. 10:22:40

Bob_Marley írta:De akkor viszont felmerül bennem a kérdés, kinél vannak az irányítók? :D
Nálam van 4 is. :P Mondjuk ebből Lillard és Lin kifejezetten használható. :lol: Továbbá én Knightban idén nagyon bízok, ja és Stuckey helyzete is nagyban javult nálam miután meghallgattam az nba1.hu szezonbeharangozó podcast-jét. Hátha idén összerak valamit, még akkor is ha nem kezdő. Csak most ez a baltök rácsukta a verdája ajtaját a kezére. :( :mrgreen:
kanty írta:Ha Rose kell neki, akkor csak egy Love köré felépített csere érdekel, plusz pedig bele kell rakni egy irányítót, ami neki nem igazán van, legalábbis használható.
Rendben, szólok neki. Bár sztem a Love for Rose trade alapjáraton is reális. 1-2 tölteléket még elviszel talán. Kérdés hajlandó lesz e Rose-ért beáldozni Love-ot... 8)
Game90 írta:Azóta már változtak a dolgok... :mrgreen:
Változnak az idők, vele változom én is... :mrgreen:
Most engem gúnyolsz, vagy téged nem érdekel már? :lol: Am ezek a McLeomr felőli érdeklődések is szimpivé teszik számomra a tagot. :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára neobarca 2013.10.25. 15:58:53-kor.

PCsabi
aka Game90

2013.10.24. 23:44:28

Bob_Marley írta:
neobarca írta: Kizárt! Annyira azért nem kell Shump. :lol: Kicsit utána néztem ennek a McLemore srácnak és kíváncsi vagyok, mire viszi. :wink: Shumpot nagyon szeretem, kíváló def játékos az életben de fantasy szempontból nincs értéke. Max egy Shump for Stuckey... :wink:
Akkor viszont érdekel ki éri meg érte? Mert engem is érdekelne McLemore, 1 hete még azonnal cserélhető kategória volt, én szívesen vinném is. Küldtem is érte ajánlatot.
Azóta már változtak a dolgok... :mrgreen:
Bob_Marley írta:Remélem keeperben több szerencsém lesz, s nem viszik el pont előttem az embereket, amiben Game szokott amúgy jeleskedni. :D
Mivel 80%-ban ugyanazok a célpontjaink, ezért úgyis tudod, hogy egymás elől fogjuk elvinni a játékosokat :D
kanty
Llegenda del Barça

2013.10.24. 22:08:31

neobarca írta:
kanty írta:T-Mac London kinek a csapata?

Beajánlott egy Jefferson+kicsi Gasolt Rosért, amire elfogadhattam volna, arra visszavonta. :D
A londoni barátomé. Szeretné megszerezni tőled Rózsit. Igazából aszonta ír neked. Sztem azt a tradet véletlen küldte el. Teljesen új neki az oldal, most tesztelgeti. DE Rose tényleg kell neki. Ha nem lett volna autodraftos akkor tuti licitál rá...
Ha Rose kell neki, akkor csak egy Love köré felépített csere érdekel, plusz pedig bele kell rakni egy irányítót, ami neki nem igazán van, legalábbis használható.
neobarca
Director del Fútbol

2013.10.24. 21:59:21

Bob_Marley írta:neo szólhatnál az ismerősödnek kicsit nézegessen körbe FA-n ránézésre 2 olyan embere is van, aki idén val. nem is fog játszani.
S neki is csak 2 PG-je van, gyanús ez nekem. :D
Szóltam neki, tud róla. 7végén foglalkozik a csapattal, csak rengeteget dolgozik. :(

Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.24. 21:18:32

Gareth Tello írta:Bob, az lehet, hogy a counter offeremnél nem kapod meg a szöveget, amit írtam hozzá? :D
Megkaptam elolvastam, nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget, megyek tovább, s hajszollak. :mrgreen: PG KELL!!!!
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.24. 21:14:14

Bob, az lehet, hogy a counter offeremnél nem kapod meg a szöveget, amit írtam hozzá? :D
Válasz küldése