Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
1.5 de már nem. Régen sokat, ezért is MÁR nemsoadroli írta:Nah akkor itt kérdezem:Szokott-e valaki CS-zni?(Counter Strike)
Helló!noname írta:Kitettem az Undecover teszjét.Remélem tetszeni fog illetve elég informatív.![]()
lopakodo!Először is kösz, másodszor pedig a dead spacet mindenképp megéri beszerezni.Kicsit az irányítást nehéz megszokni, de amelltt talán a legjobb játék amivel az utóbbi időben játszottam.![]()
Én még nem próbáltam, de jó hogy szólsz. Az 1-el haveromnál játszottam és eléggé ütősre sikeredett.LM10 írta:Most szedem a Rainbow six vegas2-t.Tudnátok róla valamit írni?Jobb mint az 1.?
Le lehet tölteni a patchekhez külön SP cracket, csak azzal a verziószámmal kell keresned.Morminho írta:
Újabb probléma: ugye ahhoz, hogy a COD4-el és a COD2-vel tudjak neten játszani, ahhoz fel kell tenni egy patchet, viszont ezek után a single player már egyiknél sem indul el. Na most, én szeretnék játszani újra mindkettő single playerével, viszont mulitba is. Van valami újabb patch, vagy bármi amivel single és muti playerbe és tudok játszani?
Köszi így már megy.Perrero írta:SP3as XP kellMorminho írta:Leszedtem és felraktam a GTA IV Razor1911-es verzióját. Felraktam a Rockstar Social Clubot, az nfo fájlban írt valami xlive-ról is, de olyat nekem nem nagyon telepített. Mindegy, crackeltem is, és amikor akarom indítani azt írja ki, hogy GTA IV FATAL ERROR: RMN40. Találkozott már valaki ilyesmivel, mi lenne a teendő?
Előre is kösz.
Itt vannak a Fatal Errorok "kiváltó okai
Hát igen, én nem tudok objektív maradni egy NFS kiprobálásánál, mert azért mégiscsak egy NFS -röl van szó.noname írta:Próbáltam objetív maradni.
Nagyon szép iromány. Élvezettel olvastam.noname írta:Kitettem az Undecover teszjét.Remélem tetszeni fog illetve elég informatív.
A Cod5öt valóban kifelejtettem a listáról.Drukker írta:noname írta:Innen néhányan már ismeritek a blogomat.Most tőlük kérdem:Sztetek milyen játékot elemezzek?
Amik közt gondolkodom:Undercover,BiA:Hells highway,Flatout-Ultimate carnage,Rainbow six Vegas 1-2.
Igaz hogy nincs itt a felsoroltak között de a CoD4 és a CoD5 kritikádra kíváncsi lennék![]()
![]()
Undercover szerintem. Sok embernek bejön a játék, mégtöbb embernek nem.noname írta:Innen néhányan már ismeritek a blogomat.Most tőlük kérdem:Sztetek milyen játékot elemezzek?
Amik közt gondolkodom:Undercover,BiA:Hells highway,Flatout-Ultimate carnage,Rainbow six Vegas 1-2.
noname írta:Innen néhányan már ismeritek a blogomat.Most tőlük kérdem:Sztetek milyen játékot elemezzek?
Csak Warez oldalt tudok. www.wanadoo.netipar.hu csak játékok vannakgrecki írta:Srácok, tud vki vmilyen direkt játékokra specializált torrent oldalról? Találtam ugyanis valamit, amit sehonnan nem tudok leszedni. (Brigade E5: New Jagged Union)
Köfike