Szóval, faithnomore-ral/relgekkodan írta:Hy!
Nekem lenne kedvem, de éppen a top 70-es helyemet védem az S5-ön, 4 falu kezelése és egy klán-vezetőség mellett nem sok időm marad még egy szerverre.
De elég régen játszom és elég sokat! Sok klántársam hívott már az S6-ra, de az S1 a napokban indul, én szerintem oda megyek majd. Nektek is azt javasolnám, a 6-os szerveren már elég komoly lemaradásotok lenne.
De az ötlet jó, ha kell valami tanács, vagy kérdésetek van, nyugodtan PÜ
a játék élmény zseniális. bár előfordul online több kisebb "bug",de így is messze a legjobb F1es cucc,persze a módokkal kiegészülve.faithnomore írta:engem is érdekel ez az rfactoros játék, le is szedem![]()
már elindítottam a letöltést, estére le is jön
a modokat is leszedem majd, kíváncsi vagyok milyen lehet ez a játék
Hy!Messa írta:Sziasztok!
Nem tudom, hogy közületek hányan travianoznak, vagy travianoztak régebben, de most azt agyaltam ki, hogy meghódíthatnánk a travian világát.
Pár napja indult a 6-os szerver, arra gondoltam indíthatnánk 1 Accot Eurobarca néven, persze ha még nem foglalt.
Los már benne van jövőhéttől, még 1, max. 2 játékost keresek, aki már vagy megfordult a travianban, vagy viszonylag sokat tud gép előtt lenni, ja és megbízható, valamint a levelek miatt viszonylag 'jó helyesíró'.
Ha valakinek van kedve, dobjon 1 pü-t, és megbeszéljük!
Előre is köszi!
vagy steam vagy consolba IP-t beütsz vagy ott keresel. '.6 mert ha igen akkor tudok egy elég jó magyar szerót IP-vel ajánlani;)socio66 írta:CS-ben hogyan lehet multiban játszani? Csak kapcsolódok egy szerverre és már megyünk is egy kiválasztott pályán?
Valamint ilyen szervereket hol találok?
ez olyasmi game mint a project torque?Perrero írta:sikerült telepíteni az rfactort
fel kell telepíteni a kiegészítőket is a helyes sorrendben, különben nincs benne F1socio66 írta:Feltelepítettem az rFactort,de egyenlőre nem igazán tudok rajta eligazodni. Ez a játék tulajdonképp csak online játékra alkalmas? Mert nem látok benne ilyen szokásos karrier módot meg hasonlók. Egy F-1-es autót találtam a játékban,amivel igen nehezen tudok egy kört is teljesíteni...
Egy online játékot akkor kipróbálnék valakivel,hogy mégis,mi ez.
Ott bármelyik megfelel? Ugye több nemzet zászlajával ellátott link is van.Kralo írta: 1. lépés:
Letöltitek, feltelepítitek az alapjátékot (v1255 Full Install).
Link: http://www.rfactor.net/index.php?page=downloads
Örülök, hogy sikerült. Remélem hamarosan találkozunk a pályán is.Perrero írta:sikerült telepíteni az rfactort
Dobnál egy linket,hogy honnan szedted?Engem is érdekelne. KösziPerrero írta:sikerült telepíteni az rfactort
Eskü erre vártam már 2 hete:) Mi lesz a kövi játék???:)noname írta:Akit érdekel: érdemes most felnézni a blogomra, ugyanis kitettem a: COD:World at War, a Mirror's edge és a Saints row 2 tesztjét. Aki még nem ismeri a blogom, a címe az aláírásomban.