Valaki egy ifi barátságos meccset?

Elkelt 45 000 eFt-ért és 3 napja hoztam frissen az ifibőlAuron írta:Eladó:
Imre Bankó (289816432)
17 éves és 17 napos, következő születésnap: 2010-09-14
Forma: megfelelő, erőnlét: gyenge
Népszerű fickó, aki jámbor és igazságos.
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetői képessége van.
Tulajdonos: Newpest Ground (2010-06-11 óta)
TSI: 940
Fizetés: 82 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Határidő: 2010-06-14 16:11
Kikiáltási ár: 25 000 eFt
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 7/20 jó
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsőjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
Fc. Catalunya.Hunter91 írta:Játszik velem valaki szerdán?
Természetesen függ attól, hogy meddig edzette fel meg milyen a játékos, de az árban megegyezhettek! Általában úgy megy, hogy az átlagos ár érte amit ér most a játékos + a béredzőnek járó honorárium ( kifizetése ).salas9 írta:Lenne egy kérdésem. Életemben először most "használtam" a béredzés dolgot a hattrickben. Eladtam anno a játékosomat kb 17.000-ért a béredzőnek, majd most írt egy üzenetet, hogy feledzette arra a szintre a játékosomat amire kívántam. És azt szeretném megtudni, hogy a visszavásárlás hogyan működik, úgy hogy enyém legyen újra a játékos illetve ő is jól járjon. Nem akarok semmi "balhét" a gm-ekkel. Az a lényeg, hogy csináltatok e már ilyet. És ha igen, hogy működik. (A srácnak is megírtam, hogy írja meg mi hogyan van de még nem jelzett, ezért gondoltam kikérem a véleményeteket. Főleg a "nagyobb" hattrickeseknek).
Köszike![]()
![]()
MichaaBee írta:Pontosan így lesz.Risu92 írta:...
Remélem mindenki érti, és szeretném, ha így kerülne lebonyolításra, ha már a VB-ről mintázzuk a gampert idén:D
![]()
Egyébként csak én sejtem, hogy elég jól járnál ezzel a lebonyolítással?![]()
Pontosan így lesz.Risu92 írta:...
Remélem mindenki érti, és szeretném, ha így kerülne lebonyolításra, ha már a VB-ről mintázzuk a gampert idén:D
Gólkülönbség a döntő tényező. Ha az egyenlő, akkor rúgott gólok száma, ha az is, akkor pedig egymás elleni.Pety-d írta:Lehet, hogy írtátok már, csak nem figyeltem, Gamperbe azonos pontszám esetén a gólkülönbség vagy az egymás elleni eredmény számít?
Nem, akkor egyből a tied. Egyébként jó edzőt vegyél csapnivaló vezetői képességgel!benjo014 írta:Hali!
Egy kis segítség kéne. Ha külső toborzásban szerzek edzőt azt ugye egyből tudom edzőként alkalmazni és nem kell megvárni a nemtudomhány hónapot?
MichaaBee írta:Mert még nem rendszereztük, hogy kinek kivel hol mikor kell pótmeccset játszania. Akinek megvan mindhárom meccse, annak nyugodtan lehet elvileg lekötni meccset, de a biztonság kedvéért jó lenne, ha ezzel megvárnátok az értesítést. Nem hiszem, hogy sok múlik azon, hogy szerdán vagy csütörtökön kerül lekötésre a jövőheti meccs.csacsifules írta:Bocsi, ha csak 2 hét múlva indul, akkor miért ne kössünk le barátságost? Amúgy persze, akkor nem kötök le, csak érdekel.![]()
Mert még nem rendszereztük, hogy kinek kivel hol mikor kell pótmeccset játszania. Akinek megvan mindhárom meccse, annak nyugodtan lehet elvileg lekötni meccset, de a biztonság kedvéért jó lenne, ha ezzel megvárnátok az értesítést. Nem hiszem, hogy sok múlik azon, hogy szerdán vagy csütörtökön kerül lekötésre a jövőheti meccs.csacsifules írta:Bocsi, ha csak 2 hét múlva indul, akkor miért ne kössünk le barátságost? Amúgy persze, akkor nem kötök le, csak érdekel.